Sziasztok!
Annus! Az a kalács tényleg szép! És mi van a tetjével? Én nem látok semmi kivetnivalót...
Na ne hülyéskedjetek a bálna-kategóriával! Ha ti lefoglaljátok, akkor én mi leszek? Dinoszaurusz???
Ildi! Tuti jó lesz a holnap! És az a nagy bánat! Hát, csak nem volt annyira szomorú megenni a sütit.
Tinu! Jobbulást Tündének!!
Köszönjük a névnapot, majd utólag megmondom Pindurnak, ha Zsuzsi lesz, hogy mindenki hogy gondolt rá, de most nem akarom, nehogy identitás problémái legyenek, ha mégis inkább Dániel kucorog odabent!
De nem tudjuk még biztosra a neveket változatlanul.
Böbi! Szép vagy! Meg mind a két kis nő is az!
És sztem is hasonlítanak 1másra!
Nagyon tetszenek az apaszerető kislányok!
Anita, kitartás, mindjárt csak 1 hét!!!
Tinu! Én úgy megsajnáltam ezeket az embereket... Hogy nekik az az öröm, ha beleköthetnek a másikba... Meg, hogy örülnek, ha könyökölve előrébb juthatnak a sorban... Vki szóljon majd rám, ha én is ilyen leszek a későbbiekben... Olyan szomorú...
Láttam ma Katát és Dávidot!!! Voltam bent a kórházban megismerkedni a szülésznőnkkel, és a beszélgetésünk végén mondta, hogy akkor most megnézzük a rokongyereket!
Kicsit besárgult, de sokkal kevésbé, mint Samu annak idején, most drukkolok, hogy holnapra javuljon, mert akkor hazaengedik őket. Kata aggódik, mert vhogy nehezen vesz levegőt Dávid - sztem csak beleszáradt a tejecske az orrába - fél, hogy megfázott vagy ilyesmi, és nem ogják őket elengedni. De sztem nem lehet ilyen gond. Ott elég meleg van...
Amúgy szépek és boldogok.
Ma elég mozgalmas volt a nap... Ezért most lassan elmegyek aludni... Mit szóltok?
Jó éjt!