Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Süni!
Üdv köreinkben! Én is új vagyok még itt.

Ancsi!
Örülök, hogy minden rendben van nálad! Kell még várnotok, vagy lehet ujra akciózni?

Gabó!
Nekem van amikor a 3-4 napon megy le 37-röl 36,5 v .36,6-ra. Szerintem ha huzamosabb idejig nem esik le az jelent valamitKép

Györgyi
Györgyi

Gabó!

Van olyan ismerősöm, akinek kétszer is megjött, miközben pedig már terhes volt. Mikor kiderült, hogy terhes, már a 12. hétben járt! Szerintem is próbálj meg egy tesztet, hátha... Talán az lehet némi bíztatás, ha a mensi nem a szokásos volt, hanem rövidebb, kevesebb, stb...

Süni
Süni

Sziasztok Lányok!

Eszembe jutott, hogy holnap van az 1 házassági évfordulonk! Kép

Meg más is.KépKépKépKépKépKép
Most járnék a 20. héten és olyan jo lett volna, ha éppen most mozdult volna meg a Kispucur, de hát....KépKépKépKép

Nem untatni akarlak benneteket, de kivel osszam meg ezt az érzést, ha nem veletek, LEGJOBB BARÁTNÖIMMEL!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép Ti legalább megértitek, hogy nekem ilyenek jutnak eszembe egy évfordulorol.KépKépKép

De remélem lesz ez másképpen is!!

Én is bemutatom Nektem a férjemet, igaz nem virtuális formában, hanem fényképen.

Kép

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Ancsi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben! KépKépKép
Barbi!
A táblázattal elkápráztattál, alig látom a képernyőt most is! Kép
Gabó!
Bármi lehet. Sok olyan történetet hallottam én is, hogy megjött többször is és a baba mégis vigan várta, hogy leteljen a 9 hónap és megszülethessen.
A természet sokszor megviccel bennünket.

Hallottam egy érdekességet: a Földön nem tudom hol, de valamilyen törzsben az a szokás, hogy a mensi alatt élnek némi nemű nemi életet és a születések száma ugyan olyan mértékű, mint ott ahol a mensi alatt tilos és egyébként ok. a dolog.
Azért ez érdekes. Szerintetek igaz, vagy csak kacsa?

cico
cico

Pucur!
Boldog házassági évfordulót!Kép
Aranyosak vagytok, jól néztek ki együtt.
Nekünk is most lesz az 1 éves évfordulónk augusztus 19-én.

Gabó!
Lehet hogy reménykedhetünk még a terhességben?
Annyira egyformák a tüneteink.

Krisztike!
Ébresztõ!

Süni!
Én is hallottam már ilyen történeteket, csak olyan hihetetlen hogy pont velem történjen meg.

Andi
Andy

Kicsit visszajöttem, már nagyjából elintéztem mindent, úgyhogy...

szóval, UH-n azt látta a doki, hogy a méhem tiszta, (ny.hártyát elfelejtettem megkérdezni, én balga..), a petefészkekben viszont nem volt érett petesejt..Kép
Azt mondja, elaludtak a fészkeim ebben a dögmelegben..Kép
Úgy beszéltük meg, hogy miután megjön (és elmúlik) menjek be hozzá a kórházba és csinálunk egy teljes hormonvizsgálatot meg mindent.
Clostit írt, azt mondja, rendezni fogja a mensit.

Egy-két héten belül megjön, és végre új ciklust kezdhetek....UJJJJÉÉÉÉÉ!!!!!!KépKépKépKép

Barbi!
A táblázat nagyon ügyi volt tõled! Szuper!!!!
Esetleg a végére zárójelben be lehetne írni, hogy kinek mennyi gyerkõc van otthon?
Persze az átlagnak nincs még bébije, de vannak akiknek igen.
Csak, hogy tudjuk.Kép

Nnna, átqkkantok Erazmusz topicjába...

Ancsi
Ancsi

Pucúr!
Csak most látom!!!
Jajj, de helyesek vagytok!!!!KépKépKép

SOK BOLDOGSÁGOT A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOK ALKALMÁBÓL!!!KépKép

A miénk is mostanában lesz...augusztus 19-én leszünk 1 évesek az én kis férjecskémmel!!Kép

Tudod, kedves Pucúr,
teljesen megértelek, hogy ilyenek jutnak eszedbe..
nekem is sajnos...
egyetlen hét leforgása alatt elveszítettem egy 14 hetes babát és akkor volt az esküvõnk is...
Esküvõ után pedig vesegörcsökkel ismét kórház...

Nem valami jó élmények egy egyetlenalkalmas napon.

De hidd el a jövõben a kispucurok és kisancsik kárpótolnak majd ezért...KépKépKépKép

Ancsi
Ancsi

sziasztok lányok!
már nagyon régen nem írtam, mert nem voltam dolgozni, de azért olvastalak benneteket. mindenkinek gratula, az újaknak pedig tényleg rövid itt tartózkodást!!!nekem most csak 3 napig volt meg, 5-6 szokott lenni, de véreztem elég rendesen...most ebben a hónapban megitn reménykedünk. Olvastam a Duphaston-kérdést, az az igazság, hogy valóban nem jó doki nélkül szedni, de néha úgy van az ember, hogy már mindent kipróbál, csak sikerüljön...Egyébként az én dokim az elso hónapban minden hormonvizsgálat nélkül felírta a Clostit+hormon szurit. mindenkinek sok sikert és jó lenne átmenni a másik topicba!
fmar

Sziasztok Láyok!

