Sziasztok!
Nem írok asszem regényt, mert hulla fáradt vagyok, egész éjjel nem aludtam szinte, folyton felébredtem, hogy nem csörög-e a telefon, aztán ma reggel rögtön, hogy Samu körül elintéztem a dolgokat szóltak Katáék, hogy a vizsgálat szerint Dávid már érkezőben van, de nem vitték magukkal a kórházi cuccot (elfelejtették
- nem tudom, talán csak harmadszorra nem akarták potyára elvinni...), hát felkerekedtem, elmentem hozzájuk, összeszedtem a cuccot, bevittem a kórházba, és még patikába is mentem, meg haza is kellett érni, ire férjuram ment a melóba... Ahogy hazaértem, ebéd, most törpi alszik, én meg elalszom...
Még baba nem jött ki, de már sztem percek kérdése... Reggel már 2,5 ujjnyi volt a méhszáj, egész éjjel mentek a görcsök-keményedések, már rég megvolt a burokrepesztés, szóval talán épp kitolásnál tartanak... De sztem nem sokkal azután, hogy megérkezik, küldik a sms-t.
...
Az orrvérzés tényleg normális.
Mozza, Edua, szép pocik!
Vucuska! Grat. a két különnemű törphöz!
Remélem, mnden rendben lesz továbbra is!
Én nem foglalkozom vele még, hogyan van bent a baba (mmint milyen fekvésben), majd lesz "okos gyerek fejreállt" helyzet, és onnantól remélem, hogy nem fog visszafordulni...
Kutyafüle! Az, hogy a baba tényleg mekkora, az 1 dolog. De a heteket az utolsó menstruáció 1. napjától szokták számolni, aztán így van olyan baba, aki kisebb, van aki nagyobb ugyanannyi hetesen. Tehát a terhesség tényleges kora csak kb. egyezik a terhességi hetek számával.
Pumuklii, köszi az infót, már kiderült, vlsz. a magzatvíz lehetett...
De jó tudni, hogy van ilyen cucc a patikákban!
Mégis regény, lőjetek le!
Ja, és bárki bármit nyugodtan kérdezen, a kérdések olyan izgik...