Sziasztok
Szombaton este olvastam, hogy ne maradjak le nagyon, naná, majdnem mindent elfelejtettem
, kezdhetem majdnem elölről...
Momo
Én drukkoltam, hogy kispasi legyen, de majd visz Emese is jobbnál-jobbakat. Lőrinc is jó lenne, legalább már ismered
Elli
Itt is megy a fűtés, nincs is hideg, de fázok (talán már lefogytam a melegítő hájamat
?)
Ikrek + Kevin kép klassz
Többi is
Zsombi felmászik a varrógép-dobozra, ami a számítógépet védi kapcsolgatás ellen, a kormányba kapaszkodik... le sem írom, hányszor esett már le, nálam egyszer sem.
Andi
Dédipapa
fogadd részvétem
Ja, az egy szerszámmal csak egyfélét lehethez lesz egy jó sztorim, ha talizunk és nem lesz ott enyém Apa
Myssnia
Sziszka nagyon klasszul néz ki
Mi bajlódunk az esti elaltatással, inkább nem írom le...
Tündér
Elaludni úszás közben?
Zsuzsi
Kispasikról képek klasszak, képek címei is
Autoimmunt csak kezelni lehet (ami pláne
, mert szteroid, esetleg akkor gyógyulhat ki belőle az ember, ha tudják a kiváltó okot, na ezt nem szokták tudni)
Manó2
Dorka édes
Kiscipőcskék klasszak
Kangi
Aranyos lehet dumás Julcsi
Évi
Petra édes csajszi
Még nem vettem meg a lakkot, talán ma, és a Munkásotthon u-i kreatívban, mert az Ovizuálban nincs (állítólag nem is szokott lenni), az OVI boltban meg kb. 3 hete csak hitegetnek. Kreatívban van, de a pasi azt mondta, ami van, ne vigyem el, ha kevesebb is elég, mert a lánya akkor volt árubeszerzésen és van olcsóbb (kisebb) kiszerelés is. Ma megyek és megnézem/megveszem. Tojások lealapozva várnak...
Ari
Anyósék
, ajándékok pláne
Tegnap én is elkenődtem, Apa nagyon beindult, hogy lakjunk Dunakeszin. Egyik fő indok: közelebb leszünk az anyjáékhoz. Én meg azt találtam mondani, hogy vagy vegyük meg a melletük levő házat vagy húzzunk egy emeletet az övékre...
Norka
Szerzemények
Jázi csuda édes
Maci_2
Autoimmun
addig jó, amíg nem szteroidoznak...
Nyelviskolai (próba) szóbeli ma lesz, kurzuszáró írásbeli-szóbeli szerdán. "Igazi" nyelvvizsát akkor próbálhatnék mondjuk augusztusban BME-n, ha egész nyáron tanulnék (azaz július-augusztus, mert a köv. kurzus kb. júni végéig tart)
Nem mentem szolizni, nem éreztem jól magam, de már minden oké
Húsvéti mintáim kinyomtatva vannak, de megpróbálom átküldeni. Talán a héten kapok egy mintagyűjteményt is, ha nem gond, akkor átviszem Neked
Látod, mi lett a nagy hinta nemszeretésből
Óraállítás
, mi Szandival vitatkozunk, hogy akkor most "igazából" mennyi az idő
Csíkok: megláttam, milyen fonnyadtak a cicijeim, kit érdekelnek a csíkok?
De 11 hónapig szopott Zsombi
Beu
Már úgy volt, rákérdezek, mi van Veletek
Elfelejtettem, hogy mentek (Pápára?)
Játékok klasszak
Ami még csúcs: Apa hétvégén eldöntötte (időben), melyik iskola legyen. Persze az, amit először választottam. Most mehetek égetni a képemet a másikba, hogy bocsika, de mégsem akarjuk...
Megyek, mert megint akkorát írtam, mint a Háború és béke
Szép napot Mindenkinek
Puszi
Toffi + Zsombi