Új privát üzeneted érkezett!

Hékás

Adatok:
Susytunder
30
Maglód
kislány
Áek
Kristóf

http://www.myheritage.hu/look-alike-meter
Ezen a linken jobban megtalálod.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Díszgyertya mellé: Most meg a barinőimmel voltam vacsizni (csajos progi), látom ám, hogy vki köszön, mosolyog, meg bólint felém. Ezerrel lesem, összehúzott szemmel, mire a barátnőm oldalba bök, hogy a nőgyógyászom az. Konkrétan azt fogja hinni, hogy bolond vagyok... Szegény Alzheimer-es csaj, gondolhatja. Na, majd elmesélem neki, hogy egy hete műtötték a szemem, és csak ezért nem ismertem fel.

Brigi,
kinga82
27
kisfiú
Körmendi kórház
Bendegúz és köszi, jó a tábla. És ha majd tele lesz kiírással :)
Amúgy vigyázok, igyekszem. Jó lenne még a héten itthon, de ez van.

Ildi, ... Ezt még olvasni is sok(k) volt, nemhogy átélni...

Anita, Bogi igazi hercegnő (ezt még tegnap akartam írni, csak lemaradt.

Susy, jó a link, kipróbáltunk és jókat nevettünk rajta. 50-50-re hoz ki, bár a Bendi totál apja fia.

Sziszkó, csak összejön időben...Drukk megy úgyis.

Holnap dolgozom :cry:
Szép napot!
K.
kinga82

Sziasztok!

Kinga :D

Brigi: szerintem jó úgy a lábli ahogy írtad.
Én: Pampalini
28
Eger
nem:mindegy

Kép
pampalini

A kórház lemaradt: Egri Markhot Ferenc kórház

Kép
pampalini

Marci 6%-kal jobban hasonlít rám, mint az apjára :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, tök jó a tábli, a koromat elfelejtettem írni: 25.
Mostanában is van olyan, hogy úszik a lakás és hisztis vagyok, megy ez nekem gyerek nélkül is! :lol: :lol:

Kinga, mi csak nevetünk ezeken a sztorikon, de élőben biztos nem olyan vicces. :D Azért vigyázz magadra!

Mi lehet nitácskával, mostanában felénk sem néz :?: :!: Várjuk mi is az infókat!!!!
zénéildi

Na akkor így állunk jelenleg:

Kép

Az jutott eszembe, hogy ne kelljen keresgélni, minden kerek oldalra felrakjuk. Csak majd szóljatok rám a 30. oldalnál, hogy ne felejtsem el :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi - Jó lett! :)

Kép
pampalini

brigi nagyon jó és szép a táblázat!!!!!!!!
bekerűlhetek én is????? :oops: :oops: :oops:

nikknév:nitacska007
életkor: 22 év
lakhely:halásztelek
milyen nemű:lányzó
kórház:Jahn Ferenc Délpesti
testvér:máté
szülés várható idelye:2009.09.29

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, mi az hogy???? Miattad vettem fel utolsó oszlopot :wink:

Kép

Nem akarsz írni pár mondatot, hogy vagytok? Rosszullétek, gyomorégés, alvás, doki, vizsgálatok, ilyenek... Engem tuti érdekelne, de szerintem a többieket is

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás
Ügyi vagy, jó lett.
De jó lenne már a nevem mellett látni a szülés várható időpontját. :)

Kép
Kép
susytunder

[quote="susytunder"]
írta:
susytunderDe jó lenne már a nevem mellett látni a szülés várható időpontját. :)

Ezen nem múlik. Mit írjak be? Hol akarsz már tartani? :wink: :lol: Én 2009. november 20-t írnék be magamhoz :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

Bár kiég a szemem, annyit kell olvasni és elfelejtettem a kontaktomat felvenni - de én nem voltam szemorvosnál - csak gyorsan olvasgattalak benneteket. Be szeretnék kerülni a táblázatba, szóval:

Mmanya
34 év
Budapest/Kecskemét
mindegy
Áek
Maja, Miksa

A kórház nem biztos, azt tuti, hogy ott rendel, de a születés ott zajlik-e, arról még nem beszéltünk :-(

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok Lányok,

ha szabad csatlakoznék :lol:

Üdv, a régi ismerősöknek :wink:

Magamról annyit, 29 éves vagyok, Monoron lakunk, lassan egy 21 hós kislány boldog anyukája vagyok. Mi már régóta szeretnénk Lillának kistestvért, ám sajnos egy közelmúltban történt vetélés után, már biztos, hogy 2010-es babánk lehet csak. Addig is regenárálódom és szívesen irogatnék egy ilyen jó hangulatú topikban :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Hello!

