Hát Detti!
Szerintem még jól bírod idegileg!!! Erős vagy!
Ez lehet, hogy "hülyén" hangzik, de tényleg!
Teljesen igaz, szerintem sem a legjobb időpont az alma első kóstolására.
Igazi bababarát a doki, ahogy leírod a vizsgálatot.
Édes Pici, megszakad a szívem, hogy már 1 hete ilyen rossz a pocakja. Azért még alszik jól?
Nem ajánlott semmit, hogy regenerálja a bélfalat?
Nagyon sokszor eszembe juttok!
És Ti vigyázzatok Magatokra nagyon!
Anna!
Kicsit zagyváltam, bocs!
Szóval, a magánrendelőbe nehéz időpontot kapni rövid időn belül, ezt akartam mondani.
A laborba /Sote/ akkor mész, amikor tudsz, csak én még úgy tudom, hogy csak a bent fekvőknek veszik le a vért, a doki beutaló ajánlást ír a körzeti rendelőnek, és ők adják a beutalót. Legalábbis az utolsó két alkalommal nálam ez volt. De lehet, hogy ez már azóta visszaállt.
Simán összejöhet, hogy más a számított dátum, és mást ad meg az UH adatok alapján az "gép".
Nálam az első vizsgálattól 1 hét volt az eltérés, most viszont 2 hétnél tartunk.
Most híztam fél kilót, ami valószinüleg Ádám lesz, mert a diéta miatt én nem nagyon hízom.
És most már amikor a popsiját kifeszíti, akkor teljesen a gyomrom alatt érzem már.
Nekem mindkét lányom nyár közepén született, az sem könnyű. Ráadásul aki hajlamos a vízesedésre, annak még ott van az is.
Én nagyon várom, hogy vége legyen a járványnak.
Egyrészt, nem merek sehova menni, nehogy így a végére elkapjam, másrészt jó lenne, ha feloldanák a látogatási tilalmat.