Sziasztok, szép napot!
Látom, sok helyen esik vagy esett a hó. Gyerekek (nagyobbak) tuti örülnek neki, én már inkább a tavaszt várom.
Emcinek és Tomcsinak boldog hófordulót!
Levi továbbra is aranyos!
Lizy kis tündérke, ahogy be van öltöztetve!
Adél szépséges!
Emmus csodás hajfürtjeit mindig is irigyelni fogjuk! (Nekünk talán Lea 2 éves korára lesznek hasonlóak...
)
Laló alvós képe nem ér!!!!
Tomo is cukker! Kis vigyorka!
Bondi: Nattancsnak gyógypussz, hogy teljesen meggyógyuljon! Sajnálom, hogy apjukodnak ennyit kell utazni a bankok ügyfélbarát hozzáállása miatt.
Pati: Én sem kávézom.
kike: Nagyon ügyes vagy, kevesen tudják észrevenni a hibáikat, és még kevesebben vannak, akik próbálnak változtatni a rossz szokásaikon! Szóval elismerésem!
Remélem, apa is hasonlóan átgondolja, min kellene kicsit változtatnia, és boldogan éltek tovább, EGYÜTT! Pusszantás!
wera: A fene essen az anyagiakba! Drukkolok, hogy rendeződjenek a dolgok!
Marcsikám: Menjünk fenéken billenteni apjukodat??? Ezek a pasik, csak a gond van velük!
Viki: Én AboMill-es kukoricadarát vettem a minap, nagyon fini!!!! Ismerem azt az aggódós anyukát az nlc-ről???
Tami: Annácskánap puszi a kobakjára! Kis nyüzsgő sajtkukacka.
akata: Szerintem simán menjetek ki, annyira nincs is hideg. Lea eddig minden nap kint alszik nap közben, akármennyire hideg van.
Adél sírása remélem, csak átmeneti. (Olyan rossz, amikor nem tudjuk, konkrétan miért sírnak, mi a gondjuk ugye?)
Szilvi: Hiteleteket sikerült elintézni?
Titi: Tudom, nagyon nehéz, de tegyél úgy, ahogy a lelkiismereted diktálja. Én nappal kint a friss levegőn a babakocsiban altatom Leát, ezen nem változtattam. (Vagyis annyit, hogy régebben délután bent aludt, de mostmár akkor is kiteszem.)
Orsi: Én bombáztalak kérdésekkel az eskövőtökkel kapcsolatban.
Nem szeretnél rá válaszolni, vagy csak túl tolakodó és kíváncsi voltam?
Egyébként a GYED mellett is megkaphatod a fizut, attól függ, milyen jogcímen tudják neked elszámolni! (Pl szerzői tevékenységért járó pénzeket megkaphatod, és ez szerintem oda tartozik.)
Kriszta: A mai válságos helyzetben nem tudom, mit hoz a jövő, de szerintem köztisztviselőként el lehet menni gyerkőc mellett. Ott még általában tolerálják az anyaságot, és nem kell 11 órázni. (Bár az én esetemben még a pocakosságot sem tolerálták anno, de ezt főnöke válogatja.
)
Na elküldöm, amíg tudom...