Sziasztok!
Samum most aludt el, ebben a pillanatban. Édes kis lurkó.
Bldog névnapot kívánok én is Álmosnak!
Még nem tudjuk, mi lesz azokkal a dolgokkal, amiket az elmúlt 2 hétben alkottunk, de pont 2 héttel ezelőtt volt 1 biztonsági mentés a vincseszterünkről, szóval annyi megvan, ami azóta lett, az meg kiderül, kioperálható-e a kipurcant egységből... De már a gépünknél ülök, mert kaptunk egy másik vincsesztert hozzá
Na, nekem Samu végig egyre erőteljesebben rúgott, csak arra nem volt helye, hogy bűvészmutatványokat és nagy forgásokat csináljon. Volt, hogy felrúgta számítógépasztalból kihúzható billentyűzettartót, és repült 1et a billantyűzet...
Én is 5-én megyek vizsgálatra.
Dokim nekem is csak UH-val néz, de nézi a méhszájat is vele, a jó UH-n nagyon jól látszik az is. Kézzel akkor vizsgál(na), ha vmi gyanúsat látna.
Szerintem nem kell tartani a gátmetszéstől. Addig, amíg nem volt gátmetszés, addig is megszülettek a babák. Valóban lehet törekedni rá, hogy gátvédelemmel szüljünk, de azt szerintem mindenki tudja, hogy gátmetszés nélkül elég sok nő megrepedt régen. Ma kevésszer fodul ez elő, mert sokszor (sajnos) akkor is vágnak, ha nem kell. De sokkal jobb egy éles tárggyal okozott célzott seb, mint egy szakadás... Szóval, ha szükséges (és van olyan eset, amikor szükséges), akkor egy teljesen ártalmatlan beavatkozásról van szó, ami kb 1 hét alatt szépen meggyógyul. Még szülés után sem ez a legnagyobb nehézség.
Szóval szerintem ettől ne féljetek...
Na, ma sokmindent megcsináltam. Reggel ettem zsömlét-tejet, menetm laborra. Volt sorbanállós bácsi, aki mikor mondtam, hogy kismama vagyok, és soron kívül engednek be, közölte, hogy hol a sor vége... Mondtam, köszönöm, látom. Az ablakba benyomta a sorszámát az irataival, a néni meg mondta neki, hogy majd akkor fáradjon oda, ha az ő sorszámát hívják. És mehettem én.
Aztán voltam a háziorvosnál. Ott tudják, hogy kismama vagyok, asszisztensnő beengedett soron kívül. Volt morgás... Aztán aptam beutalót EKG-ra, lementem bejelentkezni, felmentem a vizsgálatra, de láttam, az van kiírva, hogy 2 és 3 között van ma vizsgálat. Gondoltam, mivel sokan várnak, csak van vmi, megkérdezem, de fölöslegesen nem akarok órákat várni... Kijött az asszisztens, mondtam, csak kérdezni szeretnék vmit, betuszkolt az ajtón, kérdeztem, ma csak du. van-e vizsgálat, mondták, vetkőzzek...
Hát, megvizsgáltak, aztán mentem ki az emberek közé, akik elmondtak mindennek, hogy ott álltam az ajtóban, és beosontam mindenki előtt, meg hogy szemesnek áll a világ, vaknak meg a holdvilág, vagy mittomén, meg ilyenek. Mondtam, hogy szó sincs róla, csak kérdezni mentem be vmit, de ha már bent voltam megvizsgáltak. Nem akartam senki elé furakodni... Ott meg összebeszéltek, úgy hogy én is hallja, hogy micsoda neveletlenség, és hogy ők sem hobbiból vannak itt... Mondtam, ha jobb ezt hinni, akkor csak higgyék...
Vissza háziorvoshoz, megnézte a leletet, aztmondta, rendben, csak picit szapora a szivem, mondtam, gondoltam, kicsit fehérköpeny-szindrómám van... A vérnyomásom is magas lett, mikor mérte, de mondtam, hogy itthon is mindig mérem, és rendben van... Mondta, hogy mikor jön a nagyijaimhoz, majd mutassak neki papírt, amin vezetem, hogy mikor mit mérek... Mondtam, ok. Na, ezután még védőnéni, hallgattuk Pindur szívhangját, minden rendben. És akkor hazajöttem. Izgi volt...
Susy! Szép a pocid!
Huh, most jó sokat írtam, de fel vagyok dobva, hogy van gép...