Sziasztok!
Köszi az ismételt kedves fogadtatást, azt gondoltam, ennyi idő után elhajtotok (kis túlzással)
mimi: nagyfiús ágyhoz: esetleg nézzétek meg a dany fantázianevűt, igazi fenyő, jó árban és szuper! nekünk fél éve van meg, mostanában pedig mivel Máté fél a sötétben, ezért mellé is fekszem - simán elbír és viszonylag kényelmes
http://www.rs.hu/termek.php?cs=9&al=20&term=100
linácska: hát igen, néha én is bánom, hogy fiam van, mert ezek olyan felmászós-kimászós-rosszcsont fajták
. irigylem azokat, akiket jógyerekkel áldott meg az ég, magamat meg azzal vígasztalom, hogy ennél rosszabb nem lehet
kislányod nagyon helyes, mekkora haja van
. nem nehéz ilyen szépen tartani?
briguska: mi viszonylag közel, Dunakeszin lakunk - ha lesz topictali, majd hazaviszlek
Suttogós könyv nekem tetszett, hogy aztán a gyakorlatban mit valósítasz meg, az a te dolgod - pl. azt írja, hogy hagyjuk a gyereket sírni és abba fogja hagyni, ezzel szemben pl. Vekerdy írja, hogy azért hagyja abba, mert minek sírjon, ha senkit sem érdekel? szóval én olvastam, tapasztalatnak jó volt, biztos van olyan típusú gyerek, akinél alkalmazható
hmbori: tetszett a mondatod, hogy "Akinek már van babája, annak egy fokkal könnyebb", hát, én nem érzem ezt, annyira sokfelől hallom, hogy testvérek de tűz és víz a két gyerek... a kisvakondos cumisüveg nem hülyeség, kellenek az ilyen kis babás dolgok
madaran: ne foglalkozz az éhségérzet kizárásával, egyél ha kell, majd szoptatáskor a baba leszívja a felesleget, ne félj! szerintem lágytojás mehet, mert az már a forró víz miatt csíramentesedik, nem? maciságyhoz nekünk nem volt ágyneműtartó, mert a gyereknek nem volt beágyazva - a nap nagyrészét úgyis alvással tölti, amíg kicsi, meg ahogy elnéztem az ágyneműtartót, nem zárt, hanem úgyanúgy bele tud menni a por, kosz....
rilla: végigdolgozáshoz: ha van kedved, akkor persze, csináld, de én pl a 24. héten jöttem el betegállományba, mert nem tudtam végigülni 8 órát. a gyereknek nem lesz tőle baja, az a lényeg, hogy te jól érezd magad! utána úgyis kapsz egy új kisfőnököt
meg azért jóval kényelmesebb napközben, hétközben boltba járni, vásárolni, készülni a babára, mint esetleg hétvégén a pihenés helyett "még ide is el kellene menni babacuccnézőbe"
flake: ha a te helyzeted ilyen speciális, akkor mennyi ideig tudsz otthon maradni majd a kicsivel?
beusmimi: látva Jázmint, ilyenkor azért sajnálom, hogy nem lányom van... nagyon szép! és olyan kis törékeny, kislányos!
én még mindig nem érzem a babust... lehet, hogy azért, mert állítólag melső fali lepényem van? vagy csak ennyire nem vagyok érzékeny a dologra? ultrahangnál is 2 hete úgy befeküdt a szeméremcsontom mögé, hogy alig tudtak róla normális képet készíteni...
tényleg, hisztek a horoszkópban? vagyis arra akarok kilyukadni, hogy én és a párom is levegő jegyűek vagyunk, a gyerekek meg tűz jegyűek és a levegő táplálja a tüzet