Pendi
Nincs mit szivesen magyarazunk el barmit...es a foto tenyleg szupi
Nem tom,hogy otthon van e de akinek pl nincs kocsija erdekes lehet metroval meg busszal kijutnia fel-le a lepcson cipekedni
Itt azert van mozgolepcso is es minden megalloban lift ugye a rokkantak miatt
na nincs am annyi,mint pesten megis lift aaaz van
de azert megis huznyi vonni...meg a masik meg jegyet venni a gyosvonatra azert nem jo....busz az jooo de az meg hosszabb mert lehet ugye dugo is
o
t fel es leis veszik neked rola
a gyorvonat viszont 1ora 10perc alatt ott van
na 1szonak is 100 a vege jo ez szerintem othon nincs mert ennyi penzert mar akkor taxival is kivisznek azert nincs pesten messze de itt tobb mint 1ora kocsival a repter
Mar akartam emliteni,hogy mesz teis a terheleses cukorra
Nem tom emlekezdtek-e Kitty nevu barinomre akinek volt a lau lanya 2eves es idejart tolunk nem meszze oviba
na pont o irta nekem meg multkor dumcsiztunk tobb,mint 1orat telon,hogy neki is az a baja ami Nooocinak
az a diaakarmi
volt o is ezen a terheleses cukron...mondtam neki ha betartja akkor sitty sutty bebabasodik ugyanis ok is hajtanak a 2.babara
na meg a meheben lattak 6kis polipot
amire aszonta neki a doki,hogy az nem befolyasolja a babooot
szerintetek????Ma nem azert nekem egy polipom volt oke lehet nagy de ott volt es bevereztem a nyaron ugye aztan csinaltak egy eu kaparast
es elotte senki nem szolt semmit
szal en mondtam neki nezesse meg mashol is
vgy olvasson utana a dolgoknak de nem akar es valtig allitotta hogy neki ngyon miniaturok es,hogy nem fogja ossze vissza vagdostatni magat a par kis polip miatt
Noci
haaat nem lazasan mer a borond meg felig sincs
de annyira lusti vgyok
most kerdezte apa mikor pakolok be
mondom holn ap reggel
a balatoni helyet igen mar mondtad
meg azt is,hogy most csak ketten mentek
azaz 3man
igen mondtad mar draga
topiktali ne is mond...hetvegeken lesznek a rokonlatogatasok
de jo lenne....egyszer mar csak ossze jon ha mas nem majd mikor mar mindenki babazik
a hatfajasrol annyit nekem pati aszonta,hogy haton nem jo aludni mert nyomja a gerincedet a suly