Új privát üzeneted érkezett!

kicsi lini: tudom hogy rohadt nehez ez a dieta dolog.
En mar 2001 ota reformtaplalkozason vagyok. 5 evig vegan, raadasul. 2005-ben ennek koszonhetoen eltem tul egy nagyon durva betegseget aminek a mortalitasa a mai napokban is 60%!
Nalam ez a dieta alap, megszoktam:):):):)
Tudjak ezek az okosok mi a jo a szervezetunknek.

Csak hat a mi kis agyunk inkabb mast csinalna...... :))))))))
(en pl. allandoan csokis cuccokat zabalnek, leginkabb ejfel korul.....es ez nem csak a terhessegem idoszakara vonatkozik, ehhehe.)

Szoval kitartast! Meg a vegen ugy megszokod hogy megszereted.:))))))))))) Na jo, nem:))))))))))

sünciboglya

Szép Jó reggelt Kedves Lányok! :D

Csak gyorsan reagálok pár dologra, mert ma ovi van, tegnap lógtunk a hó miatt! :oops:

Sylph! Tényleg jó lenne megnézni a "szivecskés" üzletet! Annyira jó dolgok vannak a a kirakatban is! Na jó nem a pvc cuccra bukom a korbáccsal, hanem azokra a gyönyörű csipkés dolgokra!
Így harmincon túl, 9 év együttlét után be kell vetni valami érdekes dolgokat is!
Amúgy nálunk is az van amit írtál! :cry: Mire bevarázsoljuk a 3 gyerkőt az ágyba van vagy 22 óra és hulla fáradtak vagyunk! :oops: Engem annyira kimerít az egész napos zsibongás! :shock: Nem is a teendők, hanem a hangzavar. :?
Szegény Apának többször lenne ihlete a dologhoz, de én.... :(
Szóval néha kell egy kis kárpótlás! :D :D :D
Most azért mellesleg is megnőtt az önbizalmam! :wink: Tele voltam gátlásokkal!

Lini!

Na ha ez a köldök melletti fájdalom, olyan mintha le akarna szakadni a hasad, vagy mintha égne belülről, akkor nekem olyan volt! Mind a 3 gyerekkel! Borzalmasan fáj, de nem görcsöl, hanem a bőr alatt valahogy feszít, ég......Nekem is félidőtől volt, mikor rohamosan kezdett nőni a pocakom!
Le van írva valahol diétád???? Gondoltam kipróbálnám!
Van egy pár fölös kilóm, amit nyárig le kéne dobnom.
Csak márciústól edzhetem újra, de már mindjárt itt van.

Berni!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ELŐSZÖR IS!!!!!!!

Kép

Sajnálom kicsi Zsófit az oltás miatt! :cry: Nekünk is mindig azt mondta védőnéni, hogy mikor hazaérünk, rögtön egy kúp és borogatás! De valszeg alkati dolog is, ki hogy reagál ezekre az oltásokra! :(
Jobban van? Lement a duzzanat? Láza nem volt?

Zsand!

Éde lehett a csajszid! :D :D :D :D Dorina nagyon jóóóóóóóóóóóófej!

Mária!

Nem válaszoltam még a dokis kérdésre, de menj el ma hozzá, nézd meg, ha szimpi és maradsz nála majd mesélek róla!
Én nagyon szeretem, velem mindig nagyon kedves, rendes!
Nem egy nagy szövegő, bájgúnár, de nekem ez is volt a szempont! Szerintem egy nőgyogyi legyen tartozkodó, ne jópofi! :wink:
De emellett jó humorú. Ha illik itt ilyet leírni, :oops: Nagyon nagyon óvatosan vizsgál, szinte nem is éreztem! A kórházban megvizsgált egy másik doki, azt hittem elájulok! Szóval ebben is nagyon figyelmes! A rendelő is nagyon tetszik, mert csak az íróasztalánál van lámpa és a viszgálószéknél ha már felültél, így ez is olyan kellemes, semmi szégyenlőség! :wink:

Mi tegnap itthon maradtunk, hatalmasat szánkóztunk, havaztunk!
Mindjárt rakok fel pár képet! Tegnap mire jött haza Apa lepucoltam az egész udvart! :shock: Csupa vízhólyag a hólapátolástól a kezem!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép Utcánk
Kép kert
Kép
Kép Egész udvar hó alatt!
Vendég

Kép széééép

Kép
Kép gyerkők az utcán
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Bernus!Nagyon boldog névnapot!! :lol:

Orsi!
Nagyon édes mind a négy gyereked a hóban :lol:

Dolli!Ha hiszed ha nem,itt nálunk tegnap nem olvadt.
Csak hogy mindenki tudjon róla,mi Érd legtetején lakunk :lol:
Szóval itt pár fokkal mindig hidegebb van ilyenkor,és ha hó van itt nagyobb a hó.Hihetetlen de így van.
SZóval tegnap itt minden hó megmaradt,koradélutánig esett a hó,így estére itt kb 15cm hó volt.És reggel erre még esett,így tuti van 20cm hó minálunk.
Én ngyon szeretem ha szép fehér minden.De most már kezdem úúúútálni a telet.

Süncibogja!Majd számolj be,mit mond a doki!!Nagyon várom!
És még mindig vega vagy?Vagy már nem?
De azért félre értések elkerülése végett,a vegaság nem egyenlő a diétával :lol:Sőt a vegák azért bőven esznek szénhidrátot :lol:
Lini!Nyugi!!Azért sok ám az a kaja amit meg kell enned.Egy csaj azt mondta,hogy ő pl a reggelit meg sem tudja enni,amit meg kéne ennie.És állítólag nagyon gyorsan bele lehet jönni.A babádnak semmi baja nem lesz tőle.Baja akkor lenne,ha úgy hordanád ki,hogy magas a cukrod,az sokkal veszélyesebb.

mimi12

Ja Zsand! Így már értem a tescos dolgot.
Én kiolvastam a könyvet(kb 2éve),valahol meg is van,ha valaki szeretné elolvasni :lol:

mimi12

Sziasztok!

Berni Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

3 napig nem tudtam jönni és teljesen lemaradtam :cry: és ez most már még inkább így lesz. Elkezdtem a pakolászást, hordjuk ki a cuccokat Érdre. :lol: Meg 2 napja elmerültem a bürokráciában, elkezdtem intézni, hogy a leveleink már Érdre érkezzenek. Szóval van dolog ezerrel, így bocsássátok meg nekem ha a következő hetekben ritkábban tudok jönni, de majd igyekszem.

Sünciboglya: Gratulálok a babához!

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!!!

Berni, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! Hogy van a picur?

Gabi, akkor hajrá, hajrá költözés!!!!! :lol:

Zsand, én a Bajcsi Zs. úti (154) méteráruba járok rendszeresen, tökjó! Valami benzinkút van vele szemben... Nézd meg, hátha találsz palástnak valót!
Vág az eszük ezeknek a gyerekeknek! :lol:

Lini, kitartás! Már csak 3hónap!!!!!!