A hétfő? Hétfőn a gyerekeket karámba zárt vad lovakhoz hasonlítanám :lol: :lol:

Én is bele szeretnék kerülni a táblázatba.
Gani
28
kisfiút szeretnénk
Semmelweis kórház Miskolc
tesó:Bogi

Holnap lesz a farsang nálunk. Majd este teszek képet a Csiperózsikámról :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Szia Ildi! Üdv köztünk. Ha leírod a paramétereket, Te is bekerülhetsz a táblázatba. (Majd csak akkor rakom fel, ha megkapom :wink: :lol: )

Sajnálom, ami Veled történt, és együtt drukkolunk egy kistesónak :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás jol vagyok....néha van émelygésem....álomkor az sokszor....fáradékonyság....sajna pár napja jelentkezik a székrekedés..... :(
amugy hála más bajom nincs...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi üdv itt is. :)
Örülök neked!

Hékás
Bár így működne, hogy hol akarok járni. Jó is lenne. Májusi babát szeretnék. :wink:

Nitácska
Kapjál be minden reggel egy kanál szilvalekvárt, tuti a hatás, nekem is szorulásom volt, amíg anyukám nem ajándékozott meg egy fazék lekvárral. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Szia Ildi!

Olvasott valamelyikőtök újságot ma? tele van minden azzal a 13 éves "apukával". most állítólag nem is ő az apa. vagy is jelentkezett még pár fiatal apa jelölt.

Gani: Sok sikert a farsanghoz! Bogi szép hercegnő lesz

Ildi: mozgalmas volt a hétvégétek akkor.

Kinga: velem is előfordult már hogy rám köszönt valaki az utcán és sem tudtam ki az. Majd másnap bejött a boltba és le eset hogy ki ő sőt még azt is tudtam, hogy milyen cigit szív. Pedig én jól láttam.

Nálunk nagy az izgalom most bármelyik nap meg születhet a bátyámék kisfia!
Ma vettem neki egy kicsi ajándékot. Egy takarót ami hálózsákká alakítható olyan aranyos most azt ölelgetem és bele képzelek egy babát. Krisztián szerint be diliztem.
:D
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Hékás!Nagyon jó a tábli! :lol:

Ildi!Én is üdvözöllek köztünk!Tényleg jó kis csapat lettünk! :lol: :lol: :lol:

Jó hírekkel jöttem haza a nőgyógyászomtól.
A bakterológiai eredményre azt mondta,hogy nem kell megismételni,ez a baktériumflóra nálunk nőknél normális.Teljesen nem szabad kiírtani a szervezetből,mert azzal okozunk bajt.Csak fürdéskor használjak intim mosakodó gélt.Meg el kell mennem pajzsmirigyvizsgálatra,mert egy kicsit magas ez az értékem.
A rákszűrésem eredménye:P2-es.Azt mondta,ez tökéletes.
Úgyhogy most nagyon happy vagyok!
Ja és mivel most nem vizsgált meg,nem is kért lóvét!
A páromat szigorú diétára kell fognom (ennek nem örült )és neki írt fel vas tablettát.kevés a vasa.
De mondta,hogy nyugodtan próbálkozhatunk a babával.
Juhhhhééééé :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

susytunder sajna nekem ezek a lekvárok nem csinálnak semmit....máténál már probáltam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, tudom, hogy nincs rosszabb annál, mikor valakit mindenki tanácsokkal lát el (legalábbis én utálom :wink: ), legfeljebb ugord át ezt a sort. Nekem a Sió rostos vilmoskörte vált be, a szilva nem. Persze mindenki másképp reagál mindenre. De egy tuti. A rizs-fogyasztást most minimalizáld :?

