Új privát üzeneted érkezett!

Megint én. Közben megcsináltam a táblázatot. Sajna mostanában délelött ritákábban vagyok, de ez csak átmeneti.

Képzeljétek, tegnap voltam vércukor vizsgálaton. És szerencsére jó lett az eredmény. Így holnap reggel 7-re mennem kell cukorterhelésre, amitöl már most borsódzik a hátam. Rendesen félek KépKép Persze nem a rosszulléttöl meg a rossz eredménytöl, mert ugyebár nem lehet semmi baj Kép remélem, hanem a sok szúrástól. Szorítsatok nekem, jó?

Puszi mindenkinek
Gabi

<pre>
Cseri 1.c. 40 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 39 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 37 hét 5 n Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 37 hét 0 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 35 hét 1 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 34 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 31 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 31 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 31 hét 3 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
Szilvi2 1.c. 31 hét 2 n Ócsa 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 30 hét 3 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 30 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 29 hét 2 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Viki 2.c. 28 hét 2 n 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 27 hét 5 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Rebi 26 hét 2 n Budapest 30 év nov. 12. 1.b.
Tikk 27 hét 3 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 27 hét 0 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 26 hét 6 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 25 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 25 hét 3 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 25 hét 1 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 25 hét 0 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 24 hét 6 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 24 hét 6 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 23 hét 6 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 23 hét 4 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 23 hét 3 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 22 hét 6 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 22 hét 5 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 22 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 21 hét 3 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 22 hét 0 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 22 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 22 hét 0 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 21 hét 3 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
D.Rita 1.c. 21hét 3 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata2 3.c. 21 hét 2 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 20 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 20 hét 2 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Tiduj 20 hét 0 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Mamacica 1.c. 18 hét 4 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 18 hét 0 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 18 hét 3 n Budapest 35 év jan. 20. 1.b.
Moncsi 1.c. 17 hét 1 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 16 hég Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
Klári 1.c. 15 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
TKriszta 1.c. 15 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Zsuzs 1.c. 15 hét 4 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 15 hét 3 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Juca2 15 hét 4 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Tünde 14 hét 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 13 hét 0 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Kinga 1.c. 12 hét 0 n Maglód 33 év 4.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Szia Kata!

Én nem mondanék le a saját elképzelésemröl azért, mert másnak is tetszik ugyanaz a név! Legfeljebb majd másként becézitek, amíg kicsik, utána meg úgyis lehet, hogy távolabb kerültök egymástól! Én is hiába voltam Márti, a Rebekától a Prücsökig ezerféleképpen becéztek, csak éppen Mártikának nem szólított kiskoromban soha senki. Kép

Egyébként a mi kisfiunkat Lacikának fogják hívni, az apja, a nagyapái (mindkettö!), söt egy kicsit az anyja után is. Kép Ugyanis engem nagyon fiúnak vártak, és Anya amikor megindult a szülés, és megkérdezték töle, hogy mi lesz a baba neve, azt felelte, hogy Lacika. Akkor visszakérdeztek, hogy és ha kislány? Anya a fájások kábulatában erre is azt válaszolta, hogy Lacika. Jó, ráhagyták, hátha fiú leszek. Megszülettem, nem fiú lettem, hát odatartottak Anya elé, hogy a saját szemével lássa a tényeket, és megkérdezték, hogy na AKKOR mi legyen a neve? Anya kábán felnézett, boldog mosollyal nyugtázta a két hadonászó kis kezet, a két kapimpáló lábacskát, és az egyetlen nagy bömböléssé nyílt arcot, és azt felelte "LACIKA!". Kis vidéki szülöotthon tréfás kedvü csecsemösei rá is írták a karszalagomra, hogy Lacika, zür csak abból lett, hogy elfelejtettek szólni a müszakváltáskor... KépKépKép
Szóval a fiúnév eldöntött kérdés, és a 18. heti UH-n fiúnak is látták a Babócát. Azért én feltétlenül készülök lánynévvel is, nehogy úgy járjak, mint anno Anya. Kép Azt viszont még nem döntöttük el, talán Fanni vagy Csenge lesz, de még nem biztos.

BMárti
BMárti

Kedves Gabi!
Mi nagyon drukkolunk neked!!!!
Ugyan rajtad nem segít, de én már a vérvétel tudatától is rosszul vagyok.
Anyukám nõvérke volt, belõlem is azt akartak csinálni vagy orvost. Aztán mondtam, hogy elég humoros lesz, ha a nõvérke vagy a doktorbácsi a tû szó hallatán is eldobja magát.
Na jó, nem ájulok el, csak nem igazán a kedvenc idõtöltésem.
Szóval DRukkkkk!!!!
Pusszzz Chris
Chris

SziasztokKép

OrsolyKép Örülök nekedKép Írtam mailtKép

Cory36, hát én is ebben a cip&#337;ben fogok járni.. Úgy t&#369;nik dec elejére lesz kész a ház és én dec 11-re vagyok kiírva... Lehet már csak a babával megyek haza a házba. A költözést meg elvégzi a család..Kép

Holnaptól szabiiiiiKép Már alig váromKép Még két óra és lelépekKép 27-én leszek legközelebb. Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a babára.

Pussz mindenkinek,
évike
Évike23

Niki K.!
Nekem a terhesgondozáson állították ki az igazolást. Nekik volt egy házi-nyomtatványuk.

Vikóca!
Köszi a megnyugtatást. Igazából csak amiatt aggódom kissé, nehogy a méhszájam ne bírja a megpróbáltatást. Mármint nem az utazást, hanem úgy egyáltalán (korábbi m&#369;tétem miatt ez el&#337;fordulhat, bár szerintem nem nagyon valószín&#369;). Ez mondjuk sajnos pont az utazás közben derülne ki, ugyanis tudtommal a 2. harmadban, amikor a babának már kezd súlya lenni, akkor adódhat ilyen gond. Mindenesetre nem zulu-földre megyünk, úgyhogy ha ne adj' isten valami gond lenne, legalább olyan jó ellátást kapnánk, mint itthon. Meg hát eddig azt mondták, hogy minden a legnagyobb rendben.
Nemsokára indulok a dokihoz, utána talán okosabb leszek!

Ugyan még csak 15+4 -esek vagyunk, de már folyton azt lesem, hogy mikor érzem meg a Manócskát! Sajna nekem leginkább semmilyen mozgás nincs a hasamban, úgyhogy még csak összetéveszteni sem tudom. Na, mindegy ... Azért minden este szorgalmasan poci-vizitet tartok.

Sziasztok!
Juca2
Juca2 16

Szia Chris!

Még annál is fantasztikusabban nézett ki, mint ahogy azt mosolygókkal ki lehet fejezni! Kép Még a szeme is könnybe lábadt egy pillanatra, de aztán gyorsan odabújt a pocimhoz, hogy ne lássam a szörnyen férfiatlan meghatódást... KépKépKép

Az extra mosolygókat megtalálod, ha a Dokumentáció alatt (a képernyö bal oldali részén) a Formázás, Egyéb formázások, Képek mellékletek, jelzések-nél az index linkre klikkelsz. Ideírni nem tudom, mert akkor azonnal a kép jelenik meg helyette. Kép

BMárti
BMárti

Szia Juca2!

Én azt olvastam, hogy utazásra, kimozdulásra a második harmad az ideális, szóval hajrá! Kép
Én a 22. hetet taposom, most a baba kb. fél kiló, az magzatvízzel együtt se egy nagy súly! Majd a 3. harmadban lesz már nehéz, akkor kell inkább sokat pihenni, és akkor nem nagyon ajánlott kimozdulni.