Pár hete rendszeresen olvaslak benneteket, és szeretnék csatlakozni a csapathoz.
Már több, mint egy éve nem védekezünk, de csak az elso pár hónapban akartam nagyon-nagyon a babát, aztán próbáltam nem görcsölni, akar amikor jön címen. Mióta rátaláltam a Babanetre, megint teljesen bezsongtam.
Az elozo ciklusom vége felé elkezdtem homérozni, ált. 37,2 körül volt, popsiban. Aztán jött a barna trutyi két napig, a harmadikon átvátott piros áradattá. A hom viszont nem ment le 37 alá, csak tegnap és ma volt 36,9. Szerintetek ez normális? A mensim egyébként olyan hosszú volt, mint szokott, és ugyanúgy görcsölt.
Feltennétek majd a listára? Bár nem tudom, mit írjak, hányadik ciklus. Eni, ?c, 7cn, Pécs, 26év.

Szurkolok mindenkinek, és örülök, hogy ilyen aranyos társaságot találtam. És bocsi, hogy ilyen hosszura sikerült.

Pussz, Eni
Eni

Pucur!

Nagyon klassz kép, igazán aranyosak vagytokKép

Gratulálok a házassági évfordulotokhoz, lesz valami különleges ünneplés?Kép

Sajna augusztus ezen hétvégéje nekem is csak szomorú emlékeket idézKép
Most a Balatonra készülünk lazitani, remélem meg tudunk feledkezni minden rosszról!
Egyébként is jövö augusztusban már mind boldog "mamik" leszünk!!! Vagy nem?
Gy
Györgyi

Sziasztok Lányok!

Már régóta olvasgatlak titeket, de mivel mi még csak most kezdtünk bele az akcióka, ezért nem volt értelme hamarabb írnom ide. Most viszont lenne egy kérdésem. Szerintetek mit jelent a ciklus közepén egy kis pecsételő vérzés?

Mindenkinek minden jót kivánok, és mihamarabbi babákat a pocikba!!!!

Djeszter
djeszter

Kedves Djeszter,
Üdvözöllek körünkben, s tudom, hogy Györgyi hozzászólása mindannyiunknak be kell, hogy jöjjön, miszerint jövö augusztusra már mindenki mama lesz, vagy éppen várandós kismama.

Valahol, azt olvastam, hogy a ciklus közepén történö pecsételö vérzés az nagymértékü hormonváltozás (ingadozás) miatt van. A vérzés nem az uterusból jön hanem a méhszáj környékéröl.

Ennyit tudok, ha gondolod kérdezd meg Erazmuszt a topikjában.

Üdv,
Moni
mj

Szijasztok!
Na, elkezdõdött a médiák háborúja...én meg inkább írok Nektek!Kép

Kedves Eni és Eszter!
Nagyon nagy szeretettel üdvözöllek benneteket ebben a szuper "kis" csapatban! Kép
Sok sikert és részesedés a babaesõben!

Eszter!
Én úgy tudom, hogy a ciklus közepén jelentkezõ vérzés (ha pici), akkor lehet az ovulációtól is, ahogy felreped a tüszõ és kibújik a sejt.
De inkább kérdezz rá a dokidnál!

Szija fmar!
Üdv. újra!Kép
A clostiról nekem is az az érzésem, hogy bármire felírják.
Én is kaptam egy receptet errõl, most váltottam kis, de hormonvizsgálat csak ezután...Kép

EGYÉBKÉNT MOST MI VAN ITT??? SZABADPÉNTEK???Kép

Ancsi
Ancsi

Lányok Köszönöm szépen!!

Andy és Ancsi!!

Sos-sok boldogságot és babaesöt Nektek!!Kép

Nekünk nem sikerült szombatra helyet kapni, ezért volt pénteken az esküvönk.

Ancsi veled nagyon együtt tudok érezni az "emlékek" miatt. A 11 hetes baba még nem nagy, de már baba és hát..........

Na de elég a fájo multbol: UJ CIKLUS, UJ REMÉNYEK + kabalakönyv

Eni!

Légy üdvözölve körünkben!!

Pucur
Pucúr

Mj, Ancsi!

Köszönöm a kedves fogadtatást.
Remélem, hogy sem Ti, sem én nem leszünk itt sokáig. Kép
Megkérdezem E. doktornőt. Köszi.
Jó lenne, ha tényleg ovulációt jelentene. Előtte lévő nap voltunk együtt a párommal.Kép

Djeszter
djeszter

Szia Pucur!
Nagyon szép pár vagytok! Sok boldogságot kivánok nektek és a következő évfordulón egy(vagy többKép) gyönyörű pici baba mellett ünnepeljétek!!!
cico
cico

Drága barátnéim!Kép
Sajnos csak elköszönni jutott idõm,
de az ünnepi forgatagban is sokszor fogok rátok gondolni!!
Nézzük együtt a tûzijátékot és kívánjunk egy kisbabát magunknak!!!KépKépKép

Millió pusszancs(i) ,
pihenjetek sokat és fõ attrakció az AKCIÓÓÓÓÓ!!!!

