Sziasztok!
Hú, már megint volt termés...aktívak vagytok csajok!
Megnéztem pár videót, amit fellinkeltetek...császárról, norm. szülésről stb....és mit ne mondjak.....NAGYON BEPARÁZTAM!!!!!!! Nekem semmivel nem tűnik a császár jobbnak...sőt...nagyon drasztikus, hiszen egy nagy hasi műtétről beszélünk....nem is tudom elképzelni, hogy sima EDA-val is csinálják....ok, hogy nem látod, mert egy lepedővel szeparálnak....de nagyon meredek....
Egy dolog, ami viszont mindent megér: olyan édes a babók feje, amikor kiugrik vagy a pociból, vagy a hüvelyből
Kemény lesz!
A gátmetszésről már sokan kérdeztek...de arról nem, hogy volt e valakinek az első szülésnél 'tisztítása'? A Péterfyben állítólag akkor is kitisztítják a méhet, ha a lepény szépen, egyben, egészben kijön.
Blog:
Elolvastam pár szülés storyt is....csajok, le a kalappal! Hősök vagytok!!!!!!Remélem simán megy majd nálam minden.....annyi minden van, amitől rettegek: vákum, hasra rákönyökölnek és úgy nyomják ki a babát, lelassul a baba szívverése szülés közben, magzatzsinór rátekeredik......paraparaparapara....
Dóri!
Katának nagy gratula! A 'rákönyöklős-kinyomós' szülés az egyik főparám! Huh....kemény csaj!
Petrus!
Hogy vagy? Mivel telnek napjaid? A férjed megjegyzésén, miszerint 'a gazdasági válság miatt a kórházban telelsz'....szakadtam a röhögéstől....
És a puputevéd cuki, nekem is csinál ilyet a Manócim.
Reny!
Császár, vagy sansz a term. szülésre, de más dokival....Nem irigyellek....hülye szitu. Én mérlegelnék a helyedben, van rá még 1 hónapod....írd fel az érveket/ellenérveket mind2 mellett/ellen ...és nézd meg, merre billen....banális kicsit, de néha hasznos!
Hean!
Amikor a légzésfigyelő bejelzett anno...és nem lélegzett a pici....mit csináltatok? Felvettétek, megráztátok????? Vagy ilyenkor rögtön lélegeztetni kell????
Eszter!
Olyan kis cuki a fotó, amit felraktál
...ahogy a pocidra nyomja a szöszi Kismanó a puszkót
Hogy vagy btw? Feltételezett miómád? Mennyit kell feküdnöd? All day?
Farkas!
Olyan ari vagy
, mindig feldobod a kedvem, amikor az önbizalmam romokban...lassan akkora már a hasam....dinnye...nektek meg olyan kis szép csini pocitok van....
A derekam-fenekem nekem is nagyon szokott fájdogálni....de periodikus...most éppen a szeméremcsontom fáj kb. 2 napja....ilyen előfordulhat??????????
Én már táppénzen vk a héttől!
Max itthonról dolgozgatok még, amit így még tudok csinálni...de már nem kell tűsarkúban rohangásznom hülye PR rendezvényeken...juhú-juhú!
Ráadásul megkaptam (meglepibe
) az anyósoméktól a kinézett és hőn áhított szopi hintaszékemet- jaj, nagyon jó, imádom!
Kismanóm nagyon aktív, nekem kimondottan fájnak már a rúgásai....többször felébreszt éjjel, annyira mocorog....lehet látni, ahogy hullámzik a pocimban....és még van hátra 8-9 hetem...milyen lesz még...?!
Szép estét mindenkinek!