BMárti
BMárti

Halihó!
SziaBMárti! Ezer köszi.
Olyan kapcsos zárójelet nem tudok csinálni!
Üdv. Chris
Chris

MártiKép

Nézzük mit is tanultamKép

Szóval .. Kb 2 órával a nyári szabi el&#337;tt épp így nézek ki: Kép Kép

Ha az én kislányom apukája is egyszer majd megérzi a rúgást gondolom ilyen lesz: Kép

Hát remélem sikerültKép
Évike
Évike

SiiikeeerüüültKép
Évike
Márti, KösziKép
Évike

Szia Chris!

A { ASCII kódja 123, a } pedig 125. Az ASCII kódok pedig 0-127 között szabványosak, csak utána jönnek a nemzeti specialitások. Bocs, nem tudom mennyire vagy szakmabeli, a lényeg az, hogy bármilyen billentyüzeted van, ha az <Alt> gombot lenyomva tartod, begépelsz egy 0 és 255 közötti számot, azután felengeded az <alt>-ot, akkor megjelenik az a karakter, aminek a kódját beírtad. Ha kísérletezni akarsz vele, ne a 0 körül kezd, mert az elsö 30 vezérlö karakter.

Jó szórakozás! Kép

BMárti
BMárti

Sziasztok Lányok!

Ma csak olvasgattalak titeket, mert több okból kifolyólag el vagyok ken&#337;dve!
El&#337;ször is a munkahelyemen van 1-2 kolléga, akiknek a kelleténél jóval vastagabb a b&#337;r az arcukon!
A másik pedig, hogy írtam Mr.Spocknak és a következ&#337;t kérdeztem:
A n&#337;gyógyászom nem UH párti és az jelenthet-e problémát, hogy pontosan 20. hetesen fogok a második UH-omra menni (AFP lelettel)?
És ez volt a válasz:
Ez attól függ, hogy mi a terved, ha kiderül, hogy van valami baj a gyerekkel. Ha
abortuszt tervezel, bizony 20. hét UH elég keso. Ha nem, akkor teljesen mindegy.

Most mondjátok meg &#337;szintén, hogy hogy lehet ilyen lelombozó és megrémiszt&#337; választ adni! Ezzel azt akart elérni, hogy jól rám ijesszen? Ennek mi értelme?

Vigasztaljatok meg!

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Sziasztok!
Hátha sikerül: /clippart smile
Chris

Szia MOncsi!

Nem hiszem hoyg nagyon foglalkoznod kellene ezzel a válasszal, nyílván rengeteg választ kell megírnia és nem figyel a stílusra. Mi a saját problémánkkal egyedül vagyunk magunknak, de &#337; ezer kérdéssel találkozik naponta.
Szerintem az UH miatt ne keseredj el, én is a 20.héten voltam másodjára. És egyáltalán mi baja lenne a picinek? Ebb&#337;l indulj ki és akor már teljesen mindegy mikor nézik meg, nem?
na csak fel a fejjel!

Tikk
Tikk

Szia BMÁrti!
Te türelem szobra. {smile}
Puszi

Chris
Chris

Moncsi!

Ne keseredj el, jól beszél Tikk Kép Arra gondolj, hogy a TE babádnak semmi baja nem lehet, teljesen egészséges.
Tessék mosolyogni KépKépKép

Gabi
BGabi (bgabi)

Szia Chris!

Alakul! A { és a } már tökéletes! Már csak tedd elé a clipart-ot, de egy p-vel!

BMárti
BMárti

Ja, és a iránya is fontos lehet, (tehát nem /, hanem ) a hanyatt-dölö változat ASCII kódja 92, ha esetleg nincs a billentyüzeteden.

BMárti
BMárti

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! Most már sokkal jobb! Nem szeretném, hogy legyen valami baja! És nem is lesz semmi baja.... (ugye így jó? most pozítiv vagyok)

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Moncsi

Igen KépKépKépKépKép

Gabi
BGabi (bgabi)

Szia BMÁrti!

Angyali türelemmel megáldott kismamatársam.
/clipart{smile}
Ha most sem..... akkor.... én tényleg nagyon béna vagyok.
Pusszzz Chris
Chris

Szia Bmárti!
Szóval: Kép
Remélem!!!!

