Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok. És bocsi, hogy ez időnként előjön belőlem...

Amúgy mi 9 éve vagyunk együtt, és most leszünk 5 éves házasok. :) (ja és nekem ő volt az első pasim. Még kézfogás szinten is. :) És bár azt mondják, hogy jobb ha az ember próbálkozik, szeritem én megtaláltam elsőre a nekem tökéletest. :) Még ha vannak is dolgai... :) Dehát nekem is vannak. :)

Szerintetek hogy forszírozzam, hogy Eliot többet legyen hason? Ha megszerzi amit akart, rögtön a hátára fordul és úgy játszik vele tovább...

Viki, ez a szőnyegszétvágós szöveg nagyon tetszett. :)

KépKép
muffin
 
 


Evelyn!
Sztem tedd tőle a tárgyait olyan messzire h ne érje el, de kepeszteni tudjon értük, és így legyen hason. Bár amilyen ügyes, tuti megszerzi vhogy.
20150601134430
 
 


[quote="desviki"] írta:desviki
[quote="sz.andi"]M írta:sz.andii nem házasodtunk össze, de 9 éve vagyunk együtt. Produktum: Egy gyönyörű Mütyi Viki!! :lol: :lol: :lol:


Szép munka volt! Viki Művésznő gyönyörű is! Kép


Viki! Köszi szépen, akkor lehet, hogy nem csak én látom szépnek? Mert ugye elfogult vagyok....


Evelyn!
Ha másnak is jól esik kiírni magából a bánatát, akkor Te miért ne tehetnéd! Egyébként meg igaza van Taminak, hogy csak panaszkodni kell, Eliot úgyis meghallja és csinál valami meglepőt!! Szóval no para! Ügyik vagytok!!!

sz.andi
 
 

 
 

hello csajok!


alig győztem felgöngyölíteni titeket :wink:

amire emlékszem:

Evelin, Andidrusza: mi 8 és fél hónaposak vagyunk, igaz, van két egész, meg két fél fogunk, de se mászni, se felállni nem tudunk (én igen, csak Boró nem), nem igazán parázok ezen, majd...elég lesz még utána rohangálni. bár, ugye Evelin aggodalmait tökre megértem :roll:

Patrikám, szegény, először is jobbulást és mint kollega, én a helyedben mennék pátyra, mint a szél... több okbólKép, meg már anyukád nyugdíjba megy, nem? havazás ismét betett a talinknak :twisted:

Dodó, a te férjed mennyi idős? nincs "nagyobb" korkülönbség közöttetek? most lehet, meg fogtok kövezni, de én pont másképp látom a dolgot: ha megbántod a hiúságában, és nem "ismered" el,hogy ő a család alfája meg omegája, azzal sztem csak olajat öntesz a tűzre; én vszínű árnyaltabb módszerekhez nyúlnék és megpróbálnám a gyenge pontját célba venni, mert sztem a dac dacot szül és ez egy ördögi kör: mondom ezt 32 évesen bika(!) jegy szülötteként oroszlán(!) férjjel- el tudjátok képzelni milyen bulik voltak nálunk?Kép
:shock: :lol:

mi 5 éve vagyunk házasok és 6 évet vártunk a csodacsirkénkre...


a szerencsétlen betegeknek jobbulást kívánok, tiszta szörnyű olvasni ezeket a helyzetjelentéseket. remélem nem is élem át :roll:


Viki: "nyalok" rólad, itt egy bealvós kép:
Kép
meg egy havas
Kép
Vendég
 


Mi most voltunk 5 évesek 14-én. És nyáron 3 éves házasok leszünk!

Végre egy pozitív élmény is a napban. Lizynek én főztem. Krumpli, brokkoli, egyharmad gerezd fokhagyma, és két húzásnyi reszelt sajt! És nem győztem lapátolni neli....viszont minden kanálnál sírt... :( szerintem a foga. Esetleg a torka, mert ma többször tüsszögött, és köhögött. Most viszont betettem a babakocsiba, és el is aludt. Ez kb 2 perc műve volt. Mjad figyelem, és max délután adok neki Nurofent.

d.dodó
 
 


bogolya!
Én 25 leszek, Ati 35! 8) Én mérleg, Ati oroszlán!

d.dodó
 
 


neli=neki

d.dodó
 
 


Andi!
Sztem nem vagy elfogult, bár Lackót én is kvázifenomenálisan, majdnem kozmikusan gyönyörűnek találom!

Bogolya!
Én viszont azon a véleményen vagyok, h Dodónak nem kell beállni a sorba, h meghunyászkodjon.

Én kos vagyok, férjem bika. Na le is török minden lázadást :lol:
20150601134430
 
 


Egészségére Lizynek a hammát! :wink:
20150601134430
 
 


Anna meg bebizonyitotta tud o ehes is lenni.
NA nem az ebedjevel, kb 5 kanal csirkes repa, belekevertem kis zabot neki, hatha majd ugy eszi.Erre hogy milyen indittatasbol magam sem tudom csinaltma neki kis tapot sinlaccal, es lazan bevagta a 120at egy oraval az ebedje utan :shock: oke hogy most mar nagyon nem ennek kene lennie a fo taplalekanak, de most mindegy is, orulok hogy evett, es meg inkabb hogy alsizk:)))))))))))))
Vendég
 


Mi május 5-én lesz 9 éve hogy megismerkedtünk és június 14-én, hogy eggyütt vagyunk hivatalosan...

4 év alatt 3 gyerek úgy hogy alig vagyunk együtt ez a nagy teljesítmény!!!

Mütyikém tényleg jól sikerült!!!!
Na meg persze a többi poronty is!!! Mind egytől egyig!!!!!!!!
Remélem ez érthető!!!!! :lol:

Egyébbként az7 alvásra tanításban a bejárkálás a legnehezebb, mert szinte ezt csinálom már hónapok óta....

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Titi!

sztem se hagyd sokáig sírni Levidet, de mindig csak "mutasd meg magad" neki, nehogy azt gondolja, hogy elveszett az anyukája...
én 25 kilót híztam, állandóan édességet ettem, és -ezt csak az érti aki volt már terhes- úgy éreztem, hogy kilehelem a lelkem, ha ezt-vagy azt nem kaphatom meg. próbáltam ellenállni, de 3 napig képes voltam ugyanarra a dologra áhítozni :shock: aztán egy idő után bedobtam a gyeplőt a pacik közé: na, most van kb. 20 kiló felesleg rajtam... nem tudom, mit tanácsoljakKép
Vendég
 


Viki, az a baj, hogy ha nem éri el, nem kepeszt érte... :( Max elkezd sírni, de feladja... Ez a fő probléma, hogy semmivel sem tudom hatékonyan motiválni. :( És csak kisbetűvel jegyzem meg, hogy kezdem feladni mert tök elkeserítő... Néha úgy érzem, hogy megzakkanok a tehetetlenségtől... És hiába teszek meg mindent, lehet, hogy az is kevés. Na de tényleg nem akarok itt keseregni, csak egyre nehezebben fogadom el a helyzetet. Ilyenkor meg kell néznem pár videót, ahol rosszabb helyzetű gyerekek vannak, hogy hálás tudjak lenni... kicsit beteges de ez van... emellett baromira szeretem, de elképzelni nem tudjátok milyen úgy nézni a gyerekedre, hogy mindennél jobban szereted, de ugyanakkor jó lenne ha nem úgy lenne vagy nem olyan amilyen... :cry: :cry: :cry:
bocsi...

KépKép
muffin
 
 


En is Viki velemenyet osztom, ha az ember kitaktikazza a dolgokat, nehogy szegeny para lelket megbantsa, akkor a ferfi ugy erzi nem gaz amit tesz, a no meg ugy hogy neki kell mindenben lejebadni a maga kivansagait, vagyait....igazabol ez eg ytok apro dolog, de ha elmegy mellette az ember megkeseriti a no mindennapjait, a ferfi meg megszokja hogy ez a szitu, oszt ha hirtelen mas lesz akkor neki all foljebb.
Szerintem mindket felnek ismerni kell a hatarokat, es igenis kompromisszumokkal jar a hazassag, na de nem csak a no reszerol!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Tami!
Uff! Jól szóltál!!!!!!!!

Evelyn!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430
 
 


Viki!
félreértesz, szó sincs meghunyászkodásról -én nem ismerem ezt a szót- csak sztem nem feltétlen kell ajtóstul rontani a házba: ha nem ad neki ebédet, legközelebb ez lesz az első amit az arcába vág, hogy mit dumál, amikor még egy rohadt ebédet sem képes főzni... erre mit tud mondani Dodó? hogy pedagógiai célzattal nem főzött? egy ilyen kutya oroszlán öregebb férjecskénél ez felér egy "eztavitátisbuktam" felirattal a homlokára, hiszen ő adja a kezébe a pisztolyt amivel fejbelövik. egy oroszlán! hát ő kisisten, nála nem jobb senki és jaj annak aki ezt el nem ismeri. ilyen játszmában apa engem százszor nyomott térdre és ha már nincs eszköze, ott van az övön alul módszer. persze most messzire mentem a feltételezésekben, de nekem evidens lenne fordított esetben ez a hozzáállás. arról nem beszélve, hogy sértődöttségemben nem kell rögtön visszavágni, mert akkor nem vagyok különb... sztem :roll: :roll:
Vendég
 