Zuzmo, tényleg izgi időszak akkor ez most. Majd szólj, ha történik valami. Ezt a hálózsákká alakítható plédet én is nézegettem Marcinak. aztán engem mindenki lebeszélt róla, mert hálózsáknak állítólag nem lehet használni. Meg ha átalakítod annak, akkor pont a nyaka körül olyan bumszlis lesz a takaró, hogy nem kényelmes a picinek. Remélem nincs igazuk és beválik. Majd kérek róla beszámolót, hátha Mincsinek majd veszek én is :wink: :lol:

Sziszkó, ez szuper hír :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Akkor mindent bele :wink: apa meg csak kibírja azt a diétát... :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

brigi ezt ki fogom probálni...köszi a tippet........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Az adataim a táblihoz:

beneildi
29
Monor
mindegy
Áek, Budapest
Lilla

Én a várakozásban már megedzőttem, nekünk se hónap se nem igényeink nincsenek, csak jöjjön már a baba. :wink:

Köszi mindenkinek a szíves fogadtatást :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ilyen hálózsákos takarója Lillunak is volt, én szerettem, takarónak most is használtam... Bár felül a kezénél soha nem patentoltuk össze, babakocsiban az összecipzározható lábrész nagyon praktikus. Mi is ajándékba kaptuk :lol: Bátyádék bizti örülni fognak Neki!

KépKép

KépKép
beneildi

jó reggelt! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi üdvözli Ildit! :D :D :D :D Tök jó, hogy itt vagy, reméljük a 2010-es év sokunké lesz!!!

Én, ha választhatnék, ősszel szeretnék teherbe esni és nyár elején szülni.

Szilvi, hát ez csodás hír, akkor mindent bele!!!!! Apával rendeztétek már az anyagiak miatti konfliktust?

Brigi, szuper a tábli!

Nitácska, még egy kis tanács: székrekedés ellen búzafűlé. Én is szoktam inni ha ilyen gondom van, gyengéd de mégis tuti a hatás! És természetes!
zénéildi

ildi és ezt hol lehet kapni? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na akkor a legfrissebb tábla, új Ildivel :wink: :lol: :lol:

Kép

Zuzmó, tegnap elfelejtettem megkérdezni. Te nem akarsz bekerülni?

Ildi, szerintem jó választás a nyár eleji szülés. Még beleférsz télen a télikabátodba (na jó, tél végére már csak cipőkanállal, de akkor sem kell venni másikat...), és megúszod a nyári kánikulát is nagy pocakkal. Nekem Marci júni 2-n született, és tényleg ideális volt. De Mincsi téli baba legyen nálunk. Max tavaszi :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, új Ildi még úgyse voltam, köszi a táblit :wink:
Amiről írsz, azt én is elmondhatom, május 26 szültem Lillát, tényleg nagyon ideális babázásra ez az időszak :wink: bár most inkább téli babát szeretnék, mert akkor hamarabb örülhetnénk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

új Ildi...hát ez jó név..én meg a régi Ildi :D :D :D Na,akkor megleszünk különböztetve!

Brigi, nem úgy volt hogy beleírjuk a keresztnevünket is a tábliba?

Nitacska, lehet kapni gyógyszertárban, dm-ben, bioboltban! És ha kifogyott, az üvegjét is feltudod használni, én abban tartom otthon a tejet.

Ha már ketten is azt mondjátok, hogy jó időszak a nyár eleje a szülésre, akkor annál maradunk. Egyébként is így beszéltük meg, hogy ősztől kezdünk próbálkozni. Én is pont arra gondoltam amiket Brigi leírtál (beleférek a télikabátba, megúszom a nyári kánikulát, stb.).

Hjaj, képzeljétek az új programunk még mindig nem műxik. Tegnap "csak" annyi baja volt hogy egy számlaszámra három különböző számlát állított ki. Kicsit sem törvényellenes... :evil:
zénéildi

Nitácska!
Beállok a tanácsadók sorába :D :D Reggeli émelygésre a citromos víz volt a tuti nekem.....

Brigi!
Táblázatba én is be szeretnék kerülni:
Név: Kima 75
Lakhely: szeged
Életkor: 34
Nem: kislány
Kórház: SZTE Szülészeti Klinika
Testvérek: Marcell

Beneildi!
Üdv! Drukkolok, hogy amint lehet sikerüljön nektek a baba!

Sziszi!
Húzzatok bele! :lol: :lol:

Kima
Kép
Kép
kima75

lányok köszi a sok ötletet nem győzök köztük válogatni......... :)
én a nyáron nagy pocakkal leszek.....de nem is lrdekel...mert már nagyon vágyom erre a kistesóra........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk a farsangról. Bogi szuper ügyes volt. Féltem, hogy a tömeg, meg minden... De Ő kiállt és elmondta, eltáncolta,utána meg a dizsiben úgy táncolt, hogy mindenki Őt nézte :lol:
Nekem meg úgy dagadt a májam, hogy nem igaz :lol: Borzasztó büszke vagyok most (is) rá :oops:

Képeket holnap teszek föl, mert nem én fotóztam, hanem az ovi gépével csináltunk fotót meg videoztunk is. Lényeg, hogy holnap pendrive-on hazahozom a képeket.

Nekem Bogi március 22-én született és nekem annyira bejött a tavaszi baba, hogy a tesót mindenképpen tavasszal szeretném a világra hozni.

Nekünk is volt ilyen átalakítható plédünk 2 db. is. Egyik patentos volt és bélelt plüss, a másik szimpla szőrös és zippzáras. Nagyon szerettem használni. Tesóbabánál is elő fogom venni, de még jobb lenne, ha vennem kéne, mert kékre lesz szükségünk a meglévő rózsaszín helyett.

Új Ildi!
Én is üdvözöllek itt Titeket. Lillus is nemsokára szülinapot ünnepel :D

Anita
Kép

Kép
gani

Igen, május 26-án lesz szülinapos :wink:

Biztos szép volt a kislányod, kerilányom Hamupipőke lesz, itt is tombol a Hercegnő őrület Monoron :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

gni el is hiszem hogy büszke vagy a lányodra!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Brigi, kijavítod nekem a kórházat Dr Batthyány-Strattmann Kórházra? Körmendinek körmendi, de így sokkal szebb. :roll:

Nitácska, most majd nem tudod, melyik ötlet volt a sikeres 8) Nekem egyébként a kakaó vált be ilyen célra, meg simán a tej is.

Új Ildi, üdv itt!

Régi Ildi, igen, most már vicces nekem is, de akkor még nem tudtam igazán nevetni rajtuk. Elég nyomoroncnak éreztem magam... Cinkes a progitok :shock: 3 számla?

Zuzmó, olyan nekem is van, az ügyfelekkel. De a nőgyogyimmal? Akihez évek óta járok és imádom??? :lol:

Sziszkó, hurrá :)

Anita, jó lehetett a farsang. Nekünk sajna, kimarad. Aranyos lehetett Bogid.

Bendi július 21-én született, de nem volt az a nyár olyan forró, hogy zavart volna, még tollasoztam 3 héttel a szülés előtt. Meg szeretem a tuti lenge nyári ruhákat. De most inkább tavaszi legyen, mert az azt jelenti, hogy hamar összejön

Ma voltam először melózni, közel 300 levél várt. Mire feldolgoztam...De m,egvan. Fejem meg szétmegy, szemem elfáradt. Jól van... :evil: :evil: :evil:

Szép estét!
kinga82

Üdv az Újaknak!

Hékás!
Mincsit, hogy hívják? Tehát a neme lány... és még mit lehet róla tudni?

Sziszkó!
Nekem is azt mondta a doki, hogy intim lemosót használjak, az segíti a babásodást.

Januárban-februárban szültem, az is jó nagy pocakkal.

Ma voltunk a Nevelési Tanácsadóban. Most lehet, hogy pár embert megbotránkoztatok, de sajnos hisztizni kellett, hogy olyan papírt kapjunk, hogy a lány nem iskolaérett. Meg lett nagyon dícsérve, hogy nagyon okos, azt, hogy érzelmileg nem érett az nem derült ki.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Hű, Mmanya, az nem jó. De a lényeg, hogy sikerült, és így már tudom, hogy kihez forduljak, ha nekem is hisztiznem kell majd érte.

K.

Kép

Kép
kinga82

Na akkor a legfrissebb:

Kép

Én egyébként hozzászoktam ehhez az új-régi elnevezéshez. A barátnőm a melóhelyen Szilvi. Aztán felvettem egy lányt hozzánk, Szilvi. Akkor volt a "Szilvi" meg a "Mi Szilvink" megnevezés. Aztán ahogy én eljöttem, akit helyettem felvettek, szintén Szilvi. Így a Mi Szilvink lett a régi Szilvi, az új meg természetesen az új Szilvi :lol:

Ildi, beírhatjuk, de nem mindenkinek olyan beszédes a nick name, mint nálad :wink: :lol: Szóval keresztneveket kérek hozzá :wink: :lol:

Gani, édes lehetett Bogi. Várjuk a képeket, bár talán a videó jelen esetben beszédesebb lenne ;)

