Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nem bírok visszaolvasni....ne haragudjatok.Sajna tényleg csak így ritkán tudok jönni,nekem kevés egy napban a 24 óra.de azt olvastam hogy többen szeretik Szabó Gyula meséit,nekünk van album,ha akarjátok átmásolom cd-re!Tényleg bárkinek kell,szóljon!Majd megnézem h pontosan melyik mesék vannak meg!A netről töltöttünk sokat,fájlcserélő programmal.Tényleg ne adjatok ezé pénzt ha nem muszáj :wink:

Kép

Kép
nettke76

Hahó Nettke! Vagyok ám még msn-en! :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Tuntun mi a baj????

Kép
dius87

dadomi írtam vissza...jó lesz így???
Nem tudom megnézni,hogy mi van a 2 kislánnyal,ha meg felmegyünk,már ritkán jutok le a géphez. ÁÁÁruljátok már el,hogy mi van a 2 kislánnyal :shock:
Vendég

mármint azért nem tudom megnézni,mert mindketten rajtam csimpaszkodnak folyamatosan :twisted: És így nem akarok videót nézni,mert akkor ők is rögtön idejönnek. Vagy nem videó,hanem szöveg???
Vendég

megnéztem :cry:
Vendég

jó reggelt.
sehol senki???? :(
Vendég

Hahó, én itt vagyok!
Tuntun, mi a baj? Linzer - 6 tepsi? Le a kalappal! Ügyi vagy.
Dius, örülök, hogy javulófélben Barnus! Ne koplalj. Én sose fejtem... :oops: (És most az a legnagyobb problémám, Ármint hogy szoktatom le magamról. Úgyhogy nyugi, van ott annyi, amennyi Barnusnak kell.)
Dadomi, hogy van Dani? Drukk, hogy sikerüljön az az állás, amit szeretnél!
Ani, nagyon aranyosak a gyerkők! Kristóf igazi nagyfiú, Eliza meg hogy vigyorog mellette, hát édesek nagyon!
Megnéztem én is ezt a fókuszos riportot, köszi a linket. :x Nagyon szomorú dolgok ezek.

been

Nettke, örültem neked, amikor tudsz azért, gyere! Pöttyeid és egyebek?

been

lányok,ezt le kell írjam: tegnap palacsinta volt a vacsi,Kristóf szokta bekeverni a tésztát,persze azért segítek neki :lol:
Mondtam neki,majd ha megjött apa,megyünk,és bekeverjük a palacsintatésztát. Zoli megjött,erre Kristóf:"Apa,most megyek,mert be kell verni a palacsintatésztát". Hát,akkorát nevettünk rajta :lol: :lol:
A bekeverni szót elég érdekesen értette :lol: :lol:
Vendég

Be kell verni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

been

Sziasztok! Új nap...

Ani én is tök jót nevettem nagyon aranyos lehetett Kristóf! :lol:

Képzeljétek tegnap nem "koplaltam" és reggel 220mlt fejtem!!!!! :lol: Már jól indult a napom az meg csak rátesz egy lapáttal, hogy Barnus hason emeli a fejét! :)

Azért legyen valami rossz hírem is fáj a derekam! :?

Lányok láttátok már ezt a reklámot?

Problémamegoldó Napok március 15-ig!

Nálunk minden kérdésre választ kaphat!

Számos érv szól egy új Chevrolet vásárlása mellett:

* alacsony, akár fix havi törlesztőrészlet árfolyamkockázat nélkül
* új autó akár egy használt áráért váratlan költségek nélkül
* emelt árú használtautó beszámítás akár hitellel terhelt járműre is
* akár 5 évre kiterjesztett garancia a nagyobb biztonságért

Szerintetek???

Kép
dius87

Jah nekünk van hiteles autónk és kevesebb törlesztőt szeretnénk. Érdemes megpróbálni?