MOncsi!
Remélem neked is seikerül egy boldog mosolyt küldeni sok szeretettel: Kép

Pusszzz Chris
Chris

Moncsi!

Így tökéletes.Kép

Tikk
Tikk

KAJÁLÁSRÓL, HÍZÁSRÓL: 83 kilósan estem teherbe és 81 kilósan jöttem ki a kórházból. A terhességem alatti csúcssúlyom 88 kiló volt. Étrendem nem volt ésszer&#369;, mindig azt ettem, amit megkívántam, de soha nem töménytelen mennyiségben. De ami a furcsa, hogy mindig az egészséges dolgokat, a nem felesleges kalóriatartalmú dolgokat kívántam meg. ÉN a nagy csoki és édességmániás egyenesen undorodtam az édességt&#337;l, a zsíros ételekt&#337;l. Véleményem szerint a várandós anyuka szervezete eldönti, hogy neki mire van szüksége. Ne a szemünkre, de ne is az agyunkra hagyatkozva együk az ételeket. Pl.: több héten át minden nap megettem egy csomó retket, csak úgy, mert bár régen nem szerettem, terhességem alatt állandóan kívántam - és még sok mást is. Szerintem a ducibbak kevesebbet híznak mint a soványak, de ez aggassza a soványakat sem, mert ha felszed jópár kilót, annak oka van - pl: szoptatás. Nyugi, nyugi. Ne az alakunk miatt aggódjunk, inkább drukkoljunk, hogy b&#337;ven legyen tejünk és ha legyengülnénk, akkor is maradjon aranytartalékunk, amib&#337;l mi is és a pici is tud táplálkozni.

Saci
Dévai Sarolta (sarolta)

Szia Chris!

Gratulálok! Hiába próbált kibabrálni veled az a fránya billentyüzet!

BMárti
BMárti

Moncsi, szió! Felejtsd el Spock-ot, én kétszer próbálkoztam nála, és aztán megfogadtam, hogy soha többé... Szerintem túl nyers és folyton végletekben beszél.

cupp, Beja
Beja

Moncsi,

Szerintem se idegesítsd magad feleslegesen. Biztos nem lesz semmi gond a babával, és gondolj arra, hogy a 20. héten még szebb, nagyobb és fejlettebb babát fogsz látni, mintha korábban végezték volna a vizsgálatot. Kép Kép Kép

Szóval csak fel a fejjel! (nekem egyel&#337;re fogalmam sincs, mikor lesz a következ&#337; UH, de azért nagyon várom már!)

Pussz,
Zsuzs
Zsuzs

Szijasztok!

Viki! Én is ezt tapasztaltam, hogyha ottfelejtem a pocakomon a kezem, a babuci, iszonyúan elkezdi rugdosni ott a hasam és addig csinálja mig le nem veszem. Vagy többször az is elöfordult, hogy könyvolvasás közben ráteszem a hasamra, és tényleg szinte lelöki onnan.
Hát nem csoda, az az ö helye, nem férközhet oda betolakodó :-)))))))))

Tikk! mi a Brendonban vadi új babaágyat vettünk 8490 Ft-ért. Szerintem ez nagyon olcsó, mert az újságban a használt ágyakat hirdetik ennyiért.

NikiK.! Mi tegnap is voltunk szülésre felkészitö tanfolyamon. Megint nagyon élveztem, végigbeszéltük a szülést pontról pontra, hogy mikor mire kell figyelni, meg mi mit jelent. Igazából sok újdonságot nem tudtam meg, de igy más szájából hallani jó volt igy összefoglalva. A köv. órán videón nézünk meg szüléseket. Iszonyú kiváncsi vagyok!

Mégegykata! Ha ti már nagyon régóta a Zsigmond nevet akarjátok adni, akkor szerintem a szomszéd kisfia ne befolyásoljon! Miért lenne az baj, ha a ti babátok is Zsigmond lenne? A szomszéd biztos nem fog megsértödni!

Tvica! Mi one veled? Talán már a kórházban babázol?

