úgy tűnik, megúsztuk, de még nem merem lekopogni, adok néhány nap lappangási időt...
Szal a KH-ba mit vigyél?
Adnak néhány darab newborn méretű háppy pelust (vacak), inkább vigyél sajátot (amit én jó szívvel tudok ajánlani, az a Huggies, mert nem csak a dereka hátul, hanem a tépőzárja is gumis, így bizti, hogy passzos lesz a manóra és nem folyik ki belőle a cucc. A 3-as mérete viszont már csak a derekán gumis sajna).
Popsikrémet adnak, gyógyszertári minőségű (Ha másmilyenre van igényed, akkor vigyél. Mi azt használtuk ott)
Popsitörlőkendőt vigyél.
Ha akarod, öltöztetheted sajátba is. A KH-i kicsit viseltes, de ropogódra vasalt, tiszta holmit adnak rá minden fürcsi után, vagy ha baleset történik, tudsz kérni a nővérektől(mondjuk réklit adnak a babákra, ami az első mocorgáskor a nyakában köt ki)
Vigyél textilpelust néhány db-ot, és elkel egy vékony kis cérnasapi is, mert a folyosó olykor huzatos, és ha kitolod a babát a látogatókhoz, nem árt ha rajta van a sapi. Sztem legalábbis.
Amit én utólag hozattam be, az egy kis takarócska volt, mert ott egy nagypárnahuzatba húzott pokróc-darabot adnak, ami persze nem méretes a huzatba, és mindig felbosszantott, hogy akárhogyan próbáltam betakarni, vagy a feslett pokrócszél lógott ki a kis lábára/kezére, vagy csak a huzat jutott belső nélkül vmelyik testrészére... stb
A mellszívóval szerintem is ráérsz.
most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd a csajok úgyis kiegészítik azzal amit kihagytam
meg ha majd vmi még felködlik elmém homályos zugából, akkor én is