Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt !

Képzeljétek, tegnapról mára akkorát nőtt a hasam, hogy el sem hiszem ! :lol: Pont a héten kezdtem el aggódni, hogy na mi lesz már a pocaknövekedéssel, erre tessék ....
Nektek is ilyen hirtelen kezdett nőni ?

Linacska
Szép kis pocid van már ! :D

Mimi
Köszi az AFP értékeket !!

Tündi, Spulni
Munkahely : ha nem bírom addig, amíg tervezem, akkor úgyis eljövök előbb ! :D

Flake
Szerintem a nyaki redőnél inkább az számít, hogy ne legyen 3 mm felett.

Beusmimi
Gratulálok a kukihoz ! :lol:
Jázmin milyen szép kislány ...

Irdab
Jobbulást !!!

Kép
Kép
rilla_

Jó reggelt sziasztok!
Annyit írtatok,hogy nem győzők vissza olvasni :lol:

Linácska!Hogy van Lili?Mit mondott a doki?
A Szabi még taknyos de javulgat.

Spulni!Köszi :lol: :lol:
Ilyen ágyunk van ám,még a lányomnak vettem kb 12éve :lol: Akkor 16.000ft volt a Brendonban,most meg ott 30körül van.
Én is szeretem,mert elég nagy kényelmes és nem esik le róla a gyerek.

Ja míg el nem felejtem ma is.Mindenkinek gratula aki már tudja ki lakik odabent.Tök jó,és kicsit irigy vagyok.
Szerintem mi csak 2-3hét múlva fogjuk megtudni,mert akkor kell menni uh-ra.

Ja Suttogó.Nekem is van egy Suttogó könyvem,de az Monty Roberts AZ igazi Suttogó :lol: :lol:
De ennek sok köze nincs a gyerekekhez.
Na lehet a héten már keveset leszek,mert apa itthon lesz.De azért jövök. :wink:

mimi12

Sziasztok Kismamik!

VAcakul vagyok tegnap volt az anyukám szülinapja és a párom névnapja, egynapon van. Rendeltem kajcit egy étteremből, és volt torta is hát jól tele ettem magam. Ma meg reggel óta látogat rókakoma. Húú hát nagyon rossz. Vége lehetne már.

Tündi: nem felejtek el szólni.

Linácska: jó nagy már a pocód igazi kismamis már.

Spulni: Hát nem biztos, hogy a lányok néha nem rosszabbak mint a kisfickók. Jázmin amilyen kis szép csajszika annyira rossz is na jó nem mindíg de ő is mászott mindenre és verekedős lett a bölcsiben, de valahol meg ne is hagyja magát nemigaz? Én kisfiús voltam kicsinek mert fiúkkal nőttem fel hááát volt anyukámnak gondja bőven velem. Hazajöttem 4 évesen az oviból egyedül. Fára másztam és csak fiús játékaim voltak. Anya azt mondta kitettem jó pár rossz kölyköt egymagam. Ja és háromkerekű biciglivel eltörtem a kulcscsontom 2 és fél évesen, Igaz ebben segédkezett a lánytesóm is.

Irab: mindenképp jelezd az orvosodnak, hogy dagad a lábad, de már előfordul, hogy vizesedik. De azt is jelezni kell.

Üdv
Bea
Kép
Kép
beusmimi

Bikmakk,
ha jársz erre légyszi segíts!!! A neten kutakodok, de semmi használhatót nem találok. Szóval Lilinek baktérium eredetű kötőhártyagyulladása van, gégehuruttal párosítva. A kérdésem az, hogy hogyan fertőz a kötőhártyagyulladás, és mennyi a lappangási ideje? Kijövetele előtt fertőz-e? Azért lenne fontos, mert anyuék holnap mennének látogatni egy 3 hetes babát, de mivel vasárnap együtt voltak Lilivel, nem tudják, hogy menjenek-e. Lilinek hétfő délutánra jött elő. Köszi, ha tudsz segíteni.