Szijasztok, Lara-32(!)
lara (lara)

Szia BMárti!
Köszönöm az elismerõ szavakat.
Rég voltam már ennyire béna.Kép

Szia Viki!
Mikor találkozunk a Kelemennél?
Nekem aug végén, szept, elején kell majd mennem. Addigra meglesz az AFP eredménye, és genetikai ultrahangot is csinál Kép
Irigylésem a rugdosásért.Kép
(Na most kiéltem magam a képekbenKép

Sok Pusszzz!
Chris
Chris

Szia Lara!

Lehet, hogy mégegyszer visszanézek akkor a brendonba, de az az igazság, hogy túlzásnak találtam ott az árakat.
de azért köszi

Tikk
Tikk

Sziasztok,

többen irtátok, hogy a MegaToys-ban több hetes határidövel tudnak szállitani. Ma megkérdeztem az újpestiben, azt mondták, hogy csak a komplett bababútorokra áll ez a dolog, a szóló kiságyak szinte mindig vannak raktáron az összes szinekben. A babakocsik is, bár ott elöfordulhat, hogy a szin más, mint amit kinézett az ember. Na az a legkevesebb, hogy kék maci vagy sárga kacsa.

Viszont a Brendonra megsértödtem, nem megyek oda soha többet, fuj. Egy fiatal eladó fickóra vártam a pultjánál, majd üldöztem percekig, mert állandóan átnézett rajtam. Aztán eléálltam és bátran hozzászóltam, mire KIKERÜLT!!!!! És folytatta a sétálgatást az ágyak között, látszólag teljesen céltalanul. Nem adtam fel, visszamentem a pulthoz, jött ö is, mert csörgött a telefonja, odaállt, és nekem hátat forditva nekitámaszkodott. Próbálkozott még egy nagypapaszerü bácsi is, ö csak legyintett és elment. Én is mentem, de útközben a recepcióslánynak jól beolvastam. Rögtön telefonálni akart eladóért, hogy az majd felveszi a megrendelést, de mondtam neki, hogy ne strapálja magát, ki van zárva, hogy bármit vegyek ott az életben.

Ja és ma megvizsgált a pótdokim. Zárt méhszájat és nagyméretü babát diagnosztizált. hihi.
Pocok

Sziasztok Lányok!

Még itthon vagyok, ma voltam orvosnál azt mondta, hogy 2-3 napom, max. 1 hetem van. A baba szobája már kész van, a ruháit is elrendeztem a mózeskosarat amibe hazahozzuk menetkészen várja.
Súly problémáról csak annyit hogy a meleg miatt én már fogyok igaz, csak 4 kg híztam. Már nagyon várom a fiatal úrat.

Sok sikert mindenkinek, nem tudom mikor fogok jelentkezni.

Tvica
tvica

Sziasztok!

BMárti: mindent megkaphatsz ebben a nagykerben. Bútort, ruhát, hordozót stb.
Évike: én már nem is idegesítem magam a költözésen. Van egy tündéri férjem, aki majd elintézi a dolgokat!

cory, aki még mindig nagyun utálja a meleget!!
cory37

Sziasztok Kismamák!

TVica! Nagyon-nagyon szurkolok érted, és amint tudsz, légyszi jelentkezz vagy tudass magadról! Kép Kép Kép

Mégegykata! Gratulálok a kisfiadhoz! Kép Én nem izgatnám magam a név miatt, hiszen ti már évek óta a Zsigmondot szeretnétek, nem? Én biztos, hogy maradnék a már régen kiválasztott neveknél!

BMárti! Olyan jó volt olvasni, amit a babamozgásról írtál! Nálunk Pocaklakó azonnal abbahagyja a mozgást, ha az apukája rakja rá a kezét a pocakomra. Pedig apja "megfenyegette" múltkor, hogy csak 10-ig kap majd nagykorában kimen&#337;t, de nem érdekelte. Tegnap viszont "átvertük", ugyanis nem szóltam semmit, csak megfogtam a párom kezét, és ráraktam a hasamra, egy szó nélkül. Így érezte Papamackó is a magzatmozgást, pedig hosszú ideje nem volt erre példa.