Kép
dius87

Dius: foggalmam sincs... :shock: Na ugye, ha eszel rendesen, lesz tejed is! Derékfájás, hát, az nagyon durva. Biztos megerőltetted magad.
Ani, úgy döntöttem, ma megcsinálom a szexárdi táladat. Szerinted kaptam krémport? Hát nem kaptam basszus... :evil: :evil: 3 bolt közül egyikben sincs. Még jó, hogy a múltkor vettem a tescoban krémport, namost ez biztos nem olyan, ami ehhez kell, de kipróbálom, mer nagyon ráindultam arra a sütire... :lol: :lol:
Namost, megvettem Tuntun csirkéjéhez is a csirkemellett, szerintetek van a széles nagy falumban gombalevespor? Iggeeen, eltaláltátok... :evil: :evil: :evil:
Még jó, hogy nem ma akartam megcsinálni. Hétfőn majd Pakson bevásárolok. :?
Amúgy a helyi bótok kínálatát jellemzi, hogy tavaly ősszel főzőtejszínt szerettem volna venni az egyik coop-osban. Eladó nénike tátott szájjal néz rám, hogy mér akarok én novemberben főzőtejszínt, majd mosolyogva közli, hogy: de ünnepekre lesz ám! Mondom, kösz.
Na, megyek Aniféle piskótát sütni. :P

been

Tuntun, merre vagy? Aggódom... :roll:

been

Kicsit szomorkás a hangulatom..... :( Most volt itt a védőnőnk, és azért jött, hogy elköszönjön, mert felmondott, nem jön többet :( Én nagyon szerettem őt, annyira aranyos, örültem, ha jött, jó hozzánk már sokáig úgysem járt volna, de akkor is nagyon sajnálom.
Elolvasom mit írtatok, aztán ebédelünk és elaltatom Domit.

dadomi

Sziasztok!Gondoltam irok de már sir is Mirkó!
Midjárt jövök és irok még!
:(
Vendég

Tuntun Merre vagy? :roll: Hiányollak nagyon! Csak nincs valami baj????

Kép
dius87

Emma hát jó kis boltok vannak arra, tőlünk gyalog 10percre van a tesco... :) Én ma spenótot eszek :) Holnap megy anyunál ebédelünk.

Dadomi Sajnálom hogy felmondott, nem mondta hogy miért? Én is szeretem a mi védőnéninket.

Berni, Yuyu és a többiek merre vannak?

Kép
dius87

Dius! De mondta, de nem akarom ide kiírni, túl nagy a nyilvánosság. De nagyon meglepődtem azon amiket mesélt :roll:

dadomi

Na itt vagyok!
Egyszerűen nem hagy a gyerek netezni vagy csak annyi idöm van hogy visszaolvassak vagy csak annyi hogy 2 szót leirjak!
Betegek voltunk elég sokáig Mirkó meg volt fázva egy picit nekem meg arcüreggyulladásom volt egy kis homloküreggyulladással keverve :lol: !
De mostmár meggyogyultunk hálistennek!
Mirkónak 2 foga van,80 as ruha épp jo rá és kb 13 kg!Hát nem tudom dobjak képet? :D

Emma!
Örülök hogy szeretnétek még egy babócát!
Szoritok!
És mikorra tervezitek?
Vendég

Sziasztok!
Bocsi,hogy felcsigáztam a hangulatot a kislányokkal,nem tudtam jönni :(

Viszont nem jövök jó hírekkel .Apa nem ért haza Zsombival ketten mentünk Berniért,Szegény feküdt a padon ,itthon megmértem a lázát ,hát 38,6.
Este megyünk a dokibácsihoz.
Most alszik.Szegényt úgy sajnáltam alig bírta felvenni az overátl,a nehéz táskát is neki kellett ,hozni az autóig.

Viszont abban reménykedem,hogy nem fertőzi meg a családot,de álmodik a nyomor.Zsombi tutira összeszedte már tőle :cry:
Na mindegy oscillo-t adok neki meg cebiont dupla adagban és talán nem lesz annyira oda.Kedden viszük kontrollra.Úgy ,hogy most ennek nem örülnék.

Dadomi:Ti gyógyulgattok?

