Új privát üzeneted érkezett!

Lyly

Macskát huzogattál az ablakba? :? Én képzeld azon gondolkodtam, mert sokszor van olyan hogy a BArci, vagy az férjem felszólnak hogy pénz kell vagy valamit hozatok, hogy egy kosárt engedek majd le. Mert mindig a másodikról dobálom a pénzt le. :lol:Úgyhogy főleg nyáron érdemes az ablakunk alatt állni, mindennap potyog az pénz az ablakunkból. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Csak beköszöntem jó éjt kívánni, kicsit tv-zünk még aztán szerintem alvás.

Puszi mindenkinek
Vendég

Tünci! Macskàd màr ki is van szedve a topikbol! :wink:
Szuper jo fejnek tünik!

Lànyok ez a babona tèma az inquvizicio sötèt korszakàbol jön!Az egyhàz mindenbe belekarolt amivel fökènt a termèszetgyogyàszatban hivö nöket probàltàk boszorkànynak mondani.Aztàn elègetni,mert a katolikus egyhàz hite nèlkül is tudtak gyogyitani.Persze ennek ürügyèn màr 1 fekete macska is elèg volt a màgjàhoz! :shock: :(

Lyly itt a macskàk,mint indiàban a tehenek! :wink: 2 millio jut 7millio-ra ;-)
,-csak szegény Haslinak nincsen.... :cry:

Ui:köszönöm a teneriffès ajànlatokat!

Hettuli!Konkrèt tünetek?
Vendég

Jó éjt lányok!

Holnap nem dolgozom. Akkor többet tudok fent lenni.

Kép

Kép
melcsike70

Èn is megyek aludni,meg mèg kis tv elötte.

Szèp àlmokat lànyok! :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ma még senki nem ébredt fel? Hol vannak a barátnőim vajon? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt Meli! 8) :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Most csak gyorsan, míg a fiókáim isszák a kakaót.

Hettuli, Tünci, privi ment.

Hasli! Nem tudom, hogyan magyarázzam. Egyszerűen a forgóm fáj, jobb oldalt. Meg a hátam a lapockám alatt és a derekam, de ez fáj már középsulis korom óta visszatérően, ez már fel sem tűnik.

goodfairy

Lyly! Nem hiszem, hogy az ággyal van baj, mert most egy pár napot Manóval aludtam és akkor is fáj. Meg igazából ez is ilyen visszatérő dolog, pár havonta fáj, aztán elmúlik.

Hettuli! Szerintem nem influenza, ahogy Lyly-nek is írtam, időnként szokott fájni.

goodfairy

Van valami, amit nem tudom le szabad-e írnom így nyilvánosan. Ha kellemetlenséget okozok vele, szóljatok és kitörlöm.

Szóval pár napja, mikor keresgéltelek benneteket az iwiw-en, Melcsike ismerősei között kerestem mindenkit. Előtte megnéztem Melcsike képeit. A párom akkor jött be a szobába, mikor az a kép volt megnyitva, amin Barcika van. A párom azt mondta, de szép ez a kicsi baba, és milyen picike. Aztán azt néztem, amin a két lányka együtt van. Párom mondta milyen szép lett. Én csöndesen, a könnyeimmel küszködve mondtam neki, nem ugyanaz a két kicsi lány. Párom kérdőn nézett rám, de láttam, neki is könnyes a szeme. Nem szólt semmit, én pedig megmutattam neki azt a képet, amin már Angyalka Bogika. Párom szeméből kicsordult egy könnycsepp, és csak ennyit mondott: "Mondd meg az anyukájának, hogy nagyon sok szeretettel gondolok rá és a gyönyörű Angyalkájára". Aztán kicsit sírtunk mindketten. Páromat akkor láttam utoljára sírni, mikor kiderült, hogy Manó egészséges, és megmaradhat nekünk. Aztán megmutattam neki Violát is, és ekkor ő nagyon sírva annyit mondott: "Istenem, de kegyetlen tudsz lenni néha." :cry:

Bocsánat lányok, ha bánt valakit, amit leírtam. Két napja vívódok, hogy le merjem-e írni.

goodfairy

Szia Anita!

