Új privát üzeneted érkezett!

Rakok fel pár képet én is :)
Kép Kép

Anita

anitapo20

Susy, remélem Te is gyors rendbe jössz, aztán együtt babásodunk, jó? :wink:

Én ma olyan jót pihentem, amíg Lilla aludt, tiszta jót tett :lol:

Nagyon helyesek a babák lányok, mindegyikük :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Levi is mekkora nagy baba! Barnus pedig még mindig szép kisfiú!

Voltam ma az orvosnál! Azt mondta, normális Peti kakija, de K-vitamint kaptam még, adagolhatjuk neki tovább, és írt ki Sinlacot is. Manóka most négy hósan 7,05 kg. Még a védőnő is fél évesnek nézte, aki mérte őket. :lol: Mások sajnáltak, hogy ilyen nagy babát kellett szülnöm. :lol: :roll:

Susy: Szorítok Neked, hogy mielőbb múljon el a ciszta. Remélem, hogy ez a lámpázás segít!

Iricc: Te meg lassan mindenórás lettél. Jajj, de izgulok! :D

Kép

Kép
nikuc

Lányok!

Mindenkinek köszi a tanácsokat a péppel kapcsolatban. Sajnos egyelőre ez sem jött be... Próbáltam fürdés előtt, de kb csak 5 kanálig kellett neki, útána nyűglődött tovább. Gyümölcsöt tettem bele. Bár ma fél 7kor kelt csak szopizni, ami persze nem esett jól, mert így már nem aludt vissza. :( Amikor 5-6 között eszik, mindig visszaalszik.

Iricc! Nagyon drukkolunk és várjuk a híreket!

Kép
Kép
kincsesi

köszi csajok a drukkokat! :lol:
mzs hozza majd a híreket, reményeim szerint mihamarabb :)
annyira édes képeket raktok fel, és olyan jó, hogy hogy nemsokára már én is hozhatom őket :lol:

Kép
Kép
Kép
iricc

Iricc - nagyon drukkolunk neked és Milosnak mi is. Szép szülést, és Milosnak (és persze neked is) a legjobbakat!!! Gondolok rátok majd holnap reggel!!! Én is DM betétet használtam, nekem bejött, igaz császár miatt kevesebbet véreztem.

Édesek a srácok!! És Márti, Kamilla is igazi kis hercegnő! :)

dytke

Megjöttem a dokitól. Hát ez a második doki is azt mondta, hogy minden rendben van. Csak akkor mitől fáj? :roll:

Picúrkám meg úgy néz ki mint egy kopasztott csirke, csomó kihullott a babahajából, új haja meg még nincs, nagyon nyeszlettkének néz ki így! :lol:

Anita,
Levi rád hasonlít, igaz? Legalábbis amennyit a képen látok rólad a szeme eléggé...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Dytke - Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Pont 3 napja akarom mondani, hogy boldog hófordulót nektek, de mindig elfelejtettem. :oops: Bocsi.

Dius - Nincs mit.

Szalamndra - Köszi. :wink:

Iricc - Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden szép és jó legyen!!!! Hajrá Milos!!!!

Ma elmentem vérvételre végre a Honvédba. Hát csajok, hogy ott mennyire tetű módon dolgoznak!!! Rémes! :twisted: Itt a MÁV-ban, ha ott voltam fél 8-ra, időpont nélkül is leglkésőbb 8-kor végeztem. 7.17-kor húztam sorszámot, 11. voltam és fél 9-kor mentem be úgy, hogy két helyen csapolták az embereket!!!! :twisted:
Mire hazaértem apa és Szabi olyan ügyesek voltak, hogy gyűjtöttek kaki mintát, így a délelőtti programunk is megvolt: ÁNTSZ. Ott gyorsan végeztünk és ha már úgyis arra jártunk megláttogattuk Dytkét és Ambit. Nagyon klassz volt.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

De aranyosak a kis fickók így együtt és külön külön is! :)

Bárcsak már Barnus is így tartaná magát hason... nektek mikor kezdték?

Kép
dius87

Betty, pedig akkor még szerencsés vagy, én hétfőn 7.10-kor 27-es sorszámot nyomtam :shock: Először örültem milyen hiper-szuper rendszer, hívó meg minden, de 3/4 9-kor ez már marhára nem vigasztalt, még szerencse, hogy Lillu jól bírta lent a kocsiban Apával :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi - :shock: Te jó ég!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Te jó ég! Ennyit várni.... :shock: De a fiúk édesek, ahogy barátkoznak!

