Új privát üzeneted érkezett!

Lackónak boldog hófordulót!

Orsi, Emma édes!

Másik Emmánk hogy van?

Ez a képes dolog jó volt, Andi!

Megyünk mi is prevenárra, jövünk majd!

Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata
 
 


Babu!
Örülök h jöttél, már azt hittem h vmi gubanc van.
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Lacust Isten éltesse sokáig!
Vendég
 

 
 

Eldöntöttem,nem megyek be dokihoz,le van ejtve!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


SZÉP REGGELT

FIGYELEM ELADO EGY ALIG HASZNÁLT LÉNA BABO

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


kész vagyok nem birjuk már a nem alvást az éjjel is negy oránként sirás volt
pedig már jo ideje köztünk alszik
nem birnám az állando ugrálást
de igy sem birom
JA ENNEK TUDATÁBAN JELENTKEZZEN AZ ILLETÖ

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


puszi... Eliot is ad nekem ha kérem. MEgfogja a két kis nyálas kezével az arcomat és odahúzza a szájához, aztán jól összenyal. :) És másnak ő sem nagyon csinálja... :)

Most megyünk nemsokára a dokihoz, aztán Gézengúzba a szomatopedagógushoz, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit csinál, utána leadom Eliotot és lesz négy órám. Viszont tök jó, mert egyben és egy helyen, úgyhogy már fél 3-kor végzek, az estiket meg lemondták. :) :) :) Lehet, hogy megyünk az IKEA-ba kinézni Eliot szobájának a berendezését. Mert eldöntöttük, hogy mi jövünk a nappaliba, ő meg megkapja a szobánkat. Sajna csak félszocpolt fogunk tudni felvenni, és ugye azt is csak meglévő gyerek után kapjuk, úgyhogy majd csak a második után tudjuk megcsinálni a tetőt meg a tetőteret... Addig meg marad a nappali... :)

Kike, ugye ez nem a cicis doki??? Mert ha igen, akkor tessék elmenni! Sokkal jobb túllenni rajta, mint hónapokig ezen rágni magad...

KépKép
muffin
 
 


Kép

KépKép
muffin
 
 


Muffin:de ,az.
De nem érek rá,mosnom kell,főzni,Kristi is itthon van,fáradt vagyok,elegem van.
És egy órával előbb be kéne mennem,mert úgy megy busz,akkor még várjak az uh-nál,aztán meg az onkológián,holnap meg farsang,elegem van,ki vagyok,aludni,és pihenni akarok!!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


upsz ez egy kicsit kicsi lett. :)
egy kicsit nagyobban...

Kép

KépKép
muffin
 
 


De jó ez a kép,csak kicsit nagyobba rakd be! :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Nagyon édes!! :P

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Sziasztok!
Lackónak nagyon boldog hófordulót!

Kike, dokihoz menj!!!

Köszönöm a dicséreteket Zsuzska jelmez ügyben, de igazából ez nem az én ötletem volt, hanem anyukámé, és elég régi, még az öcsém volt negyedikben iskolaundoritisz! És akkor ő meg is nyerte a jelmezversenyt!

Roni, ide hozhatod Lénát, Zsolti is egész éjjel felébredt, nem aludtam negyed órát egyhuzamban! Ja, de fizetni nem vagyok hajlandó érte :lol: :lol:

Mi teljesen behavazódtunk, anyu nem tudott elmenni dolgozni, nem jártak a buszok, Zsut sem tudtunk átvinni, viszont Szabolcsnak muszáj lesz menni dolgozni!

Kép
Kép
patr
 
 


KIke szedd össze magad!!! Elhiszem hogy hulla vagy, én el sem tudom képzelni mennyire lennék az a helyedben, de EL KELL MENNED!!! Muszáj! Túl kell esned rajta, hogy megnyugodj! Akkor feleslegesen izgultál meg szorongtál vagy két hónapot. És így továbbra is fogsz. Ezt pedig nem akarhatod!!! Én a fogorvostól félek baromira, gyerekkoromban jól elszúrták a dolgot, és most mindig rögtön elmegyek, mert összeszedem magam, és az eszemmel felfogom, hogy egyszer fáj rövid ideig, vagy sokáig és nagyon, és utána úgyis fogorvos a vége. AKkor már inkább legyek túl gyorsan. És valahogy amióta így állok hozzá, nem is félek annyira. :) Úgyhogy tessék elmenni!!!

KépKép
muffin
 
 


Evelin, uff!