Azért nem ilyen nagy még a hasam, de a terhesnaci meg a két pulcsi sokat dob rajta :lol:

Mimi,
éjszaka nem aludt otthon a lányom, mert ma Pestre kellett jönnöm, de elvilge jobban van. Csak tegnap az orvos után 16:45-kor aludt el, fél 8-kor felkeltettük, aztán 0:15-ig kukorékolt anyunak, és 7:15-kor már fel is kelt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Csak adok életjelet....
Jó sokat írtatok ám,nem győztem vissza olvasni...
Gratula a jó eredményekhez!!!
Szépek lettek és voltak a babák....
Majd teszek Natiról is....bár Ő már nagy "lópaci".
Én pénteken megyek dokihoz,akkor tudok KCS-ről újat mondani...remélem minden rendben lesz....Én is voltam kombinált teszten....de itt kötelező!
Húúúú embertelen közlekedés van felénk...kb. a hó kotrok még alszanak....csak csúszkálni lehet az autóval!Linácska Te ma jössz Pestre?Vigyázz magatokra!Jó nagy a pocakod ám...pedig vékony vagy!!!
Na eldugulok...
kandi72
Budapest III. kerület

Linácska!
Bizti megtaláltad Te is....
Bakteriális eredetű kötőhártya-gyulladás

A kötőhártya gyulladását számos baktérium okozhatja. Leggyakoribb jellemzője a váladékozás. A sárgás színű, gennyes váladék alvás közben összegyűlik, és a szempillákra, a szem belső zugára ragad (ébredéskor "csipás a szem"). Gyakran a szem kivörösödik, és szúró, idegentest érzés, könnyezés tapasztalható. A betegség általában mindkét szemet érinti. Jóllehet a folyamat magától is javulhat, a gyorsabb és biztosabb gyógyulás érdekében az orvos antibiotikumos szemcseppet vagy szemkenőcsöt rendel. A szem alapos tisztítása, a váladék rendszeres eltávolítása, valamint a dörzsölés kerülése szintén elősegítik a fertőzés megszűnését. Régebben a szem kamillás borogatását is javasolták, de mivel a kamilla allergiát - és így önmagában is kötőhártya-gyulladást - okozhat, ma már ritkábban alkalmazzák. Az összes fertőzéses eredetű kötőhártya-gyulladás esetén nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre, amit legegyszerűbben a személyes higiéne gondos betartásával lehet biztosítani.
kandi72
Budapest III. kerület

Rilla,ne aggódj,fog a pocid nőni szépen lassan,aztán meg gyorsan :wink:

Beus,akkor köszike ha nem felejted el.Te sem voltál akkor jó kislány :)

Linácska,akkor ruha nélküli pocifotót is kérünk :)

Mimi,azért gyere ahogy tudsz!

Mindjárt rakok ilyen volt ilyen lett képeket!:)

Kép
Kép
tundi24

Kép
Kép

Kép
Kép
tundi24

Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi!
Luca nagyon bájos csajszi lett... születésénél sötét volt a haja?Most meg szöszi?
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Rilla: nálam is úgy volt hogy egyik nap még semmi sem látszódott másnap meg már igen. Bár én most már a csíkjaimról tudom megállapítani hogy nőtt e a pocakom :?

Linácska: sajnálom szegény Lilit! Mindíg van neki valami nyavajája. Remélem hamar rendbe jön :lol: De jó hogy már nem csak nekem látszódik ennyire a pocakom :lol:

Ma reggel 8-kor kezdtem a terhestanácsadáson beutalókat kértem. Aztán vérvétel jött 6 csővel vettek le: AFP-Integrált, vércsport+ellenanyag, HBSAG. Aztán rohantam a védőnőhőz. Persze közben vissza kellett mennem a tanácsadásra mert elfelejtettek időpontot adni a 24 órás vérnyomásmérő felhelyezésére.

Ti mit tudtok arról hogy a szemüveges kismamákat császározzák?

Most mondta a védőnő hogy mivel szemüveges vagyok biztos hogy császár lesz nehogy megrepedjen valami a szememben.
Persze hozzá tette hogy azért kérdezzem meg a dokit is, mert lehet hogy csak 2 dioptria felett van így, nekem meg 0.5 mindkettő.