Iricc: Összecsomagoltál? Holnap kezem-lábam összeteszem, úgy szorítok Nektek. Annyira izgulok, de komolyan. :oops: :D

Kép

Kép
nikuc

Veronika, eleinte még teljesen az apja volt Levi, mostmár egyre inkább kezd rám hasonlítani.
Idáig mindig azt mondták :Tiszta apja! :) . Most meg már: Tiszta anyja! :) De szerintem mindkettőnkből van benne :lol:

Anita

anitapo20

Iricc!

Nem tudom,jössz-e még,de tegnapi friss infó,hogy az Apás szülés mehet már,csak látogatókat nem engednek be! A dokimtól van az infó! Barátnőm rákérdezett,mert Ő is 38 hetes terhes! nagyon-nagyon szorítok!!!

Ildi,Susy!

Remélem,jövőre,ilyenkor már babáztok! Tiszta szívből kívánom!

Gabesz!

Mi lett a sebeddel?

Anita!

Nagyon szép ez a kisfiú és igazi kispasi,nem lehetne lánynak nézni!

Dytke,Betty!

Komolyan az jutott eszembe a képről,hogy épp megvitatják a srácok az élet nagy dolgait! Ebből jön majd a kártyázás,sakkozás,együtt sörözés... :lol:
Édesek nagyon!

Márti
borossné becz márta

Mzs!

Köszi,pont a Supy-t néztem tegnap a neten,jól is néznek ki! Csak jó lenne élőben is látni!

Susy!

Szólok majd,hogy mikor jön a tavaszi kollekció cipőkből,Timi a tulaj mindig mondja nekem előre! Ja,és szombaton is nyitva van (nem ám a reklámot akarom itt csinálni neki,de tényleg nagy nála a választék,alig fér el abban a csöpp boltban)!

Márti
borossné becz márta

Dius!

Most lapoztam vissza! Barnus micsoda kis díjbírkózó alkat! Olyan cuki! A 2. kisfiamra emlékeztet,Ő volt ilyen mindenhol gömbölyű kis husi! :lol:

Márti
borossné becz márta

Hajrá Iricc, hajrá Milos! Minden rendben lesz! :)
danann

Hajrá Iricc, Milos - mi is nagyon szorítunk!

Márti!
Mi két családhoz is járunk Szigetszentmiklósra, megírnád nekem is merre van ez a cipőbolt, ha arra járok megnézem :lol:
A babás drukkot köszi, úgy legyen :lol:

Susy, Neked meg nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Dius, Anita
Nagyon aranyosak a fiúk!
Anita tényleg nagyon hasonlít rád Levi!

Márti
Köszönöm előre is, sokat segítenél. Mikor télre vettünk Kristófnak cipőt, vagy 5 üzletben voltunk, mert mindenhol csak 2-3 darabot tudtak mutatni.
És köszi a drukkot!

Ildi
Köszönöm a köszöntést! :)

Én tegnap akkor nagyon szerencsés voltam a laborba. 7.10- kor érkeztem, és fél 8- kor már a kocsiban ültünk.

Kép
Kép
susytunder

Susy Boldog Névnapot Kívánok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
dius87

Na lányok indul nálam is a tejcsinálási project! Influenzám óta egyre kevesebb van ma már 9 óra kihagyás után csak 40mlt tudtam fejni a két ciciből összesen! Ilyenkor már szét szoktam durrani!!! De most nem! :( Úgyhogy most zaba van, lektoherb tea, meg alkohol mentes sör, meg sok cicizés és fejés... remélem beválik!

Kép
dius87

Sziasztok!

Susy, Mzs! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Reggel óta Iricc jár a fejemben. Remélem hamarosan babázik.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Mzs Neked is nagyon Boldog névnapot!!!!

Kép

Kép
dius87

Minden Zsuzsát isten éltessen!!!![

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

köszi, köszi mindenkinek!
úúúgy izgulok, iricc nem jelentkezik, pedig írtam neki sms-t, hogy amíg nem fáj nagyon, hívjon :)

KépKép Kép
mzsperx

Susy: Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!!

Iriccre gondoltam reggel. Jajj, nagyon szorítok! Olyan jó, hogy végül utolsó pillanatban legalább a Párja is bemehet!

Dius: Én konkrétan utálom a sört, de találtam a Tecsóban gyümölcsizű alkmenteset, és az valami hihetetlen finom! Azt hiszem, Holstein.

Kép

Kép
nikuc

Mzs, Neked is Boldog Névnapot természetesen, nem tudtam, hogy Te is Zsuzsa vagy :lol: :lol: :lol:

Én is izgulok Iriccékért nagyon, azért is jöttem nézni mi a helyzet :wink: hajrá nagyon!!!!