Kép
Kép
patr
 
 


Kike: ez mind ertheto, de attol hogy most nem mesz el, legkozeleb sem lesz konnyebb szabadda tenni magad....
Akkor kerjel ugy idopontot amikor tudod, hogy apa segiteni tud!


Mosolytenger LAckonak boldog hofordulot!


Anna a puszit egyaltalan nem vagja, bar mar nyalogatta az arcomat, mikor mondtam adjon puszit, de nem tudatos.

Micsoda hoember!de kar hogy delutan mentek ikeaba, mi delelott fogunk, vagy olyan fel 1 korul.

mi delutan ha semmi nem jon kozbe koncertra megyunk.


Wera a holnap meg all?
mert remelhetoleg nem esik nagyobb ho es nem betegszunk le, akkor mennenk, csak ird meg privibe merre s hogyna, de ugy mintha egy huyenek irnad, mert en nagyon nem tudok kozlekedni :oops:
Vendég
 


Kike!
Menj el a dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Roni!
Az Aludj jól gyermekemet kipróbáltátok????
20150601134430
 
 


Tami
[quote]M írta:osolytenger LAckonak boldog hofordulot!
Kép

Mindnekinek köszöni a Fiatalembr a köszöntést!

Evelyn!
Hogyan akarjátok Eliot szobáját kialakítani?
20150601134430
 
 


mi meg nem kapunk mostansag prevenart, mert nincs oltoanyag :twisted:
jo fej, mert akkor o mondta varjuk meg a het honapot, most meg ki tudja mikor lesz oltoanyag....

no mindegy, varunk.....
de ig legalabb nem kell bevinnem tanacsadasra
Vendég
 


Viki, passz... de Séróbárónak boldog hófordulót! :)

KépKép
muffin
 
 


tegnap kiderult egy okoskodo no szerint Anna gyemant gyerek :shock: ( a homloka m9iatt talalta ezt ki :roll: )
hat eleg gaz az ilyen sablonba osztas, mert volt indigo, kristaly, most mar gyemant is.....
annyi mondjuk mar most igaz hogy sajtkukac
mert a gyemant gyerkrol ilyen okossagot irnak:
A gyémánt gyerekek olyanok, mintha az indigókból és a kristályokból lennének összegyúrva. Az indigók túlzottan aktívak, míg a kristályok inkább befelé fordulók voltak, ezért ötvözték tulajdonságaikat. A gyémántok hiperaktívak, nem tudnak két percig nyugodtan maradni, nem viselik el a kötöttségeket, és babusgatni is csak akkor lehet őket, ha akarják – mondta el Radics Ágnes, életútvezető.

A csöppségek nagyon érzékenyek a többi ember rezgésére, ezért azonnal megérzik, ha valaki beteg vagy lehangolt. Odamennek hozzá, megérintik és hamarosan a fájdalmakkal küszködő megnyugszik. Ezeknek a gyerekeknek a kezük is nagyon meleg, mert azon keresztül áramlik ki az energia.

– A gyémántoknak nincsen karmájuk, ami a többi átlagos embernek van. A karma az életfeladatot rejti magában, ezeknek a kiválasztott gyermekeknek viszont nem saját életükre kell koncentrálni, hanem másokét jobbá tenni, hiszen erre születtek.

A gyémánt gyermekek nevelése sem egyszerű feladat, hiszen őket nem lehet korlátok közé szorítani. Ha olyasmit tesznek, ami nem helyes, a szülőnek nem szabad durván rendre utasítani őket, csakis ölelve, szeretetteljesen lehet kezelni különleges kisfiukat vagy kislányukat.

Azt sem szabad rájuk erőltetni, hogy mit egyenek, mert ők pontosan érzik szervezetük szükségletét. A gyémánt gyermekek nagyon okosak, ezért érdemes odafigyelni rájuk, és átadni magunkat annak a mérhetetlen szeretetnek, ami belőlük sugárzik.
Vendég
 


szerintetek? milyen szintu f.szsag ez???????
Kristály/Gyémánt gyerekek:



1998-ban kezdtek el születni a bolygóra. Az indigó gyermekek után érkeztek, küldetésük, hogy befejezzék az Indigók által elkezdett munkát. Míg az előbbiek a „rendszerrombolók”, addig ők a gondolkodásmód újjáépítéséért felelősek. Legfontosabb küldetésük, hogy megtanítsanak a multidimenzionális létezésre. A harmóniában, szeretetben való lét hírnökei, tanítói.