Íme egy link a pocaknövésről, én megnéztem az összes videót.
Szórakoztató volt :lol:
http://picibaba.hu/pocakkal/hetrol_hetr ... trol-hetre

Kép
Vendég

Kandi,igen fekete göndör hajjal született,és most szög egyenes és szőkésbarna az én nagy bánatomra :?
Nagyon helyes fiúcska kerekedett a kis babucidból!:)

Kép
Kép
tundi24

Kandi: igen jóképű kissrác lett a piciből. Erre szokták azt mondani hogy belőle még lesz valami :lol:

Tündi: nagyon édes a te Lucácskád is. Kis inkubátoros :lol: milyen fehérnek látszódik a kezecskéje :roll:

Kép
Vendég

Piroska,sztem fél dipotria még nem nagy dolog.De kérdezd meg dokidat.
Luca nem inkubátorban van,hanem Szolnokon ilyen kis kocsikában vannak a babák :) és éjjel-nappal velünk vannak :)
A kezecskéje meg azért olyan fehér,mert üvegen keresztül van fotózva,meg még arégi gépünkkel és így elég rossz minőségű :?
Miért kell neked a 24órás vérnyomásmérő?magas volt a vérnyomásod?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Piroska: Nagyobb dioptriával is szültek már rendesen. A szemész dönti el, hogy lehet-e. De a 0.5 az semmi annyi nekem is van. Szemüveget hordok, állandóra kellene, de csak olvasáshoz hordom. És simán szültem. El sem kellett szemészhez mennem mert nam nagy dioptriám volt. Szóval sokat ért a védőnőd dolgokhoz. Akkor a fél ország császárral szülne.

Mimi, Linácska : Jobbulást a gyerekeknek.
Linácska én úgy tudom a kötőhártya csepp fertőzéssel terjed. Nekem is volt már párszor. Csak szemcseppet kaptam rá. És semiképp ne dörzsizze Lili mert csúnyább lesz és visszafertőz.

Üdv
Bea
beusmimi

Sziasztok!

Nagyon szépek a topic gyerkőcei. Miből is lesz a cserebogár ugye? Majd 2 év múlva nézegetjük az ujjoncok képeit, hogy kiből mi lett. Már alig várom az Augusztust, hogy megláthassuk egymás babucijait.

Bea
beusmimi

Suttogó: Nekem is megvan mindkettő könyv. De én nem értek a könyv filozófiájával egyet. Nem tudnám a picibabámat sírni hagyni, kinek lenne szíve hozzá? Gondolom ezért alszik jó pár anyucival még a mai napig is a csemetéje. Meg sokminden ütközik benne az én elveimmel, én ismerem a gyermekem nem ők és én tudom mire van szüksége. Minden gyerek más és más ezért nem lehet őket egy kalap alá venni, minden gyereknek más az igénye.

Üdv
Bea
beusmimi

Piroska,
hogy mondhat a védőnő ilyet, hogy szemüveggel császároznak??? Akkor a fél kismamatársadalom császárral szülne.
Nekem műtve van a szemem, amúgy szemüveges lennék. Annyit kell tenni, hogy mondjuk a 7-8. hónapban elmész szemészetre, megnézik a szemfenekedet, és majd megmondják, hogy szülhetsz-e. De ha jól tudom, nem is a dioptria számít annyira, mint a szemfenék állapota, de majd Bikmakk jön, és kijavít :lol:

Amúgy Lili alapvetően nem beteges. Az volt tavaly márciusig, amíg nem kapott a fülébe tubust, utána fél évig semmi. Most is szerintem csak nagyon összejött. De ki számít olyanra, hogy begyullad a kis ujja, nem egy tipikus betegség.

Kandi,
hát hallod, pár év, én nem győzöd majd levakarni a kiscsajokat a fiadról :lol: Vagy már most sem???

Na majd csináltatok pulcsi nélküli fotót is. Az a baj, hogy a gyomrom lett olyan hájas, de nem tudom miért. Oda nyomódott volna fel? Amúgy lent a köldök alatt már tök jó pocakom lenne, de így a gyomrommal együtt nem olyan édi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

No megyek megetetem Jázmint aztán lefektetem aludni. Majd még jövök

Sziasztok
Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez.
Bea
beusmimi

Sziasztok!

Piroska, a védőnőd fölöslegesen riogat -megkérdezte egyáltalán, hogy hanyas dioptriájú a szemüveged?
Én úgy olvastam, hogy 4-5 dioptriáig nincs gáz. Ebben bízom is, mert nekem -3-as lencsém van.

