Új privát üzeneted érkezett!

Na ezért jobb a normaflore mert az folyadék és a szájába adhatod nyugodtan aztán mehet cicire a csávó :wink:

Sóska úgy tudom nincs tilto listán szopis anyukáknak.
berni611

Dius, én úgy csináltam, hogy összekevertem anyatejjel és fecskendőbe felszívtam v. a lázcsillapító adagolójába és a szájába nyomtam evés előtt. Az egész kajába nem biztos, hogy jó ha belekevered, mert esetleg az íze miatt nem eszi a kaját. Az esti evés az miért nem főétkezés? :lol:

Akkor próbálj meg megnyugodni, pihenj Barnussal együtt és most ne foglalkozz anyukáddal.
Vendég

Dius, nyugodtan egyél ugyanúgy ahogy eddig, ha nem mondott más a doki.
Vendég

Végülis neki mindegyik fő étkezés majd a kövi cici elött összekeverem neki 10ml anyatejjel és azt kapja meg aztán cici... jobbat nem tudok fecskendőm nincs :?

Kép
dius87

Évi, nagyon jók a képek!!!! Továbbra is irigy vagyok Zsombi hajára. :P
Vendég

Lányok köszi hogy ilyen sokat segítettetek!!! Jó volt hogy volt kihez, kikhez fordulnom!!!!

Ti anyám helyett anyáim vagytok!!! :lol:

Kép
dius87

Csak kár ,hogy nem volt időm lefényképezni Bernit farsang előtt.
Leszedte a képéről a festéket. :(

Zsombit meg lassan meg kell nyírnom.
És még nem istettem fel az a képet amithátulról csináltam ,kis hullámos haju :roll: Ja ezt tegnap csináltam,azt apja fetrenget a röhögéstől amikor meglátta.
Szegényem elfeküdte a haját mára .Most úgy néz ki mint egy kakadú :lol:

Nálunk süt a nap,ezt nem hiszem el.
Nem csodálkozom,hogy nyögösek vagyunk :evil:
berni611

Én még nem szeretnék unokát :lol: :lol:

Majd ha legközelebb mész gyógyszertárba egy fecsit nyugodtan beszerezhetsz. Inkább ne legyen rá szükségetek, de ártani nem árt.
Vendég

Itt most elállt éppen csak szállingózik. De olyan álmos vagyok, hogy megyek és megiszom a sokadik kávémat.
Vendég

Én 5ml fecskendőt szoktam kérni.

Köztünk csak 7 év van :wink: én nem lehettek anyukád.
Tudom ,mit akarsz ezzel mondani :wink: mi nem ........,hanem segítünk.
berni611

Hát már pedig nem kell sok hogy nagymama légy!
10-15 év... :lol:

Kép
dius87

tuntun:légi potán légyszi,nem merem bekapcsolni a gépet ,mert hátha fel kell rá a csemete.
Kép
berni611

7 év? az nem sok... itt mindenki ilyen fiatal? :)

Ááá ma nem csinálok semmit! Meg sem ágyazok, nincs hangulatom! :)
A mosógép megy... még, ameddig meg nem gondolja magát!
De viszont azt nem értem, hogy 5 napos kúra ez a protexin. Ma kap 1et, meg holnap 1et, aztán vihetem a doki nénihez megint... :roll:

Kép
dius87

Na várjál csak ,most ezt mondod ,de te is 21 évesen szültél ,mint én a Bernit.
És amivel lelombozlak ......sajnos te is leszel 28 éves és akkor én is ezt mondom nekedKép
Sőt az idén már közelebb leszek megint 1 évvel a 3-dik X-hez :evil:
berni611

Köztünk meg több, mint 16 :shock: :shock:
Évi, de Veled is majdnem 10. :shock: :shock:
Hát komolyan mondom én ezt nem bírom, szemtelenül fiatal mindegyikőtök. Kép

Hát remélem is, hogy nem követi egyes családtagjait, akik 16-17 évesen szülők lettek, mert akkor már csak pár évem van hátra. :lol:
Vendég

Jah elmesélem most már anyám múltkori kedves beszólását, ha most már mindenki elött így bemutatkozott :)

Kérdezi hogy van a gyerek, mondom kicsit taknyi, de szívom az orrát, azt mondja: szívjad csak azért vagy otthon gyeden!