Amit én tudok erre mondani: ha a hàt also rèszènek fàjdalma hirtelen nyilalo fàjdalommal jön akkor idült ülöidegzsàba lehet.
Viszonz,ha a csipödnèl fàjdalmat èrzel hajolàskor stb akkor valoszinüleg izületi gyulladàsod vagy csigolya közti porckorong bàntalma lehet.

Persze nagyon sokszor ezek a sulytöbblet-tel rendelkezöeket èrinti leginkàbbb (pl:engem) A rossz tartàs miatt hatalmas megeröltetèsnek van kitève a gerinc oszlop.

Amik àltalàban a lelki okai( Louis L Hathaway szerint) azt inkàbb priviben küldöm!-,ha èrdekel?
Vendég

Szia Jótüdér!

Engem ez nagyon meghatott. Köszönöm neked és a férjednek is, hogy igy a távolból ilyen mély együttérzéssel vagytok irántam.

Képzeld el nekem most hogy Bogikával voltam terhes akkor vettem észre hogy néha fáj a forgóm és akkor minden lépésnél úgy érzem hogy szét akar csúszni, de nekem mondjuk régóta van lumbagom nem tudom hogy kell most leirni. Ja és azóta nekem is előjövöget ez a forgós dolog.

Kép

Kép
melcsike70

Jó tündér privi kapott.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert most ébredtem fel :oops: :oops: és ma csomó mindent meg szerettem volna csinálni, hát, lehet, hogy a feléről lecsúsztam :oops:

Hasli, fekete macska nálam azóta para, hogy 7 évesen otthon bicajoztunk barátnőmmel, átment előttünk egy fekete macska, rá pár percre anyu kiszólt utánam az utcára, hogy menjek be, mert meghalt a nagypapám. :cry:
Szóval ezért nem vagyok oda a fekete macskákért.

Most már Tünciszépszégeszfeketemacskáját kivontam a babona alól, ő aranyos :lol:

Jótündér, nagyon jó lelkű ember a férjed, nagyon megható volt, ahogy leírtad a történteket.
Vendég

Lyly!Meli!
Gyözött a RIU! :wink:
RIU Palace Tenerife amit kinèztünk.Ma este talàn le is foglaljuk,màrcius elsö felèben 10 napra.Olcsonak nem olcso,de most többet èr ez,lènyeg ,hogy emberem pihenjen! :wink:
Tavaly voltunk 4 napot Mallorcàn decemberben,nagyon tetszett az is.A problèma ,csak az volt ,hogy annyi a nèmet arra ,hogy szinte màr ritka volt a spanyol hely.Tudom T-èn is sok ,de remèlem kevesebb! :?

Meli!A kèpek engem is meghatottak!Az èn pàrom is làtta....-azota is szeretettel gondulunk örà is mikor gyertyàt gyujtunk!
Vendég

Szia Boboka!

Nem akarom èn megvàltoztatni a dolgokat,èn a so kiborulàssal vagyok babonàs! :wink:

Azèrt Tünci macskàjàt jo ,hogy felmentetted! :wink: :D

Nekem is lenne dolgom,de csak a gèpet nyuzom! :D
Valami influlenza szerü probàlkozik nàllam! :? :(
Nincs ma eröm semmihez...
Vendég

Hasli

Nem fogtok csalódni szerintem, mert tényleg a RIU szállodák nagyon szinvonalasak, és nagyon vendégközpontúak. És mindenhol imádni valóak az animátorok. Tunéziában pl. képzeld el egy nagyon fekete néger srác volt a gyerek animátor és azt hittem Barci lehet tartani fog tőle, és tudod hogy összebarátkoztak? :shock: A végén azt mondta hagyjuk ott BArcit nyárra és majd nyár végén menjünk érte. Hihetetlen hogy annyira tényleg az volt látszott az élete, hogy a gyerekekkel foglalkozott.

huuu mennem kell, mert a porszivó most fenyegetett meg inditsam el, mert patáliát csinál. :? Majd benézek puszi mindnekinek.

