Kedves Lányok!
megjavult a gépem! A piszok disznó fiam keze van persze a dologban, hogy cseréljünk, aztán itthagyott ezzel az angol nyelvü menüvel, amibe az én ékezetes jelszavaim nem mentek bele, ugyhogy semmit nem tudtam használni, mivel mindenhová egyforma jelszavam van!!! Majdnem 3 hétig tartott, mire nagy könyörgések árán végre az egyik barátja megbuherálta ezt a vackot. És legnagyobb szivfájdalmamra, a Pöri naplója, bár át van másolva erre az uj gépre, de nem tudom megnyitni, ugyhogy ezért harapni fogok az biztos! Egy a mázli, hogy Karácsonyra kinyomtattam, igy legalább nyomtatásban megvan, legfeljebb próbálok az idei évtől ujat csinálni (Icus, majd kérek tanácsot, hogyan kell?)
Mivel azonban olvasni tudtam, igy képben vagyok ám!
Viki!
Örülök, hogy itt is találkozunk!
Szerintem is felejtsük el inkább a dolgot, biztos a hormonok okozták... Igaz ami igaz, én felültem annak a külső beszólónak, de Fanny a barátnőm.
Nem tudod, mi van Nyanyával? Igazából Ő is hiányzik innen, az eset után itthagyott bennünket. Ha kapcsolatban vagytok, kérlek add át neki, hogy mindig van itt hely...
Egyébként, ha nem titok, elmondod, hogy történt ez a teljes átalakulás? (Kérlek, ne vedd bántásnak)
Icus!
nagyon édesek a kicsikéid!
Mi ugy próbálkoztunk az elejétől fogva, hogy az esti cumizgatás együtt történt (nálunk cumisüvegből), ezalatt mennek a mesék, énekek, és a végén egymás után vittem Őket az ágyba, de könnyü dolgom volt, mert Luku addigra csak takarékon pislogott, nem zavarta Emese. Ez mostanában teljes zavart szenved, mert most Emese az aki kidől estére az ovi meg a nemalvás miatt, Luku meg nagyon igyekszik élénk maradni. De ha ügyes vagyok, akkor a közös ágyikózás után hamar csönd van. Sajnos most bent kell maradjak, hogy ez teljesüljön, néha fognom kell Luku kezét mig elalszik. Maga az elalvás rendeződött ugyan, valszeg tul sötét volt, most nem huzzuk be a függönyt ugy alszunk el, és megszünt a kifelé kapaszkodás. Éjjel viszont változatos müsorokat kapunk, mintha periódusban müködne, 3-4 nap béke után jön a feketeleves, hogy hajnal 5-kor vagy fél 3-kor, az a királyfi izlése szerint változik, de megjelenik az ágyunkban, az apját csipkedi, engem rugdos esetleg, igy megy ez vagy 1 órán keresztül, aztán mikor látja hogy senki nem törődik a müsorral, befészkel az apja karjába és alszik. Rémes és kiszámithatatlan, mint egy szeszélyes nőci. Azonban közöltem Vele, hogy éjszaka semmit sem kap, senki nem megy ki Vele a nappaliba, ugyhogy be lehet fejezni a cirkuszt. Azóta legalább nem kiabál, halkan örjit meg minket.
Nagyon irigyellek, hogy ilyen foglalkozásokat vezetsz le otthon, mint festés, bevallom, én még nem vágtam bele. De az oviban festettek, és a lányom első munkája mondhatni profi módon sikerült, kenterbe vert 1-2 éve odajárókat is (kint van a faliujságon). Már szemezek a festékkel, de őszintén szólva a gyurma, ill. az az utáni takaritás eléggé elrettent. Lukunak sajnos mindenhol ott kell lennie, nem egyszerü.
Bevallom, én a fosás idején Emesére 2 napig pelenkát adtam, számomra elrettentő mértékben fosott ugyanis, és nem hiszem hogy kiértünk volna a vécére. Szépen elfogadta a dolgot, elég bágyadt volt a tiltakozáshoz.
Nagyon aranyos a mese a papirról meg a malackáról.
Fanny!
Gratulálok az ünnepeltnek, mondd a tortát is Te kreáltad? A menüre én is kiváncsi vagyok, nem mintha meg tudnék valósitani ennyifélét 1xre.
True!
Bölcsibe adtad a kiscsibédet?
Regina!
Hogy nő a pindurkád! Nagyon aranyos
Biztos hogy eladsz mindent? (Többet nem szülsz?)
Melinda!
Te mindig képes vagy olyan higgadtan tárgyalni! A racionalitásod ezen a téren sem hagy el!
Nagyon szépek a képeid, gratulálok a szülinapokhoz!
A többi tárgyból hogy teljesitett Bence?
Bea!
Milyen nagyok a gyerekeid már! Ugy látom, a munkádban örömödet találod! Picit gyakrabban jöhetnél.
Nálunk mindennap rengeteg ujság van, a kicsim az egész délutánt felhasználja, hogy töviről hegyire elmesélje, mi történt aznap az oviban. Igy értesülök minden pillanatról, azt hiszem. Mondhatom, hogy problémamentesen beszokott, és az oviból betegséget még nem hozott haza, kopp-kopp. Van 1 fiu, "az Ő Dávidja", aki "nagyon tetszik, feleségül is megy hozzá", sajnos ugyan a mult héten megbetegedett, dehát reménykedve várjuk vissza. Beszéltem az óvónénivel, aki szerint is Emese könnyen beszokott, nagyon figyel, szemet-fület tapaszt (ezt veszem észre), engedelmes, szófogadó, ügyes kislány. Volt már napos is, jól megoldotta a dolgot. Igyekszik, önállóan vetkőzik, pakol is. Mindennap uj versek, énekek jönnek haza, nem győzöm megjegyezni, lassan jegyzetfüzettel kell járnom, mert képtelen vagyok memorizálni hazáig, amit a faliujságra kiirnak. Emesének azért sokszor nem jut eszébe a teljes szöveg, pár sorra emlékszik, de másnapra muszáj tudni, ugyhogy segitenem kell. Holnap farsang lesz, és hát gondolhatjátok, a lányom menyasszony lesz. Mikor ismertettem a jelmez lényegét, azonnal közölte, hogy Ő menyasszony lesz. (fehér ruhában).Kiváló bordürös függönyből oldottam meg a feladatot, méghozzá vitrázsfüggőnyből, ugyhogy a gumirozást sem kellett varrnom. Majd ha felvarázsolják ide a képfeltöltő programomat (mert ugye az is odavan). teszek fel képet róla.
Ma családilag Halász Judit koncerten voltunk, meglátogatta kies városunkat. Lukuval egyáltalán semmi probléma nem volt, mert meghallgatta az első számot, utána villámgyorsan elaludt, és felébredt az utolsó dalnál. Igy Emesével élvezhettük a dolgot, Luku Apa karjaiban pihent. Emese legközelebb is szeretne H.J. koncertre menni
A következő azonban Süsü lesz személyesen, remélem azt nem alussza el a fiatalur, mert nagyon szereti máris, Sisi, mondja, és akkor énekelni kell, nagyon figyel hogy minden strófa meglegyen.
Icus, kérdezted a multkor, a Miamanó szinház, a Nevesincs bábszinház, meg a Fogi szinháza nekünk nagyon bejön, ezek mind vándortársulatok, de van honlapjuk.
Na most betöltöttem az oldalt, remélem, és még mennyi minden lenne...