Új privát üzeneted érkezett!

Megvagyunk, köszi :)

Hozzá kellene kezdenem a vasaláshoz :roll:
Vendég

Melcsike, igaza van Haslinak, nézz meg valami könnyű filmet, picit sírdogáljál, de nagyon vigyázzál magadra.

Nem könnyű nap neked ez a mai.

Tüncike, egy napot késve ugyan, de Violácskádnak boldog Lilla napot kívánok :wink:
Vendég

[quote="hasli"]Sziasztok!
Vendég

Na nem ,csak sziasztok-ot akartam! :wink:
Vendég

Nàlunk most ez van! :wink: Kép :-)
[/img]
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is szakad a hó tegnap este óta. Én szeretem, bár csak a városban autózom, itt meg el vannak takarítva az utak.

Melcsike! Én is csak azt tudom mondani, hogy próbáld meg lefoglalni magad. Persze sírni szabad, sőt kell is, ki kell engedni a könnyeket. :cry:

Látom bőszen törölgettetek. Lemaradtam róla. Ugye nem az én tegnap esti hsz-em bántott meg valakit. Ha igen elnézést kérek érte. :oops: :(

goodfairy

Szia Anita!

Igen jol èrzed,èn huztam fel magam az utolso mondatodon,de màr minden ok!
Tudod ez az etnikum dolog valahol engem is èrint ,màrmint a fogalom....-ès nèha elèg hirtelen "felindulok dolgokon"!
Tüncinek hàla ,màr töröltem is!Lènyegtelen!

A lènyeg ,hogy itt màsèrt vagyunk! :wink:
Vendég

Hasli! Ne haragudj, Te is tudod, hogy nem rád értettem, amit írtam.

goodfairy

Persze,hogy nem haragszom,nem is tehetnèm ismeretlenül!
Inkàbb azt mond ,hogy van a picid?Többet tudnak màr az orvosok?
Vendég

Azt fogalmaztam meg másként, amit Boboka is írt. Azok a lányok, nők, akik 15-16-17 évesen szülnek és 0 napot 0 percet dolgoztak nem kapnak semmit.

goodfairy

Annyit tudunk, hogy a mája kissé nagyobb a normálistól, de "a májszerkezet homogén, körülírt kóros képlet nem látható". A dokinő szerint, aki nézte UH-on ez belefér a szórásba. Jövő héten megyünk belgyógyászhoz, bízom benne, hogy akkor okosabbak leszünk. De ez nagyon jó hír, hogy nincs májnagyobbodása, ez nagyon sok betegséget kiszűr.

goodfairy

Sziasztok!

Jótündér!
Ez nagyon jó hír!!! Biztos, hogy semmi komoly nem lehet!!! Drukk nektek!

Hasli,
nagyon szép ez a havas utca! :)

Melcsike,
drága, nagyon sokat gondolok rád, kérlek, erősítsd meg a lelkedet, pici kis manód is nagyon erős baba volt!!! Biztos, hogy veled van most, csak mi buta nagyok már elfelejtettük, milyen is az ilyen találkozás. Szeretettel gondolok rád!
Barci-fotók isteniek, szuper a kiccsaj, köszönöm, hogy átküldted!

Betti,
akkor új lakásotok lesz? Milyen, hány szobás? Alaprajz?

Azta, Boboka, hogy megy az idő! Már a 9. hétben vagy!!! :D

Ma találkoztam Tüncivel, váltottunk egy puszit és pár szót, de ő is rohant a munkába, és én is Bencussal.
Tüncike,
most ne figyelj!
Csajszik, ez a Tünci lány csuda csini lett és szép! Fogyott egy kicsit (ami még pont jó neki), és nagyon kisimult.

Bencussal rohantam vissza kontrollra, hálistennek most már minden rendben, csütörtökön mehetünk bölöm-bölcsibe... :?

Megpróbálok még este jönni, puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jótündér, igen, én is arra a rétegére haragszom a kisebbségnek, aki nem dolgozik, minket hülyének néz, mert nekik minden kell.

Már előrébb leírtam az ezzel kapcsolatos véleményem, de tényleg nem ezért vagyunk itt, úgyhogy kiszerkesztettem.

