Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta

Azért köszi,
Mi mindent megkostóltunk :lol:
de már nem tudom melyik a kanala

ja, értem, az nekünk nem aktuális.
a régi gépen nekem is volt egy pár.
de az már nincs meg.

jól vagy?
válasz?

Masni van a hajadban???

ancsaboszi

Ancsa, sajnos én sem tudok nyilatkozni kanál ügyben.

Eni, Janka nagyon cuki.

K. legújabb szórakozása, h ki be kapcsolja a dvd lejátszót, és élvezi, h ki be jár a cd tartó. :evil: már 600x elmondtam neki, h nem szabad, és ezt ne kapcsolgasd, elvittem onnan. eltereltem a figyelmét, de mintha meg sem hallaná. csinálja újra. :twisted: :roll:
snooopy

Myrtill, hát puszi! :) De akkor már Martinnak is.

Borzasztó édesek ezek a jelmezek. Mármint a manók benne A Túró Rudi is... :)

Aproo
, hogy letölteni honnan lehet, nem tudom, én a Megyei Könyvtárból kölcsönöztem a gyerek CD-ket, átmásoltam.

Mondókák: Lázár Katalin: Népi gyermekjátékok például. Annak az irodalomjegyzéke nagyon gazdag. Meg Forrai Katalin - könyvek. Ott rajzok is vannak, Melinda nagyon szereti. El tudja "mesélni".
De néha lehet találni a könyvesboltokban is gyerekeknek való, képes mondókás-könyveket. Van. amelyik nagyon gáz, mert erőltetett mű-versekkel van tele, de bele kell olvasni. És hát a Weöres-gyerekversek meg Tamkó Sirató és Kányádi. És Makám. Az igaz, nagyobbaknak és felnőtteknek való, de pl. a lányok imádják.

Kép

Kép

Kép
memme

Egy kis bizonyíték a hóra, igaz, hogy csak bentről.
Kati, úgyis kérdezted a kilátást, majd csinálok reméelm hamarosan zöldet is :lol: amin a hegyek is látszanak.

Ezt látom most ebből a szobából ahol ülök, meg a fürdőszobából.

Kép

Kép

Lara ezt csinálja most, ezért érek rá!

Kép

És ezt látná a szobájából, ha nem aludna. :lol:

de ezeket a mi szobánkból csináltam.

Kép

Kép

Nincsenek elfelejtve a benti képek sem. :wink:

ancsaboszi

Ja Zsó, többet ismersz mint gondolnád.

Kép

Kép

Kép
memme

Ancsa,
már meg is jártuk. Nincs messze amúgy, 10 perc séta... Végül kendővel mentünk, odafelé nem tetszett neki, mert akárhogy takargattam, csak az arcába ment a hó, de visszafelé simán bealudt rajtam :)
Amúgy semmi extra nem volt, megmérték, doktornő körbenézte meg felírta a recepteket (tápszer, ilyesmik).
Kisasszony 7750g és 70cm :)

Szép a kilátás tőletek!!! Nálunk is ekkora a hó, de mi laposban lakunk, nincs ilyen jó kilátás...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Szépek a méretek, Judy! :wink: Te legalább laposat látsz, én meg a szomszédot, meg azt, mit néz a tévében... :lol: De legalább kialakulnak az ilyen becenevek, amikről Istvánnal beazonosítjuk őket, hogy "a zöld konyhás csaj", "a yuccás csaj", "a szuszogós" (utóbbi a gondnok). Most nem fotózunk ki-mit-lát-az-ablakból-t? :D

