Halihó!
Na, most jutottam el ide végre....
És vissza is olvastam!
Nálunk óriási hó van, amivel nem is lenne nagy bajom, ha nem kellene közlekedni....ráadásul az ónoseső most ráesett a hóra....fasza....hogy fogok én holnap elindulni a kocsimmal....egy csomó intéznivalóm lenne....időre....
?!?
Nem tudom hogy vagytok vele, de az én babókám nagyon megérzi a frontokat. Össze-vissza kalimpál a pocimban. Hajnalban arra ébredtem, hogy egy akkorát rúg a csípőcsontomba, hogy azt hittem kiszakad...nagyon erős a Drágám....és csak úgy tudott visszaaludni, hogy a karomat odatettem a pocim alá....gondolom megnyugodhatott ettől....jaj, olyan kis cuki dolgai vannak...imádom a kis szuverén személyiségét!
Btw, elég sokat keményedek....kb. óránként 2-3-at! Az már gáz, mi????? A dokim szerint napi 12 még oks...de ez több ennél....nyomom a magneb6-ot, nem sok eredménnyel....
Ja, márc.2-án megyek UHra a magzatvíz miatt, 10-én meg doki. Majd átírod Annus. Olyan ügyi vagy, hogy ezt csinálod!
Én mindig a te táblidból nézem, hogy mikor kell mennem...jobb, mint a teli memória!
Emese, Vanni!
Igen, Emese a jót találta meg
- ügyi vagy , Vanni a te férjed a testápoló tejet vette meg belőle
. Abban is van kakaóvaj, de nem olyan koncentráltan. A 'küblis' a jó, abban barna krém van, jobb az állaga, könnyen felszívódik. Miután bekened magad vele, várj pár percet, mert a fehér cuccokon csíkot hagy....
Emese! Örülök, hogy neked is bejött, nekem nagyon jó a pocimra, remélem megúszom a csíkokat.
Vanni, Petrus, Panndi, Eszter!
Hogy bírjátok a fekvést? Nagyon gáz már? Mióta is 'pihiztek'? Vanni, te már jó régen, megy a drukk nektek! De ahogy olvastam babókák szépen növögetnek, ügyik vagytok!
Petrus!
Cuuuuuuuukik a cipők a pockódon!
Jó lenne, ha tudnék hímezni/kötni....de én max. shoppingolni tudnék ilyet...ahhoz nem kell kézügyesség....
Kutyafüle!
Tök furi, hogy ilyenkor még átír a dokid.....elvileg nem a mensi alapján számolt dátum számít a nagykönyv szerint? Én is mondtam anno neki, hogy én napra pontosan tudom (a nyaralás miatt), hogy mikor fogant a babó, mégsem vette figyelembe....az utsó mensi szerint számolja. Kicsit elbizonytalanodtam....gáz lenne, ha az észre nem vett túlhordás miatt baj lenne....no, mindegy, remélem időben jön a kiscsaj és akkor nem kell parázni.
Btw, nekem azt mondja mindenki, hogy a csajok szeretnek kicsit hamarabb kibújni, a kisfiúk meg inkább tovább időznek a pociban.....ebben van valami, vagy csak a szokásos néphit?
Incike!
Húúúúúúúúú, mekkora a pocid!
Nagyon szép!
Annus!
Király a pocis fotómontázs. Te csináltad, vagy az öcséd? Nagyon szép kis kerek pockód van! Tipikus csajos poci. Az enyém olyan hegyes....
Az enyém is most kezdett el megint nagy ütemben nőni. Rakok képet majd.(csak jó lenne már photoshoppal kicsinyíteni....ezzel nem nagyon megy, de már rajta vagyok
)
Krém!
Szívtipró kis Márkod van! Ő lesz az ovi casanovája!
Te pedig nagyon csini kismami vagy, és nagyon tetszik a szürke rucid!!!!!!! De alig 2 hónapra már nem vásárolhatok.....pedig úúúúúúúúúúúúgy............
Na, szép estét csajok!