A lényeg az volt, hogy természetesen a rendes emberekkel, legyen bármilyen a bőrszínük, a származásuk senkinek sincs gondja, baja.

Azokkal van csak bajom, akiket írtál, hogy te sem szeretsz Hasli, akik átgázolnak mindenkin, neveletlenek, hazudnak, lopnak, csalnak.

Jótündér, nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen.

És persze Bencusunknak is
:wink:

Tüncike már a találkozón is nagyon csini volt :wink:
Vendég

Bencusomnak jó, mert több édesanya is puszilja egyszerre! :lol: :lol: :lol:

Írogatok egy másik topicba is, hát ott most babásodnak rendesen, minden hétre jut 1-2 új kismami.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hasli

Meghivó ment.

Kép

Kép
melcsike70

Köszönöm! :wink:

Ja!!! Pàr szivböl jövö mosolyt tudnàl hozzà csomagolni???!!! :wink:

Hogy telt a napod?Sokat gondoltam ràd! :wink:

Ui: Szèp estét mindenkinek! :wink:
Vendég

Hasli, nagyon szép arra most felétek :)
Felénk is ilyen havas minden, de a városban sosem olyan szép a hó mint vidéken.

És Melcsikének még meg sem dicsértem a nagylányt. Nagyon szépek voltak a fellépésen (a rózsás fiú is aranyos :wink: )

Igen igen, szép estét mindenkinek :)

Betti, milyen napod volt ma?
Vendég

Sziasztok!

Itt leszek egy darabig most. Nem rég még nagyon hülye gondolatok gyötörtek. Eszembe jutott, amikor Bogika elment. Olyan mintha most lett volna, pedig már mennyi idő eltelt. Ez sosem fog elmulni nekem. :cry: Nem hisztizek, csak szép csendesen könnyezem. Mert nagyon fáj.

Kép

Kép
melcsike70

Itt ha kinézek az ablakon a játszótér szép látvány,de az uton már csak latyak, most meg rá is fagyott. :evil:

Boboka

Amúgy hogy telnek a napjaid. A párod biztos nagyon örül ugye? Beszélgettek már a babának?

Kép

Kép
melcsike70

Nagyon gyorsan telnek a napok. Nagyon sokat alszom.

Persze, nagyon örül :) Néha már szoktunk beszélni hozzá.

Itt is elállt a hó, azért remélem nem lesz holnap nagy latyak. Hétvégére nagy mínuszokat mondanak megint.
Nem tudom mikor lesz már végre jó idő
:?: :roll:
Vendég

Melcsike,
kedves, itt vagyok egy kicsit én is... Tudom, hogy nagyon nehéz, nekem vasárnap lesz a fél éves évforduló... Azt hiszem, tudom, mit érezhetsz most... Nem fog elmúlni, nem is szabad ezzel áltatnunk magunkat, talán csak tompulni fog. Kérlek, próbálj meg egy kicsit úgy ondolni Rá, hogy itt van veled, csak másképp. Mintha férjhez ment volna, és valahol Ausztráliában élne... ne haragudj, lehet, butaságokat írok, csak próbálkozom, mint a kiskutyus...
Barci ott van valahol? Egy nagy cuppanós puszit arra a szép, csinos pofijára!!!! EGYEMMEG a kis hercegnőjét!!!

Hasli,
közben nekem is leesett, van meghívóm biztosan, mert én még nem is használtam ilyet, ha kell neked vagy valakinek, szívesen odaadom... Melcsike majd elnavigál, ő tudja, milyen kis bamba tudok lenni az Iwiw-en, elbénáztam egy-két dolgot... :mrgreen:

Kép

Kép

Kép
lyly

Itt megint süvít a szél, a hó teljesen elolvadt...

Kép

Kép

Kép
lyly

Tényleg, Hasli, ha regisztráltad magad tessék jelölgetni iwiw-en :wink:
Vendég

Igen Hasli már regisztrált. Lyly ha kérsz meghivót csak akkor küldenek. Kérés után egy hónap múlva kapod meg.