Ancsa, a bilihez nem is gratuláltam. Van nekünk az is, szűkítő is. Benci ráül, kér egy újságot (komolyan!), és üddögél, persze mindenféle apró produktum nélkül. Majd leszáll, és megy fürdeni. Nagyon ragaszkodik a megszokott kis dolgaihoz, amelyek jó részét mi alakítottuk ki nála. És akkor el is érkeztem a válaszhoz. Ha nem lennének Larababával egyidősek, azt mondanám, azért hisztizik, mert 2 éves... :? Szóval mindenen. Azon, hogy nem ő indítja el a mosógépet (de persze előtte várok rá 5 percet, mégis csak áll és néz), azon, ha nem üvegpohárba töltöm neki a vizet. Azon, hogy zenei cd-t teszek a lejátszóba, és nem a Vukot aznap ötödjére (de egyszer sem hajlandó megnézni, csak menjen). Azon, hogy fehér pólót adok rá, nem síoverállt itthonra. Azon, hogy papucsban akar kimenni, és nem téli cipőben... sorolhatnám. :wink: ilyenkor földhöz vágódik, én meg próbálok nem rá figyelni. Drága sógornőm kérdezte egy alkalommal (de már mondtam), hogy miért nem sietek a segítségére, ő annyira sajnálja... Én meg nem. Jóhogynemmá a fejemen állva pörgök, mert a 2 éves kiffiam "azt akarja". :lol: Kemény dolgok ezek, és bizony marhanehéz következetesnek maradni, türelmesnek meg maga a csoda.

Viszont most megyek dőlök, mert mindkettő alszik. :D :D :D
vbea

Myrtill!
Nagyon boldog névnapot!!!!

bocsi most nem olvastam vissza :oops:

Lányok!
azt a Babe koszó ellenit hol lehet venni?? Tescoban nincs, DM-ben nincs ... :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ANCSA, MI AZT ESZÜNK! Bocsi, már tegnap is akartam, de a szétszórt agyam......
Humana 3as: középkék kupakos kanál. ( ha teáskanállal mérem vízzel, akkor pontosan 5 db megy bele - remélem érthető )

Lila csomagos pampers? :lol: még soha nem láttam ilyet. A múltkori normál zöld volt, csak kívülről is rajta van elmo......

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz, patikaban aruljak a Babet!

banana

Eni,
akkor a te kedvedért a mit látok az ablakból sorozat ;) (csak azért nem a szomszédot, mert még üres néhány telek...)
Kép Kép Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Enyim gyerek épp marcipáncicát néz így:
Kép
de viszem aludni.
Délelőtti elfoglaltság ( én meg moshattam fel utána, mert tiszta maszat lett a parketta a bubérokoktól - jól kiszúrtam ezzel a mozdonnyal magammal :? )
Kép

És téli tájképek az ablakból:
Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni kedvéért én is én is, igaz, hogy nem most készült, de ugyanilyen csak itt a képeken este van:

Kép
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Banana!
köszi, köszi ez volt a következő tippem :D

KÉPEK SZUPEREK! azokat legalább van időm megnézni :D

tudnátok segíteni???
szólnátok ha valahol van felétek lomtalanítás??? a nagyimnál most probálok rendet rakni és sok kidobni való lenne! :oops: előre is nagyon köszi (még egy éve fent voltak a közterület fentartó oldalán a Bp-i időpontok, de most nem rakták fel! (MÉG? vagy már nem is fogják?) :oops: előre is köszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Egy kis közérdekű közlemény: van egy Baby Björn Active típusú kengurum (kék), és el szeretném adni. ha van ismerősötök aki készül venni, ne tegye. én alig használtam (ajándék volt, de nem vált be), tök új, mosni sem kellett.
vagy innen vlkinek??
ha nem nem, úgy vagyok vele mint Dorka a strerilizátorral, megy teszvesz-re akkor.
snooopy

Eni,

Nem azért kérdeztem, mert mi nem. :lol: -furcsa is lenne!!!
jaj Lara is hisztizik. azért kérdeztem hogy Benedeket, hogy! Csak mert Lara nem ilyen földön fetrengő
Ő akkor csinálja, ha valamit nem akar, én meg megfogom és viszem, és akkor megfeszíti magát, és kiabál, vagy ha be akarom ültetni a székbe. meg ilyenek.

