Jó reggelt lányok!
Ilyenkor van időm írni,Dudókám reggelizett,aztán a nappaliban bejár mindent,megnézi a játékait,játszik velük,ilyenkor tudok számítógép előtt ülni.Hideg van
De talán a tél utolsó rúgása ez.Szeretem a havas karácsonyt és a szánkózást is,de ilyenkor már a tavaszt várom!!
Könyvek: Nagyon jók a Gyógyító mesék.Nem biztos hogy szükség lesz mindegyikre,de nézzétek meg a neten,ha nincs meg.Van köhögésre,bepisilésre,félelemre stb..
És a nagy kedvenc a Varró Dani :Túl a maszat hegyen..Biztos tetszik majd Dudónak.Nekünk is sok gyerek könyvünk van,és folyamatosan kapunk.Nagyon jó az antikvárium.hu,mi sokat rendelünk
Mostanában a leporelló könyveket is "kóstolgatja"!Szó szerint
Van babakönyve is,és képzeljétek minden este ha berakjuk a kiságyba,kezébe veszi.Apával nevetünk,na a gyerek is olvas.
Kata!
Az én húgom/a legjobb tesó és védőnő a világon/,neki is van 2 gyereke.A nagyobbik már 14 éves lesz márciusban,a kisebbik most 2.Nem jött össze évekig,aztán mikor már lemondtak róla,akkor terhes lett a a húgom!Így Dudónak is lesz jó pajtása Máté,igaz 15 hónap van köztük,de az 2 év múlva semmi nem lesz!Nagyon szeretem őket,imádok Tánti lenni.A nagyobbik fiú tényleg a pót szüleinek tekint bennünket,mert imádja a szüleit,de sokat jött velünk,kirándulni,nyaralni,síelni fürdeni.Mi mindig vittük,persze most is ha olyan,de már el kezdett nagyfiús lenni.
Nem lehet puszilgatni,már a rokonok előtt sem.De egy nagyon jó gyerek amúgy,eszméletlen nagy igazság érzettel.Én voltam ilyen kamaszkoromban:-))!Azért látjuk mi vár ránk,de egy cseppet sem bánom
El döntöttük évekkel ezelőtt SZÜLŐK akarunk lenni,minden szépségével,nehézségével együtt!!
Nagy család vagyunk,főleg édesanya részéről, unokatesóim kb.-2+3 év van köztünk, 6 lány!!és egy fiú. A gyerekeink,19 évestől ,a legkisebb okt.1-én született.Na most 2 lány van,15 éves és 6 hónapos,a többi 8!!!!!fiú!Van 19,és 16 éves,akkor 14 és 13 és 10 és 9 éves, 6 éves,valamint 2 éves, Dudó majd 9 hónapos, és Ádám 4 hónapos!
Nyáron és karácsonykor mikor összejön a család,akkor van ricsaj!De annyira szeretik egymást,szinte egész nyáron együtt vannak,a kisebbek.A nagyszülői ház meg van,mármint az én nagyszüleimnek,csodálatos helyen a Káli medencében,közel a Balaton,van rét,és olyan nagyokat játszanak,mint mi gyerekkorunkban.
Ezt csak azért írtam,mert mikor mi mondtuk,hogy a neme mindegy,és a Tegyeszes hölgy aranyosan megjegyezte,na ide kislány kell,én legbelül tudtam,nem jöhet más csak fiú!
Nagyon szeretem a családom, mindenki tud a másikról mindent,ha baj van segítünk egymásnak,és mi annyi szeretet kaptunk,Dudó is,hogy nem lehetek elég hálás a sorsnak.Apának kisebb családja van,ők is aranyosak,és nagyon szeretem őket is,de Apa azt mondja viccesen,hogy már csak a családomért el vett volna!
Mindenkinek szép napot,a várakozóknak kitartást és erőt,keresem a képeket a zene bőlcsiröl!
Imol@