Orsi, akkor megdumáltuk! Egyszer bemegyünk. Egyébként én is rucikat vásároltam, azokat szeretem(meg a párom :wink: ) van romantikustól, a szexin át a dögösig minden :lol:
Nagyon jók a képeek! Látszik mennyire élvezték a havat! Mi is kinn voltunk sokat, még a boltba is szánkóval húztam őket. :lol: Megnéztem a videót is, Naggggyon édi Marcipán! Új volt ez még neki.... :lol:

Dolli, már régóta úgy alszik a Lili, hogy csak egy leesésgátló volt felcsavarozva az ágyára, egyszersem esett le (anno Bálint igen :wink: ) de pár hétig míg megszokták mindig letettem plédeket, párnákat a földre, ha esnek puhára essenek. Azért kellett átalakítani az ágyat,mert az eredetibe szinte végigért a kiscsaj, rövid volt neki, most oldalfala lett, kb70 centi hosszan és az ágy így 170cm lett, most nőhet bele.... :lol:

Mimi, akkor szólj, ha jó Nektek és megdumálunk majd egy időpontot, remélem innen már jobb idő lesz és jön a tavasz! :lol:

Lányok, tud valaki ajánlani egy jó kozmetikust! Lassan itt a tavasz és kéne tataroztatni.....

Jaj, képzeljétek, tegnap jött az autótörlesztő csekk.... már 22ezret kell fizetni :evil: :twisted: előző hónapban 19 volt (14e-rrel kezdtük) :cry: :cry: :cry: hogy meddig fog ez még emelkedi? :shock: Szegény lakáshitelesek......
sylph

sziasztok:)

Orsi:
Aham, pont ezert volt rossz szajizem a jelenlegi dokim miatt! A jopofizas! Mogotte meg nincs megertes. En sem szoktam viccelodni, max otthon a ferjemmel meg itt a Forumon:) Szerinem is halalosan komolyan kell venni a nogyogyaszatot, az orvoslast. Az en dokim olyan nyegle tipus. Irto jo pozicioban van, igazgatohelyettes a korhazban ahol dolgozik. Tehat nagyon bizom benne hogy a "nagy macko" ez en stilusom lesz.:)
Csutortokon este megyek egyebekent hozza - ezen a heten csutortokon is rendel, igy fertem be erre a hetre:)

Nagyon cukik a babocaid Orsi es Marcipan is egy edes pofi:)))))))) Nekunk is van egy kis feher pamacs kutyank, itt rosszalkodik most is az agyamnal.:)

Jo nagy ho van nalatok is, hehehehe. Az utcankban tegnap vagy 15 gyerek szankozott, tele volt az egesz terseg pici szines , visitozo gyermeksereggel:)))))))))

mimi12,
Nem vagyok vega, sajnos mivel 3 eve leoperaltak a hasnyalmirigyem harmadat, azota kell ennem hust a B12 miatt, raadasul a gyomrombol is kiszabtak egy hosszu csikot igy a B12 felszivodasom is silany, potolni kell. De NEM LETTEM cukorbeteg, ami igazi csoda! :) Ezek mellett az epeholyagomtol is "megszabaditottak" egy fust alatt. Nem sok minden maradt... Ezert en nagyon vigyazok mit eszem es mit nem. A szenhidrat dieta egy cudar dolog, tapasztalatbol mondom:(((( Es nalam az a legrosszabb hogy igazan nem tudok egeszsegsen etkezeni. Kaposztafelek nem nagyon mennek, a huvelyesek egyaltalan nem, a barna lisztbol keszult cuccok sem igy max keverten. Pedig hogy szeretem a "fekete" kenyeret. Yumm:):):)
Raadasul tejtermeket sem igazan lehet mert durva laktozerzekenysegem is van.... Hat ennyit arrol hogy mi marad amit gond nelkul megehetek:))))))))))))))))))))) Viszont a tofut birom es imadom:)))))))) Az is valami! :))))))))))

gabusz,
koszi a koszontest, remelem megmarad a babom gond nelkul:))))) holnap tobbet tudok mar ez ugyben....

Na legyetek jok lanyok es elvezzetek a szep napsutest (itt legalabb is sut egyenlore....)

sünciboglya

Szééééééééééééééééééééééép nyári nap! :) Jah, hogy ez nem az? Brrrr. Még jó, hogy kenguruztunk délelőtt, így legalább nem fáztam! :lol:

Berni! Nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Sylph! Gézunak is már szűkös a hely, csak félek, nehogy átbucskázzon rajta a kis kíváncsi félálomban. :roll: No meg nehéz letenni aludni is, amikor kidől a vállunkon.
Kozmetikuson én is most agyalok, szóval jöhetnek az ajánlatok. És (kéretik nem röhögni) olyat szeretnék, aki nem döbben le, hogy még életemben nem jártam kozmetikában. Jobb későn mint soha alapon! :wink:
Részlet! :(

Zsand! Én itt a Diósdi úton lévőt ismerem (a kanyarban), de az nem nagy, bár nem tudom, anyagok szempontjából nagyon még nem néztem körbe, mert nem értek hozzá.
Annyira édes Dorina! Bírom az ilyen csajszikat (is :wink: )!

Gabi! Ne szomorkodj, hogy lemaradsz, örülj, hogy jössz Érdre! :) Ez az egész annyira izgalmas, és persze fárasztó is, de nagyon szuper lesz! És jelentkezz, amikor csak tudsz egy kis helyzetjelentéssel! :)

Orsi! Annyira cukorfalat Marcipán! :) Megkukkoltam a többi felvételt is! :oopsz: Ugye nem baj? Helyesek a gyerkőceid nagyon!

Mimi! Hiszem hát! :wink: Mára itt is el lettünk eresztve hóügyileg, párom lapátolhatott reggel. És mostmár jegesedik is. :(
Viszont délután megvolt az első havazós tapasztalatunk, mert eddig mindig betegek voltunk, amikor volt egy kis fehérség. Annyira cuki volt! :)

Sünciboglya! Hát nem semmi dolgok miatt kell diétáznod. :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! :-D

Zsófi szerencsére egy kúptól lehiggadt az oltás estéjén, egy óra alatt lement a hőemelkedése is és a folt is eltűnt a combjairól. Utána már minden ok volt. De a következő oltásra már készülni fogok.

Süniboglya!
Szorítok, hogy minden ok legyen a dokinál! Nem semmi, hogy mennyi mindent nem ehetsz! Engem már az megvisel, hogy szoptatás alatt nem ehetem azokat a dolgokat, amiket szeretek. Le a kalappal előtted!

Sylph!
Ne is mondd az autó részletet! Mi nyáron vettünk fel hitelt, gondolhatod, hogy most mennyit fizetünk rá... Méreg drága lesz ez a kocsi, mire kifizetjük az egészet. :evil:

Gabusz!
Jó költözködést! Ez annyira izgalmas! Én rengeteget költöztem, útáltam is rendesen, de amikor a saját házikóját veszi birtokba az ember, az tök jó érzés!