Bogolya!
Továbbra sem értek veled egyet. Sztem hagyjuk is ezt a témát.
20150601134430
 
 


http://www.rubintrekaszalon.hu/content/view/4/10/
ez jo, meg jo hogy elvileg az egeszseges eletmod mindenkinek jar( jo nemmondom hogy mindezt olcsobban nem lehet megcsinalni) de ezt valyon kiknek nyitottak??????????
Vendég
 


Tami!
Hát nem a csóringereknek az tuti :lol:

De figyu, ha részt veszel egy ilyen kezelésen + kozmetika és esetleg még fodrász, Aleko tuti h nem ismer majd meg. Azt hiszi elcserélték az asszonyt a szépségszalonban.
20150601134430
 
 


Evelyn! Tudom, ne hasonlítgassam Vikit Eliothoz, de Vikit sem tudom semmivel sem motiválni arra, hogy elérje a játékot. Vagy elkezd sírni, vagy szarik rá és mondjuk a hátára fordul!
De tök érthető, hogy ki vagy bukva! Eddig is szépen bírtad, és nemsokára produkál olyat, amitől újra nagy erőre kapsz!!

sz.andi
 
 


Viki: akkor m,eg jo hog ynincs penzem ra:)Aleko nem akarna mashogy kinezonek latni!
Vendég
 


Mary!
Huh, ezek durva árak. Biztos a rózsa dombon lakóknak, és külföldieknek.

d.dodó
 
 


tettem képeket, erre kiírta critical error! :twisted:

d.dodó
 
 


képek

Kép egyedül iszom a nagy bögréből

Kép kócos kisördög

Kép pancsi előtti pucérkodás

Kép szépszemű

Kép mindet megittam egyedül

Kép köszi anya, rendes vagy, hogy odaadtad

d.dodó
 
 


Sziasztok!

Már megint nagyon sokat írtatok,nem tudom követni!
Tegnap óta szakad a hó,most voltam bébiőrrel lapátolni!
És tegnap ilyen időben kellett menni a kocsimért!
Viszont kész van,jó lett és "csak" 35000 ft lett a vége!

Ezek az árak brutálisak!

Dodó! A többséggel értek én is egyet,az a baj,hogy már nem veszi észre,hogy mennyi mindent csinálsz jól mert megszokta és neki ez tök természetes!
Tényleg járna neked is egy kis lábfelpakolás!
Nekem szerencsére Apa sokat foglalkozik Áronnal,ha hazajön kérdezi,jössz Apához???
Úgy nyújtja a kis szaros a kezét,ha megkérdezem jön-e vissza Anyához,kuncog és belefúrja magát az Apjába!
Apa meg persze elolvad! :wink:
De sokat is játszik vele!
Én attól kapok idegbajt mikor mondom,hogy most ideülök elolvaslak titeket nyugodtan és akkor jön,hogy: tiszta a cumija? Mikor fog nni,mit fog most enni?ne cseréljem ki a pelusát??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Éjszaka ő sem nagyon kel fel hozzá,de hétvégen néha megcsinálja,hogy kimegy vele játszani,hogy tudjak még aludni!
Szóval rendi na!
És ne hagyd magad! igenis vegye ki a részét,attól mert dolgozik még nem minden a te feladatod! :twisted:


Mi (le sem merem írni)12 éve vagyunk együtt,és márcban lesz az első házassági évfordulónk!
Kisebb-nagyobb összeveszések voltak,mikor úgy gondoltuk jobb ha mindenki megy a maga útján,de mégis egymás mellett döntöttünk!
És ezt már írtam,de péntek 13-án jöttünk össze! :wink:

Andi! Ügyes vagy,nem kell orvos Müttynek látod?
Anya meggyógyítja! :wink:
Milyen továbbképzésre kell menned?
lemaradtam valamiről? :lol:
:wink:

Megint minden lemarad,de nem bírok ennyi mindenre reagálni! :cry: :oops:

Kép


Kép
ibm
 
 


Na tessék, megettem egy tányér lencselevest és már megint lekváros kenyeret akarok enni....

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Titikém!
Ne fogd vissza mamgad ;)

Lizy nagyon édes!