Tuntun:Te szíved kuglófjának egyetlen mazsolája jobban van már?

Been:ezt a pechet.....elveszik az ember kedvét a sütéstől -főzéstől.
Te lánykád jobban van már?

Jut eszembe Ani:az egyszerű piskóta receptbe nem kell olaj vagy margarin-vaj? Arra a 6 tojás, 6ek.lisz,6 ek. cukor receptre gondolok.

Móni:naná,hogy kérünk képeket.
berni611

Dadomi:már töröltem is a védőnéni nevét ,mert lehet ő az.Majd ,ha talákozunk személyesen akkor kérdezem ,hogy ki ő :wink:
berni611

Évi nem kell,ez tényleg ennyire egyszerű. Ahány tojás,annyi kanál cukor,és annyi kanál liszt.
tuntun,mostmár én is aggódom :shock:
Móni,de jó,hogy jöttél. Betegségnek nem örülök,de gyere már gyakrabban. És persze,hogy tegyél képet,ez a minimum,hogy ilyen sokáig nem voltál :wink:
dius,inkább nem mondok semmit,mert nem tudok a kocsiról. Lecserélnétek a tieteket?
Emma,ez a bolt-téma ismerős,pedig nem is lakunk 1 helyen :evil:
Évi,szegény lányka :cry:
Zsombi csak-csak megússza. Jajj,nemár,gyógyuljatok meg gyorsan!!!Hát mi lesz így a hétfővel??? :cry:
Na,mit is akartam még???Nem tudom :?
ja,dadomi,hú,én is megkönnyeztem,mikor elment a mi védőnénink. Imádtam. Ő segített át azon,mikor Kristófot fejlődésneurológiára hordtuk. Meg még nagyon-nagyon sok mindenen.
Azért hozzá tud ám nőni rendesen egy védőnéni az anyukához,ha aranyos,kedves,segítőkész...
Na,megyek,elaludtam Elizával,aztán még semmit nem csináltam :?

TUNTUN!!!!!!!! :shock:
Vendég

és jut eszembe,KRISZTA!!!!!!!!Te merre vagy????
Vendég

Ani:Krisztáék is betegek,remélem már meggyógyultak.

Talán nem leszünk betegek.
Lehet suliba van tuntun :? nem tom.Majd dobok egy smst ,ha estig nem jelentkezik.
A párja oda van ,talán nem kapták el ők is :(

Na megyek eszem valamit a 90 napos diétát 1 hétre felfüggesztem,nem óhajtok beteg lenni,rendesen táplákozom.
berni611

Berni! Írtam privit!

Dani gyógyulgat szépen, de most éjjel Domi annyit köhögött, alig aludtunk valamit. Csajok ezt a hétfőt toljuk el egy héttel, ha nem gond, most úgy néz ki, Domi lesz beteg. Megyünk a dokihoz vele.

dadomi

Itten vannak a képek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi kicsit lehet sok lett a kép!
Vendég

Olyan rossz hogy ilyen sokan betegek vagytok!
Jobbulást minden kis és nagy betegnek!!!!

Kép

Móni nagyon aranyos a kis legényke! :)

Lányok itt megint szakad a hó!!!!! :cry:

Kép
dius87

Sziasztok,

itt vagyok. Köszi, hogy aggódtatok, nincs semmi komoly. Egy kis magánéleti válság, de majd rendbe jön. :cry: :cry:

Most jöttünk haza farsangról jól érezte magát Ricsike. Majd rakok fel egy-két képet.

Erikhez de. ki kellett hívnom az orvost, mert éjjel ugatva köhögött. Kruppra gyanakszik a doktornő, azt mondja, hogy nagyon sok van most, olyanoknak is akik már kinőtték. Azt hittem, hogy azért mert kedden kivittem a hóesésbe és benyalta a hideg levegőt, de mondta, hogy nem hanem a front miatt. Kapott szteroidos kúpot azt 1-et adtam neki, meg megy nála a hidegpárásító. Egyébként jól van, van étvágya, jókedvű, köhögni is csak néha-néha köhög, viszont aludni du. nem aludt egyáltalán. Azért a biztonság kedvéért vettem köptetőt is. Inni kakukkfűves, mézes, citromos teát iszik. Egyenlőre nem lázas, remélem így is marad.