Aurájuk általában kristálytiszta. Leggyakrabban indigó szülőkhöz érkeznek, de biztosan olyan családba, ahol tudják, hogy meg fogják becsülni őket. Újszülöttként általában nagy testűek, fejük túl nagy testükhöz képest, nagy a szemük, és olvasnak a felnőttekben. Elolvassák egy személy akasha feljegyzéseit, és érzik az összes tudattalan feszültséget, így nevelésük is gondot jelenthet, ha a szülők nem oldják meg mélyen rejlő problémáikat. Erőt, hatalmat sugárzó lények, saját jogú mesterek. Nem értik a félelmet, mert tudják, hogy biztonságban vannak. Képesek telepatikusan kommunikálni egymással, és szüleikkel is, telekinetikus dolgokat is művelhetnek. Meggyógyítják magukat, ha kell fizikai változásokat hozva létre szervezetükben pusztán az elméjük erejével. Szeretet központúak, amit gyakran, és meglepő módon ki is mutatnak.



Mivel pontosan tudják mi a helyes, a hagyományos „bűn-büntetetés” nevelési módszer nem működik náluk. A legjobb, ha hagyjuk - normális kereteken belül persze – saját belátásuk szerint cselekedni őket. Mérhetetlen tudásvágyukat nehéz kielégíteni, mivel az egyszerű válaszokat nem fogadják el, viszont amit igaznak éreznek, azt azonnal magukévá teszik. A hagyományos poroszos iskolarendszer ritkán köti le őket. Folyamatosan igénylik a spirituális tanokkal való találkozást. Nagy az igazságérzetük, gyengébb társaikat kötelezően megvédik bárkivel szemben. Különcnek is titulálhatják őket, mivel könnyedén kommunikálnak az állatokkal, és a természettel, ezzel szemben lehet, hogy verbálisan nehezen fejezik ki magukat. Ennek megtanítására külön energiát kell fordítani ebben az esetben. Őszinték, nyíltak, szabadok, érzékenyek. Az idő-tér-távolság-forma számukra nem elkülönítendő dolgok. Az áltagosnál kevesebb alvásra van szükségük.



Itt jegyezném meg, hogy az autisták számának növekedése is a két „csoporttal” hozható összefüggésbe, mivel az autista gyerek metafizikai értelemben olyan gyerek, aki nem teljesen inkarnálódott a testében. Ezzel azt választotta, hogy energiái nagyobb részét egy magasabb dimenzóban tartja.



Mind gyermekkorban, mind felnőttkorban fellelhetők tipikus jelek, amik alapján azonosítani tudjuk őket. Érdemes rájuk odafigyelni, mert ha tudatosan tudunk közeledni hozzájuk, felejthetetlenül felemelő érzésben lehet részünk. Nekünk is és nekik is.



Mindkét típus „betegségei” lehetnek:



- Figyelemhiány szindróma, és a mozgással járó nyugtalanság (hiperaktivitás)

- Agresszió vagy teljes unalom

- Bizalmatlanság

- Szociális izoláció

- A meg nem értettség érzése miatt kialakuló lázadás, ami abban nyilvánul meg, hogy elmerülnek saját világukban





Gyermekkori gyengeségek:



- Túlérzékenység a külső befolyásokkal szemben

- „Magányos farkas” típus sokszor

- Gyakran okozhat gondot a vezetés, nevelés

- Folyamatos a meg nem értettség érzése

- Hiperaktív és dekoncentrált lehet

- Erős hajlamuk van az idalizálásra

- Sokszor álmodozóak, a saját világukba menekülnek

- A tökéletességre törekednek, így sokszor túl magasak az elvárásaik magukkal és környezetükkel szemben



Gyermekkori erősségek:



- Természet szerető

- Törekszik a család teljes jogú tagjává válni

- A család fontos neki, mindenkivel törődik, lojális hozzá

- Nagy a tanulási vágya, tudásszomja

- Gyógyítólag hat az emberekre

- Ha úgy érzi megérti, a családon kívüliekkel is nagyon nyitott, bizalommal teli

- Világos, céltudatos, fegyelmezett



Felnőttkori gyengeségek:



- Öntelt, türelmetlen

- Komoly problémái vannak a tekintéllyel

- Szeretné, ha mindenki elismerné, értékelné

- Lehet felfuvalkodott

- Türelmetlen az értelmetlen javaslatokkal szemben

- Nem vállalja a vezetést és megtagad minden felelősséget

- Előfordulhat, hogy nehezen tudja szavakkal kifejezni magát



Felnőttkori erősségek:



- Állhatatos, megbízható

- Nyílt és őszinte

- Komolyan veszi az életet, bátor

- Médiális képességei vannak

- Mindenben nagyon intenzív

- Megérti lényének viszonyulását a világegyetemhez

- Nyitott az alkotó javaslatokra, őszinte kezdeményezésekre
Vendég
 


Sziasztok!

