Itt vagyok. Délutáni csendes pihenő van, ilyenkor van 3szabad órám
Visszaolvastam mindent, de nem sokra emlékszem
Andi, nagyon szép kis tigrised van
Most ez vicces lesz, de nekem Te is ismerős vagy
Nem a szandai Munkácsy oviba járt Maja? A karácsony előtti ovis játszóházban-táncházban láttalak talán titeket... Vagy nem?
Dorka, szerintem a Baláti Balázs tök jól hangzik
Hogy van Szabi? Nem lett beteg remélem!!
Én úgy félek az influenzától
És állítólag az oviban (még) nincs. Csak tudnám hogy akkor mitől lázas Bence... Most épp nem, de egy kicsit tartok az estétől.
BBJudit, hogy neked milyen ügyes kislányod van hogy így tetszik neki a bölcsi
Neked nem nehéz az elszakadás?
Mert én nehéz eset vagyok és Bence így nagyon nehezen szokott be az oviba. Együtt sírtunk
Szamóca, mióta olvasom a topicot, láttam ám többször a ti Jázminotokat, nagyon szép kislány! De Anna is, nekem felfoghatatlan hogy lehet valakinek ilyen szép hosszú a haja ennyi idősen
Máté pedig nagyon okos! Ő megy ma a matek Zrínyi versenyre? Vagy ez nem egyszerre van mindenhol? A nővérem kislánya most írja (10éves).
A hétvégére jó pihenést Nektek!
Kati, a Sinupret rossz?! Nálunk úgy innák a gyerekek mint a vizet. Bence koktálnak hívja mikor azt szedjük és naponta többször is szeretné
De Jázmin is simán megeszi, bár ő egyelőre még mindent benyel
Én kicsi teába vagy gyümölcslébe keverem nekik.
Kata, szerintem Téged nem ismerlek vagy legalábbis nem tudok róla
Ha a mi 2.gyerekünk is fiú lett volna, ő is Marci lett volna, csak Marcellként
Hát ennyire emlékeztem fejből, bocsánat ha valaki(ke)t kihagytam.
Rólunk annyit kell tudni hogy 1éve Szandaszőlősön lakunk, a világ végén, de azért szeretünk itt lakni
Előtte a városban laktunk, még előtte pedig Budapesten, mert ott dolgoztunk, a férjem dolgozik is a mai napig. Minden nap ingázik szegény
Bence még Pesten született, ő 5és fél éves lesz napokon belül
Jázmin pedig 20 hónapos, őt már Szolnokon, Mosonyinál szültem. Császárosak voltak midketten.
Tudom hogy itt is többen jártok Mosonyihoz, lehet hogy ott találkoztunk már
Vagy a gyerekorvosnál, mi is Orosz Á-hoz járunk, róla is volt már szó itt úgy emlékszem.
Teszek képeket a gyerekeimről