Köszönjük a gratulációt!
de a mai ebédet egyszer meg kellett szakítani és 5ször legalább fel le szálltunk a biliről:
:lol:
tEtszett neki, hogy azonnal mentünk.
:lol:
Aztán visszamentünk, persze hogy nem akart, mondtam,hogy akkor maradjon, én meg eszem, de aztán jó sokat evett! :-)))
nem jellemző mostanában.
És ebéd végén megint közölte, hogy Anya bili :lol: És megint jöttünk fel a bilihez! és ráült, és belepisilt!!!
Úgy nézte, hogy mi az a sárga lötyi!
De büszke volt magára!

Judy
Örülök, hogy szerencsésen megjártátok!!!
Szép méretek!!!

Megint mondja,
menni kell

ancsaboszi

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolást...

Mirtill Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!! Esetleg kép róla? Már régen láttuk... Nekem amúgy benne van a naptárban...

Andi: nem tudok okosat írni, de nagyon sok energiát küldök Nektek!!!!!!!

Rólunk: még nem szülök, nem is tervezek még egy ideig. Most csütörtökön kezdjük a ctg-ket, jövő héten doki és meglátjuk Donát merre áll, amit remélek, hogy már jó irányba, legalábbis elég nagy mozgások voltak mostanában a hasamban. Amúgy meg sokat hólapátolok, hogy forduljon :) de várom már a tavaszt. Tündi jól van édes lányka, be nem áll a szája egész nap és, hogy kicsit dicsekedjek is, már szinte egy hónapja wc-be megy a kaki és a reggeli pisi is, most próbálom a többi pisit is elkapni, de azért még nem szól, csak ha kaki jön. Viszont vettem bugyis pelust, hogy ne kelljen mindig hanyatt dönteni a szőnyegen, ha próbálunk pisit elkapni...

bocsánat, hogy csak ennyire futotta, jövök még, meg kapcsolódom is befelé a beszélgetésbe...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Ancsa: gratula Larának, nekünk könyvek nézegetése bejön és akkor nem akart fel-le ugrálni a biliről, wc-ről. Bár az jó móka, ha meg lehet szakítani vele az éppen aktuális elfoglaltságot és lehet szaladni :) de majd ez is elmarad, ha már nem lesz ekkora újdonság.

KépKép

KépKép
snowwhite

Ancsa!
Jól vagyok. Bővebben: nem jól. Majd írok, csak fogalmazásgátlót szedtem valszeg, mert nem megy.
Masni nincs, én lenni hárpia mostan. :oops: Betemetett a vasalnivaló.
Petim feltérdel és feláll, ha talál alkalmas helyet. Aztán eldől és beveri a buksiját, mert még ülni sem tud, nemhogy térden tartani magát. Nekimegy mindennek, tiszta tipli a feje. Van egy monoklija is, azt nem tudom, mikor, hogyan, honnan. ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Segítség!

Kép
Kép
kriszta36

Bilizők: nagyon ügyesek vagytok, kicsit irigykedem is, mert mi még sehol....
Vagyis szól ha bekakilt. Amikor látom hogy kell neki, megkérdezem, de egyszerűen nem hajlandó ráülni. Nekem. Mert a babyszitternek már vagy 3x ráült és ment is bele pisi.
Ki érti ezt?

Na, megyek iratkupacot felszámolni.... csekkek, értesítők grr.....

Ja, valaki szerda dél körül ötödik?

Heni

Kép

Kép
cancan

Gratula a biliző hölgyeknek!

Heni!
Tudják ők, hogy kivel mit lehet....

Kép
Kép
kriszta36

Mégis mész Vidadokihoz??

Kép
Kép
kriszta36

Na bocsánat!!!
Itt vagyok.

és igen, megint a bilibe kakiltunk!!! :wink:
Na jó most már befejezem ám a témát lassan
csak még egy kérdést!
Bilit hogy tisztitjátok wc-zesek után? mert godnolom nem kap mindig fertőtlenítést?
Na jó most már befejezem :oops: de úgy örülök.