Mmanya, Mincsi alias Jázmin :lol: Ha minden úgy alakul, ahogy szeretnénk, Ketteske Jázmin lesz. Hosszú göndör szőke hajjal, meg hosszú fekete szempillákkal :wink: :lol: :lol:

Te hisztiztél vagy Maja lett betanítva? :wink: :lol:

Na megyek gyerkőcözni, kész vannak a fürdéssel. Simán megevett vacsira egy szelet kenyeret, egy szál virslivel, meg egy adag ketchuppal. 8 és fél hónaposan... :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

kinga felirtam az összes ötletet..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi lányok a bíztatást! :lol: Rajtunk nem múlik! :lol: :wink: :oops:
Remélem hamarosan azzal a jó hírrel jöhetek Hozzátok,hogy pozitívat teszteltem! :D :D :D :wink:

Jó éjt!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó várjuk a pozi tesztedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

MManya - jó, hogy sikerült! elsősorban Te látod a gyereked milyen, mennyire érett... érdekes, hogy én itt mindenkitől azt hallom, hogy marasztalják a gyereket, hogy még ne menjen iskolába, ezek szerint a fordított felfogás is létezik még a nevelési tanácsadókban...

Sziszkó, hajrá pozi teszt!

Hékás, engem is Ildinek hívnak, csak a rend kedvéért írom a táblázathoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Jaj még egy valami lemaradt, a Jázmin nagyon szép név :wink: nekem is tetszik :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

tényleg szép név.... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hátha most le tudom írni normálisabban!
Nem Majus lett betanítva, hanem az anyukája. :D Már más gyereket is iskolaérettnek nyílvánítottak, hogy a szülő nem akarta. A szülőnek 3 napjába és olyan igazolások legyártásba, miszerint a gyerekre tartják a helyet az óvodában, volt szüksége, hogy maradhasson az óvodában. Ezt akartam elkerülni.
Különben Maja nagyon jól szerepelt, hiszen nagyon jó a memóriája - ezt úgy vizsgálták, hogy elmeséltek egy mesét és 10 perc múlva kellett visszamondani - biztonsággal számol a 10-es számkörben (elsőben tanulnak a 20-asban, nagycsoportban 6-ban) és a vonalvezetése is jó. Az, hogy nem tudja melyik a jobb és melyik a bal keze az nem probléma - mert szerintük természetes.
A végén csak azzal tudtam érvelni, hogy nagyon ragaszkodik az egyik csoporttársához - aki nyáron született - és igazán törés lenne neki, ha nem mehetne vele együtt iskolába. A lányom és a fiam is egyemberes gyerek - nagyon szeret 1 csoporttársát és ragaszkodik, megáll a világ, ha nincs ott.
Sajnáltam a hölgyet, mert az elveivel ellenkezett ez a dolog, de nem akartam, hogy a lányom egy osztályba kerülve szinte a legfiatalabbként nem üsse meg a mércét. Illetve ha egyszer nem dícsérik meg és mást meg igen, akkor összedől a világ.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Susy!

Bocsánat, kimaradt, de nagyon boldog névnapot kívánok!

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Manya
Köszönöm a köszöntést!

Az én keresztlányomat is marasztalták még egy évig oviba, pedig nagyon okos kislány. Szerintem elvettek egy évet az életéből ezzel, miért ne mehetett volna már hamarább iskolába. Teljesen érett volt rá, most suliba kitünő, csak a szorzótábla nehézkes. :)

Sziszkó
Hajrá a pozitív tesztig. :wink:

Hékás
Te biztos nem tartozol a para mamik közé, ha ilyen bátran virsliztek, kenyereztek, és ketchupoztok. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Az az igazság, hogy nagyon sok rosszat lehet arról hallani, hogy milyen követelmények vannak most az iskolában. A lányom 2 percig nem tud a helyén ülni és figyelni, hacsak nem szinez-olvas. Arra képtelen, hogy bevárja, hogy Te mondj valamit, mert folyamatosan csacsog. Lehet, hogy ezen rossz szokások legyűrésére elég lenne 7 hónap, de ott van bennem a kisördög, hogy mi van akkor, ha nem .... Október 1-től már nem úgy kezelik őket az iskolában, mint akik oviból jöttek, hanem mint akik már régóta iskolások.
Ugyanannyi érvet tudtam ellene felhozni, mint mellette, így az egyszerűbb utat választottam . :oops:

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?