Ja és lányok Vasárnap megint verseny BArcinak!

Kép

Kép
melcsike70

Szurkolunk Barcinak vasàrnap! :wink:

Igen èn is szinte,csak pozitivakat olvastam RIU-val kapcsolatban! Annyira boldog vagyok most ,hogy megyünk ilyen hirtelen! :D

Majd gyüjtöm a napsütést! :wink:
Vendég

Igen, szurkolunk Barcinak vasárnap Melcsike:)

Hasli, nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen hamar le is foglaltátok.

Nekünk március 22-én lesz a házassági évfordulónk, jó lenne elmenni valamerre, de ez még az akkori anyagi helyzetünktől fog függni...

Ja, Orbán Vikihez még: én úgy hallottam, hogy még elég sok felé van neki villácskája :roll: Két három felé még tuti.

+ ma délben hallottam a híradóban, hogy már megint vettek egy audit valamelyik miniszternek :twisted:
Nesze nektek megszorítás. Na ilyenkor ki tudnék szaladni a világból.

Ok, szorítsunk meg, kell, mert tényleg kakiban vagyunk, de akkor könyörgöm, mindenkinél :!: Ne csak a kisembereknél :roll:

Ok, témában eldugultam :lol: :lol: ezt már kiveséztük valamelyik nap, csak eléggé felbosszantottam magam ezen...
Vendég

Most olvasom, hogy állítólag lemondott az audi (bérléséről???) a miniszter.
Vendég

Sziasztok!

Melcsike privit kapott. :D

Hasli! Igen érdekel. Amióta pszichológiát tanultam azóta én is úgy gondolom, hogy nagyon sok testi nyavajának lelki eredete van. De nekem a hátfájás visszatérő dolgog, a dokik szerint gerincferdülésem van. :(

Boboka! Köszönöm, valóban az, bár elég nehéz természet a párom. :?

goodfairy

Lánykák, nem tudom mikor tudok jönni, megyünk anyuékhoz, vagy szombat este vagy vasárnap jövök:)

Írjatok nagyon sokat addig:):)

Puszi nektek
Vendég

Ma dobtam egy hátast.
Legnagyobb magyar bankunkban közölték, ha ki akarom venni a pénzem, és ma kérelmezem, júliusban !!!!!!!!!!!!!!! kivihetem.
Mi van?
Remélem, a késedelmi kamatot ugye ők is rászámolják nekem, mint amikor mi késünk a törlesztő részlettel.....
Novemberben hoztak egy ilyen rendelkezést és kész, de hogy erről értesítsenek már, vagy valami, áááááá neeeeeeeeeeeem. Komolyan mondom FELHÁBORÍTÓ, és csupa nagybetűvel.

Betti
Kép
betti0412

Betti, ez más bankban is így van? Felháborító! :evil:

goodfairy

Micsodaaaaa? Júliusban? Fél év? (gondolom valamilyen összeghatár fölött, na de akkor is! ha egy hét múlva, már az is túl sok lenne!)
És mit mondtak, MIÉRT?
aarnika

Jó éjt lányok.

Holnap este leszek csak. Legyetek jók.

Lefekszek, mert reggel korán kelek. És néha jól esik kicsit korán ágyba bújni.

Kép

Kép
melcsike70

Sziaszrtok!

Bocs, hogy tegnap be sem jelentkeztem, de hulla vagyok, valószínű ma sem lesz erőm/időm!
Ma kezdődik egy akciónk a új kolleganő megint beteg, kettesben nyomjuk a főnökömmel,elsz meló.De jó, hogy megint kifogtam a nagy akciót.

Jótündér, amit írtál utánakérdezek és megírom.Szabadonálló kellene vagy beépíthető?

Betti, szóhoz sem jutok.

Többiek?

Puszi mindenkinek, vasárnap leszek.(kivéve ha a kolleganő ne mtud jönni, mert akkor egyben nyomom a péntek-szombat- vasárnap-hétfő-keddet.....)

