Sziasztok!
Jelentem,tisztességesen viszaolvastam.
Gyors behabarom a bablevest,és jövök...
Ennyi,Apa szereti belőle a füstölt oldalast,én a többit.Fánk lesz utána.
Nagyon tetszik a blog!
Évi!Természetesen ment a drukk,és jó hogy jöttél!
Majd ha lesz kis időd,mesélj az UH-ról!
Vigyázz magadra,és a kicsikre!
Akkor az én önéletrajzom röviden(?):Anyukám egyedül nevelt fel minket,van egy nővérem,aki 4 ével idősebb nálam.Nekik most van a 18 éves keresztlányunk mellett egy fél éves kislányuk.Tőle-róla tanulok sokat a babák fejlődési üteméről.
Kereskedelmit,majd az ELTe-n óvodapedegógusit(a babaneveléshez itt is okos dolgokat 'nyomtak a fejembe)
végeztem,de sajna az anyagiak miatt nem dolgozom óvónéniként.Egy kozmetikai cégnél dolgozom az utolsó heteket.
A kedves férjemet két és fél éve ismerem,előtte egy 5 éves kapcsolatban voltam,ami nem lépett előre semmilyen formában.
Szóval mi egy hónap után összeköltöztünk.Az egy éves évfordulón megkérte a kezemet,tavaly augusztusban házasodtunk,és ha minden igaz,akkor már Hanna ott volt az esküvőn,és Egyiptomban a nászúton is.
Ja,kb.18 éves korom óta futok,heti 4-5 alkalommal,4-5 km-t(most ősz óta szünet
).De csak hobbi szinten,sosem futottam egyesületben.Szeretek sokféle mozgást,ha tehetném lovagolnék.Amikor van lehetőségünk utazunk,imádjuk a tengert(búvárkodni)!!!Kb.ennyi,ja és elégedett vagyok az életemmel.A pénzt a szükséges rossznak tartom az élet jobbátételéhez.Persze sokat dolgozunk,hiszen minden pénzbe kerül,de nem szeretnék 50 évesen arra döbbenni,hogy van mellettem egy férfi,akivel nem beszélgettem vagy 20 éve,csak 'eldolgoztuk' az életünket egymás mellett.Vanak fontosabb értékrendek is:barátaink akikre számíthatunk,és ők is ránk,családunk...Terveztük Hannát,és már nagyon várjuk a májust!
Remélem nem lett nagyon hosszú!