Nálunk is szakad a hó.
Vendég

Na hál istennek, még amit írtam az is eltűnt.

Évi, jobbulást Berninek, hátha szerencsétek lesz és nem kapta el Zsombi.

Dadomi, gyógyuljatok meg Ti is gyorsan.
Nálunk is egy bölcsőde van amibe bekerülni szinte lehetetlen, mégis a szomszéd középső lánya jár, holott anyuka a kicsivel itthon van Gyed-en. Ráadásul betegen is elviszi. :evil: Én meg ha vissza akarok menni dolgozni, akkor vigyem el magánbölcsibe, jó mi?

Emma, nálunk is ilyen a bolthelyzet. Ezért járok a "nagyboltba'", így hívta Ricsike a Corát.
Vendég

Dius!
Köszike!

Tuntun!
Jobbulást nektek! :roll:
Vendég

Bocsi, de csak több részletben megy most:

Móni, gratulálok a fiadhoz gyönyörű. Jó, hogy meggyógyultatok!!!! Ezt most komoly, hogy kb. 13 kg? Ne viccelj Erik annyi. Mondjuk a képen jó nagy baba, de nem néz ki ennyinek.
Vendég

Hahó!
Üdv, Móóóniiii! De jól nézel kiii! (Hogy csináloood??? ) :lol: :lol: :lol: Tessék gyakrabban jönni, és sok képet hozni! Mirkó is mekkora, te jó ég, hát most született... És annyira illik rá a neve! Újabb csupaszem kiskölyök. :wink: :D
Évi, sajnálom lánykádat, Tuntun, neked meg a kisfiadat (meg a válságodat, remélem, kilábaltatok belőle azóta), meg Domit is. Nálunk is Ármin már 37,6, nem ússza meg ő sem... Hanna is köhög még és hőemelkedése van, de azért holnap (ha nem lesz rosszul) megreckírozzuk a farsangot. A faluház nagytermében lesz, namost nem fogom itthon tartani, nehogy megfertőzzön másokat, asszem lesznek ott nála betegebbek is... :?
Ani, tudod, milyen finom ez a süti??? És a piskóta is zseniális! Próbáljátok ki csajok, irtó könnyű (megcsinálni is), és nagyon finom!
Na, akkor nem csak én kínlódok itt a boltokkal... :roll:

been

Ármin is 13 kiló, de ruhában... :lol: :lol:

been

Tuntun!
Köszi!Tényleg 13 kg Mirkó!
Nemtom akko mi van de a doki mérlegén is annyi meg az itthonin is! :lol:

Emma!
Köszi a bókot! :oops:
Remélem azért nem lesz beteg Árminod bár nem túl biztató a 37,6! :(
Vendég

Megjöttünk a dokinénitől. Kapott Curamot (ez majdnem ugyanaz, mint az AktilDuo) :? , Rectodelt kúpot, köptetőt, meg a szokásos gyogyijai, pipák megemelt adagban :roll: Valószínű Danitól kapta el.
Majdnem minden gyerkőc beteg? Akkor simán tarthatunk találkát :)

Móni! Csupaszem fiacskád nagyon szép! :D Látom te nem bajlódsz külön a ruhák mosásával, hanem gyerekkel együtt mosod és teregeted őket :lol: :lol: :lol: Dominik is 13 kg :wink: Építkezéssel hogy álltok?
Ani! Ez a védőnéni akkor jött vissza dolgozni, amikor Dani 2 hónapos volt, azóta ő volt a védőnénink, 5 évig járt hozzánk.

Adok uzsit kis betegemnek, mert mielőtt elmentünk a dokinénihez nem evett, mert nem tudtam, hogy pontosan meddig is rendel az orvos, és nem akartam elkésni. Főleg, hogy hétvége jön, és nem akartam ilyen fulladós köhögéssel nekimenni a hétvégének, ügyeletre utálom vinni a fiúkat...

dadomi

Dadomi!
Neked is köszi!

