Sziasztok Csajszik,
Újra nekiállok, igaz, most dörzsöltebb leszek!
Okr,
OK, küldöm a mail-címét!
(huhh, mit kapnék.... )
Jobbulást a kiscsajsziknak! És Neked is!
Azta, Apa varrni akar?
Hagyd!
Szürkemaci,
Mert teljesen más, mint én. Más közegbe került, másmilyen az élete... Nekem meg rossz, mert én szeretem a Tesómat és régen másmilyen volt a kapcsolatunk. Hiányzik az a Tesóm...
Persze, egy picit rossz érzés lenne, hiszen én is nagyon-nagyon szeretnék már egy(-két) kisbabát. Ugyanakkor nagyon örülnék is, ha sikerülne nekik! Én senkitől sem tudom sajnálni a babát,és ha rajtam múlna, mindenkinek adnék, amennyit csak szeretne
(OK, a bodzázóknak nem adnék egyet sem - bocsánat)
Anyapoc,
én is tudom, ki az Éles J.!
Hol vannak a jelmezek?
Ugye én is kaphatok az autogramodból? Aztán majd amikor a tömegek sorban állnak, én csak ott mosolygok majd, h nekeeeem már van, bibííí!
Jajjj, de szééépek a gyerekeid!
És nagyon jók lettek a jelmezek! Apának ez már a jelmeze?
Jobbulást Neki! Összekapás nem jó, azóta már minden ok, ugye?
Részeg csajokat nem lehetett elküldeni?
Nyuszi is nagyon jóóó! És csini is!
Monyo,
Ne is mondd ezt a kiherélős embert!
Nem tudom, hogy lehet valakinek ennyi esze (ha van...). Biztosan beteg ez az ember! ...
Tök aranyos a Tesód!
Junko,
Éljen a sárgatest! Hajráááá spontán! ++++++++++++++++
Szerintem nem kell cikinek érezned, hogy Anyukádtól kaptatok pénzt a projektre! Örülj, hogy Anyukád tud segíteni! (egyébként megértem..)
Miért maradt el a bulitok? És a Párod hova ment egyedül bulizni?
Hol a tavasz? Oda megyek én is!
Azért nekünk előbb elárulod a ballagásnál, ugye?
Kokusz,
Látom, az a csütörtök Neked sem volt éppen egy szuper nap... Jó, hogy kisírtad Magad! És tudod, a negatívumok után mi jön!
Gratu +1-nek!
Ja, és drukkoltam pénteken kb. du. 3ig, mert nem tudtam, mikor mentek a beültire!
Kettős - kapaszkodóóóó! Naná, hogy Apa is meghatódott!
Nálad is kiakasztó a munkahely?! .... Közben eljutottam a dologhoz. Tényleg ne idegeskedj, nem ér annyit! És ne is porszívózz!
Ancsa,
Mostantól a Nővéred lesz az egyik példaképem! Várom a saját kárpótlásomat!
Pénzügyi gondokat megértem...
És sajnálom. Nálam sem túl fényes a dolog...
Nemár, hogy nem mehet Marci suliba! Nem lehet addig kijavítani? És hogyhogy csak most vették ezeket a dolgokat észre?
Gyerekorvos? Drukkolok, hogy rendeződjön a dolog és mehessen suliba a nagyfiú! Durva, hogy emlékszem, amikor az oviba menéstől tartottál...
Katica,
én is egészen közelről éltem át az aggodalmat, így tudom, miről beszélsz! Gyönyörűűűű Léna baba!
Katavirág,
Aztaaa, Nálatok is 5ösfogat? Gratulálok!
Mi volt ma?
Na, azért nem ilyen könnyű engem megbántani!
Ráadásul - ha kívülről nézném magam - valószínűleg én is ilyesmit mondanék. De bízom benne, és pozitív vagyok (aztán max. pofára esek..)
Köszi!
Angyalom,
Azért összeírod, hogy mit, honnan kell venni? Tehát nézelődsz? Közben eljutottam a válaszig.
Azért a zsemlével szerencséd van!
Haha, már látom, hogy ott fogsz állni 36(-38) hetesen és már tényleg mindent kiválasztottál, erre Kókusz még nyugiban ül bent a kis popóján.
Ja, és ha már a kórházban leszel, én megyek szépen minden nap és viszem, mit írtak a csajok! Nekik meg hozom a híreket!
Próbáltam mindenre írni, de elfáradtam a végére...
Puszi:
Kata