Eni
Azt akartam még!
Édes lehet ahogy wc-zik!kÉP????
egy napszemit is rá, és akkor tuti!!!
És mit olvas? :wink:

Veronikusz,
Jól vagytok????
Hát a II. kerületben összel van az tuti, mert akkor ott laktunk! valamikor szeptemberben, és akkor a többiben is így valahogy, úgyhogy még nem rakták fel.
ÉN annó a gyógyszertárban vettem a sampont.

Heni,
semmi baj!
igen, igen arra tippelek én is, és rövidebb a nyele az átlagnál (Beba, Dm-es)
Köszönöm a választ,
Akkor lehet hogy majd a konyhás kérdésemre is válaszolsz egyszer? :wink:

Nagyon édesek a képek! És hát igen, mindent a gyermekért! :wink:

Judy,
nagyon jó a táj ott is!

Kriszta
Nagyon jók ezek az esti képek!!!

Snoopy
Köszönjük nekünk meg egy piros Esprit van, kb kétszer használtuk!
de a barátnőm májusban szül, megkérdezem?
mennyi? megírod?
Ha nem jó neki a piros! :lol:
Jól tetted, hogy megkérdezted!
Soha nem lehessen azt tudni!! Kinek mi kell éppen!!!

PUszika

ancsaboszi

Dóri,

Jó hogy ismét itt!
Már nagyon hiányoltunk!!! :wink:

De jó, de jó!
Szuper, gratuláok a bilizéshez!!!

de izgalmas ,hogy már jön a ctg!!!

ok, ok, köszönjük! könyvet oda készítjük!!!

Kriszta,
De hát ez erről szól!
Szegényke, Lara még mindig esik kel!
de milyen kis ügyes ,hogy már feltérdel!!
várom a levélkét!
addig is küldök valamit

Kép

Hát sokáig kerestem, de nem is tudom minek örülnél!
egy kis szabadság!
hm?

ancsaboszi

Larának nagy nagy gratula! csak így tovább bili!!
(ment mail)
ja, én sem használom...csak a helyet foglalja.
tök szép helyen laktok! látom még nincs beépítve a környék.

Dóri, örülök, h jól vagytok. és Tündének is nagy puszi a wc-hez!
snooopy

öcsém letöltötte a Benjamin Button különös életét...megnéztük, és nagyon tetszett!! Látta vlki??
ajánlom mindnekinek, de készüljetek fel, h utána másként érzitek majd magatokat. nem egy könnyed kis film, mi utána meg sem tudtunk szólalni, letaglózott...majdnem elsírtam magam. nyomasztó egy film, de aki kitalálta... szerintem megérdemelt volna egy oscart. (kapott is párat, de semmi fontosat)
összegezve, tényleg jó. mondjuk 2.5óra... csak azért tudtuk megnézni Szabival, mert anyáéknál voltunk, és volt ki foglalkozzon K-val.
snooopy

Ancsa: mégegyszer gratula.
Milyen konyhás kérdés? :oops: :oops: :oops: Vagy elkerülte a figyelmemet vagy elfelejtettem..... bocsi.......
Bili tisztántartás: Én anno úgy csináltam Szandival ha kakilt, hogy előtte egy kis wc-papírral kibéleltem és szinte nem is kellett mosni, - persze forró vizes öblítést kapott
A kanalakat nem tudom viszonyítani, mert mi csak ezt isszuk.

Kriszta:
muszáj.Egyrészről :cry: másrészről :lol:

Orsi én nem láttam. Mi Valentin nap környékén "Ha eljön Joo Black"-et néztünk ( Brad Pitt, Antony Hopkins ) na, én attól éreztem magam ugyanígy, Az is majdnem 3 órás. Három részletben sikerült megnézni, de rá voltam tapadva a képernyőre.

