Sziasztok, itt a péntek!!!
Tegnap lapozgattam a német Ksimama magazint, az Elternt, és a weboldalukon vannak videók, hogy lehet őket különbözőképpen megkötni...németesek előnyben, bár a képek magukért beszélnek. Nekem érdekes volt, én még élőben sosem láttam kendőbe kötött babát, de így már jobban el tudom képzelni. Ha gondoljátok, akkor a
www.eltern.de/videos oldalon találjátok, csak kattintsatok a Baby feliratú fülecskére, ott lesznek a filmecskék. (Die Wickelkreuztrage, Die Kraxe, Die Wiege, Alternative zum Kinderwagen).
Bocs, linket nem tudok csatolni
Heni, Puszedli, milyen jó, hogy jobban vagytok...ilyenkor (önző módon) arra is gondol az ember, ha velünk történik ilyen, nem lesz semmi baj...szóval én hiszek az Őrangyalokban, akik vigyáznak ránk
Mennyire kell érzékeny legyen a mérleg? Kb. mennyit eszik egy baba egyszerre, 2-300 grammot? Csak azért, hogy muszáj-e a digitális mérleg, vagy az analóg is le tudja mérni...végülis miben más egy babamérleg, azon kívül, hogy fekszik rajta a babuci?
Hmmm, Deli csoki, régi KGST piacos emlékek törnek fel...
Jövő héte a párom végig szabin van, én meg amúgy is csak félállásban vagyok, lehet egy kicsit körülnézni, még szinte alig van valamink. És megfogadom, amit írtatok, kipróbálom azt a babakocsit, amit az internetről rendelek meg, mert így olcsóbb, de mégse vaktában veszem...Az az egy bajom, hogy a mózes belseje hófehér, igaz, levehető és mosható...hamar összepiszkolódik szerintetek?
Na, megyek falok egy kicsit a csokis kuglófból, amit anyósom sütött ki, már idefönn is terjeng az illata
Szép hétvégét mindenkinek!