Épitkezés!MÁjusba már szeretnénk kiköltözni!
Nyilászárók bent vannak tetötér majdnem kész márcsak a hajópadló van vissza !
Az alsó szinten még sok a meló!
Azért megy ilyen lassan mert ketten csinálunk mindent a férjemmel! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Jaj már megint milyen sok kis betegünk van :cry: gyógypuszik mindenkinek!
Hú lekopogom(kopp-kopp) enyimek nem betegek.
Nagyon készülünk a holnapi bulira,lesz karaoki,meg héliumos lufi :lol:
Milyen nagy már Mirkó,nagyon tündéri :) Május már nemsoká itt van,nagyon ügyesek vagytok móni!

Kép
Kép
josi

Sziasztok,szép estét!
Mi is gyarapítjuk a betegek táborát:( visszaesett Dávid megint:( Emma,köszi kérdésed!foltos vagyok meg pöttyös.Elegem van már,sosem fogok meggyógyulni!!!Minden negatív,senki nem tud semmit.tovább újra a belgyógyászatra.Olvasgatok ám néha,megnézem a képeiteket is,jó egy kicsit feltöltődni itt,de hát naprakésznek lenni na az nem megy :roll: látom sok manó beteg,mindenkinek jobbulást!Én is lassan fektetek,mert elég nyügi Dávidom,Martin meg fáradt,már hetek óta nem alszik az oviban délután.Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Nettke, nem is kell naprakésznek lenned, csak gyere! :D Mr hiányzol. nekünk az is elég, ha leírod, veletek mi van, okés? :wink: :D Sajnálom Dávidot, jobbulást neki is! Nálunk is beteg lett végül Ármin, 38-cal aludt el, adtam neki Nurofent előtte. A fene a pöttyeidbe, hát igazán kitalálhatnák már, mitől jönnek elő... :evil:
Móni, tök jó, nagyon ügyesek vagytok ám tényleg!
Akkor ez itt a 13 kilós fiúkák topikja. :lol:
Josi, jó bulizást holnap, ha lesznek képek, tegyél ám! De jó lesz nektek! :lol: Ha még nem írtam volna: nekünk csütörtökön szóltak, hogy megjött a pneumo elleni oltás (cs.szhetem ugye, hogy Ármin megen beteg); ha gondolod, hívd fel a dokitokat, hátha Csilláé is megjött!

been

Jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk ma fejtett bableves lesz a menü, meg túrós linzer. :lol:
Erikkel nem volt semmi gond éjszaka, csak egy-két köhintése volt. De az is csak olyan mint amikor félrenyeljük a nyálunkat. Éjszaka sokszor bementem hozzá, hogy lázas-e, de szerencsére nem volt. Éjjelre duplán párásítottam neki, mert oda teregettem ki a ruhákat is. :lol:
Ricsike elment Apával dolgozni, meg akkor kértem, hogy vásároljanak be a Corába is, úgyhogy ma itthonülösdit játszom. Nem baj úgyis tanulnom kell, mert angolból hétfőn dogát írunk.
A párom is jobban van, néha fogja el egy-egy köhögőroham, neki mostmár inkább az a baja, hogy összetört a háj a hasán és baromira fáj neki. Szerintetek arra mit lehetne neki adni?

Emma, tudod, hogy mindenből ki lehet lábalni, csak akarni kell igaz?

Vannak olyan helyzetek, amit ha akarok, ha nem csak egyféleképpen tudok lereagálni és ez utána nagyon bánt és akkor még dühösebb vagyok magamra és másra is. De egyszerűen nem tudok ellene tenni (vagy tudat alatt nem is akarok?), ezért ilyenkor egy kicsit h..... vagyok és kell 1-2 nap amíg lenyugszom. Na mostanra már lenyugodtam. :lol: :lol:

Tudom, hogy ez így elég zagyva lett, bocsi, de remélem ki tudjátok hámozni amit ki akartam ebből hozni. :oops: :oops: [/b]
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Vagyunk mi is,csak behavazódtam egy kicsit. Jah,és jó lett a cukorterheléses eredményem! Úgy örülök neki!