(ez olyan volt, mint kislánykoromban: ó, ió, ció, áció, káció, akáció, VAKÁCIÓÓÓÓ)

Na, szaladok!!!

Ancsi
Ancsi

Csajok!

Én is lassan búcsúzom mára tõletek mint a Füles Mackó.
Mindenkinek jó pihenést és buja szerelmes éjszakákat kívánok!

Pusz-pusz

Andi
Andy

hali Lanykak

megint a strandon vagyok a gyerekkel csak 1percem van.

Az evfordulosoknak GRATULA

Az ujaknak Udv a fedelzeten.

Kedden jovok dolgozni addig is mindenkinek jo mulatast

Andi

szoritok

Pucur

nagyon helyesek vagytok

pussz K
kriszti

A tablazat baromi jo
kriszti

Üdv Lányok!

Eni, djeszter!
Üdv néktek! Kép

Pucúr!
Én is csak azt tudom mondani, amit eddig mindenki: Tényleg nagyon aranyosak vagytok. Kép Gratulálok! Még sok-sok házassági évfordulót kívánok nektek.

Jó hétvégét kívánok mindenkinek.

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

KépSziasztok lányok!Kép
Vissza jöttem a nyaralásból ,éjjel olvastam az írásaitokat!A bébiseknek gratulálok,aki még nem az annak szoritok!Irtátok páran,hogy írjam le a történetet,ahogy sikerült nekem!
Amint már írtam ez az 5.terhességem volt amit inseminácioval sikerült ill. szerintem nem is az számit hogyan került a spermium a petesejt közelébe szerintem,mert csak az eredmény a fontos(a szex amugy teljesen tökéletes a férjemmel!De mi is csináltuk évekig azt amit Ti ...minden másnap kötelezöen...de nem volt elég amit tettünk!Igy 97-ben elmentem a Nyíröbe a Dévai főorvoshoz aki végighallgatott,átnézte a leleteimet-zárójelentéseket stb,majd azt mondta:"Kedves Andrea Én mindent megteszek annak érdekében,hogy babája legyen ,de Önnek is együtt kell müködnie!"Ameddig a kivizsgálás folyt,védekeznünk kellett,mert ha közben terhes maradtam volna,nem garantálta azt,hogy minden rendben zajlik majd!majd kivizsgálások sora következett:hormonjaim minimálisak voltak ezért peteérés nem minden hónapban volt (3-4 hónapot is késett néha).Clamidia fertözést állapitott meg aminek nállam semmi tünetet nem okozott!98.I.21.-negativ lett végre a kenet lelet(ez is okozhat nagyon korai vetélést!)98.II.2-án indult a kezelés,mivel 73 napja nem menstruáltam 5napig 3 szem Dufasttont kaptam,11.-én megjött ,12.-én (2.nap)UH,14.-én(4.nap)Prednisolon-folsav-KáliumR,(5.nap)clostylbegyt+Metrodin inj,(6.nap)clost.+KáliumR,(7.nap)clost.+Metrodin+Prednisolon+folsav,másnap UH,KáliumR!9.napMetrodin 10.napMetrodin+KáliumR!11-12-13.napon csak Metrodin inj. 14.nap éjfélkor Choriogonin inj. és a 16.napon Képpontban déli 12-kor belém került egy vékony fecskendőn keresztül a kicsi fiam!Második nap már feszült a mellem ,27.nap már a teszt jól láthatóan kimutatta bennnem a bébit(ill.bébiket,mert 3-voltak két hétig,majd a 11.hét végén vérezni keztem ,IV.25-én már nem dobogott a szíve a gemini B-nek és gyógyszer segítségével fel tudott szívodni ugy,hogy kicsi fiam nem károsodott töle!!!!!)19.héten már csak egy kicsi szív kalimpált a pocomban Natié,aki 98.nov.9.-én született meg(38.héten)3600g és 57 cm!Végig Maternát szedtem a terhesség elött is!Bocsi ha hosszu voltam,köszönöm,hogy elmondhattam nektek!Remélem reménysugarakkal töltöttelek fel benneteket!Mindenkinek szoritok!Én december környékén indulok a második babáért a harcba!!!
Képsziasztok Kandi72 Kép
Névtelen

Kani72!

Aranyos vagy, hogy leirtad a történeted! Szerintem mindenkinek erőt ad!

Sok sikert a következő gyerköchöz!

Mindenkinek nagyon szupi hosszu hétvégétKépKépKép
Névtelen

Ja Györgyi voltan csak mellényomtam!
Györgyi

Sziasztok Lányok!

Lella, Te ugyanaz a Lella vagy az indexen mint itt?
Ezt találtam az indexen. A lány aki írta eredményesnek vélte. Bocs, ha már volt róla szó.