Holnap megyünk UH-ra, mert kislányt szeretnénk, és talán sikerül holnap err&#337;l megbizonyosodni. Légyszi szurkoljatok egy kicsit nekem!

Puszi mindenkinek: Laura
Laura24

Szia Tikk!

A Nagy Lajos kir. úton van egy jó bababizományi új dolgokat is árul egészen elfogadható áron.

XIV. Nagy Lajos kir. u. 112. Tel:251-3126
III. Hollós Korvin u. 1, Tel: 06-30-9665132
XVIII. Újlak u. 19. 256-2060

Szia
tiktakora

Sziasztok!

Hát ... most enyhén szólva el vagyok ken&#337;dve. A dokim tegnap egyszer&#369;en megtiltotta, hogy elutazzam. Azt mondta, hogy veszélyeztethetem a babát a repül&#337;úttal, meg id&#337;eltolódással stb. Egyszer&#369;en NEM ÉRTEM!!!
Igazából ezt nem specifikusan rám értette, hanem a terhes n&#337;kre egyáltalán! Mivel nem szervezett programunk lesz, minden hozzám fog igazodni.
Eddig teljes mértékben úgy gondoltam, hogy mivel nincs semmi bajom (se vérzés, se görcsök), nyugodtan mehetek. De most megint úgy megijesztett!
Totál rosszkedvem lett. Ti ismertek olyanokat, akik állapotosan utaztak? A dokim szerint "igen, sokan vannak, de sok baj is van bel&#337;le".

Mit szóltok hozzá?
(Most még a lehetséges összes helyen utánakérdezek a dolognak! Utazás el&#337;tt még úgyis megcsinálják az AFP-t meg a genetikai UH-t, úgyhogy minden embert, akinek köze lehet a témához kikérdezek!!!)

Juca2
Juca2 16

Szia Juca!
Nos én az els? babával félid?sen utaztam igaz nem repül?vel hanem autóbusszal. A dokim teljesen megnyugtatott hogy nyugodtan utazhatok s?t még sielhetek is csak ne a fekete pályákon. Azért sielni nem sieltem de utazni utaztam. Amúgy minden szakirodalom a 2. harmadban még ajánlja is az utazást akár repül?vel is. Egy barátn?m is utazott a terhessége eleején de már nem emlékszem hogy repül?vel-e.
Hát ennyit az utazásról. Szerintem ha jól érzed magad nyugodtan utazz el, és élvezd is ki minden percét.
tiktakora

Sziasztok!

Juca!
Szerintem ne aggódj az utazás miatt, nem értem, a dokid miért ijesztgetett. Én is utaztam a 18. hét körül, igaz, nem túl messzire, de céges utazás volt, 5 nap alatt 3 repülöút, rengeteg program, minimális alvás, sok gyaloglás. A babának meg sem kottyant!

Eszter - 26
eszter

Szia Juca!
Szerintem, ha egyébként nincs semmi panaszod, ne aggódj a repülõúttól.
Egy közeli ismerõsöm New Yorkból repült haza szülni, 6 hónaposan. Az út 8-9 óra a levegõben, a várakozásból, átszállásból adódó idõt nem tudom megmondani. (Nem közvetlen járattal jött.)
Semmi baja nem volt a repülõn.Kép

Biztosításotok úgy is lesz, legfeljebb kérdezd meg, hogy egy esetleges vizsgálatra, ilyen esetben van-e kiegészítõ biztosítás. (Hát lehet, hogy most hülyeséget írtam.)

Sok pussz!
Jó utat. Kép Chris
Chris

Juca,

Mi igaz nem repülövel, hanem autóval utaztunk kb. 8 órát kisebb megszakításokkal. A baba észre sem vette, illetve tette a dolgát és néha rúgdosott ahogy szokott. Kép
A repülöútról azt hallottam, hogy csak az utolsó harmadban nem ajánlatos, és talán a repülötársaságok nem is engedik utolsó harmados kismamáknak csak nagyon indokolt esetben.
Egyébként ha panaszmentes vagy és zárt a méhszájad akkor szeritnem nyugodtan utazhatsz.

