Sziasztok!
Örülök Cory, hogy viszonylag simán megúsztátok, hát itt egy örökké valóság bekerülni a kórházba...
Zsófi, gratula Bencének a "járáshoz", most már igazán futhatsz utána!
Az alvós képen jó látom,hogy a cumisüveg van a kezében? Tápszert ivott gondolom, de szólj ha nem... Csak azért irok,mert nekem pont a múltkor tanácsolta egy szájhigéniás aszisztens,hogy még véletlenül se engedjem elaludni cumisüvegen Ádámot,mert akkor a fogacskáinak sok baci jut. Ki kell törülgetni a száját, és úgy letenni aludni.
Idöben el kell kezdeni a fogak védelmét
Regina, Domi baba még elkeseredve is olyan édes! A forgás meg tényleg akár már holnap összejöhet, annyira az oldalán fekszik már!!!
Idöjárás köszöni szépen jó, ma 2 órát levegöztünk, udvaron+séta. Nem merem elkiabálni, de már azt mondták, hogy nagy hideg nem lesz, csak esetleg havacska. (szinte minden évben van még 40 cm hó májusban is!, vasárnapra +19 fokot jósolnak!!
Panu,jó kis beszámolót irtál, birom a mondataidat
! Lizi és a kismacske meg csak gyakorolnak, meddig lehet fesziteni a húrt...Én éppen múlt hétvégén voltam padlón az ilyen nem-komoly-hiszti-nyügi miatt, és jelentem a gödörből csak felfelé lehet elindulni
! Gratula mindenféle ügyeskedéshez,amiröl irtál!
Ann, nektek is nagyon közel van az örökmozgóság, azt hiszem hivatalosan is kijelentheted, hogy kúszik Hami!
Hajaj, azok a szép "leteszem és ottmarad" idök...te is búcsútmondhatsz neki
!!!
Hanzika, én is gratu Marcus fejlödéséhez, látod Ti sem maradtok fogak nélkül!
Anita, bocs,hogy nem irtam a nyelv-kérdésröl, de már annyiszor leirtam itt a topicban is, nem akarom,hogy nagyon megunjátok....Szóval mi egymással,söt a kutyával is magyarul beszélünk, Ádámhoz is igy beszélünk csak. Nem tartok attól,hogy hátránya lesz a suliban,mert annyira könnyen megtaulják a gyerekek. Vannak ismeröseink, ugyanigy inditottak, csak magyarul beszéltek a lányokhoz, most eljutottak odáig, hogy 12 évesen már egymás közt is angolul beszélnek...Persze tökéletes a magyarjuk is (na, amilyen tökéletes lehet idegen országban, vannak szókincs hiányosságok,ragozás stb), de már könnyebb nekik az angol. Szóval mi is igy tervezzük, remélem igy is lesz!
Kenetmintát meg mindig csinálnak, nem tudom miért, talán a bakteriális fertözést akarják kiszürni. Másegyéb tekintetben nem nagy durranás az itteni egészségügy, van néhány jó dolog benne, de a nagy átlag bénaság...
Zsizsa, én is kitartást kivánok a nyügihez, teljesen átérzem ezt a matricás korszakot. Nekem már a derekam is megfájdult, annyit kell cipelnem ezt a több,mint 8 kg-os babát...De ha muszáj akkor muszáj...
Ma nagyon finit csináltam Ádámnak, borsó-répa-krumpli-csirkehusi összeturmixolva, elsö nekifutásra meg evett 100 grammot...Végre megint valami, ami izlik az almán kivül.
Idáig volt idön irni,most mennem kell.
Sziasztok
Barbi