Az AVIVA torna egy direkt nõknek kidolgozott módszer, hatásai: a menstruációt a kívánt napra meg lehet hozni, a késéseket ki lehet küszöbölni és a ciklus rendezésére is alkalmas. Szóval ez is egy "csodaszer", itt Magyarországon Tóth Lívia tanítja telKép1) 262-4057, minden szombaton 11-15-ig a Puskin u. 4-ben van órája (4.000,-Ft elõször, utána otthon is végezhetõ, ha megtanultad). A lényege, hogy a has alsó izmait mozgatja meg, ezáltal több vér kerül a méhbe, petefészkekbe, így több hormon és tápanyag áramlik rajtuk keresztül ez fejti ki a jó hatást. A tornát Aviva Steiner dolgozta ki Izraelben.

Van valakinek ilyen irányú tapasztalata??

Most zizzenek haza, mindenkinek jó hétvégét (már aki még itt van és olvassa).
Moni
mj

Bocs a szomorú fejért, csak a copy-paste miatt történt, nem direkt volt. Ha minden igaz tornáról szóló könyv van.
Moni
mj

PUCUR!
Aranyosak vagytok és gratulálok az első együtt töltött évetekhez.Kép (Nekünk most volt a csodálatos 4.)Kép

ANDI, Móni, Süni, Györgyi, Koalamaci!!Kép

A mensim sokkal kevesebb volt és nem is görcsöltem. Hányingereim nekem is vannak, de az lehet bármitöl.
Nem akarok megint reménytelenül bizakodni, de még ilyen eltérö mensim nem volt soha.
Veszek egy tesztet, mert én bromocriptint szedek ami nem túl jó a babucinak.
ha egy csík lesz megint akkor jöhetek vigasztalásért megint????????????KépKép

Puszi Mindenkinek, jó hosszúhétvégét: GABÓ
Gabómanó

Gabo!

Hozzánk mindig jöhetsz vigasztalásért!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKépKép

Szivesen látunk, hátha még késöbb mi is RÁD leszünk szorulva vigasztalásért. (jo magyarosra sikerült)

Pucur
Pucúr

sziasztok

most sikerult ujra jonnom de latom mindenki gyorsan lelepett ma.
Azert nagyon jo hetveget kivanok mindenkinek

pusssssszz Kriszti
kriszti

Jajj de jo Pucur meg itt vagy?Mukamania?

Krisz
krisz

Sziasztok,lányok, bár tudom, most szinte mindenki elhuzott hosszuhétvégézni..
Köszi a sok dicséretet a táblázatocskáért, vállon veregettem én is magamKép Viszont ha ilyen sok mindenkit érdekel, nagyon szivesen megosztom veletek, vagyis berakom ugy, ahogy be kell irni, ahhoz,hogy ilyen formája legyen. Akkor aki akarja lementhetné magának mondjuk egy Win dokumentumba, és ezután ott kell irogatni a változásokat, a forma mindig adott lesz.Nos? Érdekel valakit??
Majd ha jöttök, válaszoljatok.
Hu de ráérös vagyok, napokon belül itt a mensi, nincs izgulnivalom egy szál se, igy aztán elmojolok egy kicsit a táblázattal, meg az irkálással.
Lesz valaki a hétvégén??
Sziasztok
Barbarella, alias BarbiKép
Barbi

Na, és ha már itt vagyok, akkor gyakorlásképpen egy szombati lista, szinte 100%,hogy most nem elöz meg senki, igaz??KépKép
<pre>
Név ?-ik proba-ciklus ?-ik ciklusnap Lakhely Életkor
Ancsi ? ? Adács 27 év
Kriszti 11c 48cn Galgamácsa 29 év
Barbi 5c 39cn Calgary 26 év
Lella 8c 36 cn ? ?
Orsoly 8c 32cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 30cn Budapest 24 év
Lora 9c 29cn Várpalota 24 év
Kicsiandi 6c 27cn Budapest 32 év
Ildi 4c 25cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 24cn Szolnok 28 év
Bella 14c 23cn Debrecen 25 év
Éva 26c 23cn Nyíregyháza 26 év
Lotti 8c 20cn Budapest 31 év
Cincérke 31c 16cn Budapest ?
Edina 6c 16cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 16cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 13 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 13 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 12 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 12 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 11 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 8cn Szeged 30 év
Eni ? 8cn Pécs 26 év
Cico 4 c 7 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 6 cn Budapest 29 év
Süni 3c 4cn Budapest 29 év
</pre>
Remélem még mindig nem rontottam el semmit.
Sziasztok
Barbi
Barbi

Barbi, nagyon ugyes voltal!Kép Ha a vasarnapi listaban sem eloz meg senki, legyszi, nalam tedd hozza a 32-ot, mar nehany napja lemaradt..

Kedves Andi, van egy mondas: ...a nok mindent megtesznek azert, hogy -ha nem akarjak,- ne maradjanak terhesek, es mindent megtesznek azert, hogy -ha akarjak,- terhesek maradjanak...

Es ez ervenyes a te tesodra is, meg rank is. Mindenkinek teljesuljon a kivansaga!!!

Ancsi, orulok, hogy minden rendben van. A dokid nagyon szimpi, biztosan sikerulni fog a segitsegevel a babikaKépKép

Bubi, a huvelyi UH milyensege CSAK a dokitol fugg. De azt is mondjak, ha verzel vagy lehetseges vetelessel kapcsolatos gondod van, a huvelyi vizsgalodasok TILOSAK!!
Nagyon fontos, ha a valadeknak szaga van, akkor fertozes, ami NEM jatek, es ki kell kezelni, mihamarabb!!!!!!!!!

