Új privát üzeneted érkezett!

Nóri!
Boldog névnapot

Kép
kbernadett

köszönjük a köszöntéseket!

Vali gratulálok a munkához!

Betegeknek jobbulást!

szép napot mindenkinek

Kép
kbernadett

Kép

Tegnapeste Lili rengeteget hányt, azt sem tudom, honnan jött belőle annyi :shock: :cry: ? Azóta sasolom minden mozdulatát.
De nem fáj neki semmije, nincsen hasmenése sem. Remélem, így is marad.....

Kata! Finom volt? :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Óh szegény Lilcsi! :cry: Remélem az esti hányással letudtátok az egészet! Jobbulást neki!
Vendég

Nóri,jobbulást Lilcsinek!remélem nem valami víriust kapott el szegénykém.

Hajni,hogy sikerült a lángos? :wink:

Erika,jó,hogy már jobban vagytok!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Nagyon fincsi volt! :D
Vendég

NÓRI!!! Kép

KépKép
diÁcska

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Óóóó, szegény Lilcsi! Jobbulást neki!!!! Remélem, ennyi volt a nyavalya.

Rékának meg kutya baja. Mégiscsak egy napos volt, akármit is kapott el. :lol: :lol: :lol: :lol: Dejódejóóóóó!

Visszanéztem, mi volt egy éve. Hááát...
jaimee1

Nóri: finom, csak már elméxem, hogy át kell reformálni ennek a recijét, mert sok benne az anyag, ezért kicsit fojtós... de nekem azért mindig jöhet mindenféle édesség :lol: :lol: :lol: Nem lehet, hogy Lili csak beevett este? Mi jártunk már úgy... :roll: Délután jó színben volt... :roll:

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: mi volt egy éve?

Kép

Kép
szolkata

Nóri írta ma egy éve:

[quote]L írta:ányok, az én lányom megint pasizott Mentem érte, benéztem a termükbe, sehol a lány Enikő néni kiabál át a másik szobába (1 tolóajtó választja el a 2 szobát), hogy Lilcsi, gyere! Visszamegyek a másik ajtóhoz, mondja Juci néni, hogy megint pasizik, csak most Milánnal A gyerekek kiabálták kórusban, hogy Lilcsi, Lilcsi...aztán én is megszólaltam, hát azt a kereső tekintetet! Csak úgy repült, a pasi ejtve lett ...még most. Amúgy, ha nincsen másik Milán a nagy csopiban, akkor Zsú Milánjával kokettált. Vele már tegnapelőtt is szemezett az utcán

Szilviék:

Kép
jaimee1

Kata : nyomom, csak még most nézegetem, mi is vót,

Réka: Kép
jaimee1

De kis fajinak voltak még... :lol: :lol: (most meg nagy fajinak egyébként ... :lol: :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Hajni:

[quote]F írta:ranci tegnap odajött átölelt,és azt mondta: úúgy sejette!!! Gondolhatod! Nem is tudom megfogalmazni,milyen érzés volt a szivemben,de valami nagyon nagyon jó!
jaimee1

Tündi Lucája: csaltam, ez már másnap volt, de Nóriéknál

Kép
jaimee1

Ivett Mátéja:

Kép
jaimee1

Lilcsi:

Kép
jaimee1

Judit elkezdte a melót:

[quote]J írta:amiee! Hát igen, elég fura dolgozni ennyi kihagyás után, de szerintem hamar meg lehet szokni. Bár az agyam nagyon lefárad estére. Viszont a sok ülés nem jó. El kell járnom futni majd. Mondtam a páromnak, hogy küldjön el futni, ha nem akarok akkor is
jaimee1

Kata, nem is evett délután...csak már akkor is fájlalta a hasát. Mikor hazajöttünk, kért nyalókát, azt sem ette meg :shock:
Este meg kérte a kakaóját, gondoltam, várjunk még azzal (meg különben is ment a Jóban rosszban :oops: ). Aztán egyszer csak kitört belőle.
Ma sem nagyon evett, de nem is baj. Inni iszik.
Úgyhogy valami bölcsis kaja volt...nem tudtam beazonosítani :roll:
Kisebbik? Nyugiban? :wink:

Juj, de jó, Réka is meggyógyult!! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

...no :lol:
Ezt a gatyóját most adtam el.