Puszi és vigyázz magatokra!

Mamacica(18hét5nap)
Mamacica

Moncsi,

Ne is törödj MrSpockkal! Kár írni neki! Nekem háromszor válaszolt, minden esetben hálára rémített. Most vagy nem tud rendesen magyarul mégsem, vagy direkt ilyen nyers.
Genetikai UHra a 18-20. hét között kell menni, és eszedbe se jusson, hogy bármi baja lenne a kisbabádnak. Ha aggódsz &#337; is ideges lesz. (én mondom aki már kétszer sírásig aggódtam magam a nagy semmiértKép de az anyák már csak ilyenek)

Majd írd meg mi volt az UHn!

Mamacica
Mamacica

Sziasztok!

Chris! Nem nevezném bénaságnak, erösen nehezített pályán indultál azokhoz képest, akinek minden szükséges karakter csak úgy ott vigyorog a billenty&#369;zetén! Kép

Pocok! Nem csodálom, hogy kiakadtál a Brendonban. Én is fel lettem volna háborodva. Melyik üzletben voltál? Van egyáltalán a Brendonnak több boltja is? Én a Váci úton a Reno udvarban levöben jártam egyszer, de akkor még annyira csak álmodozási stádiumban voltam, hogy nem is hiányzott, hogy szóljanak hozzám.

Cory! Köszi az infót, feltétlenül elmegyek megnézni azt a boltot is! Igazán nem mindegy, mit mennyiért sikerül megvenni. Olyan sok minden kell, még így is, hogy mi rengeteg babacuccot fogunk örökölni, és olyan borzasztóan drága minden. Kép

Laura! Kis huncut a Pocaklakótok! Szerintem szándékosan szórakozik a Papájával, hogy az annál jobban örüljön, ha egyszer végre érezheti! Tuti, hogy ízig-vérig nöböl van, meglátod, kislány lesz! Kép
A miénk apamán, ha egyszer kibújik, tuti, hogy le se lehet majd vakarni az Apjáról! Kép

Juca! A repüléssel kapcsolatban kérdezd meg a társaságot is, akivel utazni akartok, úgy hallottam, hogy elég változóak a kismamákkal kapcsolatos szabályaik. (Pl.: x. hónaptól nem vállalják az utaztatást)

BMárti
BMárti

Hali!

Juca, én is 16 hetesen voltam krétán repülovel, most egy hónapja, a dokim tök örült, hogy végre nem fogok dolognzi, valósággal küldött az utazásra, abszolút semmi oprobléma nem volt, sot ott múltak el a rosszulléteim, szerintem azért, mert nem idegeskedtem annyit, hanem pihentem. Szerintem váltsál orvost, ez egy seggfej, ha mindennel ijesztget téged.

Moncsi, ne törodj már egy ilyen ismeretlen tanácsadóval, mért lenne bármi baja a babádnak? megint magamra tudok hivatkozni: a 10. héten volt utoljára UH, aztán csak most a 21.-en, AFP-kor egyáltalán nem. Nagy cucc, nem történt semmi.

Niki, Tiduj ez nagyon jó, mindenképpen menjünk együtt, rendben? Niki, hozol akkor papírt, megnézed, mikor lesz legközelebb és hogyan lehet bejelentkezni? nagyon köszi! Én jövo héten szabin leszek, de utána megbeszéljük, rendben?
mégegykata 21

Ja Juca, még valami: a hatodik hónaptól nem vállalják al égitársaságaok, addig igen, azon ne aggódj. Gondold el, ha lennének problémák, akkor nem vállalnák, mert nem kockáztathatnak pereket meg nem tudom miket!!!
mégegykata 21

Névválasztásról megint: nem csak szomszéd, hanem unokatestvér is, értitek? Ráadásul nem fognak elköltözni, mert egyszerre építkeztünk, egyszerre költözünk most be. (Ok már be is költöztek, mi most fogunk osszel.) Na mindegy, majdcsak lesz valami. Tök mérges vagyok, hogy elmondtuk nekik a szülésük elotti héten, hogy nekünk Zsigmond lesz - szerintem ezért találták ki ok is. Tutira lányt mondtak nekik, nem is választottak fiúnevet, csak a szüloágyon kellett gyorsan mondani valamit, aztán ez jutott eszükbe, mert velünk beszélgettek elotte. Jó mi?
mégegykata 21

Köszi, nagyon aranyosak vagytok, hogy megnyugtattok!
Már kezdtem magam úgy érezni, mint egy felel&#337;tlen némber!
Mindjárt megyek levetetni az AFP-t, lehet, hogy ott meg tudom magam nézetni!

Na, most egy egy id&#337;re befejezem a nyafogást. Más téma:
Mi nagyon-nagyon kislányt szeretnénk, és akkor Noémi lesz. Ha fiú, akkor bajban leszünk, ugyan van egypár név, de hogy melyiket válasszuk??? Egyel&#337;re a Balázs, Dávid és Zoltán (apuci neve) van versenyben. Nálunk kicsit nehezít, hogy a Mekler vezetéknévhez egy csomó minden nem megy. Pl. lány: Eszter eléggé hülyén hangzik vele!

Pussssssz
Juca2
Juca2 16

Sziasztok!

Ti hogy tudjátok, tényleg csak a terhesgondozó írhat ki táppénzre? Ugyanis úgy döntöttem, abbahagyom a munkát. A dokival megbeszéltem, de a háziorvos azt mondta, ö nem vehet táppénzre. Ez tényleg így van?

Mégegykata!
Elhiszem, hogy dühítö, de szerintem ne foglalkozz más gyerekével. A tiétek a fontos, csak ezért ne válassz másik nevet a helyett, ami tetszik.

Eszter 27 (most jöttem rá, hogy ma töltöttem be Kép )
eszter

Sziasztok lányok!
Ma lettünk 26 hetesek. Kép Nem semmi kor nem? Kép

Utazás: szerintem ne izguljatok. Én Horvátországba utaztam autóval, 35 fokban. Nagyon jól éreztem magamat. Ez az elsodleges. Ha a kismama jól érzi magát majdnem biztos, hogy odabenn is minden rendben van! Kép

Név: elhiszem Kata, hogy rossz érzés. Miért nem gondolnak bele mások, hogy mivel bánthatnak meg? Pedig a névadás azért olyan tekintetben komoly dolog, hogy egy egész életre szól. Hacsak a gyerkoc nem változtat, de ez a ritkábbik eset nem?
Azon gondolkodtam, hogy ha a vezetéknevetekhez illik a Zsigmond (io magánhangzókkal) próbáljatok hasonlót keresni pld. Viktor, Tibor stb... Tudom ezek nem olyan ritkák, de ennyi jutott az eszembe Kép
A párom magyaros és szerinte a változatos magánhangzó a lényeg. Nekünk a Bálint mellett a Dávid jönne be. De a vezetéknevünkben csupa e betu van, így el is kell... Na ennyit a nyelvészkedésemrol. Bocsi az untatásért Kép vagy Kép

Puszi: Niki K.
Niki K. 26

Tiduj, Kata!
Ha megyek pénteken hozok prospektust és jövo hét után megbeszéljük lányok ok? Kép

Pihenjetek nagyokat a szabadság alatt! Állítólag még tart ez a "kellemes" kismamabarát ido Kép
Puszi mindenkinek:
Niki K.
Niki K.

Tvica!
Ha még olvasol a nagy esemény elott: gondolunk rád, és ha tudsz írjál utána is...
Lányok, lassan kell egy táblázat a megszületett babáknak is Kép Na nem?
Hahó mindenkinek...
NikiK.
NK. 26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?