Kép

Kép
melcsike70

Barci már alszik. De holnap átadom neki a puszit amit küldtél Lyly. Retur puszi megy Bencusnak is.

Kép

Kép
melcsike70

tünci is befutott, mindjárt jövök!
tünci28

Szia Tünci!

De jó végre egy kicsit együtt vagyunk. Betti nincs itt?

Kép

Kép
melcsike70

tünci28

Akkor máris megnézem Haslit.

Szia Tüncike
Vendég

Haslinak nincs még képe fent.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, te küldted Haslinak a meghívót? Mert akkor ott kellene lennie az ismerőseid között, de nem találom :oops:
Vendég

tünci28

Boboka

Privi megy.

Kép

Kép
melcsike70

Csak be szeretném jelölni :wink:
Vendég

Tüncike

Már harmadszor futottál be. Mikor érkezel? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli megsugtam Bobokának hova bujtál. Utólagos engedélyeddel.

Kép

Kép
melcsike70

NNNa, a Babanet önálló életre kelt.

huh, ma jól elfáradtam.Nem voltak sokan, úgyhogy takarítottam,bejött Lyly Bencussal, aztán Bende Nikivel,úgyhogy azért beszélgettem is! :wink:

itt úgy elolvadt a hó, mire hazaértem, hogy híre hamva sincs.
Hasli ,
nálatok megmarad?Az a kép nagyon szép!

Boboka,én is akartam kérdezni, hogy milyen most?Más valami?Már úgy yértem ,hogy testileg is.Hogy hamarabb változik e valami, megg ilyenek.

Betti,Te hogy vagy?

Mikor mentek dokihoz?

Jótündér,
örülök, hogy Kicsidnél úgy néz ki hogy nagy baj azért nincs!
tünci28

Már be is jelöltem :lol:

Igen Tüncike, már olyan régen futsz, lassan remélem ideérsz :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt nem lehetett kihagyni, ugye Melcsike? :wink:
Vendég

Nálunk megmaradt a hó nagyon sok van. Csak az út latyakos volt és most meg ráfagyott.

Kép

Kép
melcsike70

Na szép!!!!!Kinevettek, pedig én úúúúúgy futok, hogy túlszaladtam!!!! :lol:
tünci28

Hát már azt gondoltam, hogy Tünci a útban hazafelé irta az első hsz-t és ahogy közeledett hazafelé mindig dobott egyet nekünk.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly irta hogy találkoztatok ma.

Kép

Kép
melcsike70

:evil: Na írtam egy szép hosszú hsz-t és ellőttem valahova!!! :evil: :evil: :evil:

Most dühöngök, de lehet még visszajövök :evil: :evil: :evil:
hettuli

Hettuli, ne dühöngj!!!!

Gyere vissza!
Ha itt vagy, akkor válaszolok ,de most csak röviden, majd holnap írok egy hosszút jó? :wink:
tünci28

Tüncike, nem is tudom. Ugye hasam az volt így is rendesen Lackó után, de most társul hozzá egy kis puffadás is, úgyhogy már elmehetne pocaknak is. Persze még nem az, de azért hétvégén nagyon vigyáztam otthon, nehogy nagymamám esetleg azt higgye, hogy pocak van. Még nem merem neki elmondani. Félek, nehogy beleélje magát, aztán nehogy valami gáz legyen. De nem lesz :)

Lackónál már a 10. hét után pocakom volt, azt mondják 2. babánál hamarabb látszik.

Meg nem tudom, hogy a gyógyszerektől-e, de állandóan aludnék.
Vendég

Én mindig igy volta Bogival. Más gondom nem volt csak aludhatnékom volt. Én nagyon sokat aludtam.

Kép

Kép
melcsike70

Mondjuk az alvással nálam sem volt sosem probléma :)

Tünci, holnap dolgozol?
Vendég

Érdekes én akkor is nagyon rosszul aludtam,pedig mindig álmos voltam.

holnap nem dolgozom, három elég volt egyben.Így is meglesz a héten az 55 óra.
tünci28

Igen, épp akartam írni, hogy mostanában alig voltál pihenőnapon :cry:
Vendég

Holnap én sem dolgozom. :)

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?