Először is Lacinkónak Boldog Hófordulót!

Evelyn!
Nagyon jó a kép! :)

kike!
Egyet értek a többiekkel! Tessék elmenni a dokihoz!

éjszaka: Szokásos volt.

puszi: Lizy is szokott ilyen nyitott szájas puszit adni, de csak nekem. :)

marcsi!
Milyen volt az éjszakátok? te jól vagy még?

Kisördögömet 2 percenként kell a kanapétól elszednem, mert feláll, de megállni biztosan még nem tud. :?

És képzeljétek, van egy kishajója, aminél a hajótesten kell egy nagy lila gombot nyomogatni, és 4 különböző dallamot játszik. És tegnap este rájött, hogy kell megnyomni. Igy mikor nem a kanapétól szedem el, akkor a hajót nyomogatja. De egy dallamot sem játszik végig, mert folyton újra nyomja! :lol:

d.dodó
 
 


Jó reggelt!!!

TAMÁS TEGNAP ESTE HELYET CSERÉLT VELEM AZ ÁGYBAN ÉS AZT MONDTA MA ÉJJEL Ő FOG KELNI lEVIHEZ! aLUDJAK AHOGY TUDOK!!!
Kép Kép
Lehet, hogy zugolvasó?????
Levi 1 körül kelt és 2-ig szórakoztak amikor már bementem én is mert elég keservesen sírt. Megitattam és betettem a kocsiba ahol Tamás elaltatta és REGGEL 6-IG ALUDT. majd Tamás visszaaltatta és fél 8 körül kezdett mocorogni, ekkor megetettem és ébredés.

Nem mondom, hogy kipihent vagyok, de jó volt, hogy nem kellett kikelnem csak egyszer az ágyból.

Na most próbálok visszaolvasni.

Ja már reggeliztem, szerintetek mit????

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


LACUSNAK BOLDOG HOFODULOT

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


jó reggelt anyukák és babócák!

csak gyors bekukk, és olvasás.

kike!
tessék elmenni dokihoz!!! ha már ennyit vártál és izgultál mostmár menj el. kicsit megnyugodna a lelked is.

zsuzska nagyon aranyos a képen. de azért remélem nem szokott ilyen tüneteket produkálni ;)

lackófickónak boldog hófordulót!!!!
(nekünk nem lesz 7. hófordulónk :) februárban nincs 29-e)

muffin!
jó az a hóemberes kép :D

marci is nagyon helyes fiucska. tényleg nem ugy néz ki mint egy ujszülött. nagyon formás és bájos.

még tegnap és tegnap előtt is láttam képeket, de azokat nem is dicsértem meg :oops: ők is nagyon édesek (lackót láttam, meg domit is valamelyik nap, kriszta is tett videot és képet is, aztán annát is, meg vikiről is ugy emléxem) mindenki tünemény. ha valakit kihagytam bocsi :oops:

nagyon rossz igy hogy elolvasom, és reagálni már nem mindig jut időm. :( bocsássatok meg!!!!

marcsi!
nektek jobbulást. remélem hamar tul estek rajta! nálunk bence viselte a legjobban ugyhogy kitartást :D ! ++++


nah és most elárasztalak benneteket fotóval :D :D :D

(vagyis mindjárt mert még fel kell tölteni a gépre és lekicsinyiteni:) )


zsuzsa se nagyon ér rá jönni, de hozok tomóról is képet :D :D

kiegészítjük egymást. lassan ugy érzem hogy ketten teszünk ki egy fél embert a zsuzsával :D :D

Kép

Kép
timi1982
 
 


Ronix
Én is csak az "Aludj jól gyermekem"-et tudom ajánlani! Tényleg sokat segít, bár türelem és kitartás mindenképp szükséges hozzá!!!!

Lackó fickónak nagyon boldogságos hófordulót kívánok!!! Sok-sok puszi a kis mosolysós buksijára! Kép

TAmara
Persze hogy áll a holnap!! Leírok mindent, ne aggódj!!! :wink:

Evelyn
Nagyon király a Eliot és a hóember fotó!!!! Egyértelműen látszik hogy ő építette, olyan szép, ne is tagadd!!! :D :wink:

Kike
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Nyomáááááás!!!!! :twisted:
Vendég
 


Tita!
Hurrá!!!! Nagyon rendes volt Tamás!
Szerintem lekváros kenyeret ettél.

d.dodó
 
 


Titi!
Lekváros kenyeret?