Noémi!
Egyetértek veled! A tél mondjon le! Jöjjön már a tavasz! Hiába lapátoltam le a havat tegnap a bejáratról, nem tudtunk sétálni menni, mert tengelyig süllyedt a babakocsi a hóban és elakadt. :-(

Orsi!
A gyerkőceid nagyon helyesek! Mint az orgonasípok! :-D És a kutyus is zabálnivaló!

Kép
Kép
lbernuska

Sylph, Dolli!

Na szóval ha megtaláltátok az ideális kozmetikust akkor szóljatok Nekem is! :D
És Dollikám nem röhögni, de én is már 30 éves vagyok és csak egy kozmetikus barátnőmnél voltam(aki most gyesen van nem dolgozik)egyszer kisminkelt az esküvőmre és kb 3x befestette a szempillámat!
Szóval majd kézenfogva elmegyünk kozmihoz! :D :D :D
Én az Unisexbe járok fodrászhoz, lehet meg kéne kérdezni ott.
De jobb lenne ha valaki ajánlana!
nekem egy alapos tisztitás kéne meg valami kis pakolás féle meg mittomén mi! :oops:
Én mindent megcsinálok magamon, szemöldökömet 14 éves korom óta szedem, azt nem is engedném másnak :oops: , de már festem is, a hajamat is magamnak festem 18 éves korom óta.
De valahogy most már nincs lelki eről elkezdenem magamat nyomkodnom, most hogy ilyen öreg vagyok csinálja szakember! :D

Jövök még, csak Apa hazaért és vacsizunk!
Vendég

Sziasztok,

Mindenkire egyszerre jön rá a kozmetika???? :lol: Én holnap megyek! Az enyém Újpesten van, nagyon szeretem, már évek óta hozzá járok! De nincs közel, ha valaki addig még is elmerészkedne szívesen megadom a számát.

Sünciboglya: a diétám szerint, amiből bármennyit ehetnék az a hús. Én már 4 éve nem eszem húst, max. hús készítményt, mint pl. párizsi aminek a hústartalma 2%. Nem vagyok vega, csak egyszerűen nem szeretem a húst és bennem van a szegény kisállatka rémarca, ahogy megölik miattam. De azért nem vagyok őrült. :D Szóval a barátaim jót nevettek rajtam, hogy nesze nekem nem húsevés. Mindegy a csirkemellel igyekszem megbarátkozni, a csirke úgy sem annyira szimpi állat, ugyanis amikor kicsi voltam ő lopta el a „pipámat” (cumimat) anyuék szerint. :oops:
Nem semmi, hogy miken mentél keresztül!!! És mégis milyen vidámnak tűnsz! Hihetetlen nagy lehet a lelki erőd, hát le a kalappal előtted. Nagyon remélem a kispocokkal minden rendben lesz!

Orsi: a diétát elküldöm neked holnap priviben, itt nem sokkolnám a szerencsésebbeket, akiknek nem kell ezzel foglalkozniuk. A képek nagyon jók, mekkora hó!!! De azért már jöhetne a tavasz! Édik a picúrok és marcipán is. Ha egyszer lesz házunk tuti nekünk is lesz kutyánk! A szívecskés boltlátogatásba én is benne lennék! :oops: :roll:

Gabusz: jó költözést!!! Én imádok költözni és már nagyon sokszor is költöztem. Költözni jó, az mindig valami újat jelent. ÉS a legeslegjobb, ha az ember a sajátjába költözik, rendezkedhet, pakolhat, kialakíthat mindent úgy, ahogy neki tetszik. Szuper dolog!!!

Sylph: nekünk lakás hitelünk van, ne is mond…… :cry:

Dolli: kozmetikushoz járni nagyon nagyon jó dolog! Én sajna félévente jutok el, Újpest nincs a legközelebb. Voltam egyszer itt Érden is, parkvárosban a sparnal lévő szépségszalonban, nem tudom a nevét. Kedves volt a lány, de az enyém nyomában sem érhet!

Csajok, 25 hetesen érdemes nődokit váltani? Kiborít az enyém! Mindig mást mond, elnézi a lelet, 3 baktérium tenyészet ki a vizeletemben, ő meg negatívan nézte. :evil: Úgy kell neki mindenért szólni. Egyszer azt mondja ezt meg azt kel csinálni, máskor mintha nem is vele beszéltem volna teljesen az ellenkezőjét mondja! Már azt sem tudom mit higgyek el neki és mit nem! Nem tudom, mit tegyek!!

Lini
Kép
kicsi lini

Lini! Dokiváltás: még most, minél hamarabb, ha nem bízol a mostaniban! Azért az gáz, ha elnézi a leleteket.... meg ha mindig mást mond. :(
Én sem vagyok húsos, megeszem, de mondjuk a főzelékeket, levest, gyümölcsöt többre értékelem. Meg a tésztákat is imádom, amit a szénhidrát miatt nem sűrűn eszem... Meg a pizzát! Na jó, nem sorolom, mert kezdek éhes lenni, pedig most reggeliztem! :lol:

Hát csajok vizuális típus vagyok, elképzelem, ahogy a sok babanetes anyuka egyszerre betámadja a szívecskés boltot! :lol: Meg a kozmetikust! :wink:

Orsi! Nekem nem tudom, mi kéne kozminál... Annyira amatőr vagyok ezen a téren. :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Gyors leszek!

Én járok kozmetikushoz, bár csak gyantáztatni. Elégedett vagyok, tiszta rendes, jófej. Mindig jókat beszélgetünk és nevetünk nagyokat. Ha valakit érdekel szóljon!!! Elküldöm a számát.
Tárnokon van. Sosem kellett még nála várnom.
Egy tavaszi arctisztítás nálam is aktuális lenne.
Sziasztok
Vendég

Szasztok!

Látom mindenkit felizgatott ez a kozmetikus téma. :lol: Nem csoda, itt a tavasz.... ideje kivirágozni nekünk is. :wink:

Dolli, én azóta nem voltam mióta gyerekek vannak, előtte is csak szőrtelenítésre, 1x-2x voltam arctisztításon, úgyhogy én sem vittem túlzásba a kozmetikust....

Berni, örülök, hogy Zsófi jól van!

Orsi, én az Edit utcába járok fodrászhoz, oda is el kellene menni....
Hát igen, így 30körül, már jobban oda kell figyelnünk magunkra, mi?! :wink: :lol: :lol:

Lini, válts!!!! Ha nem érzed magad biztonságban a dokinál, nem vagy vele megelégedve, akkor nem éri meg nála maradni! Szerintem nagyon fontos a bizalom, és ha az nincs meg.... :(

Zsand, közben eszembe jutott, hogy pelerinnek is híják azt a "lepellt". :wink:

Olyan szép idő van, az embernek is sokkal jobb a kedve!!!!!! Csak ne fújna az a hideg szél.
sylph

Szijasztok Csajok!

Köszi Zsand Neked is a kozmetikust! Jó lenne ha lenne a közelben is!