KépKépKép
tünci28

Én is felkeltem már.....
Tesóm 8.-ra ér ide pestről, nálunk lesz a hétvégén, ehhez van most kedve.

Valamelyik nap az egyik ülésen valalmmi taknyos csajszi mellett ültem, és tudtam, tudtam, tudtam, hogy elkapom...
Egész jól nem kapok levegőt most én sem.
Szép napot mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tüncike! Szabadonálló, de olyan, aminek levehető a teteje. Köszi mégegyszer.

Betti! Citromos tea ezerrel, meg pihi. Jobbulást.

goodfairy

Sziasztok!

Itt van a kedves idősebb barátnőnk nálunk, most egy kicsit pihen, azért tudtam jönni.
Betti,
azonnal ügyvéd, és vedd ki a pénzed!
Igen, sok bank most erre játszik, mert a neten is többfelé olvastam (a barátnőm is), hogy május-júniusra várják a teljes összeomlást Mao-on. Valszeg ezt várják, hogy ne kelljen addig is fizetni.

Tüncike,
meló. :( Szegénykém, már megint te. Gyere velem, keressünk valami tuti állást.

Hasli,
nagyon örülök a választásnak, szerintem sem fogtok csalódni, ahogy Melcsike írja. Privit küldtem.

Puszi nektek, majd jövök!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly
Nem tudunk semmit csinálni. Novemberben hoztak egy ilyen döntést, amiről persze nem értesítettek.
Ha zárt lekötésű azt mondom ok, de akkor sem nagyon, de itt az volt, hogy bármikor kivehető.
Ja persze.
Hogy lehet ezt megtenni ebben az országban? 90 nap, munkanap, pénteken megbízást adtam rá, július 1.-én telik le a 90 nap.
És mi van, ha ezen múlna az életem, ha nagyon kellene a pénz?
Éhenhalnék júliusig?
Ja és valami kompenzációról szó sem volt....hogy akkor késedelmi kamat vagy valami hasonló....
Örüljek, hogy megvan a pénz.
Itthon a cihában mindent, az a legbiztosabb...

Betti
Kép
betti0412

Betti!Komolyan meg teheti ezt a bank?!? Undorito!!!Nem irigyellek!!!
Azèrt vigyàzz magadra!!! :wink:

Lyly!Neked ment a privi! :wink:

Anita neked meg fog,csak alig làtok a nàthàtol ès hosszabb a leiràs ;-)!

Megvan a "nàszut" 28.-àn megyünk 10 napra ès a RIU Palace Costa Adeje lett a nyerö.Remèlem jo lessz! :roll: Màr alig vàrom :D
Tudom undok vagyok ,de most kiknek mesèljem ,ha nem nektek!?

Tünci!Meli!Boboka!Hettuli!

Veletek mi ujs?
Vendég

Nagyon-nagyon elfáradtam.
A jelszóhoz beírtam, hogy sziasztok, úgyhogy tényleg kivagyok.

majd holnap.
fáj a hasam is, sajog a heg.

pussz

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Most ma 7ig dolgoztam, aztán meg mentem a Barciért, mert nővéreméknél volt ma. Elvitték ne unatkozzon itthon egyedül. Mert holnap meg egész délután a versenyen leszünk, és már hiányolták az unokatesók. Tegnap óta megint jó sok hó leesett, de ma szinte a havazás mellett egész nap olvadt. Egész kellemes idő volt. Nem zavar a hó, csak az úton ne legyen.

Van valaki most? Én most kicsit még leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor ezek szerint nem kell menned holnap Tünci?

Pihend jól ki magad te is.

Jó éjt.

Nekem most elég sz@r a kedvem. Egy kicsit körülnézek a szomorú dolgok között. Rám fér egy kis önkinzás megint. :evil: Szükségem van egy kis sirásra. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli,
köszönöm, válaszoltam a megadott emilke-címre.
Kinek is írnád, ha nem nekünk?! Mi pedig veled örülünk!!!