Tamásnak egy nagy vállveregetés!
20150601134430
 
 


Tegnap este szopi és kis ölben babusgatás után letettem Nórit a kiságyba és EGY HANG NÉLKÜL ELALUDT!!!! ÉLETÉBEN ELŐSZÖR!!!! HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Működik a rendszer!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


viki ezt a könyvet hol lehet beszerezni????

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


Mi holnap reggel 8-ra megyünk a kórházba! :? És taxival kell mennünk, mert a szembeszomszéd magyar srácot nem akarom már megint megkérni. Főleg hogy 8-ra kell beérni, meg hogy ott a barátnője aki mindenórás....

d.dodó
 
 


Kike! Tessék orvoshoz menni!

Muffin! Eliot nagyon ari!

Titi! Tamásnak továbbra is ajábljuk a zúgolvasást!


Képzeljétek kicsit darabosan de már Szabi is kúszik és ha elmegy a komódik akkor huzigálja az alsó fiókot!! :D
Vendég
 


vag letölteni??????????

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


Titi
Terhesség alatt én is végig lekváros kenyeret zabáltam. De se előtte se utána soha!!! Tiszta agymenés!!! 8) :lol: :lol: :lol:
Éljen Tamás! Még a zugolvasást is megbocsájtom neki! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.18 09:06-kor.
Vendég
 


wera az én babomat is léccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


wera!
Nagyon ügyesek vagytok!

Nálunk Lizy a fürdés utáni cicin mindig bealszik :roll: .

d.dodó
 
 


titi
én Lénával sok édeset ettem pl rengeteg jégkrémet

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


lépek kicsit mert vár a háztartás................. :?

Képimg][/url]
Kép
ronix
 
 


Sziasztok!

Csak azért jöttem, hogy Lackó Dundus uraságnak boldog 7. hónapot kívánjak!

Irány a házimunka... :twisted:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája
 
 


Weus!
Éljen az ügyes kis Bugri Bébi!

Kép Kép Kép Kép

Roni!
http://osze1969.multiply.com/video/item/210

De ezt már sokszor ajánlották neked a csajok is.
20150601134430
 
 


Ronix

http://osze1969.multiply.com/video/item/210

Jobb egér "cél mentése más néven" tudod letölteni. Ha kész, átnevezéssel át kell írni a kiterjesztést "rar"-ra és akkor olvasható. Nem vmi jó minőség de azért használható.
Vendég
 


nah hoztam a képeket!
nagyon sok :oops: de alig tudtam válogatni... bocsi

építőzök a nagyival
Kép Kép


Kép Kép Kép Kép Kép

ma reggeli huncutkodás anya ágyában
Kép
Kép Kép Kép


van olyan kép is ahol zolit gyűri a két gyerek :D de hát őt nem akarom feltenni, mert nem kértem engedélyt ;) pedig haláli a két lurkóval

Kép

Kép
timi1982
 
 


Timi! Bence nagyon ari! :D

A képek alapján Szabi 4%-al jobban hasonlít Rám!

Kép Így kéne kinéznie! :D
Vendég
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 19:36-kor.
Vendég
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 19:37-kor.
Vendég
 


IGEN LEKVÁROS KENYERET!
Hát én is már évek óta nem ettem és amit most eszek azt kb.: 3 éve tettem el csak Tamás eszegeti, volt jó pár üveg, de már szépen fogy... Nagyon dúrva....

Lackó-fickómnak nagyon boldog hófordulót kívánunk!!!!! Sok puszi neki!!!
Kép

A legkisebbem ma hajnalban megörvendeztetett egy határozott ficánkolással, úgy hogy még a kezemmel is éreztem...
Múltkor azt álmodtam, hogy annyira kibudta a kezét, hogy teljesen kirajrolódott és meg is fogta a kezemet amikor odatettem. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Kata! Mi is 3-an vagyunk és nem is hasonlítunk egymásra! :D

Titi! Puszi a ficánkolónak!
Vendég
 


Babu!
Kép Szabiról!

Titi!
Puszi ÉdiBédinek!
20150601134430
 
 


Levi most Olivér szobájában tombol... :lol:

Roni: én is hamarosan ráveszem magam erre a módszerre. Mire eljön az időpontunk az alváslaborba, már nem is lesz rá szükségünk!!! UGYE CSAJOK???

tegnap este Olivérrel is építettünk hóembert. Majd, ha Levi alszik kimegyek lefotózom...

Evelin: Eliot nagyon édes!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?