Heni

Kép

Kép
cancan

Éljenek a kis Pisisek! :) És kis Kakisok!:)

Valentina és merre jártatok?

Dóri
, igen, szép lassan közelgessél erre mifelénk, vigyázó szemünk rajtatok. :)

Jó volt a hétvégi pihenés. És szombat meg vasárnap este nem jött rám a vacogás, ami mostmár menetrendszerű, annyira fázok. Mindegy, hogy fel van-e csavarva a fűtés, bennem nem áramlik már az energia olyankor. És most szombat este még vígan írogattam.

Ember szombat reggel beruházott egy csokor jácintra. Tavasz-illat, idill - aztán a jácint illatot rögtön róka koma követte :twisted: , egyszerűen nem bírtam, pedig alapjáratban imádom. Úgyhogy most a lépcsőházat díszíti.

Kép

Kép

Kép
memme

Judy, majd megyünk mi szomszédnak... :wink:

Na, az én szomszédaim pedig íme...

Kép

Meg Benci a bilin.

Kép

Dori, Tünde csúcs csaj, még nincs másfél és ilyen ügyiiiiiiiiii!!! :D
vbea

Azt írtam, bilin... bocs. :lol: :lol: :lol:
vbea

Fúú Memme!
Lehet, hogy fiú? Petivel engem úgy rázott a hideg minden este, hogy majd' megvesztem. Állandóan itt lármáztam a fűtés miatt.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,

Eni: már azért elmúlt másfél :wink: már január óta bilizünk, kakira mindig jók vagyunk, de egyszer megkérdeztem, hogy wc-re ne menjünk? és igen volt a válasz... azóta egyszerűbb...

Bilitisztítás: mi domestos kendővel tisztítottuk a wc-be borítás után, aztán meg pár vizes öblítés. Ha csak pisi ment, akkor csak vizes öblítés és pár alkalom után domestos kendő.

BB különös élete: tegnap néztük meg, míg Tündi nagyizott, még névnapi ajándékom volt (imádom Brad-et) hát hála a hormonoknak meg annak, hogy elég filmen sírós vagyok, elég sok zsepi fogyott. Majd hazajöttünk és Tündi elémszaladt én meg zokogtam... Férj szerint máskor inkább terheltség nélkül nézünk ilyenekt, de tényleg szuper film.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni, Benci a wc-n :lol: mint a nagyok.

Kriszta, vagy Memme, én meg majd megsültem egész várandósság alatt, és fiam lett. (de az is lehet, h álruhába bújt lányt kaptam? :lol: )
snooopy

Kolos 12:20 óta alszik! látszik, h szombaton kijött a jobb kisőrlője. jobban is eszik.

bocsi, ha sok vagyok...de unatkozom. :oops:
snooopy

Na, akkor ez sem jött be...

Kép
Kép
kriszta36

Orsi, nekem is alszik a kicsim... olyan szintre fejleszti, hogy a 3 órából 1,5 úgy működik, hogy folyamatosan nézem, mert úgy tűnik, mintha bármelyik pillanatban ébredne. Benci meg autózik itt mellettem. Néztünk Vukot, Szaffit (3x kijött a könyökömön), de most felcsigáztatok, én is keresek vmi nekem valót.

Dori, csak a vonalzó... :oops: :oops: :oops:
vbea

Eni,
gyertek ;)

Ma Anna is elaludt, kész csoda...

Na leléptem, férj hazajött, pocsékul érzi magát :? Remélem nem influenza...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

most, h ezt leírtam fel is ébredt. :wink: így szokott ez lenni, de nem baj, különben itt fog nekem kabarézni este, h nem álmos.
snooopy

Értelek Heni :wink: én a múlt héten voltam rákszűrésen. :( és :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Memme: Csak itt jártunk Budaörsön, kihasználtuk a jó időt.
Lehet hogy fiú lesz? A neven gondolkodtatok?

Nálunk szakad a hó a változatosság kedvéért.