Ami!
Tegyél fel Áronci képet!!!!
20150601134430
 
 


Csajok, szerintem nem is igazán drága. Ha a rendes masszázsokat, meg kezeléseket nézed, akkor azok nem irreálisak. Ami szerintem baromi sok,az pont azok a kezelések, amik máshol nincsenek, ezért el lehet érte bármit kérni. Pl. mini update. Az mi a fene? De drága, úgyhogy a pénzesek mennek is gondolom. :) Ez kb. olyan mint az indiáncseresznyés ásványvíz. CSomót röhögtünk rajta,mert igazából nem mondhatod rá hogy szar, mert honnan tudod, hogy milyen az indiáncseresznye? Max azt mondhatod, hogy te azt nem szereted, de lehet hogy annak amúgy olyannak kéne lennie. :) :) :) Úgyhogy szerintem pont az ilyenekért lehet pénzt elkérni, amit senki nem ismer, így hasonlítani sem tudod. :)

KépKép
muffin
 
 


forszíroztam a hason fekvést. kemény 17 percig bírta a gyerekem, majd elaludt. de azt sem bírta sokkal hosszabb ideig... Már fenn is van.

KépKép
muffin
 
 


Ami!
Kredit pontokat gyűjtögetem, mert ugye kiesik 2 vagy 3 év. Csütörtökön lesz egy és arra megyek. Még mindig jobb így, hogy apa vigyáz Vikire, mintha még mellette dolgoznék is. Az a tervem, hogy amíg itthon vagyok, begyűjtöm az összes pontot, és később nem kell vele foglalkoznom.

sz.andi
 
 


Apa ma egy angyalka! Rengeteget segít, altat, tisztába tesz!!!
De miért kell előtte jól összeveszni??? :evil: :evil: Fenébe!

sz.andi
 
 


Jelentem 4 kenyeret betoltam és még bírnék enni, de megálljt parancsolatm!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Muffin: en is a kezelesekre gondoltam , a masszazs ok, sot nem draga, a mini update meg en ingyen megcsinalom itthon.
mert gondolom azt jeletni csinalnak enkede gy etekzesi tervet, eg egy edzes tervet es heti 2-3szor lemesz edzeni hozajuk.
ennel tobb nem hiszme hogy van benne de lehet meg ennyi sem:)


Dori: hat asszem Mini mar nem is MIni, egy bizti jobb huzban van mint Anna Es csoda eros, bogret kosarat emel....
Vendég
 


na mi sajna lassan indulunk
remelem hamar haza jovunk...

este meg benezek
Vendég
 


Óóóó, Viki, ezen nem fogunk összeveszni az fix, ezt majd megteszi Dodó apávalKép
Vendég
 


gyerekem a laptop töltőt nyalogatja :roll: és várjuk unokatesómat hogy jöjjön. :)

KépKép
muffin
 
 


Mary!
Jobb húsban van, mint Anna? Nemár.....Anna olyan kis hurkás volt még karácsonykor!

d.dodó
 
 


[quote="muffin"]g írta:muffinyerekem a laptop töltőt nyalogatja :roll: és várjuk unokatesómat hogy jöjjön. :)


Mivel kented be? Mézzel? :lol: :lol: :lol:
20150601134430
 
 


Sziasztok
Csak gyorsan jöttem,és megyek is hammolni.

Pasi ekényeztetés téren,szerintem nem szabad mindent a szájukba adni,aléjük rakni,stb...Van kezük,meg tudják melegíteni,kimerni ,miegymás,és ha nincs meleg kaja,mert nem volt rá időm,energiám,na bumm,akkor nincs,jó neki a szendvics is,amit maga készít el...

Kiszolgálom a gyerekeket-hozzáteszem nem mindig,mert van lábuk,egy kanálért eltudnak menni...de hogy már egy pasit is kiszolgáljak,pláne ha nem is érdemli meg,mert semmit nem segített-azt már nem.
Erről ennyit!Ja és még annyit hogy sok nő is éppúgy dolgozik tegyük fel két gyerek mellett,mint az Apa,csakhogy őneki még ott a házimunka is-szerintem Apa-Anya egyenlő,éppúgy a férfi kötelessége is ezt,azt megtenni,foglalkozni a gyerekekkel,vagy épp elvinni dokihoz,mint a nőnek.


Ó,és itt is esik a hó :D

Kölkök,Apa alszanak,kivéve Domit,ő játszik..
Itt a példa-Apa éjszakás volt,ma reggel végzett,de eljött velünk a suliba,Mamához,jó,persze most aztán húzza a lóbőrt jó sokáig,de nem baj.