Mi van?? Hogy jön ez ide??? Mintha azért kellett volna a gyerek hogy nem is tudom legyen valami bevételi forrás aztán elvagyok én itthon... de erre nem reagáltam, de úgy ki tud hozni a sodromból az ilyen beszólások...

Kép
dius87

Ohh Tuntun még te is nagyon fiatal vagy... még szülhetsz 3et simán :lol: Meg majd lesz a sok unoka.. sok lagzi, és keresztelő... ugye mehetek? :D

Kép
dius87

Még nagyon érzékeny az ő pocakjuk.
Gondolom kiváncsi ,hogy a változásra,mert ,ha nincs semmi akkor elküldi bevizsgálásra.
Nálunk is ez volt.De segített.

Ha elküldi ,akkor se aggódj-már volt ilyen a baráti körben-az eredmény negatív .Mire kész lett a labor a gyerek is heyre jött.

Mindenki ilyen fiatal.........maradj már...neked ,ha kitépik az egyik karod vissza nő :lol: :lol: :lol:
berni611

Berni ne is mond, tegnap lereszeltem az ujjamból egy jó nagy darabot és azon aggódom hogy vajon vissza nő e??

Lepcsánkát csináltam apának, ő meg megette a kannibál :lol:

Kép
dius87

Gondolom azért akarja megnézi csüt-n a dokinéni, mert ilyen pici babáknál hamar változik minden. Aztán akkor majd megmondja, hogy kell-e még neki adni v. nem. Bár az van írva, hogy 5 napos, de ált. 2-3 nap alatt a gyógyszerek hatnak és nem mindig kell tovább folytatni, de ezt majd megmondja az orvos.

Hol vannak a vonalzóim????
Vendég

Tuntun:nem rég ért haza apa és tacskónak nevezet :evil:
Na ő az idén lesz XXXX. ő mit szóljon akkor.
berni611

Évi, küldtem a kávét. De ha nem ért oda ne aggódj megittam helyetted is egyet :lol:

Dius, persze, hogy jöhetsz :lol:
Vendég

Kép Kis tigricsem :)

Kép
dius87

tuntun két XX-es lett Kép a vonid
berni611

Kép

Kép
dius87

De édi..............

Jaj ,hát ne akarjál velem itten még egy gyerköcöt születni :lol:
berni611

Ó ezt a divatbabát :lol: :lol: , nagyon jó fej!!!!!

Évi, engem nevezett tacskónak v. Téged? Egyébként a férjed az én férjem előtt csak 1 évvel "vezet". Vénemberek :lol:
Vendég

Pedig 3 a magyar igazság! :lol:

Igaz nekem elég 1 is! Épp tegnap mondtam apának, hogy ennyi aggódás meg idegeskedés után tényleg nem kell több gyerek, és enne sose lesz vége... de hát mit csináljak? Féltem :) Ki nem?

Kép
dius87

várom a kv-t Kép

Még nem ért ide.Pedig az előbb kimentem a postaládához is,de az is üres.

ááá szóval megittad Kép
berni611

Dius, most úgy irigykedek, ez a hasonalvós is nagyon jó. Csak olyan hamar elröppen ez az időszak, igaz Évi?
Vendég

Engem nevezett :evil:

Dius,én is ezt mondtam,aztán 25 évesen már jó lett volna újra babázni.Meg szerintem 34 évesen is.

na felkelt a fiam.
berni611

Még jó hogy én nem kávézom :lol: most várhatnám...

Az én "férjem" 25 volt nem rég, fiatal gyerek :lol:

Kép
dius87

Bizony :cry:

Na megyek iszom kv-t sziasztok
berni611

Hát lehet majd késöbb máshogy gondolom... nem tudom!

Tuntun jók az új vonalzóid!

Évi jó kávézást!

Kép
dius87

Ittam kv-t Kép

Apáink,na ja vénemberek ,és nem látszik rajtuk, ez bosszant a legjobban :evil:
berni611

Dius, biztosan máshogy fogod gondolni :lol: Az első két évben hallani sem akartam második babáról :oops:
Vendég

Dius:biztos vagyok benne ,hogy meggondoldod magad.Főleg ,ha majd visszanézed Barnus képeit,amiket ide is beraktál.
Egy nőt ilyenkor hírtelen elfog a vágy.
Na de ami ezzel jár. Én gyorsan lebeszélem magam a 3-dikról mindig :roll:
berni611

tuntun,micsoda új voniaid vannak :wink:
berni611

Azért köszöntem el az előbb ,mert Berniért is menni kell.
Apa felválallta eme feladatot és elmegy boltba is.

így még van fél órám :lol:
berni611

Én is megkértem Apát, hogy hozza el Ricsikét.

Mivel XX-es lett a vonalzóm, ezért begurultam :evil: és csináltam másikakat, de Ricsikéé nem tetszik, úgyhogy val.színű kicserélem.
Vendég

Zsombié is ilyen csak autós.
Mondjuk eléggé a levegőben van az a motor.
berni611

tuntun tényleg,hol vannak a vonalzóid??
Jelentem,itt esik az eső. Hogy az ég nem tud leszakadni,meg a fene egye meg!!!!!
Ó,én az idén már 33 leszek :(
Igaz,csak decemberben :?
Vendég

Ani:nagyon változó ma az időjárás :evil: inkább a Kép hó esne.
zsombi is kapott egy szánkót apóstól ,na hát még nem kellett ráülnie Kép
berni611

Évi,mennyire igazad van!!!!Amennyire nem akartam még egy kiskópét,mostmár nem bánnám :shock:
Csak a szülést engedhetném át másnak :shock:
Bár,így visszagondolva,Elizáé sem volt olyan szörnyű-bár ha jól belegondolok,nagy baj lehetett volna,ha a két doktorbácsi nem olyan ügyes :cry:
Én is itt kv-zom veletek :D
Aztán Kristóffal főpróbát tartunk a holnapi farsangra :lol:
Vendég

Ani december hányadikán születtél?

Még csak 4óra apa 7ig dolgozik, pedig olyan jó lenne ha hazajönne és megölelgetne! :) Most beszélhetnékem, már felhívtam egyik barátnőmet panaszkodtam neki, de ha vele beszélem az min 1óra most gyorsan 20perc után leraktam. Így is 25ezres számláim szoktak lenni anyám miatt, mert ő csak megcsörget és vissza kell hívni mert neki nincs pénz a kártyáján. De ez a gond is megoldódott mert kinyomja :D Már csak röhögök a kínomon! De ha anyám kártyáját feltölti az ember, vagy elfelejti lekulcsolni és akkor wapozik a teló a táskájába vagy felhívja a 0690es játékokat mert nekem nem hiszi el hogy úgy sem kerül be :?

Kép
dius87

a sapit már felhúzta Kristóf,a ruhát még nem...persze Eliza sem maradhatott ki 8) Kép
Vendég

dius,23-án :D
Vendég

Na hogy tetszenek????

Nálunk továbbra is esik a hó, de nagyon apró szemekben.

Én nem hiszem, hogy vállalkoznék egy 3. babára. Épp a napokban számolgattam, hogy ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor 60 éves leszek, amikor Erik lediplomázik, persze ha megérem. És akkor már mázli kell ahhoz, hogy én még az Ő unokájára is vigyázhassak :( Persze ha huszonévesen apuka lesz akkor simán :lol:
Vendég

Ani, nagyon jó fejek!!!!

Na most eltűntem, mert megjött a nagyobbikom és átnézzük a sulit.

Írjatok sokat !!!!!!
Vendég

Ani:aha ,csak elhúzod a mézes madzagot.A többit meg honap.

Naná ,hogy Elizának is ...... :wink:

Ugye én is a szülést lapasszolnám ,meg tudnám dijjazni,ha nem kéne kotlani :evil:
Már úgy értem ,hogy én kiírás után szülzem mind a 2-őt és ez rémes ...várni.....minden perces ,sőt már ezred másodperces vagy..hmm :evil:
Mindenki hívogatot...ezt dögöljek meg ,ha megértem..úgy is felhívom ,ha van esemény.Ha nincs akkor meg minek hívjam.....
Apának is folyton csörgött a mobilja,haverok mi van ...mikor iszunk?

Dius :néha már én is alig várom ,hogy haza érjen apa :cry:
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?