Sziasztok Lányok!
Hát el sem fogjátok hinni mi történt velünk.
Képzeljétek szerda késő este, megfürödtünk a Balázzsal, Ő lement még a pincébe dolgozni (ott van a számítógép) én bebújtam az ágyba. Kb. 3 perce feküdtem, amikor a szembe szomszéd kutyája elkezdett ugatni + vmi súrlódást hallottam.
Kiugrottam, kinéztem az ablakon és azt láttam, hogy a kapun épp tólják ki az autónkat. Elkezdtem űvölteni, mire apósom kiszaladt a kádból, már el is húztak a fenébe.
Egy fehér 2-es Golfunk van 19 éves!!!!
HÁT nem volt egy leányálom végignézni hogy ellopják!
Ráadásul még az 50000.- forintos gyerekülésünk is benne volt.
De mindez nem tartott fél percig sem. Persze a páromék utánuk mentek a másik kocsival, de hiába.
Feltőrték a kapu zárját, de mindezt tök halkan.
Jött a rendőrség...
A kutyák (kettő van)jót aludtak közben, bezzeg a rendőröknek nekimentek!!!
Be kellett menni a rendőrségre..feljelentés..szemtanú vallomása..
Hát az az állapot se semmi , ami ott uralkodik.
Rossz a rendszer, szakadt kopott berendezés...és még sorolhatnám.
Másnap:
Csütörtök de. felhívja a Balázst egy "kedves" hölgy a rendőrségtől, hogy itt-és itt megtalálták a kocsinkat..menjünk érte.
Én mentem sogorommal...oda érünk, és nem is a mi kocsink volt hanem egy hármas diesel Golf.
Ennyi a rendőrség odafigyelésére.
Du. anyosomék mentek Baumag gyűlésre az egyik iskolába. Ott meséli az ismerősének, hogy mi történt, amikor az elöttük ülők beleszóltak, hogy az utcájukba raktak le tegnap éjjel egy fehér kocsit..
Aposom odarohant és...
A MI KOCSINK VOLT
Hát nem semmi hogy örültünk neki.
Még a gyerekülés is benne volt.
Felhívtam a rendőröket két órát vártunk rájuk, mire kijöttek...
De az a lényeg hogy meglett.
Csak azt nem értem az ottlakók, miért nem hívták a rendőrséget hogy itt egy kocsi, ajtajai nyitva, lógnak a vezetékek, gyerekülés benne...
Na mindegy!
A kormányzárat széttőrték, kitépték a vezetékeket, riasztó egyébként se működött rendesen, most még ugyse.
De megvan......
Nem is tudom mi lenne velem, ha nem tudnék menni a kocsival, mert még a lakcsin hadján, ott van minden a szádban, de itt....
Egyenlőre ennyit.
na puszika nektek
a ma már boldog Xsara