A pocim nekem is egyik napról a másikra nőtt meg :).

Kép
angelita

[quote="v.piroska"]
írta:
v.piroskaTi mit tudtok arról hogy a szemüveges kismamákat császározzák?

Sziasztok!

Én is augusztusra várom a picurkát, titeket még csak olvasgattalak eddig. Nekem 4. gyermekem lesz a picur. Nem túl rég csatlakoztam az Uszokis témához, mert előre láthatólag ott fogok szülni, ott nem igazán vannak velem egyidős kismamák.

Csatlakozhatok hozzátok?

Piroska ha jól tudom szemfenék állapotától függ hogy császár vagy természetes szülés lesz-e.
Nekem 10 éves koromtól van szemüvegem 14 évesen már 3-3,5 dioptriás volt a szemem azóta is az. Eddig egyik gyerekemnél se merült fel, hogy e miatt császár szükséges. Sőt emlékeim szerint szemészetre se kellet elmennem e miatt. De mondjuk első gyerekeim még a 90 évek elején születtek. Azt tudom szülésnél külön mondták, hogy amikor nyomok legyen csukva a szemem, de azt szerintem mindenkinek mondják. Most se mondták eddig hogy szemészetre kén mennem, mondjuk még sok idő van augusztusig.

Kenderike
Kép
kenderike

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, mert későn értünk haza.

Az uh-on minden rendben volt. Nagyon kis élénk baba. Állandóan mozgot járt a keze lába. A hameotoma (az a vér valami) felszívódott. Szóval minden ok. Annyira boldog vagyok.

Bea: Tök jó, hogy már ilyen hamar megtudtad, hogy fiú.

Linácska: Tök szép a pocid.

Na én is megmutatom:
Kép

Ádika:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ádibaba

Tündi: a kislányod igazi nagyon szép.

Andi: a fiad, meg már igazi csajszizós hajjal nyomul. Nagyon vagány. Helyes gyerek.

Kép

Kép
ádibaba

Ádi,jajj de jó,hogy minden okés volt az uh-n :) Te sem panaszkodhatsz Ádira :) Már neked is szépen látszódik a pocakod!:)

Kendike,üdv köztünk.Gratula a 4ik babucihoz!mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap már csak visszaolvasni vcolt időm.

Képzeljétek a párom tegnap isteni pörköltet csinált utána meg még sütött palacsintát is.Mázlim van,hogy enyire szeret főzni :)

Piroska:védőnővel ne foglalkozz.Én is szemüveges vagyok és nem császarral szültem.

Kendike:üdv közöttünk.

Gyerekképek:Nagyon jók!!

Kandi:kisfiad már most igazi kis szivtipró!!!!

Luca is nagyon aranyos.

Mindjárt keresek Márkról képet én is.
Vendég

Kép szülés után kb 2-3 órával
Vendég

Kép 1 naposan Kép 1 évesen Kép másfél évesen
Vendég

Sziasztok

tundi24: augusztus 8-ra vagyok kiírva. Többiek pár napot ráhuztak, erre most is számitok majd.

Kenderike
Kép
kenderike

Szia Kendike,üdv köztünk!
Hát ha a 90-es évek elején születtek nálad a nagyok,akkor van egy olyan érzésem,hogy egykorúak lehetünk.(kb) :lol:
Gratula a pocakbabához!Nagyok mekkorák??

Csajok!Nagyon aranyosak a gyerekek.Kandi a fiad húúúú hááát,kössétek fel a gatyátokat,mert pár év és viszi a csajokat haza :lol:

Megpróbálok én is képet feltenni.
Szabi születése után pár perccel.
Kép
és napjainkban,krémezés után

Kép
Kép
No és elvileg sikerült a lányomrol is feltölteni képet.
Középen a lányom,baloldalán a barátnőm fia,jobboldalt anyám 2.férjének az unokája
Ők hárman helyel közel együtt nőttek fel,még ma is jóban vannak,pedig nem egy helyen lakunk.

mimi12

Sziasztok, ismét tanácsot kérnék :roll: , ma megyek dokihoz de addig is. Éjjel már bekötöttem a torkomat, de fájdogál. Méz, citromos tea, c vitamin nyomatom.
De az előbb megmértem a hőmet 37,2 C
Az még normális, vagy hőemelkedésnek számít? Mert azt tudom, hogy a kismamáknak alapból magasabb a hőmérséklete.
Szóval mikortól érdemes bevenni lázcsillapítót, és mit lehet bevenni?
Ha esetleg tudja valaki azt nagyon szépen megköszönöm!
5-re megyek a dokimhoz, és ott is megkérdezem majd.

Adri

Kép

Kép
irdab

Tündi, Kandi, Ádibaba, Mimi
Nagyon édesek a képek a gyerekekről, tegyetek még fel sokat !! :D

Piroska
Én eddig úgy hallottam, hogy 5 dioptria felett kell császárral szűlni és nekem sajnos felette van mindkét szemem ! :shock:
De én is utána fogok alapsan járni, mert természetesen szeretnék szűlni, ráadásúl papásan !

Kenderike
Üdvözöllek, jó hogy így gyarapszunk itt a fórumon ! :D

Kép
Kép
rilla_

Kenderike üdv itt!

Olyan gyönyörűek a gyerekeitek, picinek is, és már nagyobbatcskának is. :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab
37 fok már hőemelkedésnek számít normális állapotban is, de szerintem inkább bújj ágyba, minthogy gyógyszert bevegyél, ez nem olyan magas.
Sajnos nem tudom milyen gyógyszert lehet terhesen szedni, ezt a dokidtól kérdezd meg mindenképpen !!
Jobbulást !!

Kép
Kép
rilla_

Irdab!
Terhesen eleve kicsit magasabb a testhő,így lehet simán 37körüli alapból.
A 37,2 az egy nagyon enyhe hőemelkedés,és semmit nem is szabad bevenni rá!!A szervezetnek dolgoznia kell!!
Ne agodj,ha 38,5 lesz a lázad,még az sem gond.Igyál nagyon sokat!!És ha kell algopirint lehet bevenni.De ha mész dokihoz,ő meg fogja mondani neked mit lehet.
Jó lenne az antibiotikumot terhesen elkerülni,de ha kell akkor kell!!De kívánom,hogy holnapra jobban légy!!

Lemaradt,így javítok :oops:
38alatt nem szabad lázat csillapítani.38 fölött már mehet valami lázcsillapító.
AMúgy nemrég olvastam erről.Állítólag 39-ig nem is szabadna lázat csillapítani,sőt meg kéne várni,hogy a láz magától le menjen,mert azért van a láz,hogy a bacikat vírusokat a magas testhő kinyírja.
Hát én nagyon homeo párti vagyok.Viszont a gyereknél a láztól rettegek,de azért így is a Szabinak 38,5felett adok csak lázcsillapítót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mimi12 2009.02.18 15:33-kor.

mimi12

Sziasztok!

Köszönöm Nati dicséretét!
Na igen mindegyikünknek a sajátja a legszebb....de Nekem akkor is tetszenek a többi szépséges gyerekek....

Tündi ne bánd,hogy egyenes lett a haja!!!Az Én hajam természetes göndör....ne tudd meg,ahány száll...annyi fele áll...az egyenes meg csak egyenesen!

Teszek majd képeket....ha szeretnétek...
Irdab! Én 2 hete 37,8-at levittem 4-5liter citromos mézes teával...Tantum Verde szopogatós tablettát is lehet terheseknek és Lándzsás Útifüvet!

Fiam eldobom edzésre....folyt.köv.
kandi72
Budapest III. kerület

Nahát, ezek a csodaszép kisebb és nagyobb gyerekek!!! Mindenkinek gratula hozzájuk!

Rilla, Piroska: nekem is 5-ösnél rosszabb a szemem, de engem megnyugtatott a dokim, hogy emiatt nem kell majd császározni, de azért menjek csak el egy kontrollra a szemészetre. (Engem is a védőnő ijesztett be, még anno én is feltettem itt a fórumban ezt a kérdést... :) )

Kép

Kép
hmbori

Sziszi,nagyon szép kisfiú Márk!

Kandi,azért egy kicsit szomorú vagyok,hogy egyenes haja lett!Milyen edzésre jár a fiad?

Irdab,én is úgy tudom,hogy algopirint lehet bevenni,meg ugye homeos bogyókat.
Jobbulást,és gyere majd beszámolóval ha végeztél a dokinál.

