Sziasztok
Tünde,
üdv közöttünk, így te veszed át tőlünk a legfiatalabb titulust, mi dec 9-én láttuk meg a napvilágot
Írj Nadinnak egy mailt az adataitokkal, név születési idő, súly, cm, teso, és betesz majd a táblicskuba téged is.
Éva,
dagadt?????, én olyat itt a képen nem láttam, de szólj, ha nem jó képet nézek
Már várom, hogy Dani is észrevegye a tárgyakat a vizben, mert most még csak azt élvezi, hogy elrugja magát a kád oldalától és siklik a vizen.
Fcsacsi,
Hm, kigolyozzuk a vő jelöltek közül Danit???
Jó szöveg: közös érdeklődési kör stb.... Azért kérdezzük meg már Dorkát is hogy kit választ
Hát nem rossz indok egy kád miatt lecserélni a lakást
A fürdőzést én is azóta szeretem amióta megvan manó, elötte csak a zuhanyt preferáltam, hiába van kád, a kádban is csak zuhanyoztam, utána meg árvizet takaritottam
. Nálunk Macikám élvezi a legjobban, mert az ő lakásában ülőkád volt abban nem volt igazán kényelmes a dagonyázás, de ez egy 170es kád, amiben szépen elfér, sokszor attól félek hogy elalszik benne.
Kriszie
Nálunk is hasonló a helyzet a szemszinnel. Hol ilyen hol olyan, de hogy milyen lesz az még a jövő titka, de bizom benne, hogy a kékes árnyalat marad meg, bár a család főként barnákból áll.
Hideg van
mikor lesz már ujra tavasz?
Lányok a karácsonyi kaktuszom teljesen meghülyült, ontja a virágokat, ugy látszik átnyergel húsvéti kaktusznak.
puszi
Ági