KépKép

KépKép
beneildi

Bocsánat Mzs, nem tudtam, hogy Te is Zsuzsa vagy! Neked is nagyon boldog Névnapot!

Kép

Kép
nikuc

Vajon hol tarthat Iricc? És mi lehet a kis Milossal.. Jaj de izgulok, már reggel rögtön eszembe jutottak!

Nikuc köszi!! Én is rühellem a sört, meg az ízét is!!!

Kép
dius87

Boldog névnapot...a családunkban jóó sok Zsuzsa van :)

Iriccnek hajrá :)

A citromsavra azt mondták, hogy csak receptre adnak :(

Kép

NIKI
nini.n

nini nekem is azt mondták... de most nem használom mert már mindenre gondoltam hogy mitől lehet hasmenése, persze jól elöblítjük az üvegeket, de aztán ki tudja... lehet már csak hülye vagyok :roll:

Kép
dius87

Köszi lányok mindenkinek a köszöntést!

És persze Mzs téged is isten éltessen!
Várom nagyon Iriccről a híreket! :)

Lehidalok, hogy csak receptre adnak citromsavat. Dius te tudtál venni? :roll:

Voltunk védő nőnél 11 kiló 5 deka Kristóf és 84 centi.
Azt mondta a védőnő, hogy nem kel neki tápszer már, hanem adjak neki valami jó minőségű tejet. Én szivem szerint még nem adnék neki túl sok tejet. Vélemények?

Kép
Kép
susytunder

Susy nem adtak már nekem se, de még 1,5hónapja tudtam venni! :?

Kép
dius87

A Zsuzsáknak boldog névnapot!

Várom én is a híreket iriccékről.

Susy, nem mondta, hogy mi a jó minőségű tej? Most megnéztem a dobozt, nem írja, miből van a tej, ezek szerint talán nincs adalékanyag benne, csak a tartósítási eljárással nyúlnak hozzá. A tápszerben meg mindenféle műdolog van. Esetleg próbáld meg, mit szól hozzá Kristóf, úgy sem adsz neki egyszerre sokat... Mennyi tápszert eszik ő naponta?

Kép
Kép
szalamandra

Iriccnek nagyon drukolok....., várom a híreket!

Cipő... jó, hogy orvosonként is mást mondanak...A nagyfiam tavaly lúdtalpbetétet hordott, ortopéd orvos írta fel... Idén ősszel voltunk vele és Csengével újra ortopésdán, most a befelé dőlő boka miatt cipőt írtak fel nekik. Normális, bakancs kinézete van, és nem ortopéd cipő jellege. Lapos belül, nincs megemelve, a sarkánál merevebb a tartása, és 3000 ft kellett érte fizetni. De ugye ők már nagyok.
Szandiban tényleg az a lényeg, hogy zárt legyen a sarka. Én azokat szeretem, amelyek 3 csatal záródnak.

Ha valakinek nem annnyira sürgős érdemes egy kicsit várni, mert március 31-től április 9-ig lesz a cipő és ruhavásár a SYMA csarnokban. A siesta pl. mindig kint szokott lenni és 4000-5000 ft-ért szokott cipő lenni náluk. (persze nem a legfrisebb modellek)Vannak más forgalmazók, cipőboltok is, de ez mindig változó.

Kép
becsengo

Dius! Ne izgulj a tejcsi miatt! 2-3 hónapos korban gyakori, hogy úgy érzed nincs elég tejcsi. Legjobb módszer a gyakori cicizés.
És nagyon édesek a képek, nem úgy néz ki rajta a fiatalember, mintha bármi baja is lenne..

Már én is várom, hogy babafotókat rakhassak fel....

Kép
becsengo

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy "átkukucskáltam" ide, de lenne egy kérdésem. Nem tudjátok véletlenül, hogy az ÁEK-ban kik, melyik nőgyógyászok foglalkoznak a cukros kismamákkal? (eddig a Szabolcs u.-i kórház egyik specialitása volt ez a terület, de az megszűnt, így most ezt nem tudom).
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Mindenkinek boldog babázást kívánok!
Vendég

Majd elfelejtettem!
Köszönöm a betétes hozzászólásokat! Már lassan be is kell szereznem.

Kép
becsengo

hírek!
EDA bent van, bő 2 ujjnyi méhszáj, kétperces fájások, Milos lassan halad lefelé.