és Judit! Jársz futni? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi:
[quote]C írta:songiéknál ma volt a farsang. Remélem jól sikerült nekik.
Fáradtságot ne is mondjátok, én is olyan vagyok, mint a mosott sz*r Bár én ezen most egyáltalán nem csodálkozok, mert a melóhelyen is mindig van valami, aztán meg otthon alig vagyunk. Tegnap is anyukám jött be Csonginak megsütni mára a farsangra a palacsintát, meg ki is vasalt 3 adag ruhát, 2 meg kimosott....
Állandóan rohanok, kapkodok. Holnap focikupa, vasárnap focikupa, hétfőn edzés, szerdán szülői a suliban, csütörtökön edzés... kezdek kipurcanni.

Robika és Dius betegek voltak.... :(

Na befogtam. :oops:
jaimee1

Köszi Erika a gyűjtést!! :lol: Ne pironkodjál :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
Örülök hogy Réka rendben van! :D De jó,hogy kitaláltad ezt a visszatekintést tök jó nosztalgiázni kicsit! :D :D :D
Vendég

Nóri!
Akkor lehet csak a gyomrát rontotta el valamivel,az a lényeg,hogy iszik!
Micsoda bogár futkos ott neked az avatarodon! :lol: :lol:

Juditot én is akartam kérdezni,hogy elküldte-e apa futni! :D

Erika!Ne fogd már be nagyon jó!!! :D
Vendég

Nóri!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hajni! Te is beújítottál, hát én is :lol:

Vali! Judit! Köszönöm nektek is!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
ha továbbra is hány nyomjál fel neki egy dedalonetta kúpot, nehogy úgy járjatok, mint mi!
Jobbulást!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Tetszik nagyon! :D Apropó nosztalgia találtam tegnap a régi gépen egy képet a lányokról kb.tavaly ilyenkor készült mindjárt felteszem!
Vendég

Sziasztok!

Erika, de jó volt ez a kis visszatekintés! Mekkorát nőttek a gyerekek :shock: És milyen gyorsan elrepült ez az év! Arról nem is beszélve, hogy megállapítottam, nálam semmi nem változott :wink: Bár végre van egy hétvégém focikupa nélkül :lol:
Jó, hogy Réka nem lett beteg!

Nóri, hát lehet tényleg elrontotta a gyomrát Lilcsi! Remélem ennyi volt nála, tegnap kitisztult!

Hajni, nem semmi az avatarod :wink: :lol:

Betti és Bettike, kicsit elmaradva, de nagyon boldog névnapot kívánok!

Katlina, tudom, könnyű ezt mondani, de tényleg ne parázz a Robika súlya miatt. Mozgékony, jó kedvű, eszes... mindig azt mondtam, teli hűtő mellett nem fog éhen halni a gyerek! Egyébként Csongi is olyan volt (sőt még most is) hogy bölcsiben, oviban, most a suliban is jobban eszik, mint itthon. Fene érti ezt! Ja és van amikor alig eszik, máskor meg nem győzöm a kaját adni neki! Szóval nyugi!!!!

Bocs, nagyon le vagyok maradva, most ennyi jutott eszembe :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Köszi Judit, remélem, nem kerül rá sor :roll: . Nincs is olyanunk itthon.
Reménykedtem benne, hátha itt az Isparban is gyógyszertár nyílik majd, de nem :? , DM lesz :evil:
Bár a Tesco sincsen messze, ha gyógyszer kéne.

Kata, akkor te kb. 1 éve kezdtél molesztálni a Nefagon :lol: ...ha jól emléxem :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2009.02.21 13:59-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, tudom még mit akaratam: VALI! Gratulálok a munkához! Emlékszel, én is így jártam anno, tanfolyamról egyből hívtak dolgozni :wink: Melyik osztályra kerülsz a MÁK-nál... egy barátnőm dolgozik ott...hm...most gázártámogatásos mizéria van, nem akarom a kedved elvenni, de éppen rengeteget túlóráznak.
Viszont viszonylag biztos hely, különféle juttatásokkal, szóval örülök, hogy sikerült, és biztos gyorsan belejössz majd!!!

Évi és
Kép
csongianya

Kép
Vendég

És most! :D
Kép
Vendég

:lol: Hajni! Lili itt áll a monitor előtt és mondja, hogy "kapcsold be a Fransziszkát!" :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja,és Nóri nekem van itthon olyan kúpom,bár ne legyen rá szükséged,de ha mégis akkor szóljál és elviszem!
Vendég

Fransziszka most éppen ki van kapcsolva itthon! :lol: :lol: Azért garázdálkodok itt! :lol:
Vendég

Tényleg Nóri,a farsangról kaptál már képeket????
Vendég

Nem...most adtam oda a pendrive-ot Enikőnek. Húzta a száját, merthogy már megírta Ziáéknak(reggel még nem tudott róla Zsuzsi), és hogy annak kéne körbejárni, de lehet, lemásolja nekem is :? Szegényt leterhelem...2 percet elveszek az életéből, míg másol... :?
Hétfőn mikor mentek dokihoz? Mert akkor arra kanyarognék velük. Persze, ha visszakapom :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na, Lilinek viszket....Gyeje botba sétálózni.
Megyünk a Lidlbe :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Olyan 9 óra felé megyünk a dokihoz!Majd csörgess meg és visszahívlak!
Szegény Enikő! :cry: :cry:
Na az jó ha Lilcsinek menőkéje van mert az azt jelenti jól van! :D
Vendég

Nóri! Boldog névnapot kívánok! [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235224330.9725.jpg[/img]

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!!!