Lini! Én is azt mondom, hogy még most válts dokit! Amúgy sosem késő, nem kéne a terhesség hátralévő heteit emiatt idegeskedéssel töltened!!!!!!
Az meg nagyon nem jó, ha nem szimpi, nem bízol meg benne! :(

Tényleg hogy bírod a diétát? Hogy vagy?Sokat mocorog már Lili!
Apa hogy van a pocakkal barátkozással???? Elkezdtetek már vásárolgatni?

Sylp! Tényleg olyan szépen sütött ma a napocska! Nálunk olvad a hó! De sebaj, majd megyünk Mimiékhez a hegyre! :D :D :D

Kozmetikust most anyósom mondott, a két vasút között van egy kozmetika, Andrea kozmetikus és nagyon dícsérik! Csak állítólag drága! Lehet hogy én vagyok a smucig :oops: , de nem értem mit lehet elkérni egy kis nyomogatásért és néhány kenceficéért 6000.- Ft -ot!!!!!
A hajfestésért is sajnálom a pénzt, én felkenéssel, hatóidővel, lemosással, beszárítással 35 perc alatt készen vagyok vele. A fodrásznál meg ha festést is kérek ülök 2,5 órát! :shock: Ha csak vágatni megyek akkor cseles vagyok, mert ha 11-re megyek előre szólok hogy 12:30-ra az oviba kell érnem! :D :D :D
Amúgy meg szeretem ezeket a dolgokat csinálni! Mindent amia cicomászkodádssal kapcsolatos! Volt idő mikor megcsináltam magamnak a zselés mükörmöt! A régi posta melletti kis Fodrilla fodrászkellékesnél mindent meg lehetett hozzá venni!
Csak most már nem tetszik a műköröm és a munkám miatt is a rövid köröm kell!

Erről jut eszembe, márc 14-15-én megyek cellulit masszázs továbbképzésre! :D Már nagyon várom!!!!!

Szóval kozminál nekem egy alapos arctisztítás kéne, már egy hónapja nem infrázhatok a műtét miatt és azóta tök csúnya a bőröm! Tiszta miteszeres lettem! :cry: Szauna után tök jól kitágulnak a bőr pólusai és könnyedén tisztítható!

Ma volt farsang, majd dobok képeket!

Berni! Hogy van Zsófi lábacskája????

Mimi Te meg hol búúúúújkálsz????

Gabikánk igazoltan van távol! Hamarosan itt lesz már a közelünkben!!!!!!!! :D

Dolli!

Nekem is pont az jutott eszembe, hogy egyszerre megyünk mindenova!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Többiek?????

Mária! Írd meg lécci mi volt Parragh-nál!!!!!!!!!!!!! Már izgulok! Remélem bejött Neked Maci Laci!

Puszi: Orsi
Vendég

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!

Dorinánk jövő szombaton lesz a szülinapi bulija!
A kaja nagy vonalakban kitalálva, de még nem döntöttem el.
Esélyes: turógombóc vagy sültprumpli valami nuggets félével vagy pizza
a lakásdíszítés elképzelve, még egy két dolgot be kell szereznem.
kb. 15 gyerek lesz.

Elég nagy a szobája, szeretnék valami közös játékot/játékokat, van valakinek valami ötlete? Dorina négy éves, az ő korosztálya lesz.
Segítsetek légyszi.

Én a tárnoki kozmetikushoz fogok menni arctisztításra. Majd beszámolok Nektek.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok,

Képzeljétek ma nekem jött egy kamion! :shock: Nagyon megijedtem!! A 70s út felé mentem, volt előttem egy igen lassan haladó autó kb. 45-el ment. Gondolkodtam is, hogy megelőzzem e , de gondoltam ráérek, úgy is korábban indultam el (épp a kozmetikushoz tartottam). Már mögöttem is jött egy autó, és ő mögötte egy kamion. Láttam, ahogy kimegy jobbra a felhajtó sávba, ami a végén megszűnik. De gondoltam, majd a végén rájön, hogy nem tud kielőzni és majd megáll, amikor elfogy a sávja és visszakullog onnan ahonnan jött! De ő nem így gondolta, ő úgy vélte be tud férni mögém, de arra már nem számított, hogy az előttem lévő bekanyarodik, így lefékez és így én is! De ő nem, nem állt meg inkább elvitte a kocsi jobb hátulját! :cry: Akkorát szólt!! Nekem egy kis régi swiftem, van. A csattanásnál egyből a babához kaptam, hogy minden rendben van, majd láttam lelki szemeimmel, hogy nincs is hátulja a kocsimnak! De szerencsém volt, mert „csak” a lámpa tört, a lökhárító, és a sárvédő. A kamionos meg egyből jött, hogy bocsánat, ő volt a hibás blabla, kitöltöttük a betét lapot és 2 perc múlva már sehol nem volt! :shock: Tuti bepánikolt, hogy kismama, plusz ő teljesen szabálytalan volt… vagy nem tudom, de gyorsan elhúzott. Aztán a férjem odaküldte a kollégáját, hogy nézze meg minden rendben van e velem (ő Visegrádon dolgozott) és amíg vártam megállt egy autós és megkérdezte, segíthet e vagy jól vagyok e. Nem is gondoltam, hogy ilyen rendes emberek is vannak! Szerencsére mi jól vagyunk, de kocsi elég ramaty, és most meg deríthetem ki, hova kell ilyenkor menni, mit kell csinálni. :evil:

Dolli: főzelék, leves, gyümi ez az amit én is szeretek, de ez mind, mind sok sok szénhidrát, számolgatni kell! No meg a pizza… nyamnyam! Ne is mond, nekem most semmi ilyen még szóba sem jöhet! Én is vizuális típus vagyok, így a szívecskés bolt betámadása az én elmémben is lejátszódott, és vicces volt! :lol: :lol:

Orsi: hááát diétát tűröm, néha kicsit csalok ugyan, de annyi szerintem belefér! Vettünk egy cukor mérőt, így már holnap reggel le is tesztelem javult e a helyzet nagyon kíváncsi vagyok!!! Lili rengeteget mozog! Eszméletlen, szerintem olyan mint az apja, álmában rugdosódik. Ugyanis apa hobbyja, hogy hason alszik és közben rugdossa az ágyat, ami nagyon idegesítő! Lili meg olyan sokat mozog, hogy nem hiszem, hogy egy pici baba ennyit lenne fent! Már egy pár napja a lába a bordámnál van, így azt amikor bordán rúg, annyira nem élvezem, de amikor csak ficereg az nagyon jó érzés! Apa nem barátkozik a pocakkal, tartja magát a születés utáni időszakhoz, neki még idő kell, hogy felfogja. Igaz ma eljött velem mama tornára az usziba, mert van a végén egy rész amikor az apák ringatják az anyákat. Hogy legközelebb is rá tudom e venni azt már nem tudom, de majd próbálkozom! :lol: :wink: A szobát tervezgetni, hogy mi hogy legyen, no meg a szín, azt szereti. A babacuccok java már megvan! Szerencsére nagyon sok mindent kaptunk a nővérétől, nagyon rendi volt, így kevesebb dolgot kellett megvenni, de azt be is szereztük. Persze még vannak hiányosságok, de azok is meglesznek. Most a szobát kellene átalakítanunk! :D

Ha már mindenki a váltás mellett döntene, tud valaki olyan dokit, aki a Szent Imréhez tartozik? Azért ragaszkodnék, ahhoz a korházhoz, mert nagyon közel van és sok jót hallottam róla.
Orsi a te dokid hova tartozik?

