Nyulasz!
Igen ez elé húzós, csak a fazon miatt szúrtam be, meg a dereka miatt. De úgy nézem a tiéd is ilyen, neked stabilan áll? Tök vagány ez a kekizöld amúgy, nekem is van ilyen Mustang "nemterhesben"
(Szeretem a színt is, van ilyen kabátom is, meg táskám, meg tornacsukám........ na jó ne egyszerre hordom, mert akkor gy néznék ki mint valami elfuserált G.I. Jane )
Nekem is para volt a progi miatt, szép lassan álltam le így nem volt semmi gond...... csak a pocim tűnt el teljesen utána
Viktu!
Hát igen kíváncsi is vagyok..... ennél jobb volt mikor még egyáltalán nem tudtam...nem tudom miért, pedig isten bizony annyira mindegy nekem, inkább csak azért vagyok lelkes, mert egy kicsivel többet tudnék róla amit a fantáziáimban felhasználhatok
Bandázst nem próbáltam, nem is tudom, csak a hosszú izét vagy azt a rövidkét is így hívják e
Hosszút nem akarnék, mert inkább princess típusú fölsőket vettem, meg nekem az inkább csak nagy pocin tetszik, a rövid már volt a kezemben, de nem éreztem túl rugalmasnak.
Liliana!
Kaptam a 2in1-ba törzsvásárlói kártyát egy barátnőmtől, de nekem az túl messze van. Egyik nap én is botor módon magassarkú csizmát vettem, hát nem csinálok belőle rendszert, alig vártam, hogy lerúghassam, főleg hogy pont akkor jött elő ez a medencekörnyéki izomláz.... azóta csak laposban nyomom, tegnap ruha volt rajtam ahhoz is azt vettem, a kényelem priortást élvez abszolút
Fanni!
A kerti törpe hasonlat teljesen találó nálunk is, a feje meg a combcsontja alapján számított korban majdnem két hét különbség van