Vikimami: jaj, de kis ügyi Lackó!!! örült nagyon? nagyon édi!!
nem , nincsenek kismami ismerőseim itt helyben! vagyis Évi, de vele majd csak később tudunk majd talizni!
volt már, h séta közben szembejött egy kismami, és köszöntünk egymásnak , de nem csapódtunk egymáshoz, játszótéren sem voltunk még. majd ha jobb idő lesz, és többen sétálnak majd, majd akkor szerintem hozzácsapódok vki.
meg gondolkodom, h megkérdezem a védőnőt, h van e miklóson játszóház, ringató v vmi, ahova lehet menni. nem tudom, h mikortól érdemes. bár félek, h nehogy összeszedjünk ott vmit! ezzel gondolom még várni kell. lehet, h talán 6 hósan ajánlott ilyen helyre menni csak? ti voltatok már ilyen helyen?
Monic: üdv a klubban!
ilyen kis haspók Danci???
nem semmi! hát nem csoda, h szegényke hasfájós! de hát csak a mérlegen derül ki, h igazán mennyit evett nem tudsz mit csinálni.
valóban , ahogy Vikimami írta, nekünk is azt ajánlották, h kajcsi közben többször állj meg, büfiztesd, és ha nagyon habzsol, akkor vedd ki a cicit a szájából! és örülj , h ilyen szépen vagy tejcsid!! nagyon szerencsés vagy!! maradjon is így!!!
nekünk infacol bevált. mi azért voltunk igazán hasfájósak, mert sokáig nem büfizet Nándus. egyszerűen hiába simiztem sokáig, ütögettem a fenekét lentről fel, semmi. aztán szerencsére megtanult büfizni, igaz, utána a nagy büfik után mindig csuklott, most meg elkezdett hányni.
pedig eddig kb 1héten 1-2szer hányt, most meg lassan már minden nap 1szer.
normafloret meg azért adtuk Nándusnak, mert pattanásos volt nagyon, és spenótzöld volt a kaksija (aranysárgának kell lennie!) még 7 hetesen is. ez azt jelenti, h túleszi magát, vagy nem tudja megemészteni a tejcsit jól. + még nyűgös is volt a hasfájás miatt. csináltunk egy 10 napos kúrát, és már a 3. naptól aranyat kakilt!!
de a normafloret úgy emlékszem , h a védőnő azt mondta, h 1 hós kórtol szokták ajánlani csak. de én nagyon ajánlom majd, nekünk nagyon bejött. és minden hóban lehet csinálni egy kúrát. szerintem lehet, h én negyedévenként fogok majd.
most átmegyek, hátha raktál fel még képeket!!
Linácska: azt mondják, h az első gyereknél halálra aggódja magát az ember, folyik az orra, máris rohan a dokihoz, a 2. nál meg hár taknya nyála egybefolyik, de csak legyint az ember. de attól még nagy öröm a 2. is!!
Éviékről tudunk vmit?
jól sikerült a szülinapi nap! finom husit főztem, a diós sütim sajna nem lett túl jó, túl kemény lett, de reméljük bepuhul. anyós örült, h összejött a család és így megosztottuk a sütést főzést, nagy zabaparti volt! szóval igazi nagy ajándék volt számára a nap! Nándus nagyon jó fiú volt. mindenki kezében szépen elvan, akkor is, ha mi nem vagyunk ott, nem sír, szépen nézelődik !! nagyon tündér volt! szépen megetettem, aztán az alvással volt kis gond, nehezen aludt el, és aztán meg az uncsitesó, a 15 hós Matykó sírt és kiabált, amire felébredt és utána meg már tök nehezen altattam el. de ha nem lett volna a kiabálás szépen aludt volna. szóval nagyon jó sikerült!! és én végre kimozdultam több mint 2 hó után!!
anyóséknál dec 12.én voltam utoljára, amikor kivittek a karácsonyi vásárba!
a párom pont ma mondta, h emlékszik arra, amikor Nándus megszületett és a kórházban nyomkodtam a cicim és a kicsöppent tejet Nándus csak lenyalogatta, és most hogy habzsol. és most ahogy Monic írja a szopit náluk olyan messzinek tűnik, h mi milyen problémákkal bajlódtunk! olyan fura! gondolom Vikimami és Bonimami , ti is nosztalgiáztatok amikor én panaszkodtam. v tinektek nem voltak ilyen gondjaitok??
ma tök édi volt Nándus, 2 etetésnél is olyanokat dumált. először habzsolt, majd tök belassult, és úgy kellett a cicit a szájába tömni, és ő meg csak mosolygott és dumált, de tök sokat! zabálnivaló volt!!