Beszédtanulás:
Most hogy végre vmi beindult Szabinál, Nati nagyon élvezi. Szoktak is gyakorolni, mint nemrég Robival a villamoson.
N: Mondjad, hogy HERNYÓ (elég hangosan, Nati is azon a véleményen van, hogy aki nem beszél jól, az azt jelenti, hogy süket. )
Sz: anyó
N:Jóóóó
Mondjad, hogy ÁGYÚ!
Sz: agyú
N: Mondjad, hogy NUNI!
Robi:
Dana,
Ha eddig nem múlt volna el a panasz.
Szerintem dokinak kéne megnéznie. Ha esetleg egy gombás vagy bakteriális fertőzést szedett össze, amúgy is receptes gyógyszer kell. Annyiféle banális és komoly probléma lehet, hogy még tippelni sem mernék.
Nálunk a korán kel, majd a játszin fagyasztjuk amíg kidől mindig bejött a megfelelő délutáni alváshoz.
Pocis kép? Nagy.
De még nincs.
Nálunk Nati még mindig bodyt hord. Harisnya, naci dereka jól betakargatva. Főként a derék a veszélyes, nem a pelushiány. Egy átpisilt pelus inkább hátrány, mint előny felfázás téren sztem.
Pann,
Azt hiszem, azt még nem mondtam, hogy ha nem nekem kell mosni, vasalni, cserélni, akkor 100% az eldobhatóra szavazok
Add hozzá a költségekhez a kimerült anyuka órabérét, amikor hajnali 3kor egy hónap nem alvás után egy piros popsit keneget.
A gazdasági válság ennyire még nem súlyos. Az anyagi megközelítés helyett inkább az elképzelt szeméthegy motiválna engem, mert az azért zavar...
Tgyás-Gyes:
Nekem is foglalja vki össze
Bár a gyes csak 2011-től érint.
Sno,
Tekintsd az agyát a legérzékenyebb részének, és rögtön nem olyan nagy baj, hogy mi hol dunsztolódik.
Kérhetsz karácsonra/szülinapra bundazsákot, pelust.
Előbb utóbb eljön az ideje, így beosztva kis család is beszerzi a dolgokat. Ha most beszerzel pár moshatót, akkor az ideális leszoktató, mivel némileg kényelmetlenebb a bébinek és hátha inkább a wc-t választja. Az is ktg kímélő.
Lora,
18-tól. Nálunk jobb, mert a szülinap szombat, 1-je vasárnap. Igy én is filóztam egy kicsit, főleg, hogy mikortól kéne a táppénz.
Nanica,
Mi akkor szoktunk venni pelust, amikor a Tescoban leárazás van, akkor beszerzem a fél éves adagot. Igy mi nem rohangálunk kéthetente.
Május,
Hurrá
Próbálom azért felszedegetni az infomorzsákat. Amikor bent voltam a munkahelyemen, érdekes módon a 3 gyerekes kollégáim sápadtak bele a korkülönbségbe, a 0-1-2 gyerekesek meg azt mondták, hogy milyen jó.
Igy nagyon is megértem, hogy nagyobb különbségre szavazol.