Melcsike,
aranyeső nálatok!!! Juhhé! Ott a helyünk, mondtam páromnak, nyáron abbahagyja a melót, megyünk Melcsikéék ablaka alá sátorozni. Minden kiabálásra kitartom a kalapot...
:lol:

Tüncike,
pihenj, jó éjt neked. Majd holnap!

Betti,
de akkor azért kell ügyvéd, mert erről nem értesítettek, nem?

Én is lépek, lányok, ma elmentünk szánkózni: néhány km-rel odébb 50 cm-es hóban jártunk. Csodajó volt!

Jó éjt nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Melcsike! Itt vagyok, inkább mondd el nekem, mi bánt, minthogy önkínzol.

goodfairy

Lyly

Annyi azért nem röpül ki naponta hogy érdemes lenne a munkát abbahagyni. EGy kis fagyi pénz, egy kis innivalóra, egy kis chipsre, egy kis uzsonnára, pár forintocska.

Bencusnak puszi.

Kép

Kép
melcsike70

Betti! Ma beszélgettünk az egyik ismerősömmel, velük is ugyanezt tette - valszeg ugyanaz a bank - mint veletek. Lakásfoglalóra kellett volna kivenni a pénzt, nekik májust mondtak. Azt csinálták, hogy az anyukájának másik banknál van számlája és egyszerűen otthonról netbankon keresztül átutalták a lóvét. Persze a másik bankban fel tudja venni, pár napon belül. Szóval szerintem próbálkozzatok, ezek szerint csak ez az egy bank ilyen genya. :evil:

goodfairy

Szia Jótündér!

Az a baj szerintem túl sok időm volt ma gondolkozni. És csak azt vártam, hogy hazajöhessek és Bogikámnak gyertyát gyújthassak. Most megint nagyon hiányzik. :cry: Most hogy dolgozok úgy érzem nincs annyi idő rá, mint eddig. Nagyon elhanyagolom az emlékét azt hiszem.

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike! Pihenj egy nagyot. Nekem is sajgott ma egész nap a hegem. :(

goodfairy

Szerintem ő tudja, hogy anyának most dolga van, de azért gondolatban vele vagy olyankor is. Tudom, hogy rossz a példa, de én akkor érzem ezt, mikor elmegyek itthonról a fiúk nélkül pl. fodrászhoz, vagy kozmetikába. Hidd el, a kis Angyalkád tudja, hogy a lehető legtöbb időt vele töltöd.

goodfairy

De most megint annyira fáj, hogy nem ölelhetem át. Nem foghatom a kezembe. Ő van nekem, de még sem láthatom. :cry: Látod most megint ilyen dilis vagyok. Tudom hogy már nem kéne ilyeneken gondolkodnom, de mégis azt teszem.

Kép

Kép
melcsike70

Miért ne kellene? Néha ki kell jönni a fájdalomnak. Nem meséltem még nektek, nagymamámnak is van egy Angyalkája. És mikor legutóbb kinn voltunk együtt a temetőbe mondta, hogy még így több, mint 60 év után is nagyon hiányzik neki. :cry:

goodfairy

És minden alkalommal, mikor megy hozzá, még mindig úgy kezdi, hogy "szervusz, kisfiam, itt van anya". :cry:
Na, mostmár én is sírok. :cry:

goodfairy

Kis baba volt a gyermeke amikor elvesztette?

Kép

Kép
melcsike70

Nem akartalak megsiratni. Ez a baj, hogy ilyenkor mindenkire átragasztom a sirás. Nagyon fertőzök ilyenkor. :(

Kép

Kép
melcsike70

Igen, fél éves. :(

Egyébként én is egész nap olyan sírós voltam. Illetve már napok óta ilyen a hangulatom. Nem tudom mi van velem. :roll:

goodfairy

Az is nagyon rossz lehetett. Beteg volt talán? Nem baj ha kérdezlek róla?

Kép

Kép
melcsike70

Nem, dehogyis baj. Teljesen egészséges volt. Egyik reggel nem ébredt fel... :cry:

goodfairy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?