Kép
Kép
tundi24

Mimi,milyen kis dundi babuci volt Szabi.Nagyon aranyos!A nagylányod pedig nagyon szép!

Kép
Kép
tundi24

Kedves babát váró Kismamák!:)
Szakdolgozatom kutatásához kérném segítségeteket. Vizsgálatom fókuszában az életciklusváltás áll, ezen belül is a várandósság időszaka.
Amennyiben babát vársz, (vagy ismersz terhes kismamát, és továbbítanád felé ezt az üzenetet) nagyban segítenéd munkámat a következő linkre kattintva (vagy ha a böngésző sorba másolod)a kérdőív letöltésével, majd kitöltésével : http://www.yousendit.com/download/U0d5b ... YURIRGc9PQ
Utána a kitöltött tesztet a justimister@gmail.com e-mail címre tudod elküldeni.
A kitöltés névtelenül történik, az adatokat bizalmasan kezelem!
Amennyiben érdekel, szívesen elküldöm majd kutatásom eredményét!

Jó egészséget és sok örömöt kívánok az elkövetkezendő időkre! :)
Előre is köszönöm együttműködésed!
justimi4

Tündi!
Karatézik Nati (shotokánozik) márciusban lesz egy éve...előtte focizott 5évig...

KépBal szélső a képen... :? csak a focit megutálta...
KépNati van szemben!Természetesen itt is győzött! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Irdab, én is úgy tudom, hogy 38,5 alatt nem szabad gyógyszert bevenni. A láz a szervezet saját védekezőrendszerének része, ilyenkor dolgoznak a.... hmm.... micsodák... a kis védők. Immunizék.
Ha csillapítanál, akkor hideg vizes zuhany, forró tea, aztán két paplan.
A torokfájásra meg szuper vajákos recept: végy egy fekete retket, vájjál bele lukat, abba tegyél 1 evőkanál mézet. 1-2 órára hagyd állni, és akkor a retek leve összekeveredik a mézzel, azután idd meg. Az íze sem rossz, a hatása meg garantált!

Nem is tudom ki írta meg a bűvös szót, ami a szemtengely! Nem a dioptria számít a szülésnél, hanem a szemtengely állapota. Én is szemcsis vagyok, az orvosom mondta.

Kandi Natija, és Mimi Noémije (ugye jól emlékszem a nevére?) nagyon szép emberpalánták! A kicsik meg tündériek! Megpróbálok én is keresni egy korai zsengét Miluról!
Vendég

Csilla!
:lol: :lol:
Tuti nem fogod elfelejteni,a lányom Fanni és én vagyok az akivel együtt ünnepled a névnapod :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, legalább ti nem riogattok :lol:

hmbori: ezek a védőnők nagyon ilyesztgetősek tudnak lenni :lol:
bár szerintem ez a munkájuk ártalma :lol:
de ha neked nem kell emiatt császározni akkor nekem sem :)

angelita: igen, megkérdezte hogy hanyas a doptria, valószínű hogy ő sincs tisztában az egésszel

tundi24: azért kell a vérnyomásmérő mert a terhesség eleje óta magas a vérnyomásom.
Plussz állandóan ingadozik ha lemegy 140ről 116ra akkor úgy fáj a fejem hogy majd megbolondulok
bocsi az inkubátorért, de ez azért van mert élőben még nem láttam sem azt sem ezt

beusmimi: és nem romlott a szemed azért mert csak olvasáshoz hordod a szemüveget?

linácska: már voltam szemfenék vizsgálaton a magas vérnyomás miatt kellett elmennem
és nincs semmi baja a szememnek

kenderike: üdv köztünk!