Bár holnap nem akar velem eljönni a dokihoz :(
Pedig egyedül nem megyek,és kész!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Kike: én majd elmegyek veled! Mi az hogy nem mész? Irgum-burgum vaskalap.....

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Na, átfestettem a hajam. Tetszett az az intenzív vörös, mondom marad is olyan, csak nem szinezővel, mert a tövét az nem fogta be. Vettem Poly Colour Brilance-t, ugyanúgy intenyív vöröset. De ez meg sokkal sötétebb lett! :( De már nem érdekel, marad így és kész.

Kép Ilyen volt

Kép ilyen lett

És mindkettő intenzív vörös! :? (Na jó, befejezem a nyavalygást!)

d.dodó
 
 


Titi:de jó is lenne ha eljönnél! :wink: Kár hogy mindenkitől olyan messze lakunk.
De nem akarok egyedül menni...tudom hogy úgyse lesz semmi gond,de akkor meg minek menjek?Pláne egyedül. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Dodó:szerintem az is jó volt,meg most ez is jóóó!!De tényleg!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Ja, és amugy az a legjobb az egészben, mikor apa megjegyzi, hogy én ezért kapom a pénzt, hogy itthon vagyok! :? :evil:

d.dodó
 
 


Kike! Meg ne próbálj nem elmenni az orvoshoz!!!!! Ezen túl kell esni és akkor már majd nem csak sejted, hogy nincs semmi gond! Hidd el, sokkal jobb lesz így!

Dodó! Nekem meg jobban tetszik a második képen a hajad színe!

Ja és itt is esik a hó!

Kép
szly27
 
 


Én kikével teljessen egyetértek az apa dolgokba. És azt nagyon jól írta, hogy apa-anya egyenlő!!

Mi 7 éve vagyunk együtt, és nyáron júniusba lesz az első házassági évfordulónk. És mint Evelinnek nekem is apa az első minden téren! :oops: De imádom, rögtön megtaláltam életem párját, és ez olyan jó, és nagyon szeretem! :) Nemtudom hogy tudnék e még valakivel annyira egy húron pendülni mint Petivel.

Dodó szerintem szupis a hajad, mind két szín tök jó, én imádom a vörös árnyalatait. Laura meg nagyon kis édibédike!

Kép
linda24
 
 


Csak itt nem esik a hó??

szly!
Köszi!

d.dodó
 
 


Sziasztok!

Hű rengeteget írtatok! :)

Pasi téma: Dodó én uezt kapom, én azért vagyok itthon, h Őt és a fiunkat szolgáljam. Persze vmelyest be is látom, h ő dolgozni jár nem is várok tőle sokat, csak annyit ha azt mondja pihenjek egy kicsit, mert teljesen kivagyok, akkor a köv. mondatában ne jöjjön azzal, h mostanában nem szeret itthon lenni mert a konyha járólapján nem fehér a fuga és stb. :cry: , meghogy neki én soha nem vasalok :twisted: (ha egyszer nincxs, akkor soha nem volt!)
Na de jobb lesz, ha én ezt befejezem... Ne értsétek félre egyébként rengeteget dolgozik értünk!

Titi, szerintem egyél bátran amit csak megkívánsz, te most legálisan bűnözöl! 8)

Mi 5,5 éve vagyunk együtt, ebből 2,5 év házasság. Ő kos én skorpió-no comment.
Vendég
 


Alszik, remélem nem húsz percet.

Tita, tudom, hogy nincs erőd már, de egyszer 2-3 nap ordítás után elvileg beáll, viszont úgy van érdemes, hogy először 3 perc, amjd 5 perc, majd 7 perc után mész be hozzá....És különbben ordít. Nehéz, de viszonylag hamar hoz általában eredményt.
( Egy ismerősömmel beszéltem tegnap, ők éjszakai etetést hagyták el úgy - háziorvosi javaslatra- hogy hagyták sírni...Első éjszaka 40 perc volt. Hozzá kell tennem 8 hónaposan közel 10 kg volt a leány, most 3.5 éves és nem lelkisérült...Szóval nem egy két hónaposról van szó. Ennyi idősen már manipulálnak...)

Linda, olvastam, de még nem tudtam továbbítani...

Marcsi ez durván hangzik. Kitartás, családilag! Remélem Te és Emma ellenálltok...

[quote="desviki"][ írta:desvikib]Andi!
Sztem nem vagy elfogult, bár Lackót én is kvázifenomenálisan, majdnem kozmikusan gyönyörűnek találom!


Ez aranyos volt!

Kép
andkata
 
 


Dodó, nekem a második képen jobban tetszik a hajad! 8)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?