Jubi
Lemaradtam.... mi volt az a jó hír a Remo helyett???? Ugyancsak rámférne egy sablon ugyanis
Anikó
Nem porcelánpor nem kell - szerintem ugyanis a hobby boltok alapból elég rabló társaság, így igyekszem a pénztárcakímélőbb módszereket választani. Bár azt nem tudom, hogy ott mennyibe kerül a por, érdemes mindkét verziót megtudakolni, és győzzön az olcsóbb.
Szóval az alumínium oxidot kevered a vízüveggel. Az egyik ugyebár folyadék, a másik egy por. Arányt nem tudok mondani, de kb tejföl sűrűségre kell keverni. Az eredmény egy szilárd, kerámia szerű anyag lesz. Nem porcelán, azt ugyebár égetéssel lehet előállítani - ezért nem is igazán értem a porcelánpor kifejezést, hiszen azt úgy 1200 fokon égetik - viszont ez, ugyanolyan mint a kerámia. Tehát ha van megfelelő helyed égetheted porcelánná, mázazhatod, akkor mázas kerámia lesz, stb. A szinezését nem tudom, még sosem próbáltuk, viszont teljes mértékben festhető is. Bár ha tovább bonyolítom a gondolatot, akkor ha van ilyen helyed, ahol égetni tudsz, akkor ugyebár ott a jó öreg agyag is e célból, hogy kerámiát gyárts. Na jó, ezt ne vedd figyelembe, nehogy megkeverjen. Lényeg az, hogy azt a két anyagot keverd össze, víz nem kell.
Ezzel cvsináld a vékony képréteget. Meg ennek a keretét is természetesen
Azt, hogy keretnek fölösleges ez a cucc, azt arra értettem, hogy amikor sima sablonba csinálsz képet (vagyis egy másikat, más sablonból), akkor felesleges ilyenre csinálni, hiszen a gipsz még mindíg olcsóbb, a falon meg feleslegesen szilárdabb, mint a gipszből öntött társai, nem Kaliforniában vagyunk, hogy földrengésbiztos legyen.
Ánizs
először próbáld ki, nehogy oldja a csomipapír festékanyagát a lakk!!!! Ha szerencséd van, akkor menni fog
Ilyet még nem csináltam, csak fényképeket, de az műkszik
jubi
behalok azért a gyönyörű formájú kannáért!!!!! Nem ér fájdítani a szívemet!!!!!
Kata007 + többiek
Ezért ajánlottam a yahoo messengert. Letölthető a yahoo.com-ról, kb fél perc alatt. Azt elég jól lehet szabályozni, így a gép tisztán tartható. Ezzel nem csak beszélgetni lehet, hanem gyakorlatilag videofonozni, ha van webkamerád + mikrofonod. Nálunk ez megy, nem én vagyok a számítástechnikai zseni, hanem apa, de ezt engedi!!
Nekem ugyanis mindenképp szükségem volt valami ilyenre, a barátaim miatt, így is az ausztrálokkal csak 1 óra átfutásunk van naponta, vagyis napi 1 óra az, mikor mindketten megtalálhatóak vagyunk a gépnél.
Szavazok a becenév-druszánkra!!!
HÉ LÁNYOK NYOMJATOK DODÓNAK? A 15_ÖS DÁNIEL NAGYON ELHÚZOTT? ÍGY MOST Ő CSAK A MÁSODIK!!!!!!!
ane