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!

Jesszus ez borzalamas! Nem ütötted meg Magad????? Ha nem is, de ez az idegeskedés tutira nem hiányott most! :cry:
Ez a kamionos egy büdös tirpák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Remélem megoldódik a kocsi is és tudják javítani!

Diétát köszi megkaptam!!!! Tündérke vagy!!!!!
Elkezdem tanulmányozni!

Jó hogy haladtok a babás dolgok beszerzésével! Én azt annyira IMÁDTAM!!!!!!!!!!!!!! :D

Doki! Az én dokim Szent Imrés és itt van rendelője a Bajcsy-n!
Dr. Parrag Attila, ha gondolod megadom a számát priviben!

Ha tudsz pihengess egy picit!!!!!

Puszika: Orsi
Vendég

Sziasztok,

Hú annyit írtatok hogy alig bírtam visszaolvasni :D

Berni,
Képzeld Zsombor is megkapta tegnap a Prevenart és ma reggelre belázasodott, holott azt mondta a doktornéni hogy nem lesz semmi mellékhatás. Felhívtam a védőnőt, hogy most mi ez a láz mert tegnap megnézték a torkát már nem is piros, mondta h simán lehet az oltástól bár általában nem szokott semmi mellékhatás lenni.

Gabi,
Tejpépet eddig még nem kapott, a pépet az általam nagy műgonddal kreált gyümölcs és zöldség pürékre értettem. Viszont most mondták h ha gondolom akkor uzsira adhatok neki egy fél adag tejpépet gyümölccsel mert keveslem a súlyát. 9 hónaposan csak 7,74 kg. Viszont hosszú mert 75 cm, sokat mozog, mászik és már feltérdel így nincs ideje hízni :D

Kozmetikusról: én ide járok az Alsó utcába, Jutkának hívják és nagyon kedves. Mostanában mondjuk csak gyantáztatni járok de amikor még dolgoztam és gazdag voltam :D minden hónapban mentem arctisztításra.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,

Akkor elkérném a nődokid számát, megkérdezem, hogy átvesz e egyáltalán. Már rég óta nem igen bízom a mostaniban, mert mindig úgy éreztem, nem figyel oda eléggé. Vagy csak én vagyok paranoiás.
Előre is köszi a számot

A diétára kíváncsi vagyok neked bejön e :lol:

A kocsi nem áll sehogy :cry: A biztosító, majd valamikor hív a jövő héten, hogy valamikorra egyeztessünk időpontot..... persze amikor fizetni kell nekik, akkor érdekes módon sokkal gyorsabbak.
Le is vagyok törve miatta rendesen és Lili is érzi, mert ilyenkor valahogy másképp mozog, olyan kis csikisen :D Jaj alig várom már, hogy kibújjon!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Lini! Jaj, de örülök, hogy nem lett semmi baj! Az ilyen kamionosokat lődözni kéne! :evil:

Zsand! Igyekszem összeszedni a gondolataimat játékok terén.... ami kérdés, hogy szülők is ott lesznek-e a gyerkőcökkel, vagy csak gyerekzsúr. Ez fontos lehet a játékok szempontjából, hogy mit érdemes kitalálni nekik.

Futok tovább csajok, majd még jövök, de ezer dolog meg pocsék hangulat. :? Remélem, estére kisüt a nap! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Én teljesen zaza vagyok.Írtam egy hsz-t és kiléptem,most meg nézem,hogy hová tünt :roll: :roll:

Iini!Csak azt aqkartam írni,hogy le van xarva az autó!!A lényeg,hogy ti a babával jól vagytok.A többi majd megoldódik.

mimi12

Süt a Nap, az élet szép! Zöld utat kapott a babaprojektünk! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!!

kicsi lini
Juj ez szornyu!!!!!!!!!! Remelem jol vagy!! En is pont ettol felek.... nekem mar volt egy jo kis balesetem, masfel honapos kocsival:((((( Egy holgy elbameszkodott es fekezes nelkul belem hajtott oldalrol... de nem lett senkinek baja csak a kisgyerek az o kocsijaban ijedt meg nagyon.

Az emberek nagyon figyelmetlenek!!!

Pedig nagyon ugy nez ki hogy terhessegem alatt parom sokat fog kulfoldon tartozkodni, akkor pedig nincs mese, vezetni kell......

sünciboglya

lanyok, jar valaki kozuletek terhes yoga-ra?

sünciboglya

Sziasztok!

Sünciboglya! Doki bevált? Mármint így elsőre. :D

Lini! Biztosító menjen a rákba! Sajna tényleg ilyenek. :( Azért remélem, mihamarabb megoldódik ez is! Lilinek meg nyugi kell, úgyhogy relax! :D Hogy bírod a diétát?
Mérted a cukrot?
Ez az anyaringatás nagyon klassz dolog lehet! :D

Andi! Hogy van Zsombor? Remélem, tényleg csak az oltás kavart be szegénykémnek. Más sem hiányzott gondolom. :?
Egyébként nagyon kis formás Zsombor, nagyon ne aggódj a súlya miatt. Mikor is volt az előző mérés, és akkor mennyit mértek?

Orsi! Továbbképzés! Juppííí! És mindjárt itt a március! :D
Tényleg ilyen drága a kozmetika? Bár ami maszek, az sosem olcsó. Most a nőgyogyimon is majdnem dobtam egy hátast, de persze úgy tettem, mint akinek természetes és meg sem kottyan a 8e forint. Nem sajnálom tőle, csak előtte nap meg a másik doki gombolt le 5-öt, plusz az utazás, bkv... No de ha nem akarok napokat ülni a kútvölgyiben, illetve ha profik keze közt szeretném magam érezni, akkor ez van. Ja, és ha bébiszittert fogadok azidőre, amíg a kórházban csücsülök, ugyanennyit kiadok.

Orsi, Andi! Milyen volt a farsang?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Én egy családi napközit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani Érd- Parkvárosban. Tapasztalt óvónő foglalkozik a kicsikkel mese, mondókák dalok és csupa játék. Az enyém imádja!
Részletekről szívesen írok priviben!
További jó babázást! Orsi
Vendég

Tekiroll

Sajnos a doki el lett napolva jovo szerdara mert szulesre kellett mennie. (Nagyon elfoglalt lehet mert elozo heten is elmaradt rendeles szules miatt.)
Most mar jo lenne sorra kerulni mert az osszes kormom leragtam, mar ujjam sincs lassan.....:)

Nagyon szeretnem latni a szivhangocskat es tudni hogy minden OK. :)

sünciboglya

Sziasztok,

Nekünk semmi bajunk nem lett hála az égnek! Csak a stressz! 1 órás telefonálgatás után sikerült kiderítenem, hogy a Kádár utcába kell vinni a kocsit lefényképeztetni. Remek, hogy még ezután is én rohangálhatok :evil: Na mindegy, majd megoldódik.

Noémi: az tuti, hogy neki rontottam volna, ha valami baja lesz a babának!!! Lehet ő is ezért pánikolt be, amikor látta a pocakom, jó gyorsan el is húzott. Az autó, csak a macera miatt érdekel, ide vinni, odavinni....... Én bevezetném, hogy a hibás fél intézze el, ezeket a dolgokat!!!!

Sünciboglya: sajnos én is ezt tapasztalom, hogy senki nem figyel az utakon a másikra! Nekem is sokszor kell vezetnem, mert a férjem dolgozik, napközben nem tud furikázni! :( De szörnyű, hogy a más hülyeségére is én figyeljek. Pedig azt végig gondolhatná, siet, de ha karambolozik még később ér a dolgára, míg ha lassabban ütközés mentesen vezet, úgy gyorsabban jut el a céljához!
Én is felhívom a dokit, amit Orsi mondott. Nem tudom, hogy átvesz e, de az enyémből már nagyon elegem van! A szülésznőt nyomatja, de a leletem meg nem igen érdekli! :evil:

Dolli: A relax a héten rám férne, mert a múlt héten bőven kijutott a jóból! Már rég nem idegeskedtem ennyit! :( A héten is lesz dolgom bőven, pörgök ezerrel :D mondjuk jobb, mintha unatkoznék, de középút nincsen??
Vettünk mérőt, így méregetem a cukor szintem, de egyáltalán nem értem. 1szer csaltam egy kicsit és vacsira többet ettem, mint amennyit lehetett, utána megmértem és teljesen jó volt. De amikor csakis kizárólag azt ettem, amit és amennyit lehetett, sok lett!!! Nem értem, hogy működik! Most arra gyanakszom tej miatt lehet. Azt is teszteltem, ha nem iszom tejet lényegesen kevesebb lesz az érték lehet, nem bírja bontani a szervezetem. Szóval éhezem tovább! :lol:
Gézu hogy van? Rég hallottam róla!

Lini
Kép
kicsi lini

kicsi lini
Nagyon jol teszed ha orvost valtasz, nekem sem figyelt az orvosom a leletemre meg a barnazgatasra ezert duhodtem be veglegesen. Nem tudom miert ilyen nyegle a stilus mostanaban, minden teruleten:( Szetesoben van minden, az emberek csak sajat magukra kepesek figyelni (vagy meg oda sem) :(

Nem baj, mostanra mar be is lettunk asva a ho ala, raadasnak. (Bar nekem jol esik bamulni egesz nap az agybol....) Viszont igy meg sanszom sincs arra hogy kimenjek akar csak rovid idore, parom morogva allja el az ajtot, nem engedi hogy vezessek ilyen idoben. (Szerintem tulparazza a dolgokat, de hat evvan.) :)

Erdekesek ezek a betonmentes utak, egyszeruen keptelenseg kikecmeregni a kapun max hatramenetben..... Sziberia rulez, heheheh:)))))))))))

Szep napot kivanok mindenkinek (vagy szep havat inkabb........)

:)

sünciboglya

Ez a hóesés... :evil: Már naggggggyon elegem van!!! Tavaszt akarok!!!

Andi!
Zsombor hogy van? Tényleg csak az oltástól volt lázas? Nekem is azt mondták, hogy semmi mellékhatása nem lesz a Prevenarnak, de már hallottam máshol, hogy hányást, hasmenést is okozhat... Szerintem ez gyerekfüggő, de azért felhívhatnák rá a figyelmet.

Lini!
Basszus, de jó, hogy megúsztátok karcolás nélkül a karambolt!!! Én területi képviselőként dolgoztam, sokat vezettem (imádom) terhesen is. Övterelőt használj, az talán segít megóvni a babát, ha hirtelen fékezésnél befeszül az öv. Én kb. a 37. héten mondtam azt, hogy innéttől fogva valaki fuvarozzon, mert már iszonyat kényelmetlen volt bepréselődni a volán mögé. De addig mindenhova én vezettem.

Fodrász, kozmetikus:
Otthon Győrben (ezer éve) még én is jártam minden hónapban kozmetikushoz. Aztán mikor Pestre költöztem, ha találtam is egy jó kozmetikust végre, az vagy elköltözött, vagy elment szülni... egy idő után feladtam. Fodrászhoz meg kb. 6 hetente jártam festetni, de Pesten. Most képzelhetitek milyen helyes a frizurám, 3 hónapos lenövéssel. :evil: Kell itt Érden fodrászt keresnem, de egyelőre Zsófit nem tudom itthon hagyni bizonytalan időre (mert a fodrásztól nem akkor jövök el, amikor én akarok.)

Kép
Kép
lbernuska

Szasztok!

Lini, te jó ég! Még szerencse hogy nem lett semmi bajotok!!!!

Dolli, szupeeer!!!! Akkor hajrá tesó!!!!

Sünciboglya, azóta sikerült dokihoz eljutni?

Orsi, Zsand fotók? Jól sikerült a farsang?

Lányok, olyan izgatott vagyok, lehet hogy jövő héten lesz kiskutyánk!!! :lol: :lol: :lol:

Most bepótolja ez a hó az egész téli lemaradást....megint esik. Szegény páromat sajnálom reggelente, mindig megy és söpör, lapátol, de egyik szomszédnak sem jut eszébe hogy segítsen :evil: :evil: :evil: Délelőtt én szoktam letolni, de ma nem fogom előttük! Mi lakunk a kert végén és Ő tolja le az egészet, pedig mindenkinek a saját területe előtt kellene, de neeem... na mindegy. :evil:
sylph

Berni

Van Bián egy nagyon helyes fodrász aki házhoz is megy, nagyon aranyos ha gondolod elküldöm priviben a számát !!!!
Én úgyanígy voltam mindennel, mivel mi a férjemmel meg Szegediek vagyunk !!! :wink: Nekünk is minden ismerős fodrász kozmetikus, szakemberek otthon vannak !!!!! :cry:
Nagyon Boldog Névnapot így utólag is !!! :wink:

Hogy áll Zsófi baba bőre ????

Kép
kditke

Sziasztok!

Ti még nem is tudjátok a nagy hírt.
Dorina előállt tegnap azzal, hogy ő nem megy farsangra, kérdem én miért?????
Ő nem megy ha nem lehet ló!!!! Anyuka már megvarrta a Hófehérke jelmezt, már csak az alját kéne felvarrni és kész!!!
De már kedvem sincs hozzá!!!

Ő még nem tudja, de holnap kreálok neki egy ló jelmezt, az anyja picike hétszázát!!!!
Nálunk pénteken lesz farsang!!!

Jövőhéten be kell szerezzek egy gyerekülést a kocsiba, szerintetek merre induljak?

Van egy nyulunk a kertbe szabadon él/élt egész télen, olyan helyes ebbe a nagy hóba ahogy jön megy. Új szokása, hogy kaparja a bejárati ajtót, mert háztartási kekszet szeretne enni és akor az egész brigádnak kell adni. Sorban állnak a fekete fehér és a vörös, mert magunk között így hívjuk őket!
Név szerint: Ropi, Kavics és Füles!

Sylph!

Milyen kutyátok lesz? egy kutyánál nincs is jobb illetve van két kutya!!!!
:D

Sziasztok!!!!
Vendég

Berni,
Köszi Zsombornak már kutya baja, valószínű hogy az oltástól lehetett. Mikor mentek a gyógytornászhoz?

Sylph,
Hát a farsang nem volt nagy szám, legalábbis amennyit láttam belőle. Az óvónő kedvetlen volt és zártkörűvé tették, mi szülők nem mehettünk be. Milyen kutyátok lesz?

Zsand,
Hogyan csinálsz ló jelmezt? Dorina most mennyi idős? Veronika is 110 cm és 18 kg.

Kép Bubu
Kép Veronika rózsaszínben

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika!

Dorina március elsején lesz 4 éves. 106 cm és 17,5 kg. (18,5 ruhában, csizmával)

Hogy csinálok ló jelmezt? barna nadrág cipőjére hajlított kartonból fekete pata ugyanez a kezére.
Popsira fekete fonalból farok barna pulóver és fekete fonalból sörény.
Az arcán még töröm a buksimat, de már csak perceim vannak hátra!!!!

sziasztok
Vendég

Szijasztok Lányok!

Először is!!!!!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Dolli kicsi Gézujának!!!!!!!!!!
Kép

Héló-hélóóóóóóóóóóóó Dollikám! Nem ám elhinteni a morzsát és nem beszámolni a dolgokról!!!!!!!!! :!: :!: :!:
Mesélj csak a babaprojetről!!!!
Remélem ma jó a kedved és Nálatok is süt a napocska!

Sylph! KISKUTYA?????????????? JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ Milyen, mikor, mesélj máááááán Te is! :D Hólapátolásról csak annyit! Mi pont ezért(na nem csak ezért :oops: ) költöztünk sajátba! Mindent mindig csak mi csináltunk!(fűnyírás, füvesítés, gyomlálás, postaláda szerelés, kapuszerelés, hólapátolás, kukamosás stb :? )
Annyira idegesítő, hogy a többi lakó nem érzi, nincs rá igénye és lapítanak mint car a fűben (pardon :oops: ), hogy nehogy nekik kelljen csinálni valamit!!!!

Zsand!

:D :D :D :D :D :D :D :D
Nem is Te lennél, ha nem utolsó nap csinálnál lójelmezt kicsi Dorinának!Az arany anyai szived!!!!!! :D

Hófehérke jelmezt varró anyuka mit szól ehhez! :shock:
Majd fotózz!!!!!!

Mimike merre vagyol? Minden okés? Pocakod már látszik????
Már AFP-nél tartasz? nagyon gyorsan szalad az idő, mindjárt félidő!!!!! :shock:

Berni! Hogy vagytok? Szopival hogy álltok????? Remélem rendeződtek a dolgok!!!!
Ne haragudj, de lemaradtam valahol, miért kell fejlesztőbe vinni Zsófit???? :shock:

Gabi már javában pakol, már nagyon vár Benneteket Érd! :wink:

Mária! Mesélj mi volt a dokinál este!!!!!!!!!!!!

Lini! Hogy megy a diéta? Mértél azóta cukorszintet??? Van valami változás????

Andika nem írok Neked, úgyis beszélünk, találkozunk! Csak annyit, hogy a Többiek is tudják eszméletlenül édes Veronika!!!!!!!!!!!!!!!
Csúcs ez a kiscsaj, olyan dumája van, mindenkit levesz a lábáról!!!!! :D

Mi megvagyunk, hétfőn volt beiratás Mariánumba (iskolás lesz a kicsifiam ááááááááááááá :cry: :cry: :cry: )Eredményhirdetés csak 4 hét múlva, drukkoljatok plíííz!!!!!
Hétfőn itthon volt Apuci, este és tegnap este is átmentünk Battára szánkózni! :D Tiszta kék zöld folt vagyok, de csúúúúúúúúúúúúúúcs szupi volt!!!!!
5 hete volt a műtétem és most először éreztem, hogy nem éreztem, eszembe se jut már!!!!!!!!! :D
Elkezdtem tekerni, szaunázni, diétázni!
Remélem hamarosan jön a tavasz is, nálunk már ezerrel olvad a hó is!!!! :D Ja és ma hallottam már, hogy "nyitnikék-nyitnikék-nyitnikék!!!

Marcipán hatalmas, pénteken visszük az utcsó oltásra és utána mehetünk vele mindenhova!Ja és kijár szépen egyedül a kertbe! nagyon okos, jól tanítható, ha az ember kezében egy kis sajt van mindent megcsinál! :D :D :D

Bubu és Bogi taknyos! Bálintot ennek ellenére behívták oviba, mert valami előadásra készülnek! Jó mi???? :? De csak 9:30-11-ig viszem be!

mentek mielőtt elvész a regény
Vendég

Cunami!

Már mindent beszereztem a ló jelmezhez, délután együtt csinálom Dorinával, de csak megkérem, hogy segítsen és ha nagyon kérdezősködik, hogy mi lesz ez akor árulom el, hogy a TE LÓ JELMEZED!!!!! kíváncsi vagyok mit fog szólni.

kutya:
Az utolsó oltás után is kell várni pár napot, hogy az oltóanyag felszívódjon és védelmet biztosítson, pontosan nem emlékszem mennyi idő kell :oops: rég volt már kölyök kutyám. Bocs, ha tudtad, csak azért szólok, nehogy benyaljon valamit az eb!!!

Sziasztok!!!
Vendég

Zsand!

Annyira jófej vagy!!!!!!!!! Én tutira nem törném magam, ha már Hófehérke jelmez készen lenne! :oops:

Igen, igen köszi, hogy mondod az oltást, majd gondolom mondják mikortól lehet vele menni, de már nagyon várom!!!!!!!!!!!!! :D

Jó magas Dorina!!!!!!!!!!!!Ti is ilyen magasak vagytok!
Illetve azt gondolom, hogy nem 106 cm-esek vagytok, csak hogy magasak vagytok??? :D :D :D
Most alszik Fruzsi, de délután megmérem!Mert Ő is 4 éves lesz és kiváncsi vagyok! :D

Borzalmasan fáj a fejem, szerintem jön már a meleg!Megyek hunyok egyet a csimókkal.
DE A TAVASZT NAGYON VÁROM!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Gézunak boldog szülinapot kívánok én is!Meg holnap is,és májusban is,meg augusztusban :lol: :lol:
Tényleg mikor tartjátok?

Orsi!
A kutyusokat régen tényleg nem lehetett rögtön kivinni az utsó oltás után.Nekem 1hét rémlik.Viszont a Bella 9éves,és ő anno 5-6oltást kapott 6hós koráig.A Tina aki 3éves lesz mindjárt,ő már nem kapott ilyen sok oltást.
AMúgy a 3. oltás után én már hurcoltam a kutyákat.2kutyám lett parvos az évek alatt(mindkettő meggyógyult),de mindkettő kb 6-7hósan az oltás után kb 1hónappal.
De ott megmondták,hogy carul oltotta a doki,vagyis car oltóanyaggal,és nem jó ütemben...

És köszönöm jól vagyok.Pocak növöget,én meg vele együtt :lol:
Pont ma voltam afp-n.Nem csípem ezt a vizsgálatot.Lehet várni 2hetet az eredményre,és ha nem jó,akkor lehet verni az asztalt,hogy esetleg ismételjék meg,vagy hasonló,és ne a b..zi hasszúrással jöjjenek rögtön.

A Tavasz már tényleg jöhetne!!Én szeretem a havas tájat,meg jó látni a SZabi örömét,hogy szánkózhat.De már akkor is unom.Állítólag még a hétvégéig lehet hüsibb rosszabb idő,és jövő héttől itt a tavasz.
Hááát így legyen!

mimi12

sziasztok:)

sylph
- ma este megyek 9-re (!!) az orvoshoz. Remelem nem alszik el a faradtsagtol amig ram kerul a sor:)))))))))))))

KERLEK SZORITSATOK NEKEM HOGY LEGYEN SZIVHANG!!!!!!:)

Fraszban vagyok ezerrel!!!!!

(ugye ha valakinek elhal a babaja akkor megszunnek a terhessegi tunetek mint pl, mellfeszules, emelyges, hasfeszules....)

sünciboglya

Orsi:

mindenkeppen irok mi volt a nagymackonal:)))))))))) (jaj ha tudna hog igy becezzuk. Remelem nem sertodne meg.) :)))))))))))))

Addig is para van ezerrel....

sünciboglya

Sünciboglya!
Szia!

Jó nagy kalappal neked!!
Utrod van még?Ugye jól emlékszem,hogy használod?(attól is lehet ám vérezgetni)
Nekem volt 6hetesen koravetélésem,akkor pl semmi tünetem nem volt,ami a terhességre utalt volna,sem hányinger sem hasfeszülés semmi.Ha nem késik a mensim,észre sem vettem volna,hogy terhes vagyok.
Nyugi!!
Jó nagy kalappal nektek!!
Majd gyere és meséld el mit mondtak!!

mimi12

Sziasztok csajok,

Sünciboglya: mesélj, hogy mi volt a dokinál! Én jövő héten szerdán megyek és nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen és átvesz e, amennyiben szimpatikus a dolog.
Csak pozítivan, minden rendben lesz! :)
Az orvos társadalmat én sem értem. Ha fizet nekik az ember, ha nem letolják az embert. Fog dokis sztori: házunkkal szemben van egy fog doki, átmentem, gondoltam nem megyek el a sajátomhoz Újpestre. Megcsinálta fogam (ami azóta is fáj) és mondta 5 lyukas fogam van még. 2 hónap múlva mentem vissza (közben veszélyeztetett lettem, így nem mertem menni). Mondtam neki, hogy amit megcsinált fáj, erre nem csinált semmit csak lejjebb vett a tömésből, ami egyébként nem volt magas. Megnézte a fogam és mondta még 2lyukas van. Eddig 5 volt, hogy lett belőle 2????? :shock: Na elmentem a sajátomhoz Újpestre, ő betömte az 1 lyukas fogamat! Akkor az 5 lyukasból, hogy lett 1?????? No comment….

Ibernuska: van öv elterelőm, szeretem is nem nyomja a pocakot! Vezetni én is szeretek és még oda is férek a volánhoz, csak ezek a …. kamionosok, meg száguldozók, pedig én sem 40el közlekedem!
A kozmetikusokkal én is pont így voltam, mindegyik terhes lett, ahogy elkezdtem hozzájuk járni. A mostanihoz már 4 éve járok és még nem vár babát! Hümmmm romlik az átlagom. :lol:

Zsand: elképzelni sem tudom, hogy lehet ló jelmezt készíteni!! Küldjél képet!!!!!! Nem semmi mikbe bele nem fog az anya, ha egyszer a gyerkőc kijelenti, ő nem lesz Hófehérke….
Gyerekülés van a tescoba, meg az auchonba is, ott szolidabbak az árak mint a brendonban, persze nem a remek tesco márkára gondolok. Minden félét láttunk ott 20eft-tól 80eftig! De a tesz-veszen is biztos vannak jók!

Kostyika: ez a wall es jelmez tök jó lett!!! :)

Orsi: a diéta úgy látszik használ! Felére csökkent a cukrom, ami nem semmi. :D Igaz éhezéssel jár a dolog, de ennyit megér. Nagyon izgulok a doki miatt. Olyan szokott lenni, hogy azért nem vesz át, mert ismeri a mostani dokimat és szól neki, így akkor a mostani meg kiutasít? Árat mondjuk nem is kérdeztem! Ja és most táppénzen vagyok itthon, ő is ki fog írni vajon? A sima szülést vagy a császárt preferálja? Ooo de izgatott vagyok, hogy mi lesz!!! :oops:
Alkalmazod a diétát vagy találtál kíméletesebbet?

A tél meg mondjon le!!!!!
:lol:

Lini
Kép
kicsi lini

lini
Szerintem is mondjon le a tel:) Szerintem le is fog nehany napon belul:)
Az ovleszoritot pont tegnap nezegettem a Brendon honlapjan. Nekem is tetszik az otlet:):):):)
A dokirol be fogok szamolni, most eppen varom hogy parom hazaerjen, akkor majd ot idegesithetem a parammal, legalabb nem leszek vele egyedul:)))))))))

mimi12
Hat nekem van mindenfele terhessegi jel, csak ugye az elso vizsgalatra (a barnazas miatt) 4 hetesen mentem, nem latszott meg semmi, ezert beparaztatott a doki hogy lehet mehen kivuli, vagy nincs is terhesseg. Nos azota a mellem kb masfelszer akkora lett. :) Feszul a hasam ezerrel, bar mar jobb a helyzet, vagy megszoktam. A barnazas elmult (Utrogestant kezdtem szedni) es a gorcsok is elmultak:) Maradt tovabba a kis foku undorkodas bizonyos dolgoktol es a nagyon enyhe emelyges.
Utrom van meg, par napra elegendo. Ma azt is ki akarom talalni, meddig kell hasznalni, elegem van a tisztasagi betetekbol, tornek!
(De ha kell termeszetesen turom tovabb a beteteket!):)

Szoritsatok nekem ,mindjart megyek orvoshoz:))))))))))))))))))))))) Asszem osszeomlok meg parszot addig agyilag....

sünciboglya

parszot=parszor

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?