Vicuska
Tudom hogy tapasztalatból beszélsz, sajnos!!!!! Bár ne kellett volna keresztülmenned rajta!!!!!
De hál Istennek minden jó, ha jó a vége, és már 30 hetes vagy és Lilla baba hamarosan megérkezik!!!!!
Akkor nem lövöm el a tesztet!!!!!
Mert 37,2 volt a napokban, ma 36,85, így csökken a hőm, tehát nincs baba!!!!!
Csak jönne már meg!!!!!!!!!!!
Még sosem vártam így pirit!!!!!
De igen! A második vetélésem után a műszeres befejezés után 3 hónapig nem volt menzim!!!!!
Kolibri
Ugye nem jött meg neked!!!!!!
Havazik!!!!!
Ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj! Tegnap voltam olyan ideges!!!!
A Párom vett a Teszveszen pecabotot!!!! Erre tegnap hoz a postakocsi két csomit, az egyikben valami horgászlámpa volt, a másik pedig egy kis dobozka, az én nevemmel ellátott csomagszállító levél kíséretében!!!!
Nézem-nézem, gondolkodom, hogy mi a fene lehet ez, nézem a feladót, hát ettől a feladótól a pecabotnak kellett volna jönnie!!!!
Megfordítom a csomagot, kézzel írottan egy teljesen más név és címzett volt, a túloldalán meg ugye az én nevemmel ellátott csomagfeladó szelvény!!!!! Mondtam hogy nem veszem át, ráadásul gyerekcipő volt benne, a Párom pedig 4 pecabotot vett!!!!
Sík ideg voltam, a Párom dolgozott, felhívtam, de mivel én is mentem délutánra dolgozni, nem is tudtam intézkedni személyesen, csak telefonon, az összes létező kapcsolatot bevetettük amit lehetett, a Párom ordított már a postán, mert a postánő állította hogy biztos hogy nem a posta hibája!!!!!
Az ismerősöm aki visszahívott meg mondta hogy jó hogy nem vettem át a csomagot, azt vissza viszik, és majd utánna néznek a miénknek, ha nem lesz meg akkor kártalanítják a feladót!!!!! Na fasza!!!!
Erre mi történik!!!!! Ma hív a Párom hogy a postakocsi két házzal lejjebb lévő házba beadta a mi csomagunkat!!!!!!!
Hogy miért oda, azt nem értem!!!!!
A feladónak is telefonáltunk, közben akinek a csomija hozzám jött, azt is kerestük volna telefonon, de le van titkosítva hátha nála van a mi csomagunk, de iwiwen meglett a csajszi, írtam neki még tegnap este, de nem válaszolt, de most már nem is lényeg!!!!!