Szia lányok!
Mi mostanában megint szívunk.
A 2004-es nyári topikban már leírtam a sirámomat, idemásolom:
Dani ugye beteg volt, aztán alig épült fel leesett anyósoméknál a galéria lépcső 3-4 fokáról a kőre! Nagyon megütötte magát, főleg a fejét és a hátát. Azt hittem ott helyben megőrülök. Azonnal hazajöttünk és kihívtam a gyerekorvost, aki össsze-vissza vizsgálta, a reflexeit, szemét stb, mert az ilyen esés nagyon nagy bajt okozhat.
Kaptunk beutalót a kórházba,hogy ha hányni kezd akkor azonnal menjünk be.
Amúgy nem talált idegrendszeri eltérést, de 2 napig megfigyelés alatt kellett tartani Danit.
Na,Dani félóránként ordított. Éjjel 2-kor hányt, úgyhogy rohanás a kórházba. Nem részletezem milyen bánásmódban volt részünk. nagy nehezen csináltak róla fejröntgent (bennt voltam a szobában, remélem a bébinek nem ártott...), törés nem volt. Újabb vizsgálat majd hazaengedtek. Négy körül még fennt voltunk, Dani nem tudott aludni.
Másnap egész nap szédelegtünk. A dokinő naponta kijött, és mindennap telefonált este fele. Szóval jól megvolt figyelve a fiatalúr. Aztán kiderült, hogy megint begyulladt a füle...Láz, miegyéb...
Szóval kijutott nekünk. A felszúrást megúsztuk megint. Mára már jól van, már csibészkedik.
Anyósommal kapcsolatos érzéseimről nem írok inkább, mert azt talán még a net sem bírná el. Ugyanis ő ott állt vele szemben a lépcsőn és szerintem a Dani azért esett le, mert ő ahelyett, hogy kézenfogta volna, "terelgette" lefele!!!És szegény Dani hátrálva persze rosszul lépett!!
Na, nem is írok erről többet, mert nagyon megviselt minket, nagyon megijedtünk, mi van ha komolyabb belső sérülése lett!!
Mindenesetre addig nem akarok anyósékhoz menni, amíg nem teszik gyerekbiztossá a házat. Mondjuk vakdugó sincs és sorolhatnám...
Alice: már sóvárgok nagyon a jó időre és a jó kis programokra...Jól is esne már a sok nyavalya után.
Moncsi: nem tudok semmi okosat írni, csak hogy drukolok továbbra is és bulizunk ha jó hírt hozol!!
Meskete: én csak erről a topikról tudok. Én is hasonló okokból járok most Vácra mint te. Mármint nem a cukorbetegség hanem a távolság és a gyerkőcöm (21 hónapos) miatt. Bár nagyon úgy néz ki, hogy mivel fél évig nem lehet apásan szülni, mégis keresnem kell más helyet.
Üdv mindenkinek:
Linda (ma 21 hetes
)