Moni, jelentkezem. Lehet tobbszor is peteeres egy ciklusban, ilyen alkalmakkal jon letre a ketpeteju iker-terhesseg, ami gyonyoru dolog amKépKép Igen, az indexen nekem irtak errol a tornarol, de persze nem probaltam ki, nem is nagyon bizok benne, tehat eleve nem lehet sikere nalam.

Pucur, gratulalok nagyon, remelem, a kov.evfordulon mar 3 fo integet a kepen... vagy 4!!KépKép

Kandi72, koszonjuk, hogy megosztottad velunk a tapasztaltakat, legyen nagyon sok oromed a kisbabadban, testverket is kivanok neki!Kép

Most megyek Erazmuszhoz, mert nagyon erdekelnek a valaszai, sziasztok!
Lella

Barbi!
Szuper a táblázat!!! Köszönjük szépen!

Pucur!
Boldog házassági évfordulót kívánok én is!!! Ha nem lenne a táblázatban, én nem nézném ki bel&#337;led, hogy 29 éves vagy... Kép Kép Kép A párodnak titok a kora?

Kandi!
Köszi a tapasztalatokat! Minden jót nektek és tesó(ka)t is kívánunk Kép

Szép hosszú hétvégét, jó pihenést mindenkinek! És BOLDOG AUGUSZTUS 20-ÁT!
Cincérke
Cincérke

Sziasztok lányok!

Köszi a kedves fogadtatásért. Kép Kép Kép

Barbi!
Klassz a táblázat,jól áttekinthet&#337;, és köszi, hogy feltettél. Jó ötlet, hogy leírd, hogyan kell. Ki csinál majd ilyen szépet, ha lelépsz innen a friss kismama topicba.

Mindenkinek szép hétvégét, eredményes akciózást kívánok.

Puszi, Eni
Eni

Cincérke!

Aranyos vagy, nem titok 41 éves volt az idén februárban. (szerintem nem látszik rajtaKépKépKépKép) Ráadásul sokat bolondozik és nagyon várja már a Kispucurt.

Barbi!

A táblázat igen klassz!!! Holnap is csinálj egy ilyet jo?

Délutánig további jo traccsolást, majd még jövök. Holnap is és holnapután is.

Lella!

Neked további jo munkát! Mit dolgozol Te odakinn?

Puszi Pucur
Pucúr

Kedves Pucur, titkarno vagyok egy Olajkutato Intezetben, s 6 napot dolgozunk egy heten, szombattol pentekig tart a het...Kép, a pentek a szunnap. En persze itt leszek aug.20-an is, legyszi, nezzetek meg helyettem is a tuzijatekot, ok? Imadom! Uhhh, es ket napra ra melyviz, doktor...

Jo otlet volt E-tol megkerdezni azt a bizonyos peteeres=?ovulacio dolgot, csak ciki am, hogy O mar egyszer elmondta, hogy ovulacio=peteeres, gondolom, nem valtozott meg azota sem ezen fogalmak helye a fejeben... na mindegy, inkabb eldugulok, elvegre mast is kerdeztel tole, es en veled egyutt varom a valaszat a masik topicban.
Pussz, Lella
Lella

Sziasztok lányok!

Gyönyörü a táblázat, tényleg! Kicsit irigykedünk a "friss" kismamás lányokra, nekik volt eddig ilyen szép táblázatuk. Hát, mostmár legalább a táblázatot nem kell irigyelni tölük Kép

Barbi, az én adataim vasárnaptól változnak, mégpedig a korom tekintetében: 32 éves leszek Kép

Más újság nálam nincs, 2 napja gyomorgörcsöm van, kisebb-nagyobb megszakításokkal de szinte folyamatosan fáj. Ha eszem azért, ha nem: azért. Kép

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok!
Ugy örülök ám, hogy tetszik a táblázatom!!! Igérem, holnapra megcsinálom a kért javitásokat, és jövök a vadi ujjal... Tényleg, ha gondoljátok akkor holnap felrakom a táblázatot "natur" modban azaz , hogy is kellene kinéznie.
Lányok, a mai barnás folyásom már majdnem piros, de még nem az igazi. Ilyenkor mi van? Mármint most ez már mensi, vagy még nem??Mikortol számoljam az uj ciklust? A höm -popoban mérve,LELLA!!!- 37,2 szoval még fennt van a fellegekben, de nem tudok elmenni ezen az induláson. Mostmár egyre cikibb, hogy hétfön kell dokihoz mennem, csak jobb lett volna az elözö hét csütörtök, de hát ha valakire pont akkor jött rá a szülhetnék, természetesen ott nagyobb szükség volt a dokira.Kép Én meg legfeljebb majd elmegyek a mensi után is, ha arra lesz szükség, nem igaz??
Minden 32 évesnek sok boldog szülinapot, Lottinak külön tekintettel:
"32 éves lettem én,
meglepetés e költemény", SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ja, és Pucurkáéknak sok boldog házassági évfordulot, remélem nem mardtam még sok nappal le, de csak lassan kapcsoltam a fénykép nézegetése után, olyan aranyosak voltatok,hogy teljesen elbambultamKép
Na, sziasztok, azért látom tartjuk még a frontot itt hétvégén is.
Lella, a tüzijátékot én is csak az interneten nézem meg utolag, ha gondolod meg keresem,idén hol lehet látni.(én ugyanis a tavalyit néztem meg utolag)
Na, tényleg megyek
Puszi mindenkinek
Barbi
Barbi

KépSziasztok lányok Kép
Köszönöm,hogy sokan elolvastátok a kissé hosszú levelemet!Az újság az,hogy a levél megírása után felhívtam az orvosomat és kértem id&#337;pontot t&#337;le,igy már szeptember 4.-én többet fogok tudni arról,hogy mikor álhatok közétek izgulni....nekem vajon hány csik lesz a tesztemen!Addig is sok sikert nektek !És kitartást...Kép !
Mindig olvasni foglak titeket,de amíg nem tudok hozzá szolni addig...megbújok hátúl néz&#337;nek!
KépKandi72Kép
Névtelen

Kedves Pucur és mindenki!
Az ovuláció magyarul peteérés. Ekkor van a legalacsonyabb hömérséklet. Az LH csucs ez elött van azzal a bizonyos 36 órával.
Helyes tanács, hogy az "alvégeken" kell mérni a höt. Gratula!
Üdv. Erazmusz
E

Jo reggelt, Barbi, meg alszol tan? Mi van veled, aggodok... Remelem, semmi gond, csak az igazak almat alszodKép, vagy epp velem egyidoben rakod fel a mai tablazatot...Kép

Tudod, a 39.nap jo jel, de az a pirosba fordulo mensifele mar nem tetszik..Kép A ho tenyleg furi, hogy fenn van, figyusz, Barbi, ha elmentel a dokidhoz, feltetlenul kerd meg egy hormon-vervetelre, ugy mint E.tanacsolta, a kovetkezo ciklus hoben mert "melypontjatol" kb.6-8. napon!!!
Lehet, hogy progi-hianyod lehet es azert ez a lassu folyamatban lejatszodo verzes. Meg mertel nezni egy terhessegi tesztet, vagy te is felsz tole? Ha eddig nem neztel, ne is nezz,tenyleg NEM AKARLAK rabeszelni, megertelek, mivel engem sem lehetne ravenni megegyszer..Kép
Ajanlom, olvasgasd el te is E.-t a masik topicban, ott meg is kerdezhetned a fentit tole, mi is lehet ez. Ja, a ho sokaknal a mensi napjan szokott leesni, furi nagyon, hogy nalad meg fenn van a csillagokban, mar lenn kene neki lenni 36,3- 36,6 koruli erteken...

Haaat, en is aggodom, es nemtudok szepeket irni, pedig vadul jaratom az agyam... olllyan lassan mennek a gondolataim, mint a csigak es korbe jarnak a megjon-nem jon meg korul es a mierteken...Kép Remelem, hamarosan jon valaki, aki jobb kedvre derit bennunket.
Sziasztok, Lella
Lella

K. MK (mj)
A progi hiányt illetve kelleténél alacsonyabb pr-t az mutatja, ha volt peteérésed, hogy az alsó feledben mért hö nem éri el a 37 fokot, vagy csak legfeljebb 1-2 napra. Szájban mérve nem értékelhetö ebböl a szempontból a hömérözés, csak a hormonvizsgálat. Add meg az e-mail cimedet (az Erazmusz topicban), és talán tudok Neked küldeni ilyen alaphö görbét. (Még vissza kell kérnem hozzá egy ilyen betegtöl).
Üdv Erazmusz
Erazmusz

Lotti, elfejeltettem valami nagyon fontosat: Happy birthday to you, happy birthday to you, Eid milaad szajid, eid milaad szajid, Boldog szulinapot, boldog szulinapot!!! Ugye tudod, milyen leggyonyorubb szulinapi ajandekot kivanok...?Kép

Lanyok, orommel mondom el, hogy E.szerint mindenkinek, aki Clostit szed, javasolt a Duphaston szedese kb. a peteeres utani 4-5. naptol vagy a verzes megjottenek a napjaig, vagy a terhesseg 36.heteeig /igaz, azt is mondta, vervetel is ajanlott a hormon-szintek tisztazasa miatt!/. Megkonnyebbultem, igazan. Most mar csak azert raghatom tovig a kezem, hogy megjon, vagy sem, a himnuszunk lehetne.... inkabb a nem jott meg, es szulni fogok hamarosan-ra kellene felcserelnunk, ugye?KépKép Csereljuk hat fel, jo, minden, es mielobb!! /erosssssen ooooohajto jel/KépKép
Lella

Sziazstok Lányok!

De jo, hogy van itt valaki.

Lella!

Sajnálom, hogy ilyen sokat kell dolgoznod. A tüzijátékot persze megnézzük helyetted is.Kép További jo munkát, és kitartás!!!

Lotti!

Nagyon-Nagyon Boldog szülinapot kivánok Neked!!!KépKép
Szülinapi ajándékként pedig: ZEBRÁSODNI!!!!!!!

Barbi!

Köszönöm szépen a jokivánságokat. Olyan jol esik Töletek!

Mindenki!

Ugy hiányoztok igy hétvégén!!KépKépKépKép De legalább Lella biztosan itt van. Ja és a táblázat nagyon szupi!!

Erazmusz!

Köszönjük szépen a választ, most már oszlik a homály.

Pucur

(nálunk most vendégség van, de mindeki a Forma 1 futamot nézi)
Pucúr

Sziasztok!
Itt vagyok ám, de tényleg csak most keltünk fel, tudjátok itt az idöeltolodás miatt egészen más napszak van mindigKép
Lella, megmértem ma is a hömet, de már csak 36,8,talán végre beindul a mensim. Teszten már honapok ota nem gondolkozom, még itt van három felbontatlanul február ota... Talán hamarosan el jön az idö, amikor tesztelnem is érdemesKép
Lotti, boldog szülinapot!!!

Na, akkor itt a táblázat nyers formája:
able {Név,?-ik proba-ciklus,?-ik ciklusnap,Lakhely,Életkor
Ancsi,?,?,Adács,27 év
Kriszti,11c,49 cn,Galgamácsa,29 év
Barbi,5c,40 cn,Calgary,26 év
Lella,8c,37 cn,?,32 év
Orsoly,8c,33 cn,Nagytarcsa,26 év
Koalamaci,4c,31 cn,Budapest,24 év
Lora,9c,30 cn,Várpalota,24 év
Kicsiandi,6c,28 cn,Budapest,32 év
Ildi,4c,26 cn,Szekszárd,21 év
Bubi,5c,25 cn,Szolnok,28 év
Bella,14c,24 cn,Debrecen,25 év
Éva,26c,24 cn,Nyíregyháza,26 év
Lotti,8c,21 cn,Budapest,32 év
Cincérke,31c,17 cn,Budapest,?
Edina,6c,17 cn,Coimbra,23 év
Moni, 3 c,17 cn,Törökbálint,28 év
Márti , 8 c, 14 cn ,Debrecen ,24 év
Margit, 4 c, 14 cn, Budapest ,30 év
Jázmin, 4 c ,13 cn ,Pécs ,22 év
Boglárka, 7 c, 13 cn, Györ, 24 év
Gabo, 28 c, 12 cn, Miskolc, 26 év
Andi, 12 c, 9cn, Szeged ,30 év
Eni,?,9cn,Pécs,26 év
Cico ,4 c ,8 cn ,Szeged ,27 év
Pucur, 3 c ,6 cn, Budapest, 29 év
Süni ,3c, 4cn ,Budapest,29 év
}
FIGYELEM!
A "table" szo után direkt beraktam egy szoközt, igy ha valaki lementi, akkor azt onnan ki kell venni, hogy késöbb jo legyen. Értitek igy??
Na sziasztok, most megyek , indulunk kirándulni.
Puszi
Barbi
Barbi

Irtam egy hosszú levelet Nektek, de megint nem tudom betenni. A gyerekeim nincsenek itthon. Lella, légy szíves ismét megírni a fax számodat, nem találom a sok papír között. Akarok küldeni Neked egy másolatot Papp Zoltán prof. Szülészet-nögyógyászat tankönyvéböl az ovulációról.
Üdvözlettel Erazmusz
Erazmusz