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Mzs és Susy BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Nagyon örülök, hogy végül bemehet majd Iriccel a párja és remélem minnél hamarabb jó híreket kapunk! :D

Anita

anitapo20

adrienne, 2 féle cukros követés van, van egy kismamás, hétfőnként, minden héten menni kell, úgy tudom, az a szabolcs u-ban van. állítólag horror, leveszik reggel a vért, és aztán sorbanállás a konzultációhoz, és ugye mindenki akkor megy!!!!!
vagy diabetológia, ott van egy dr-nő, aki foglalkozik a kismamikkal is, nála csak 2 hetente kell menni, kevesebb a várakozás, de ő úgy vállal, ha magadnak méred otthon, és azokat az eredményeket kell megbeszélni vele.

KépKép Kép
mzsperx

És kik csinálják? A nőgyógyászhoz nem kell menni? Én amikor a fiamat szültem, akkor 2 hetente menni kellett vérvétrlre, diabetológiára (eleinte a Szabolcs utcába, késöbb a Honvéd kh-ba) Dr. Baranyi Évához. Utána át kellett menni a terhespatológiára nőgyógyászhoz (ott Dr. Végh György és Dr. Zsirai L. rendelt akkor). Most nem tudom, hogy ki csinálja ezt az ÁEK-ban. Úgy tudom, hogy Baranyi drnő még ott van (Honvédból jár át a kismamákhoz), de nem tudom, mi (ill.ki) van nőgyógyászati területen...
Vendég

Szalamandra
Napi 2x eszik tápszert kb 4 decit. A jó minőségű tejnek a bio tejet említette. Amiért én szeretem neki a tápit adni, az az, hogy van benne plusz vitamín, a tejben nincs, ráadásul nehezebben tudja emészteni a baba. Bár nekünk sosem volt semmivel gondunk, és ivott is már tejet, szerintem még nem térünk át teljesen a tejre.

Kép
Kép
susytunder

Susy: Van olyan, hogy babatej, direkt egy évtől 3 éves kisgyerekeknek. Ez olyan speciálisan átalakított tej, ami direkt az Ő igényeiknek megfelelő. Vitaminok, tápanyagok vannak belle. Azt hisze, Milumil a neve.

Képzeljétek, én találtam egy cikket, ahol azt írták, hogy Peti atópiás, és amelyik babának csak az arca olyan, általában olyan 5 hós kor körül kinövi. Allergiás hajlamot jelöl, vigyázni kell a hozzátáplálással. A dokibácsi ugyanezt mondta.

Kép

Kép
nikuc

Nikuc
Köszi, én is erre gondoltam. Utána is járunk majd.

Drukkolok, hogy elmúljon az érzékenység nálatok!

Kép
Kép
susytunder

Siesta cipőt láttam akciósan a baby outletben. Ott is 5 ezer Ft!

Szerintetek Petivel elmehetek olyan ismerőshöz, aki tengerimalacokat tenyészt? Nekünk is van otthon, szerintem nem allergiás rá. Jól utánaolvastam, az állatszőr allergiára azt írják, hogy fordítottja az ételallergiának, általában azok lesznek rá allergiások, akik sok ideig nem találkoznak állat(szőrel)al. Aki állatok között nő fel, az nem szokott allergiás lenni rájuk.

Kép

Kép
nikuc

Most jövünk az ortopédiáról... Jól lecsesztek, hogy miért nem járunk gyógytornára...

Múltkor azt mondták, hogy minden rendben, de esetleg vigyem el 1-2-szer a gyógytornászhoz, hogy megtanítsa mit tornázhatok vele otthon.

Végül nem voltunk, mert annyira nem tűnt fontosnak, minden rendben volt vele és a javaslat csak úgy hangzott, hogy ártani nem árt, de nem kell feltétlen.

Most meg lecseszett a dokinő, hogy miért nem vittem, és hát persze hogy ő csak javasolni tudja, nem rendőrség, hogy kötelezzen rá, de nagyon kellene a gyereknek... hát legutóbb nem így hangzott ez el, hogy feltétlen szüksége van rá... akkor természetesen vittem volna!

Jó dühös lettem... kaptam telszámot, 2 után kell hívnom a gyógytornászt, remélem lesz jövő hétre időpontja...

Brrrrrrrrrrrrr :evil:

Kép

Kép
sz.veronika

Nagyon izgi! Iriccnek hatalmas drukkolás megy!

Kitartás és reméljük Milos is jól bírja a gyűrődést!

Kép

Kép
sz.veronika

Örömhír: S. Milos Marcell egészségesen, tekintélyes méretekkel (3910g/54cm) megszületett. Reméljük, tetszeni fog neki a külvilág. Ő nagyon tetszik nekünk.

KépKép Kép
mzsperx

Hurrrrrá! :)

Hatalmas gratula Iriccnek és a "kicsi" Milosnak!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?