Myrtill-Baba Nagyon boldog Névnapot kívánunk neked.

Viktor koma alszik már lassan három órája :lol: :lol: :lol:
Úgy hogy lassan már fel ébred a drágám.

Tigrincs? Tenci? Andi? Reni? Zsú? és a többiek merre járnak?
Csak nem havat lapátolnak? :lol:
V

valentina

Igen akár fiú is lehet. Gyula nevű. De hát pakolgattam a lányok régi ruháit és összeszorult a szívem, hogy esetleg el kell őket ajándékoznom... Ha viszont Ágnes lenne, akkor vágynék fiúra is. Meg arra, hogy kék szemű legyen. Meg arra is, hogy barna szemű legyen...:roll: :)

"Sok a gond, ha az ember egyszer, csak egyszer, egyszer él..."

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Én most már nem fotózok kilátást, mert szürkül.
Benedek végre megkapta a prevenar és bárányhimlő oltásait, de Villő nem kapott Prevenart, mert már nálunk is hiánycikk. (Benének még mi váltottuk ki 2 hónapja)

Rókakoma: Tegnap randiztunk a férjemmel, és végefelé betértünk egy indiai gyorsétterembe. Tudni kell, hogy 4 éve ilyenkor egy észak-indiai-nepáli étteremben ünnepeltük tesóm szülinapját. Isteni ételek voltak de vége felé már mindegyiken ugyanaz a fűszer ütött át. És hát én meg 7 hetes terhes voltam Benével. 2 napig émelyegtem tőle, és az orromba éreztem... Most jóízűen ettem,de a végén megint éreztem azt az ízt.... fogalmam nincs, melyik fűszer. Majd téptünk haza, még jó, hogy 10 perc volt az út, mert bizony minden kikívánkozott. Pedig azt hittem, csak a terhességemtől és az emlékektől volt, hogy rá sem bírtam eddig nézni. Úgy látszik nem. Úgyhogy mondtam férjemnek, hogy Indiába tuti nem költözünk. Bulémiás lennék. :D

mtunde

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a kedves köszöntéseket, annyira drágák vagytok! Én nem is tudtam, hogy benne van a naptárban :shock: a mienkben nincs :roll: . Mikor kitaláltuk a nevét akkor megvolt adva vagy három és személyes okokból választottuk neki a február 23-át.

Dóri!
2x is meggondolom, hogy rakok-e fel képet a kiscsajról, mert tegnap 'leszólták' :cry: A fülére tettek megjegyzést, bár a tény az tény és daginak minősítették :cry:

Na megyek fürödni, később jövök és reagálok!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hogy lehet egy 4 hónapos kisbaba dagi? ???

mtunde

Steffi: nem kommentálom azt, aki leszólta, de biztos nem közülünk való, így mi nagyon várjuk, mert gyönyörű a lánykád, főleg Martinnal egy képen :)

KépKép

KépKép
snowwhite

Snoopy,
2000-ben kezdték parcellázni, 2 ütem már lezárult, de abból még vannak üres telkek rendesen. És állítólag majd idén nyítnak meg egy új részt, ez lesz a III. ütem, itt már viszont csak társasházak lesznek. Itt is van egy pár de főként családiházak és talán a negyede ikerház, de lehet még kevesebb.
Várunk Titeket szeretettel! :wink:

Mikor kelt Kolos?

Írtál? Hát sajna nem kaptam meg, dél óta próbálok elküldeni egy levelet, de nem engedi. :twisted:
Na most azt hiszem lassan csinálok egy másik címet! Mert kezd elegem lenni! :twisted:

Eni,
Ez a bilis-wc-s kép, hát nagyon ott van!!!!
de jöhetnek képek a szomszédokról is! :wink:

Tünde,
köszi a tippet, én eddig kimostam és kitöröltem wc-papírral, és este meg rendesen fertőtlenítővel.
De ez a kendő jó ötlet! :wink:

És hogy tervezitek? külön szobába kerül a Nagyfiú, vagy együtt?

