Sziasztok Lányok!
Dóri, azonnal írj, ha megvan a baba!
Esztó, próbálj pihenni, és szorítunk, hogy minden OK legyen!
Ami az én kis babócám korát illeti, ugyanabban a helyzetben vagyok, mint Kutyafüle. mensi szerint máj. 18, ha beleveszem a hosszabb ciklust (34 nap), akkor máj. 24. Az UH-k pedig mindig a kettő közé hozták ki a manócskámat. Hát, meglátjuk. Mondjuk attól tartok, hogy a máj. 18-cat nézik, és már hiszti lesz a túlhordás miatt, amikor az még nem is lesz túlhordás...
Ami a wellnesst illeti. Nekem sincs nagy hajlamom kopp-kopp-kopp, életemben talán 3-4szer volt gombás ferőzésem. Általában ráadásul antibiotikummal összefüggésben. de nem is ez a lényeg! Az én dokim azt mondta, nyugodtan pancsikoljak, csak ne 40 fokos vízben, illetve, ha félek a fertőzéstől, akkor egy tampont kenegessek be Canestennel, és az meg fog védeni a vízben.
Ami a bemutatkozást illeti... Nem is tudom, mit írjak. Szögedi boszorkány vagyok, az általánosban ének, a gimiben matek tagozatos voltam. Nyertem egy országos novellaíró pályázatot - ez máig nagy büszkeségem. A Budapesti Közgázra vettek fel, amit 2005-ben, 23 évesen végeztem el. Dolgoztam már hipermarketláncnál, dohányiparban, munkaerőkölcsönző cégnél, de az igazi helyem 2 éve találtam meg a szállodiparban. 7 db 3 csillagos szálloda HR Vezetője vagyok. Nagyon szeretem a munkám. Mellette PhDz(gat)ok - ezt nem szeretem...
A szüleim elváltak. Van egy 22 éves Portugál-Skandinavisztika szakos hugom, aki velünk él, jelenleg a gyerekszobában. Márciusban költözik el, amitől már előre ki vagyok lelkileg. Nagyon szoros a kapcsolatunk.
A férjemet az egyetemen ismertem meg 2000-ben, 2003-ban kezdődött a kapcsolatunk, 2006-ban házasodtunk össze. Nagyon-nagyon szeretjük egymást.
Van egy kb. 11 fős baráti társaságom még a gimiből, Szegedről 6 fiú, 5 lány, ők is nagyon fontos részei az életemnek. Ha az iwiwen megkerestek, van rólunk 1-2 bulifotó!
Hát, ennyi egyelőre. még annyi mindent tudnék írni, szerencsés vagyok, mert nagyon sok szép-boldog-vicces emlékem van!
Vigyázzatok magatokra!