Sziasztok lányok!
Kb. 1 hónapja bejelentkeztem, azóta meg eltűntem
, pedig olvaslak benneteket, csak mire a napi 3 oldalon
túl vagyok, addigra lépnem kell a gép elől és nem tudok reagálni/hozzászólni
Olyan jó olvasni, hogy mindenki szépen növeszti a babát, semmi gond a kicsikkel
Voltunk mi is integrált teszten még 3 hete, mostmár jövő héten AFP és utána kukucska... már nagyon várom, annyira kíváncsi vagyok.... úgy emlékszem, elsőre nem izgatott ennyire
Annyira jó, hogy így beszippantott titeket a vásárlási láz
, még van vissza 6 hónap és már megvan a babakocsi, kiságy terv.... mi júniusig nem nézegetjük, mert addig még az árak is változnak+nem tudnánk hol tárolni a cuccokat ennyivel előre.
Nekünk a sokaknak tetsző macis ágyunk volt. Bébikorban szuperül funkcionált, de amikor már nem kell rács, mert kimászik a gyerek, hanem inkább leesésgátlós sima ágyra van szükség, azt nem tudta, (nálunk a franciaágy és egy szekrény között volt és nem okozott gondot, de szobaátrendezés után) ezért el is adtam és vettünk egy nagyfiús ágyat, aminek van pereme. Persze majd 4 éves korban megint jó lenne, mert akkor már nem gurul le az ágyról... Egyébként szép és masszív is, tudom ajánlani
Máté már most mondja, hogy a tesóbaba majd az ő ágyában (vele) alszik majd, hogy nem akarom letörni
. Nagyon jó érzés, hogy így várja a tesót, kb kétnaponta megkérdezi, hogy megnőtt-e már és kéri, hogy nyomjam ki a hasam, hogy nagy legyen
Szopipárnánk nekünk is volt, de nevével ellentétben csak szopizásra nem használtuk.... volt deréktámaszom, könyökemelőm, gyerekkitámasztó, de a fekveszopi jött be nálunk, így ezt a funkcióját nem tapasztaltam ki.
Kevesen raktok fel képet, én most ezt egy kicsit pótolom, maciságy és szopispárna