Memme,
tudod ,szerintem kelleni fognak a ruhák! :wink: Úgyhogy csak pakolgassad, és hát ha megszületik kék szemű lesz, aztán meg barna! :wink:

Tünde

de az esti fények is szépek!!!
hú, ez nem hangzik jól. :cry: És azóta már jól vagytok?
Akkor india kilőve!!Oda én sem vágyom!
ez tök jó, hogy randiztatok! És ilyenkor ott találkoztok? De izgi! 8) Gyerekek Mamival? Hugival?

Steffi,
Miért ez a dátum? Hogy közel legyen? :wink: Vagy hogy távol a szülitől? Vagy miért?
Mi csoda?! :twisted: Pont tegnap néztem a képeket, bocsika még nem tudtam reagálni c2 bekakilt. De köszönöm!!!
Visszatérve! Annyira szép ez a kislány!!! olyan igazi csajos!!!
úgyhogy csak tegyél ide is! Ki mondta ezt? (Megértelek, mert visszagondolva, nekem is rosszul esett ha azt mondták Larára hogy dagi, pedig nem is volt az, csak jó húsban volt, kis combis, az még mindig van:-))
De hát az a jó, ha lehet gyurmázni!!!
De Kislányodnak nem is láttam még a combiját, csak az arcát!
szóval kérünk egészalakos képet!!! :wink:

ki mondta? Lehet azért vetted a szívedre?
Csak küld el a számát, majd letárgyalom vele!!! :twisted:

segített a fürcsi?Jobb a kedved már?

Puszika

ancsaboszi

Ancsa, elküldve még1x.
snooopy

sziasztok, en sem tudtam ma idejutni, mindig mire vegig olvastam az oldalt, es irtam volna vmit, felebredt Zsofi
amit akartam, hatha erdekel titeket, a bookline-nal baba-mama het van, kedvezmenyesen lehet vasarolni konyveket, cd-ket, jatekokat..
http://bookline.hu/news/news!execute.action?id=1955

banana

Hali!

Csavarogtunk, hazaértünk, sütöttem-főztem, brokkolikrémlevest sajttal a tetején, darálthúsos-krumplis-spenótos rakottast tejszínnel. és persze újfennt megállapítottam, hogy kár belém minden ami tejszínes, arra fél órára.....nem bírom, pedig annyira fincsi lett! Apum, és Peti bevágta a 10 személyes jénai háromnegyedét.

Orsi, megkaptam, bocsi, már indultam, amikor olvastam.
Szerdáról beszéljünk aznap reggel, egyenlőre okés, de csak délután, mert délelőtt babamasszázs van. Utána meg attól függ, mennyire purcan ki a nagylegény. (aki ma is 2x 10 percet aludt egész nap :? ) Persze most elaludt negyed8kor, de ez meg nemárolyangáz.... :)

Memme, néptáncoltam is meg minden, szóval ismerek egy párat, csak kell a felfrissítés. Nagyon szeretem, olyan tanítható, könnyed a magyar népdal/mondóka/vers/találós kérdés, stb.

Kriszta, mi volt az a link, amit feltettél? :oops: tetsz. Jonny, my sweet dream.... :oops: :lol: szeretem őtet!
:lol: :lol:

Ancsa, grat a bilizéshez és mégegyszer kösz innen is! Nemkisebet mindjárt!

Steff, Boldogat CSODÁS SZÉP lánykádnak. Aki meg leszól egy bármilyen pici babát a szülőjének az hülye. Bocsi, ha véletlenül rokon lenne, de tényleg annyira furi....

Dóri, végre, ne tűnj el kérlek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ancsa, Neked (bocsi, sok, de olyan.....na, szóval akinek van ebe, az tudja)

Kép kígyófarkú kiskölyök....

miből lesz a cserebogár:
Kép
Kép

és ami miatt sokan félnek tőle, pedig nem kéne:
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: