Új privát üzeneted érkezett!

Ja, meg amit Csernusról íratok, ez annyira tetszett! Nekem nagyon bejön ez a doki - mint doki -, bár asszem a stílusától az első alkalommal bőgve szaladnék világgá. :? Amúgy nem is gondolná az ember, mennyi nyavalyának lehet lelki oka. :roll:

been

Sziasztok!

B.-hegyen lakó társakra gondoltam tegnap este :wink:

Elvittem mind a 2 gyerköcöt tegpan a dokihoz.
Nincs ifulenzánk,viszont mind a 2-nek piros a torka.
Benrinek tegnap 17-körül adtam 1 szem algophyrint ,mert angyon fájt a feje,öcsém le is vitte a lázát kapásból.

Szóval jól tettem ,hogy nem csillapítottam a lázát ahogy hazaértünk a suliból.
Ja ehhez hozzá tartozik,hogy Berni nem szokott lázas lenni 1 kezemen megtudom számolni hányszor.
Kicsit dolgozott az immunrendszere.
KAptak gyógyszert,Berni Summamed forte,Zsombi Cefzil.
Orruk nem folyik.

Ani:A hétfő itt egy kell halasztani sajna :cry: :cry: :cry:

Móni:édi bébi Mirkó.

Tuntun:hmm :oops: néha én is tudok hirtelen felindulásból .....meg is bánom ,már probálkozom a nem mondok semmt inkább átgondolom ,megrágom aztán köpöm ki dolgot mívelni.
Egyébként ,ha felhúzom magam nekem is kell idő ,míg lenyugszom.
A párom szokott néha úgy tenni ,mint ha mi sem történt volna,valamin ne egyezik a véleményünk és ,ha ez vitába torkoloik.
Nekem nem megy könnyen ,hiába kér bocsánatot.Én egy napig Kép ilyen vagyok.Csernus kikattana tőlem :lol:

Been,Dadomi,tuntun:mennek a gyógysugik nektek is.

Dius:örülök ,hogy van tejcsi megint.
Josi,Nettke nektek is jó hétvégét!
berni611

Berni! A Gujás drnőhöz jártok? Hány óra felé voltatok nála? Mi is voltunk Domival 4-fél 5 között.

Felsorolás nélkül minden beteg gyerkőcnek jobbulást!!!!!

Devcsa, és neked tetszik az a bölcsi? Mert én nem sok jót hallottam róla.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Berni! Válaszoltam a prividre. Mit csináltál te a B.hegyen, hogy gondoltál ránk? :wink:

dadomi

Én meg vagyok elégedve nagyon aranyosak a gondozónénik és rettentő segítőkészek, nem hisztiznek, hogy hétfőn és pénteken kiveszem a bölcsiből.... majd ők elkönyvelik ne izguljak,....eddig maximális :)
Vendég

Tuntun! Nagyon érdekes amit leírtál...pszichés probléma is lehet,az biztos.mármint a kiütés meg a hajhullás.Egyébként Dávidkának volt ilyen,már a Heim Pálba is elmentünk a hajhullása miatt és semmi...minden negatív volt!És egyszer csak kinőtt a haja de amit addig átéltünk,az nem volt semmi.ez a probléma azóta sem jött elő!Egyébként három hónap alatt spontán gyógyult a dolog.Nálam tuti szervi oka van mert amikor belobbanok akkor roszul is érzem magam,bedagad egy-egy ízületem stb.Hát kíváncsi leszek,hányadik diagnózist fogják felállítani hétfőn!Azt mondta legutóbb a sokadik doki,hogy meg fogom látni,egy egyszerű baktérium lesz ebben a ludas!Hát már csak látnám!Hallod,akkor valahol hasonlít a természetünk,én is ki tudok akadni saját hülyeségemen és akkor még mérgesebb vagyok :roll: Apa ezt elég rosszul viseli...elhiszem de sajna nem tudok időben kapcsolni,mindig hirtelen lobbanok és olyan hirtelen meg is bánom.De imádom Őket :wink: Martinkám mamázik,nemsoká megyek érte.Dávid lábadozik,enni nem nagyon akar :cry: Emmaolyan aranyos vagy!:)puszillak!És jobbulást Picikédnek!Remélem jobban van már!Berni,nektek is jó hétvégét!Cseriani,eltűntél?:)Dadomim,hétfőn feltétlen beszélünk!Gyógyuljatok!Puszi

Kép

Kép
nettke76

Nettke! Azért a saját hülyeségeid meg a környezetedből jövő hülyeségeket valahogy nem lehet egy mércével mérni, utóbbiból valahogy jóval több kijutott neked :wink: Gyógyuljatok ti is, hétfőn talizunk, jó? A kimenőm már biztosított reggelre :lol:

dadomi

Nettke! Dominik emleget ám benneteket :lol: "Én, Matin, Dábi ... enni" Most vagy veletek akart enni, vagy titeket akart megenni :P :lol: :lol: :lol:

És, hogy egy kis fogalmatok legyen róla, hogy mit is jelent, ha Dani itthon van betegen, hoztam néhány képet az elmúlt napok történéseiből:

Domi az ágyba bújva:

Kép

A nappali gyerektámadás során:

Kép

Kép

Birkózás:

Kép

Kép

És végül: így inhalál a kis drágám:

Kép

dadomi

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ma nagyon jól kezdődött a napom. A nagyfiam negyed 9-kor kelt, a kicsi 9 után. :lol: Ágyba kaptam a narancslevet és a kávét, utána meg mind a 4-en lustálkodtunk a TV előtt. :lol: :lol:

Főznöm ma nem kell, mert lesz a bableves és hozzá gesztenyepüré.

Nemsokára megyünk sétálni aztán du. jön a tanulás.

Majd még jövök.
Vendég

tuntun és meddig bírtál lustálkodni az ágyban a narancslé meg a kv után? :lol:
Vagy a te gyomrod-hasad nem bántja?
Férjurad jobban van már?
Kristóf elég rendesen elkezdett köhögni,de szépen szakad fel neki. Más baja nincs. Akkor most ilyenkor mit csináljak? Ovi vagy doktornéni? A lándzsás utifű sz.-ot kapja. Elizának is múlik a náthája,remélem kedden megkaphatja a kullancs elleni szurit.
Nálunk husileves volt,meg töltöttkáposzta,meg csörgefánk-élesztős is,ez a kedvencem 8)
Na,megyek,megpróbálom elaltatni Elizát,aztán ha felkelt,kimegyünk a szőlőbe,körülnézünk.
Évi hogy van Berni? Zsombi?
Emm,Hanna? Árminod?
És mindenki,aki beteg?????
devcsa,kapsz tandíjmentességet?
Vendég

Cseriani ha semmi más baja nincs szerintem viheted. Én ilyenkor szoktam mondani az oviban, hogy köptetőt kap és azért van köhögés. Ezzel még nem fertőz meg senkit és neked is könnyebb egy gyerkőccel otthon.
Vendég

Ani, hát nem olyan sokáig, mert Eriknek adnom kellett reggelit. Olyan aranyos volt, mondta, eee-eeeeee és simogatta a hasát. :lol: Egyébként engem nem hajt meg egyik sem. Ricsikém meg a nagy fogyókúrájában ma 3x reggelizett. :lol:
Ricsi - a férjem - köszi már jól van, csak elég gyenge, meg a láz kicsapta a száját. :( Azért is nem csináltam nagy kaját, mert nemigen eszik.
Megmondom őszintén, hogyha csak köhögött Ricsi akkor én vittem oviba.
Ebéd előtt egy jó nagyot sétáltunk mi is. Nagyon jó idő volt, melegített a nap. Mostanra már feltámadt a szél és érezhetően hidegebb van.
Hál istennek Ricsinek sem volt sok leckéje, úgyhogy már mindennel készen vagyunk, táska bepakolva.... stb.
Vendég

Mi ez a nagy pangás????
Vendég

ti szánkóztok,mi meg imádkozunk,hogy legyen egy kis hó végre,hadd menjünk mi is szánkózni :lol:
De inkább csak a magam nevében mondom ezt :P
Hát,én is azt hiszem,viszem Kristófot. Semmi baja nincs,csak köhög. Kapja a lándzsás utifű szirupot,de még meglátom,mi lesz éjjel. Ha megy oviba,akkor holnap Ringató Elizával :D
Kedden meg szuri :?
Vendég

Szép estét!

Velünk nincs semmi különös, annyit takarítottam ma hogy esek össze de tényleg... egész nap meg sem álltam :( Pedig még lenne mit csinálni és csak 35nmes a lakás :?

Képzeljétek megkérdeztem a gyógyszertárost, és Barnus kakija a protexintől olyan büdi, nem a vírustól... mert abba is ilyen jótékony bacik vannak...

Úgy elrohant a hétvége.. pedig olyan keveset voltam a párommal jó lenne még együtt lenni...

Kép
dius87

Kép Így aludtam ma a pihiszékemben! :)

Kép
dius87

Na végre, hogy itt vagytok :lol:

Mi meg du. "moziztunk" Apával, meg Ricsikével. Megnéztük a Hellboy II.-t.
Erik 5-kor kelt, akkor csatlakozott Ő is. :lol:

Dius, a takarítást tessék hétköznapra időzíteni és akkor többet tudtok Apával lenni. :lol: :lol:

Ani, ha hinni lehet az időjósoknak, tudtok még Ti is szánkózni. Mi meg ma csúszkálni tanítottuk Ricsikét. :lol: Hihetetlen, de a fiam nem tud csúszni a jégen. :shock: Mi meg mint a gyerekek csúszkáltunk a párommal. Szép lett volna ha elesünk. A főhír az lett volna: földrengés Fóton :lol: :lol:
Mi nem voltunk pénteken ringatózni, de val.színű, hogy még kihagyom a járvány alatt.

Ma a vacsora zöldhagymás-gombás-szalonnás tojás volt, amit Erik úgy pakolt befelé, hogy csak néztem. Még volt a szájában és nem engedtem, hogy a köv. falatot bekapja, ezért elkezdett sírni.

Az angol tanulásom ma elmaradt, de Apa úgyis hajnalban megy, akkor szépen megkávézom és nekiállok. :oops: :oops:
Vendég

Dius, ez a gyerek továbbra is gyönyörű.
Erik is sokáig így aludt, hogy valaminek hozzá kellett érnie a nózijához. :lol: [/b]
Vendég

"Szép" hószakadásos jóreggelt Mindenkinek!

Ani, a "hókívánságodnak" légyszi adj valami pontosabb földrajzi meghatározást, mert ez már megint nálunk szakad. :lol: :lol:
Szokásos reggeli torna hóseprés és kocsitakarítás formájában kipipálva. :twisted: Mire visszaértem a suliból kb. 10 perc volt, de az elsöpört részből semmi nem látszik.
Az út természetesen nincs takarítva és baromira csúszik.

Ennyit rólunk.

Hogy aludtatok az éjjel? Kis betegek hogy vannak?
Vendég

tuntun nincs a közeletekben egy eladó ház??? :D
Itt is szitál valami akármi,de semmi lényeges. A hajam tépem,mikor olvasom a köpönyegen,hogy pl. helyenként 2-5 cm friss hó várható. Ebből úgysem lesz semmi. A másik fele meg: nem vagyok már túl fiatal,de még nem láttam régi vagy öreg havat esni,csak frisset :P
Kristófot elhozom ebéd után,ne zavarja alvásnál a többieket a köhögésével,aztán lehet holnap reggel elviszem a doktornénihez. Nem szívesen,mert más baja nincs,meg nem is a mi doktornénink van...majd még meglátom. Az óvónéni is aranyos volt,mondta,hogy majd figyeli ő is...
Elizával meg megnézzük a Ringatót. Csak az a baj,hogy 10.45-11.15-ig van,és félek,hogy elalszik hazafelé a kocsiban. Akkor hogy megyek el Kristófért fél egyre? Na,mindegy,majdcsak lesz valahogy...
dius,én is hétköznap takarítok,így hétvégén több idő jut a családra :wink:
Barnus nagyon édes :D
tuntun én is szeretek csúszkálni :lol:
De azért megnéztelek volna 8)
Vendég

Sziasztok csajok!

Dadomi :mi a Gáborbácsihoz járunk :wink: Pénteken a magánrendelőjébe igyekeztünk.Este 18- kor jártunk ott.

Ani:ez a legjobb megoldás ,azért ne maradjon le a foglalkozásáokról.Én is csináltam ilyet.Nem volt semmi komoly de ha vizszintbe került nem tudodtt aludni.

Megkérdem anyóst vigyázz -e a Bernire,ha igen akor megyünk ringatózni.

Bernit nem viszem suliba 1. szombaton belázasodott ,persze gyógyszer megint sitty-sutty levitte.Persze azért mert ugarált ne,maradt az ágyban. :evil:
Tegnap semmi baja nem volt ,de nem akartam vele tanulni,azért délelőtt is ágyban maradt meg ebéd után is bezavartam az ágyba ,hogy gyorsan regenerálódjon.
2.így felkészületlenül nek küldöm iskolába.Lóg a lába a matek témazárónak,meg magyarból is akar íratni a tantó néni.

3.holnap viszük Zsombit Pestre,jobb ,ha itthon marad ki tudja ,hogyan érünk haza.

Tuntun :cry: :cry: :cry: :cry: szerettelek volna meglátogatni kedden ,de anyós is jön velünk :evil: Így ugrott a program.

Dius:jaj zabálni való ez a gyerek Kép

Most ennyi ,mert Kép olyan a fejem ,mint a lefosott kilométerkő.Ha megyünk ringatóba ilyen fejjel nem megyek,elég ,hogy kivert a ragya má megint :evil:
berni611

Sziasztok!

Itt olyan szépe esik a hó! :D
Farsangon túl vagyunk nagyon jól sikerült,szerintem jobb volt mint múlthéten,most 50-en voltunk 8) annyira szupi jelmezek voltak. 4-kor értünk haza :lol:
Betegeknek jobbulást,én már szépen köhögök,meg folyik az orrom :evil: szerintem meghűltem a buliba :roll: iszok majd neocitránt ,aztán majd meglátjuk.......
Holnap Apa viszi Noémit Budapestre,kontroll.

Kép
Kép
josi

Na megyünk :lol:
berni611

Havas jó reggelt!

Ami azt illeti én nem örülök a hónak, sőt már a hócipőm tele van vele! :lol: Na de ez van, itt szakad és mindjárt indulunk a gyógyszertárba Barnus krémjéért amit úgy kellett összekutyulni az arcára mert száraz és már nem is de hát ha már kifizettem elmegyek érte.

Nem is akartam nagy takarítást végezni, csak ha Barnussal vagyok itthon általában gyorsan végigszaladok a lakáson most gondoltam alaposabb leszek, de inkább nem csinálok máskor ilyet... már este a párom vasalta ki a kicsinek a ruháit mert már állni se tudtam.. :?

Köszönjük a dicséreteket! :wink: Barnusom még mindig alszik :shock: Hétvégén miért nem tud ilyet produkálni az apja úgy örülne :D

Ha kinézek az ablakon olyan mintha még csak most közeledne a karácsony...

Kép
dius87

Ani Tandíj mentességről még nem tudok semmit, talán a héten :? De nagyon érdekel már engem is. Majd , ha többi időm lesz jövök még...utó olvasni sem tudok :( olyan sokat írtok
Nálunk is meg volt a farsang, de még mindig fényképező hiányban szenvedek...na majd az is lesz, ha nem kell fizessek az egyetemre..
További szépnapot
Vendég

Ani, a szomszéd szívesen eladná :lol: Egyetlen negatívum, hogy velünk kellene egy telken osztozni :lol: :lol:

Itt egyfolytában esik a hó, reggel 3x takarítottam le a kocsit, míg elindultam angolra.
Nemrég jöttem haza, akkor meg a Papa meg Erik takarították az udvart.
Így a meleg szobából nézve én is szeretem, de ma még 4x kell kocsival elmennem itthonról. :(

Évi, Te gondolatolvasó vagy, mert szerettem volna én is Veletek találkozni. :cry: :cry: Mindegy remélem lesz még rá alkalom, persze teljesen más helyzetben.

Na elmegyek én is ebédelni, meg a leszáradt ruhát kellene elpakolnom, de úgy döntöttem, hogy majd holnap de. Ma szieszta délutánt rendezek.
Vendég

Na megjöttünk. A tegnapi takarításom után ma nem vagyok hajlandó megemelni semmit. :lol:

Nagy a hó, olyan hideg azért nincs. Na reggelizek egy kis főtt virslit...

Kép
dius87

Itt cseszik hó lenni,és mostmár úgy vagyok vele,hogy ne is legyen. Legyen tavasz. Kristófom nagyon köhög. Ennyire még soha nem köhögött. Reggel megyünk doktornénihez.
Beteszek egy cikket,eléggé érdekes :shock:
Ja,tuntun,nem gond a közös telek 8)
Adja a szomszéd ingyé' is a házát? Mert akkor már holnap költözünk :P
Érdekesség.. a bifidusz eszenziszről...

"A Bifidusz eszenzisz függőséget okoz!

Brit és amerikai tudósok egymástól függetlenül jutottak arra az eredményre, hogy a Danone termékeiben található Bifidusz eszenzisz függőséget okoz. Négy hét folyamatos fogyasztás után a Bifiduszos joghurt elhagyása -főleg a gyermekekre, öregkorúakra és legyengült szervezetűekre nézve- akár halálos eredménnyel is járhat.
Először egy baltimore-is gyermekorvos figyelt fel rá, hogy hirtelen sok kis betege lesz. Először influenzára gyanakodott, de később a gyermekek hallucinálni kezdtek, depresszióba estek, elvonási tünetekkel küzdöttek. Sok kutatás után derítette csak ki, hogy egy franciaországi fuvarossztrájk miatt a Bifiduszos joghurtot szállító kamionok nem jutottak el időben a baltimore-i boltokba, így jutott eszébe, hogy alighanem a Bifiduszos joghurt, illetve annak hiánya lehet a baj okozója.

A National Healthcare kutatói patkánykísérletek során kizárólag Bifiduszos joghurtot etettek az egerekkel. Amikor a joghurt adagolását teljesen abbahagyták, az egerek idővel láthatóan egyre idegesebbek lettek, kis mancsukat könyörögve nyújtogatták a Bifiduszos tálka felé. Négy hét után már egy patkány sem volt közülük életben. EZ BIZONYÍTÉK! arra, hogy nemcsak a cigaretta- és kólagyárak, hanem már a tejipar is függőség létrehozásával kényszerít bennünket az ő termékeinek fogyasztására!
Azt is bebizonyították, hogy a Bifiduszt E3423-mal, E3.14-gyel és E666-tal stabilizálják és színezik, mert egyébként csak marhavérből és -nyálból készített táptalajon lehet tenyészteni! EZEK TÉNYEK!

És nem csak Amerikában! Jakupcsek Gabriella a reklámban szájába vesz ugyan egy kanál Bifiduszos joghurtot, DE NEM LÁTSZIK, HOGY NYEL! Azt már bezzeg nem mutatták, ahogy az "Ennyi!" elhangzásakor azonnal kiköpte az egészet! Bódi Sylvi is csak lóbálta a Bifiduszos kanalat. ŐK TUDJÁK! Mert elmondták nekik! Mert nagyon nagy botrány lett volna, ha Jakupcsek a Bifiduszhiány miatt összeesett volna a Milliomos adásában!

NE ÖLD MEG MAGAD! NE EGYÉL BIFIDUSZT!

Ezt a cikket küldd el minél több ismerősödnek, nehogy ők is a Bifidusz áldozataivá váljanak!"
Vendég

Ani:hmmm ez érdekes.
Zsombinak viszont helyreállította a pocakját Kép Igaz nem kapott mindennap.
Meg mindig mást kap,danonino(vagy mi a frász),millis krémtúró,sima gyümölcsös joghurt.
Persze ebből sem mindennap csak 2-3 naponta.

Szegény Kristóf :cry: :cry: :cry: kiváncsi vagyok mit mond a dokinéni.

Ebédért épen ,hogy oda értem a suliba.Evett Berni anyósnál,de nekem jó volt :oops: csirkegulyás levest és diós tészta volt a menű ma.
berni611

Ani, még jó hogy a joghurtban sincs a fele sem, mint amit feltüntetnek a dobozán.
Én egyfolytában Danone joghurtot eszem, de még nem tapasztaltam magamon függőségre utaló jelet. :lol: :lol: Ha emlékezetem nem csal, akkor nem is a Bódy S. reklámozta, hanem az a szőke nyávogó csajszi, nem jut eszembe a neve, az is valamilyen Szilvi volt talán :lol:
Egy a lényeg, hogy én nem mondok le a joghurtadagomról. :wink: :wink:

Na aztán nem ilyen önzőnek lenni, hogy ideküldöd a havat, oda meg tavaszt kérsz. :lol: :lol:
Épp most ment el egy sószórókocsi az utcában. :shock: :shock: Remélem szórt is valamit.
Szegény Kristóf, most lábalt ki az egyikből, aztán már itt is a másik?
Vendég

Ani, én találtam egy ellencikket:

Tihanyi András dietetikus arra hívta fel a figyelmet, hogy nem mindegyik joghurt tartalmaz ugyanannyi bélbaktériumot. - A Bifidus essensis egyszerre reklámfogás és ugyanakkor van igazságtartalma. Ez csak egy baktérium sok másik közül, amellyel a cég vizsgálatokat végzett, külön nevet adott neki és beletette a joghurtjába.

- Tudatos fogyasztóknak arra érdemes figyelni, hogy a termék hőkezelt-e - avatott be bennünket ?a nagy titokba? a táplálkozási szakértő. - Ha hőkezelt egy anyag, abban már nincsenek baktériumok, ezért is áll el sokáig. Az a termék, amiben baktériumok élnek, nem tartós, rövidebb a szavatossági ideje. Terméke válogatja, hogy milyen mennyiségben vannak benne hasznos bélbaktériumok.

Összefoglalva tehát: a ?Bifidus essensis? csupán a kereskedelemben használt kifejezés. Az ?L. casei? szintén csupán az egyik fajta a bélben működő, rengeteg baktérium közül - de ezt a tudósok is ezen a néven emlegetik.
Mint kiderült, a bifidus essensis a francia élelmiszergyártó cég bejegyzett probiotikus törzsének kereskedelmi neve, amit azért hoztak létre, hogy a vállalat által gyártott joghurtot megkülönböztessék a többitől. Ettől függetlenül létezik egy hasonló nevű baktériumcsoport is, szaknyelven ?Bifidobacterium? nemzetség, melynek egyik képviselője ez a törzs. Ez a probiotikumok fajtájába tartozik - akárcsak az L. casei, amely a ?Lactobacillus?-ok nemzetségébe tartozik.

Ami biztos és amiben mindenki megegyezik: a probiotikus élelmiszerek jó hatással vannak a beleinkre és az emésztésünkre. A szakértők szerint ezek a hasznos bélbaktériumok segítik egyensúlyban tartani a bélflórát, ezáltal támogatják a védekező rendszer megfelelő működését. Így segítik a szervezetünket a kórokozókkal szemben. Ezeket az állításokat tehát tényként kezelhetjük.

- A probiotikumok a tápcsatornán áthaladva átmenetileg fejtik ki hatásukat, ezért érdemes őket rendszeresen, naponta fogyasztani - javasolta a Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke. - A probiotikus élelmiszerek és tejtermékek hozzájárulnak általános jó közérzetünk és egészségesebb életritmusunk fenntartásához, úgyhogy fogyassza ezeket egészséggel!
Vendég

Ani bocsi, de szerintem ez egy újabb körlevél és már nem tudtak mit kitalálni így gondolták jó poén ez a bifidusz ezenziszes téma. Nem hiszek benne, igaz nem eszem... de az hogy Jakupcsek a reklám után kiköpte volna komolyan nevetséges :lol:

Ani és ha nálatok tavaszt lesz itt meg tél, nem érdekel de én sátrat verek a kertedben!!! :lol:

Kép
dius87

Remélem ez igaz : :lol: :lol:

"A Bakonyalján lévő, Apáca-patak mentén elterülő, idős égeres erdőben hatalmas tömegben meseszép látványt nyújt a hétvégén kinyílt hóvirág. Az erdő eldugott szegletében már hollók „korrognak” a fészek körül, amelyben ilyenkor talán már az első lerakott tojások is ott lapulnak, sőt az örvös galambok is megérkeztek téli szállásukról. Lopva de csalhatatlanul itt a tavasz! A természet soha nem hazudtolja meg önmagát. " Kép

Dius, ez nagyon jó ötlet. :lol:

Ani, mi mehetnénk inkább lakókocsival?
Vendég

Inkább veszek az obiban egyben egy kis faházat és viszem a hátamon és Aniék kertjében leejtem Tuntunék lakókocsija mellé :lol:

Kép
dius87

Fóti táj most:

Kép Kép Kép
Vendég

gyertek,persze. Dius kaptok szobát,nehogy már Barnus sátorozzon :D
tuntun jöhettek lakókocsival,de szívesen adok nektek is szobát :lol:
Én megmondom őszintén,röhejesnek találom a cikket. Annyira utálom,hogy egyszer ez meg ez a jó,két nap múlva meg hú,ezt meg ezt ne egyél,mert beteg leszel,stb...
Kristófom már felkelt,alig bír aludni. Tettem a párologtatóba amolt,bennt van a szobában a sólámpa. Most főzök neki kis hársfateát. Meg ugye kapja a lándzsás utifű kutyulékot is...
Vendég

Egy-két farsangi kép:

Izmos ninjám:
Kép

A tornatermi összeröffenés:
Kép
Buli az osztályban:
Kép
Kép
Vendég

na,ilyen a táj Szekszárdtól 8 km-re: :P
Kép Kép
Vendég

Emma, hol vagy mostanság?

Dadomi, hogy vagytok?

Josi, Neked is jobbulást!!!
Vendég

Ani utálak!!!!!!!!!!! Viszont kinéztem a lakókocsi helyét :lol: :lol:
Vendég

Ani, Nektek használ a lándzsás? Nálunk a férjemen kívül senkinek sem jó. :( Ami nekünk bevált az a kakukkfüves szirup, meg az ambroxol.
Vendég

Képzeljétek holnapra bejelentkezett az egyik ismerősöm. A 2. gyereke egy kislány 2 éves múlt és Down-kóros. Az egész terhessége alatt semmilyen probléma nem volt és az uh-n sem vették észre, hogy gond lenne. Először haza sem akarta vinni a babát, de aztán szerencsére meggondolta magát.

Na a lényeg, hogy most felhívott, hogy visszamegy dolgozni és ebben szeretné a segítségem kérni. :shock: Halvány lila dunsztom sincs, hogy miben tudnék én neki segíteni. Na mindegy majd holnap kiderül, mit szeretne. De nagyon kíváncsivá tett.
Vendég

Szia Cseriani és sziasztok lányok!

Hát már elég régen jártam erre az biztos. Sajna, sok minden történt velem és velünk is és próbálok talpra állni lelkileg.
Szóval nagyon megviselt az ami Timivel történt, mint ahogy mindenkit aki levelezett vele vagy akár ismerte is őt személyesen. Éppen próbáltam túl tenni magam rajta mikor házi kedvencünk Zeusz nevű kutyusunk is megbetegedett és sajna meghalt. Nagyon ragaszkodtunk hozzá, mintha család tag lett volna.
Decembertől kezdve 6 hétig köhögtem, amolyan hörghurutos nyavaját kaptam el, a betegségből való nehéz kilábalást mind lelki okokra vezettem vissza és ahogy múltak a hetek és rendeződtek a dolgok én is egyre jobban lettem. Elkezdtem szedi a homeopátiás Oscillococcinumot és jobban érzem magam, persze azért el is foglalom magam van mit csinálni egy családi házban és körülötte. Ha van szabadidőm akkor pedig gyöngyöt fűzök. Na, ez nagyon kitudja kapcsolni az embert és nagyon szeretem csinálni is. Készítettem egy blogot is mert a neten keresztül találtam hasonló sorstársakat is akik szintén „gyöngyitiszben „ szenvednek. Ha van kedvetek nézzétek meg www.monikagyongy.blogspot.com címen láthatjátok munkáimat.
Tavaly hasonló cipőben jártam mint Te most. Állandóan azon aggódtam, hogy ha Levi náthás vagy köhög vigyem-e oviba. Hát ezen túl jutottam, mert ha én egészségesen vittem a gyerekemet akkor a másik szülő vitte úgy, hogy a gyerek taknya-nyála egyben volt. Ha nem olyan vészes és nincs láz akkor viszem oviba és képzeld hamarabb meggyógyul mint ha otthon tartanám 2-3 hétig. Most éppen bárányhimlősök voltunk és másfél évesen én beadattam a védőoltást ellene, de elkaptuk. Igaz, nagyon könnyű lefolyása volt mert a nem volt tele a teste és kb. 1 hét alatt már pörkösödtek is a sebek. A védő oltásokról is meg van a véleményem, ha nem kell akkor inkább nem adatom be. Sajna a kullancs elleni is a fertőzött kullancstól nem véd, figyelni kell.
Hát most tömören ennyi voltam. Azért ha tudok jövök ám és a háttérből olvaslak benneteket.
Mindenkinek szép napot kívánok! Sziasztok!!!!!!!!!!!

Kép

móni
bedmona

Tuntun: Irigyellek ezért a havas tájért. A hóvirág már nálunk is nyílik az erdőben. Legalább a természet tudja, hogy közeleg a tavasz.

Kép

móni
bedmona

Bizony a természet már érzi a tavaszt

http://index.hu/tudomany/kornyezet/2009 ... so_golya_/

Ani:őszintén ........én már lassan úgy vagyok vele ,hogy ennék is meg nem is dolgokat.
Főleg amikor a párom meséli ,mik mennek a boltokban illetve nagyobb húsipari cégeknél ,hát fúújjj.

Tuntun,Dius:
Oké ezt megjegyezetem Kép .....Anitól nem lakok messze légvonalban megaztán pláne nem ,látom az ablakból Kép úgy hogy vigyázz. :lol:
Azt be sem bagóztok hozám :twisted:

Bedmona:jól összejött akkor minden :cry: azért gyere többször.

Been:merre jársz?GYerekek remélem már jobban vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2009.02.23 16:37-kor.
berni611

Jaj Lányok, helyzetünk egyre rosszabb.. :cry:
Megint küldött a BB bank levelet hogy törlesztőt emel, de most csak úgy az alapot emeli, én ezt nem értem miért kell, így is minden hónapban 5el többet fizetünk. :cry: Próbáltam őket elérni telefonon de lehetetlen minden ügyintéző foglalt, és a hangposta amire mondanom kell az adataimat hogy vissza hívjanak betelt, gondolom mindenki ma kapta meg a levelet. :?

Ezért is szerettünk volna autónktól megválni és egy mindegy milyenre becserélni csak guruljon, de ez is lehetetlen mert 2,8m volt a kocsi ma hívtam a bankot és ha egybe lenne kifizetve 3,5m kellene fizetni így senki nem cseréli be, felhívtam a szalont ahol vettük, nem tudnak segíteni majd hívjam őket ha 151-re lement a svájci frank 201-en van most, de ha annyi lenne nem is akarnánk megválni tőle :?
Itt az a problémám hogy az akciójuk az volt hogy 3évig "csak" 25 a törlesztő és utána lesz 38. Na én már másfél év után fizetek 35-t és akkor most hol van az akció?????

ÁÁÁ siralmas, nem tudom mi lesz így.... :cry:

Kép
dius87

Tuntun:nagyon jó izmos Ninja-d vanKép
Te azt nem írtad a múltkor ,miért volt büntiben Ricsi(tv nézés)Mi rossz fát tett a tűzre szegény gyerek.
berni611

Szemetek :evil:

Nekünk szerencsére nem emelték meg a törlesztöt ,majd a végén fogják kompenzálni a forint-svájci frank árfolyamát.Most vagy többet fizetünk a végén vagy meghosszabítjuk még 1-2 hónappal a futamidőt.
DE MI DIREKT ÍGY KÉRTÜK
Lakáshitel is úgy vettük fel ,hogy 5 évig fix összeg ,most lesz majd kamat igazítás(2010).Na ettől egy kicsit tartok ,de forit alapú így nagyon nem fog emelkedni a törlestő részlet.
berni611

Ezt nézzétek, milyen ügyes!!!!! Hogy emeli a kis fejét, sikerült lekapnom! :lol:

Kép

Kép

Kép
dius87

Jaj de édi! Nagyon ügyi a kisfiad, Dius!! :-)

Én is dicsekszem egyet, jó? Enikő már négykézlábra emelkedik, és lóbálja a popóját előre-hátra ;-)

Ja és vettünk ülést, végül a Ferrari lett, persze nem a márka meg a dizájn miatt, hanem ez volt meg a Brevi, és a kettő közül ez jobban tetszett, mert magasabb oldalt a pereme...

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?