jo reggelt!
Tita??????????????hogy ment? ugye nem adtad fel?
Hofordulosoknak minden szepet es jot!
A ho itt is szakad, szovla lehet nemmegyunk ki:( pedig mar kesz tervem volt, hogy ma aztan mar vegre tenyleg lemegyek a kondiba
Minden babakep nagyon szupi!
En is teszek majd fel mert kicsinyitgettem.
Orsi: ez nem torna hanem klub legalabbis a neten ugy van, asszem 9.30tol.
a cici sajnos ilyen, en tudtam ezt, fel voltam ra keszulve, de hat vegul ez nalunk nem figyelt be, hisz alig szoptattam. helyette viszont icike picike lett
Jo munkat!
Hat a tavaszt en sem bannam, de ugy tunk arra meg varni kell. Igazan ez a ho is szep, csak nem itt Budapesten, ha mindezt valahol a hegyekben kene latnom, szankoval es megfelelo ruhazattal felszerelve egy janddalo mellol szemlelve na hat nem bannam:)
MArcsi; privit oolvastam, igerem megprobalom nem elfejteni, meroszalgom nincs, igy majd azzal probalom merni amit a komuvesek, meg asztalosok hasznalnak.
Annam szinte egesz hetvegen a bugocsigaval jatszott, es morog hogy neki miert nem porog ugy mint ha a papa porgeti meg, es kitrukkozte, elkapja amig meg porog es ugy tologatja a szarat, mintha o porgette volna fel annyira, es akkor nevet elegedetten:)
Tegnap ezt beszelgettuk alekoval, milyen fantasztikusan jo, hogy a gyerekek ilyen kis apro dolgoknak ennyire tudnak orulni, raadasul ujra meg ujra, neha nekunk sem artana ha tudnank ilyenek lenni erre az uram: en is mindig orulok mikor porog a bugo csiga:))))) a kis draga!