ádibaba: szerintem idáig rajtad látszódik a legjobban a pocaklakó jelenléte, ami persze nem baj :)

sissi: szóval a fiad ilyen korán már a rossmann-os újságot böngészi, biztos férfi parfüm után kutat :)

rilla: nekem is azért esne rosszul a császár mert akkor apa nem tud bent lenni

Azt el is felejtettem írni hogy azt mondta a doki hogy az aug. 4-i szülés az már biztos időpont. De ettől az is lehet hogy hamarabb meglesz :lol: Később biztos nem mert a doki aug. 10-20 nincs.
Egyébként azért adtam neki új becenevet mert látszódott az uh-n hogy úgy rakta össze a kezeit mintha imátkozna, elég korán kezdi :lol:

Kép
Vendég

Most értem haza, most főzök. Nem rossz napirend, igaz?? :shock:

Irdab :lol: remélem, jobban vagy. Nekem múlt héten volt ugyanez, azonnal elmentem a körzetihez, aki uazt mondta, mint Neked most Mimi, hogy algopirint, ha lázas vagy (nekem is csak hőem. volt, nem vettem be semmit), ill. írt fel antibiotikumot (rovamicin v. mi), szintén arra az esetre, ha láz lenne. Nem lett. Sok tea-citrom, és a Tantum is jó tényleg, gyógyszertárban lehet kapni -torok és szájfertőtlenítő, engem totál rendbehozott!!

Csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A babák ---cserebogarak--- gyönyörűek!!! az újszülöttes fotók egészen meghatóak!!!
Mimi :lol: Szabi!!
Sissi :lol: 1 napos kép--- :lol: :lol: :lol:
Kandi :lol: komoly nagy fiad van, vagány! A kisképen sokkal fiatalabb, ugye??
Bea :lol: jÁzmin :lol: :lol: :lol:
nem tudom, kit hagytam, ki! szuperek a képek,ez a lényeg!!!

Uh-kép új nincsen?? Valaki volt uh-n!!! Ádibabáék??
én megőrülök, még több, mint két hét!

Spulni, köszi a jó tanácsokat...tükörtojat mehet.. hmm!

Zsizsa :lol: köszi a könyvajánlót, ez az Ina May érdekel.. A Suttogóról meg már annyi rosszat hallani, pedig eddig azt akartam beszerezni. Lehet, hogy azért elolvasom, bár félek, hogy befolyásol majd. Inkább hagyatkoznék az ösztöneimre...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Milu aznap...
Kép

...és most
Kép
Vendég

Mimi, igen Fanni! Pedig tudtam :oops:
Vendég

Piroska :lol:
Imátkozós :lol: :lol: tetszik!!! Lehet, h. lemaradtam, és azt láttátok, h. fiú vagy lány? Tudod, a kakaóscsigu-kívánás miatt kiwi vagyok!!
bár nekem pár hete nem jön be már annyira.

madaran

Csilla :lol:
Milu, de édi!!!! :lol: Nem semmi szeme van!!!

madaran

Még a Suttogóhoz akartam hozzászólni: nekem megvan az is, meg a Spock könyv is. Más az alaptétele mindkettőnek.
De ezeket a könyveket tényleg úgy kell olvasni, hogy amiket leír azok csak általános sémák, amikből egy-két dolgot lehet alkalmazni a saját gyerekeden, sokat meg nem. Viszont ha tudod, hogy nem kell betartani minden betűjét, akkor azért van benne pár (szerintem) jó útmutató amit rá lehet alakítani a babára.
Vendég

Madaran,én is így főzőcskéztem meló után :? Minket hagytál ki,de semmi baj :wink:

Piroska,semmi gond,hogy nem tudtad.Ne is tudd meg,hogy mi az az inkubátor!Jobb azt elkerülni!
De én örültem,hogy ilyen kis kocsikákban vannak,mert sógórnőm bcsabán szült augusztusban,nem is bababarát kórház,pedig megyei :roll: és amikor hozták ki a gyerekeket megmutatni,akkor egy nagy kocsin hozták,amin kis fakokk voltak,és olyan volt mintha kenyereket vennének le a pékek..Bocsánat,de ez tényleg így volt :? És hát szolnokon sem a legjobb a gyerekágy,de legalább a babák velünk vannak,és nem adnak nekik tápszert!!Erre majd figyelj cegléden!Mert ott csak 3óránként viszik ki őket szopizni,és ha közbe sírnak tápszerrel pótolnak nekik./legalábbis tavaj nyáron még így volt,unokatesóm ott szült/Úgyhogy ha mód van rá,ne eengedd,hogy adjanak neki,inkább mondd,hogy szóljanak ha sír!

Csilla,nagyon helyes kissrác Milu.engem is megfogtak a szemei.

Kandi,miért hagyta abba a focit Nati?

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?