Köszi a gratukat mindenkinek :)
Évi!

A családtámogatási osztály II.csoportjában fogok dolgozni...ennyit tudok még eddig róla és ,hogy Debrecen fog hozzám tartozni..hát remélem gyorsan belejövök :) Hétfőn már többet fogok róla mondani nektek :) Pénteken bent voltam legalább 2 órán keresztül töltögettem a sok sok adatlapot nem egyszerű dolog ez :D Kicsit el is kenődtem mert az éveimből nem mind számít munkaviszonynak itt mert ugye a köztisztviselőknél máshogy számolnak mindent :( Így az első körben kiszámolt bér helyett 15.000ft-tal kevesebbet fogok kapni :( De az azért még is több mint most amit kapok álláskeresési járadék...

Betegeknek jobbulást!!
A képek szupi jók :) Tényleg jó nosztalgiázni milyen sokat nőttek a lányok!!!

KépKép
diÁcska

sziasztok!

Nóri! Először azt hittem, tényleg muslicák mászkálnak a képernyőn!! :shock: :D
JObbulást Lilcsinek!

Marcinak magas láza volt reggel, de most már jobban van, aludt is egy nagyot délután. Nincs valami jó kedve. remélem, most már láztalan marad. A taknyosság és a köhögés múlóban van, úgy látom.

És igen, játok futni, de ahhoz legyen legalább 10 fok! :D akkor küldeni sem kell! annyira nem vagyok sportember, hogy ilyen hidegben is menjek, de pl. múltkor, amikor beköszöntött pár napra a tavasz, voltam és nagyon jól esett.

Tényleg milyen gyorsan eltelik egy év!

Vali! Majd számolj be, hogy milyen az új munkahelyed!

Na megyek, Marci kezd élénkülni.
judit_79

Erika,jajj de jó,hogy feltetted a képeket!:) Mennyit változtak,hihetetlen :) És éljen,hogy csak egy napos ynavajája volt Popinak! :)

Hajni,na majd akkor egyszer lángosozunk együtt is!:)

Nóri,örülök,hogy Lilcsi is jobban van! :) Reméljük nem lesz már semmi gond!Megy a drukk és várjuka farsangos képeket! :wink:

Judit,adhatnál egy kis energit,hogy majd én is menjek futni!Én lusta d..vagyok!Bezzeg apánk az napi min.4km-t is lefut :roll: De én mindig is útáltam a futást!

Vali,biztosan belerázódsz majd a melóba!És hát gondolom,hogy ennél csak többet kaphatsz mint amit most kaptál!

Kép
Kép
tundi24

Én kezdtem a 301.oldalt!uhhh :P

Kép
Kép
tundi24

Az igen lányok gyorsan kipipáltuk ma a 300.oldalt a nosztalgiával! :D

Nóri!
Mizújs a kis csavargóval?Remélem jól van!

Judit!
Jobbulást Marcinak!
Vendég

Jó reggelt!
Köszi Hajni, kis csavargó épp reggelizik. Ő kért sajtos-vajas kiflit, 1 üveg tea és fél üveg kakaó megivása után :shock: . Asszem, rendben van :wink:

Marci hogy van?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nos,A menüsort olvasva én is azt hiszem minden rendben Lilcsivel! :D
Vendég

sziasztok!

Tündi! Mikor itthon voltam Marcival, nekem se hiányzott annyira a sportolás... Alig ültem le egész nap, folyton pörögtem körülötte, meg sokat sétáltunk. De 8 óra ülőmunka + autózás után nagyon tud hiányozni a mozgás!
De neked gondolom majd csak szülés után lesz aktuális! :)
Pocakosan nem sportoltam semmit, valahogy nem mertem. Kismama tornára meg sosem jutottam el.

Nóri! Köszi, Marci is jól van! Ma már egyáltalán nem volt láza. Örülök, hogy Lilinek is vissztért az étvágya! :)

Tegnap megnéztük az Ausztráliát, nagyon jó film!!
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?