Minden kis és nagy betegnek jobbulást! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!
Szerencsére mi nem vagyunk betegek(kopp-kopp-kopp),családban is csak egyedül a tesóm beteg.

Gyönyörűek a gyerköcök!

Most megyek megreggelizem és utána fözőm az ebédet!
Addig is szép napot mindenkinek!
dius02

Minden kis betegnek jobbulást, remélem azért éjjel tudtatok pihenni!!!

Nettke, gondolom mennyire elkeserít ez a "pötty dolog".

Van egy ismerősöm neki a haja hullott csomókban (nőről van szó), de annyira hogy már teljesen kikopaszodott foltokban. Minden lelete negatív volt, allergiateszt is negatív, egyszerűen nem jöttek rá, hogy mi a baja. De olyan szinten volt a csaj, hogy hónapok óta a lakásból ki nem tette a lábát.
Aztán elment a Csernushoz és olyan érdekes volt, mert a Csernus kézenfogva kivitte az utcára és először csak mentek az utcán. Senki nem foglalkozott velük, alig bámulták meg őket (szerintem az is inkább a Csernus miatt volt), aztán utána a Csernus megállított embereket és kérdezte, hogy mit vesz észre az Andin. Volt aki nem is látta a kopaszodást, volt aki azt mondta, hogy észrevette, de látott ő ennél sokkal visszataszítóbbat. Szóval a lényeg az, hogy a csajszi elkezdett kijárogatni a lakásból, már nem szégyellte magát
és kezd visszanőni a haja! Most amikor legutóbb volt fodrásznál, mondta a fodrászcsaj, hogy már lehetett érezni neki a sok kis új hajat. :lol:

Nettke, tudom, hogy ez nem olyan dolog, mint a Tied, de ha megpróbálsz nem stresszelni a pöttyökön, hátha Neked is kevesebb lesz. Vagy most nagyon nagy hülyeséget írtam? :oops:
Vendég

Lányok,

lehet, hogy eltűnők 1 hónapra. 141 db. emailem van :shock: :shock: Kíváncsi vagyok, hogy ebből mennyi a hülye küldd tovább mail. :evil: :evil:
Vendég

Fényképek lesznek,csak az a kérdés,melyik lesz alkalmas arra,hogy iderakjam :lol:
Tuntun te mér akarsz eltűnni???és 1 hónapra? :shock:
Csilla alszik,Apa meg elment Noémivel vásárolni. :)

Kép
Kép
josi

Dadomi,ti hogy vagytok? Jobban aludtak már a gyerekek?
Sok sikert az álláshoz!!!!! Hajrá!
Emma,nem tudom,hogy ha van is injekció,beadassam-e már Csillának :roll:

Kép
Kép
josi

dadomi a Perczel be járunk
Vendég

Ani, csakhogy a múltkori utálatod teljes legyen, a fiam most ment el a Papával szánkózni. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia, Devcsa! :D
Tuntun, én még ilyenről nem is hallottam, úgyhogy nem tudom, férjed hasával mit lehetne tenni... Szegény. Nem nagyon értettem, mi volt a kiakadásod következménye, de sejtem, én is eléggé hirtelen haragú vagyok. :wink:
Josi, emlékszem, hogy írtad, gondolkodsz, beadasd-e Csillának a pneumo-t. Én is úgy voltam vele, várok még, hiszen már csak 2 hónap mire Ármin 2 éves lesz... Lehet egyébként, az lesz, mert most megint beteg,tehát megint nem tudom neki beadatni. :cry: Gondolom, amit megrendeltek neki oltóanyagot, oda tudják adni másnak. majd, ha viszem be hétfőn betegrendelésre, megkérdezem a dokinénitől, mi legyen.

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?