Sziasztok!
Bábaildi: köszönöm szépen előre is a segítséget homeo ügyben! Látod, elsőre nem is jutott eszembe, hogy téged kérdezzelek, pedig magától értetődő! Csak hallottam róla, hogy van, gondoltam, megérdeklődöm.
Szülés ügyben a Jahn Ferencesek akkor szerencsésebbek, mert csomó helyen a látogatási tilalom a szülés idejére is vonatkozik, vagyis nem lehet bent az apuka.
Kisvitéz: én nem csodálkozom azon a kismamán. Én is örültem, hogy ott van apa, de főleg miatta, hogy így jobban rá fog érezni az apaságra, hogy itt valami nagy dolog történik, nem csak a kezébe nyomnak egy gyereket a semmiből, hiszen a 9 hónapot azért mégiscsak az anya éli át, és van ideje rákészülni lelkileg a dolgokra. Az apa akkor még nagyon "külsős". Viszont a magam részéről simán végigcsináltam volna egyedül, csak a babára koncentráltam, és az se volt jó, ha csak hozzám érnek, jól elvoltam magamban. Persze lelkileg jó volt, hogy ott van apa, de különösebben nem tudott könnyíteni a dolgokon. És vannak férfiak, akiknek ez nem jó élmény, vagy nem úgy reagálnak dolgokra, mint az anya várná, akkor pedig még jobban érthető, ha nem akarja, hogy a másodiknál bent legyen. Nincs két egyforma ember, kapcsolat, reakció. És ettől nem lesz senki jobb vagy rosszabb. Elég bensőséges dolog a szülés. Mindenki másképp éli meg. Minden megoldás jó, ha jónak élik meg az érintettek.
Én persze azért szeretném, ha apa bent lenne, de erőltetni nem fogom, ahogy az elsőnél sem erőltettem. Egy ideig azt mondta, ő nem biztos benne, hogy kibírja, de pár héttel a szülés előtt azt mondta, mégiscsak bent akar lenni. A kollégáitól hallotta, nekik mekkora élmény volt, és kíváncsi volt a dolgokra, és nem bánta meg. És el se ájult!
Morca: nekem ugyan csak Orsi van egyelőre, de szerintem is, bármennyi is a korkülönbség, a féltékenység, ugyan más-más formában, de mindenképpen elődugja a fejét. Remélem, én is majd ilyen jól le tudom kezelni majd az eseteket, mint te!
Marha jó ez a paci! Orsi is ilyenre vágyott, de végül inkább fa lovat vettem neki, nem ezt a szőrös változatot, hogy tudjon hintázni is. Ezt is nagyon szereti, de nem alszik vele, kicsit nyomná!
Hihetetlen ez a paci-őrület! Olan édesek! Orsi is ahogy mondja: "De anya, ilyen pacim nincs még nekem!" Olyan meggyőző tud lenni!
Hogy tömi a banánt! Nagyon édes!
Anhel: gratula a fogacskákhoz!!! Mostmár sorban beindulnak. Orsinak is észrevétlenül jöttek ki, csak a nyáladzást láttuk, aztán bújtak elő. Láz és alvatlan éjszakák fogak miatt nem voltak! Kopogjuk le gyorsan!!!
Ma kísértem tesót az első vizsgálatokra! Minden rendben ment, megmutattam neki, hova kell menni. Bent volt a párja is az UH-n: tisztára meg volt hatódva, hogy látszott, ahogy pulzál a kicsi szíve. A 6. hetet töltötték, de már most olyan lázban égnek! Olyan aranyosak!
Azt nem tudjátok, hogy legkorábban mikor jöhet el valaki táppénzre? tesó most írja a szakdogáját, és elég messzire jár dolgozni (másfél óra út minden reggel és még annyi haza este) és stresszes is, szeretne mielőbb kiszakadni belőle.
Ma megkaptam az AFP leletet: teljesen tuti!
Viszont a HgbA1C (3 havi cukor) leletemet a labor valahova elkeverte, majd utána néz a doki, merre van.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi,