csajoxiasztok
Mit ne mondjak, csak a pár fotó vígasztalt meg rosszkedvemben. Illetve nem is rossz a kedvem, inkább már szatírikus.
Íme a mai napom.
Reggel a gyerekem először ötkor próbálkozott felébreszteni, erről egy kis teával óvatosan és sürgősen lebeszéltem
Utána fél 9-kor én imádkoztam neki, hogy ébresztő, alva szopott, és mikor visszatettem volna az ágyába, akkor felébredt. Na nekem onnantól annyi. OK, dolgom volt azért kismillió, csak ....
Na mindegy. Miután 1-re vendéget vártam, gyorsan megterveztem a napom, miszerint 1/4 12 -fél 12-körül elmegyünk vásárolni néhány apróságot, meg a bankügyeinket elintézzük.
A tejemért 3/4 12-kor toppant be egy pasi, helyettes, életemben nem láttam. Úgy lett volna kedvem elküldeni a fenébe, mert egyre rendszertelenebbül jönnek, hát a fene beléjük, én meg üljek idehaza, mig méltóztat valaki beesni ?
Na mindegy, így 12-kor tudtunk elmenni, vásárlás sehol. Bank mondjuk OK. 3/4 1-kor telefonál a pasi, akit vártam, hogy itt áll a házban. Fasza. Rohantam haza.
Idefenn levetkőztettem Ancsát, 2 pillanatra hátat fordítottam neki, na azalatt fejjel landolt a parkettán. Szép kis huplija van. Ezek után azért bazi adag ebéd lecsusszant, meg volt alvás is, mint mindig.
Délután a postát is én ügyintéztem, mert miért ne én rohangáljak...
Este feltettem a vacsiját a kisasszonynak, közben szopiztunk, Kopasz ugyan vállalta, hogy kicsit foglalkozik a babával, de elaludt, most is alszik. Meg mi is bealudtunk kissé. Kaja meg jóóól odaégett. Így hát vakargathattam az edényt, és csinálhattam másik vacsit. fasza. Kopasz drága lánykája meg csak ül a cset előtt és szarik mindenre.
Ancsa 2 napja szabadon kolbászol a lakásban, persze az összes szemem rajta, ha visszateszem a járókába, üvölt. Ez az alaphang.
Most erre mit mondjak ? Talán ma már jobb lenne semmibe se fognom ?
Egyetlen pozitívum, hogy akarok cipőt venni a kisbanyámnak, a Brumi Maciban ki is néztem egy édes kis félig zárt szandit, ha mást nem látok, az lesz a mienk. És hát vettem egy gyönyörű hófehér bodyt a Kukacnak
Momo,
A hasfeszesítő technikád leírása annyira megragadott, hogy azóta is azon röhögök
Zsuzsi74,
Akrobataszopi nálunk is megy
Csak nálunk úgy néz ki, hogy Ancsa áll, bekapja a cicit, utána ebben a pózban elkezd rugózni
Csajok, bevallom, hogy valamikor az a napi 300 db felülés nálam is működött, és 3 hónap alatt kockás volt a hasam. (ja, én nem akasztom be a lábam
)
Angi,
Ügyi légy előadáson, és gyógyuljatok családilag
Gombócovics,
Drukk jó eredményekért
Örülök, hogy az az egyszem icipici jól van
Ikerterhesség, vagy nem... a terhességek meglepően nagy hányada indul annak, és zömében csak egy baba marad meg. Ez valahol így van jól, és ne szomorkodj
Na. Akinek most nem írtam, annak is nagyon kellemes nyugis estét, most viszont robogok még egy körre (bocs, hat kéz is kevés lenne pár napja
És még Ancsa, azt bizonyítandó, hogy a legrosszabbnak vélt képek lesznek a legjobbak:
Pussz:
Klár