Na legalább most még annál is rosszabbul érzem magam
Nono..kérlek...ha most nem irnál többet...(miattad jövök énis egyre gyakrabban) akkkor még rosszabbul érezném magam...
a topik nem ugyanaz de vannak akik ugyanazok maradtak..és kérlek azok kedvéért ne tünj megint el...
és senkisem..én irtam nem kelett volna..véleménye pedig persze mindenkinek lehet..mindkét oldalnak van valamiben igaza...
én pl rossz politikus lennék mert tök megtudom érteni mindig mind a két felet...persze sokszor egyik oldalra vagy másikra állok de mégis tiszteletben tartom a másik felet is.
Fruzsi: sima fogkefével sikálod??? raksz rá fogkrémet?
elmex bébit a fogkefére kell tenni?
vizes pelusssal töröljem át???
áááhhh ez a fog izé ez kész rémálom....
képzeljétek vettem Máténak most nem hipp hanem milupa babakekszet..biscotti a neve...annyira imádja...csak ugy falja...
én pl sok mindent adok neki de a sima cukros dolgok a halálom..az amire se most se késöbb nem szeretném rászoktatni..
Tudjátok ez a gyerekvállalás dolog tényleg érdekes..
nekem lenne hová (130 nm2-es a házunk amibe költözünk) van egy csodás férjem,időm millió lenne mert 22 vagyok,abszolut nem vagyok karrierista...dolgoztam 3 évet...és a mai nem találtam meg azt amiben motivációt éreznék...komolyan nem tudom mi szeretnék lenni pedig már felnőtt vagyok...ezért is nem mentem tovább..nem vagyok diplomás...kimentem külföldre..hazajöttem férjhez mentem és megszültem Mátét...vmiért nekem ők a karrier..
a konyhám mindennél fontosabb,legnagyobb szerelmem a főzés a fiúk után...
nekem igy teljes az életem..egyenlőre háziasszonyként.
persze önmegvalósítás majd nekem is lesz mert szeretnék majd vmi olyasmit csinálni amihez kedvem van..pl szívesen lennék a városban gyerekvédelmis,közösségi referens,szerveznék rendezvényeket...irodalmi esteket...egy csomó mindent...
de az én 22 évemmel itt esélyem sincs...(meg persze az emberek sem vágynak ilyesmire)
mindenesetre tudom hogy segíteni szeretnék majd másokon.
na de most más..elkanyarodtam..
szóval szülhetnék mert lenne hová és kinek..
de eszembe sincs még egy babát szülni..
és nagyon jól esett hogy attól hogy mások másképp gondolják még senki sem esett nekem.
én pont ezekért az okokért amik voltak pl Áginál vagy amit Nono irt ezért nem akarok többet..
mert épp elég lesz ennek az egy emberi lénynek megmagyarázni majd hogy mennyire rossz ez a világ..
mennyi szörnyűséget kell majd neki is látni és átélni??? (persze a szép dolgok melett)
tudom hogy rossz lesz neki hogy nem lesz testvére de mindent megfogok tenni azért hogy boldog és rendes ember váljék belőle..
nem az anyagiak vagy ilyesmi miatt nem vállalok mégegy babát..
nagyon is szeretnék akár már jövőre szülni...DE..ha nem látom hogy szebb és jobb lesz a világ..erre esély sincs.
már előre féltem őt is...hisz mindennap megölnek vkit brutálisan,bankor rabolnak,tönkreteszik a rendes embereket...az emberek elvesztik a fejük..lassan ugy élünk mint az állatok..
szóval szép a nagy család...de szép volt egyszer..amikor még minden más volt...anyáink korába..amikor ugyan kommunizmus volt de minden évben nyaralni volt a család a tsz üdülőben és a gyerekek kisdobosként táborozhattak és bejárhatták az országot..
és mindig volt mit enni..voltak szabályok de mindig volt kenyerünk és tejünk..emlékszem nagyon pici voltam amikor a rendszerváltás volt de emlészem hogy előtte mindenünk megvolt pedig nem politizált senkim..volt rendes fizetésük stb...nem volt elhitelesedve a társadalom.
mostmeg??? áhhhhhhhhh...15 éves koromban voltunk utoljára nyaralni anyuékkal..
ők már tényleg lassan 10 éve sehol nem voltak..csak monoton munka megy..a stressz...az ideg..
a hugom már ebben nőt fel..hadd ne mondjam el milyen lett...totál boldogtalan...ugyanolyan stresszes mint a szüleim...nő mint a gaz..mert a szüleimnek nincs rá idejük.
na én ezért nem akarok még egy babát...mert látni akarom hogy felnő...és ebben a világban sajna már 1,5 évesen bölcsibe kell vinni aztán go dolgozni mert különben éhenhalsz...
de ami a legszörnyübb hogy a feszített tempó miatt nem tudsz elegendő szeretetet adni...
na mindegy bocsi elragadtattam magam...
(megint hoztam egy témát amiből megint veszekedés lehet
)
na de megyek is...
ja és ez csak enyém vélemény volt ám...
én nagyon tisztelem azokat akik bemerik vállalni a nagycsaládot..én ilyen beszari negatív vagyok