Sziasztok!
Ma is egész délelőtt rohangáltam, kezdtem a cukros vérvétellel, hú fájt, de túl vagyok rajta.
Aztán voltam bevásárolni a babaszobába, megvettem a lámpákat, szőnyeget, kanapét.
olyan cuki csajos!
Esztó
Pihenj sokat!
Képzeld szerelik a konyhabútorunkat, délutánra kész!!
Márk 58 cm volt és 4190 gramm. Jó nagy!
Szüléstörténet, kamerázás, fotózás
Tegnap nakiálltam megfogalmazni, mert persze hogy nem találom amit 3 éve elmentettem szüléstörténetet, megnéztem hozzá a fényképeket...na kész is lettem, meg se néztem eddig hogy milyen képeket csinált Apa, van olyan ami totál szemből köldökzsinór bennt gyerek kint..húúh. Oldalról is van na az se sokkal szebb, csak az a jó ahol én nem látszom csak Márk. Ezzel együtt megrohamoztak az emlékek, na be is paráztam, úgyhogy most inkább mégse írom le
Kamerázást egyáltalán nem díjaznám, én vissza nem nézném, más meg ki nézze, a gyerekemnek se szívesen mutatnám
Ha most anyám azt mondaná van rólam felvétele megnézhetem ha akarom, hááát...szerintem nem nézném meg.
Szerintem nagyon kemény egy szülést végignézni ha a sajátom meg pláne, nekem legalább is sok. Én a szülés után is kivoltam, hogy hányan néztek oda rám, meg szétvagyok ott terpesztve rám kukkantott több szülésznő stb, Apának szülés után nem is engedtem hogy odanézzen a micsodámra hogy hogy néz ki.
K.