Sziasztok Anyukák!
Már régen jártam itt, alig gyöztem olvasni a sok hozzászólást. Gratulálok minden picinek és anyukájának, akik mostanában élték át a csodát!
Pöttömke!
Én is borzasztóan sajnálom, ami Veletek történt, de legyél erös, és a következö már biztosan Veled marad. Nekem a növérem járt hasonlóképpen, öt is nagyon megviselte a dolog, de azzal nyugtatta magát, hogy jobb is így, hiszen biztosan nem ok nélkül történt, ami történt. Szorítok!!
Jucus!
Én is a 31. hétben járok
Május 22-re jósolják a baba születését, remélem, kihúzza addig, és nem akar hamarabb kibújni. Sajnos a lepényem már kezd egy kicsit öregedni, már I. érettségü, de azért bízom benne, hogy kibírja még egy darabig.
Te kihez jársz a Kútvölgyiben? Én Kovács dokit látogatom szorgalmasan.
Mi még nem vásároltunk semmit, leginkább babonából. Igaz, az alapvető dolgokat mind örököljük az ikertestvéreméktöl (kiságy, babakocsi, ruhák, kocsiülés), de még ezeket sem hoztuk el, majd az utolsó hetekben. Persze lehet, hogy akkor meg már nagy kapkodás lesz, de most mégsem merem elöre...
Van valakinek tapasztalata a magasabb dioptriával szülésröl? Sajnos nekem -6,5-ös a szemem, ezért a doki azt mondta, hogy emiatt lehet, hogy császár lesz, de még mennem kell szemészetre. Pedig én úgy szeretnék "normális úton" szülni!! De még nem adom fel, hátha a szemészeten azt mondják, hogy megpróbálhatom.
Mindenkinek jó gömbölyödést!
Tánci