Sziasztok
Ezt a lököttséget most kaptam:
A kisbaba olyan, mint a nescafé, könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart
Pirus,
megnéztem, hát jó gyorsan beindult a kereslet, lehet, hogy mire május 9 lesz, nem is lesz mivel kimenned a börzére
Csilla,
jól megijedtem, mikor olvastalak titeket, de hála az égnek semmi komolyabb baj nincs. Hát igen csak beindul az ember fantáziája, mikor a neten utána olvas dolgoknak, de jobb félni, mint megijedni, nagyon jó, hogy igy állnak a dolgokhoz a dokik, és fontos nekik, hogy titeket is megnyugtassanak.
Fcsacsi,
most hozta a postás nekem a következő pampers csomagot, ebben benne van az akciós füzetecske is és egy 4-9kg pelus minta (még pont jókor, mert ez az utolsó adag ebből a méretből, amit használunk, váltani fogunk most) meg az alwaysnak van benne, tisztasági és egészségügyi betét mintája, ja és ki ne hagyjam a következő ismertető brossurát, ami a 4-9 hóig kiséri figyelemmel a babócákat. Te kaptál már tőlük valamit, amugy én nem irtam nekik semmit, ezt maguktól küldték, viszont a beigért 3 hónapos csomagot a liberoéktól nem kaptam még meg, mindjárt irok is nekik egy irgum burgum levelet
Kriszti,
kellett nekünk csokisfánkról regélni, ugy megkivántam a csokis croaszánt, hogy nem birtam ma neki ellenállni és bevágtam egy méreteset belőle, most is pihegek
A szaloncukor nagy baj lenne, ha a talin találna el hozzám? tudnillik anyu ma elhozta a gyümölcscentrifugát amiért be kellett volna mennem a városba, és most előre láthatólag nem megyek be, ha csak nem szól valaki könyvek miatt, hogy hozni kell a nagykerből.
Tényleg lányok,
ha valakinek kell valamilyen könyv akkor szóljatok, mert megyek a nagykerbe és szivesen hozok, ha kapható, 15 %kal olcsóbban mint a bolti ára, de ha sokat rendeltek akkor kitudok 20 % ot is préselni belőlük
Solya,
itthon vagytok már, vagy még kint vagy?
Annamari,
tök jó hogy bejött az újmunkád, de nehogy halálra dolgozd magad, sőt vigyázz rá, nehogy elkapasd őket, mert ugy jársz mint az egyszeri ember, adod a kisujjad és a végén a karod sem elég nekik. Nagy drukk a költözéshez és szép idő, vagy legalább az eső ne essen.
Gabi,
ha nektek tetszik, akkor a környezet egyet tehet, fogadja el
attól, hogy valami nem szokványos, még nem jelenti azt, hogy nem lehet használni.
Terika
Mért nem vágsz bele, te is egy ilyen profilba, hisz használod és ezért a lehető legmeggyőzőbb infokat tudod róla adni
nah nem keresek neked azért plusz munkát
Liza,
ha elvállalta a terhesgondozásodat, akkor tuti, hogy nála fogsz szülni is, ne izgulj, és sok sikert babócához és kitartást az utolsó időszakra. Máskor is jelentkezhetsz, irhatsz magatokról, szivesen látunk, olvasunk felőletek
Angi,
a cuki király ötlet volt, Budapest legjobb helye, de szerintem állithatom hogy Mo legjobb cukija
Mikor lesz már április 17?
apájának kiadtam ukászba, hogy csinálja ugy hogy aznapra legyen szabadnapja, remélem sikerül
Léptem pogácsát sütni, amig még manó huzza a lóbőrt
Mikor lesz már újra tavasz???? meleget szeretnék és szép napsütést, nem hiszem hogy ez olyan nagy kérés lenne, lehet , hogy elrabolták a tavaszt?
puszi
Ági és hétalvó Dani