KedvesLányok,
Kedves Lella!
Ebbe a topic-ba csak belekukkantgatok, mert nagyon kevés az idöm. Köszönöm, hogy leírtad, Lella, hogy valóban orvos vagyok, nem tudom, minek néztek a többiek? Tény, hogy nem vagyunk mi istenek, így én se vagyok az. De felkészültségünk és lelkiismeretességünk se egyforma, és szerteágazó területü szakmánkban nem mindenki müveli azonos intenzitással a szakma minden területét. A laikus beteg meg csak azt tudja, hogy nögyógyász, de hogy mi ezen belül a szakterülete, azt természetesen nem ismeri. Én mindenesetre örjöngeni tudnék, amikor pl. egy &#8211;egy 16 éves, rendszertelenül menstruáló szüz lánynak fogamzásgátlót adnak vérzés rendezés céljából. Már az 1978-as nögyógyász kongresszuson kijelentették a szakma vezetö tudósai: rendszertelenül menstruáló nönek fogamzásgátlót adni mühiba! Le is írták a Magyar Nöorvosok Lapjában. Ennek ellenére rendszeresen találkozom olyan meddöséggel küszködö nökkel, akiknek ilyen céllal évekig adtak fogamzásgátlót nögyógyászok! , Vagy amikor meddöség kezelése cimen a ciklus 16-25 napján adnak progeszteron készítményt, pedig ez a kezelési mód arra való, hogy a 28.napon meghozza a vérzést, így akkor se marad meg a terhesség, ha esetleg véletlenül sikerülne! Van egy jó idézetem, ami életem egyik vezérfonala, bár amikor ezt láttam, még nem tudtam, hogy valaha én is orvos leszek, hanem éppen betegként szanatóriumban feküdtem. (Sajnos, az idézöjelet nem viszi át a babanet, de úgy látom, a félkövért igen, így ezt tekintsétek idézetnek.) Kétféle orvos van: olyan. Aki szeretetböl, és olyan, aki haszonlesésböl müködik. Mindkettöt munkájáról lehet felismerni. Az elsöt a szeretetröl, melyet embertársai iránt tanusít. A másodikat arról, hogy arat, holott nem is vetett. (Paracelsus). (Paracelsus egy középkori orvos volt, és az idézetet egy orvosnötöl, az osztályos orvosomtól kaptam, hogy az orvos völegényének fessem rá egy könyvjelzöre.) Nekem igazán semmi hasznom nincs ebböl a net-es tanácsadásból, nem is akarom, hogy legyen, ezért akarom megörizni az inkognitómat. Csak segíteni akarok, ezért ülök órák hosszat éjszaka a számítógép mellett. De Cico megjegyzése miatt már fontolgattam, hogy abbahagyom. Ezért jó, hogy Lella leírta, hogy orvos vagyok. (Tényleg: írd meg e-mail-ben, hol ellenöriztél le?) 1975 óta foglalkozom a meddöséggel, és sokszáz vagy sokezer asszonyt segítettem gyermekhez. (Nagy részüket én kerestem meg, és hobbiból, ingyenesen az SzTK-ban, az onkológiai gondozóban kezeltem.) De mondom, én se vagyok isten! Van, akinek azonnal sikerül, és van, akinek csak évek mulva a közös munkánk gyümölcse. Pl. több, mnt 3 éve járt rendszeresen hozzám egy hölgy, aki 1 hete vitte haza , 34 évesen, 3750 g-os babáját. Már szinte magam se hittem, hogy sikerül. Ugyanakkor egy ismert szinésznönk, aki több, mint 7 éve szeretett volna babát (máshol), eljött hozzám, és 2 hónap mulva terhes lett. Sok olyan paciensem van, aki 1-2 alkalommal volt csak nálam. Azóta azt se tudom, hogy sikerült, és azért nem jött többet, vagy csak vendégként járt nálam, és máshol folytatja a nagy akarást. Amikor az én lehetöségeim korlátját látom, magam küldöm inszeminációra vagy lombikbébire a házaspárt. (Itt ismét leírom: a meddöség nem negatív értelmü szó, nem meddö nök, hanem meddö házaspárok vannak, és ez olyan betegség, mint akár a középfülgyulladás, amit gyógyítani kell. Sok türelem kell hozzá, mind a betegek, mind az orvos részéröl.)
Az ovuláció-peteérés problematikájához. A peteérés tulajdonképpen egy folyamat, ami már a megelözö menstruáció elött elkezdödik, és a tüszörepedéssel ér véget. A tüszörepedés az ovuláció, a petesejt kiszebadulása a tüszöböl. Mi nögyógyászok a tüszörepedést mondjuk kicsit pongyolán peteérésnek. A tüszörepedés egyenlö ovuláció! Kedves Lella! Küldök Neked egy faxot e-mail-ben, ahol ábrán is láthatók a hormonváltozások, és le van írva: az LH-csúcs az ovulációt 24 órával megelözöen tetözik. (Ez is idézet Papp Zoltán prof. A szülészet-nögyógyászat tankönyvéböl.) Tedd át ugyanúgy az internetre, mint a diagarmmokat, hogy okosodjanak belöle a lányok.
Móni! Jó volt a Duphastonról szóló fordítás közreadása, csak egy tárgyi tévedés volt a zárójeles megjegyzésekben: az ösztrogén nem férfi hormon, hanem nöi hormon, a tüszöben termelödik, amint majd látni fogjátok a most említett diagrammon, ha Lella közreadja Nektek.
Bubi! A höd a Norcoluittól magas, és addig magas is lesz, ameddig szeded.
Ancsi! Az Utrogestan is progesteron készítmény, csak sokkal drágább, mint a Duphaston. Mind a kettö törzskönyvezett gyógyszer.
Üdvözlök mindenkit: Erazmusz
Erazmusz

Sziasztok lányok!

Megpróbálkozom a táblázattal:

<pre>
Név ?-ik proba-ciklus ?-ik ciklusnap Lakhely Életkor
Ancsi ? ? Adács 27 év
Kriszti 11c 50 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 5c 41 cn Calgary 26 év
Lella 8c 38 cn ? 32 év
Orsoly 8c 34 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 32 cn Budapest 24 év
Lora 9c 31 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi 6c 29 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 27 cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 26 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 25 cn Debrecen 25 év
Éva 26c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti 8c 22 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 18 cn Budapest ?
Edina 6c 18 cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 18 cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 15 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 15 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 14 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 14 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 13 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 10 cn Szeged 30 év
Eni ? 10 cn Pécs 26 év
Cico 4 c 9 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 7 cn Budapest 29 év
Süni 3c 5cn Budapest 29 év
</pre>
Ha bénáztam: bocs:

Lotti
Lotti

Lotti, minden gratuláciom a tiéd!! Látom,hogy mégiscsak érdemes volt ez a táblázatocska, igy mindenki ügyeskedhet.
Most engem kell majd átirni a táblázatban, mert vasárnap mégiscsak megjött, igy ma a 2 cn-om van, de ráér majd a holnapi táblázatban is kijavitodni, mert mára ugy sincs sok forgalom, kár lenne ezért szaporitani a szot..
Mégegyszer gratula neked a táblázathoz!!
Barbi
Barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?